Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Prvo bojevo gađanje po Puli, cilj u podrumu tvoje mame.Gnječ wrote:Regoč wrote:Avioni stižu. Prva meta je Pula.Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
pa tako po Zuroffu ovi u u Argentini nikako ne mogu biti hrvatski domoljubi nego samo ustaški zločinci, čudi me kako nije zatražio od Argentine da mu ih sve momentalno izruči
Valjda zato što jadan ne zna što bi sa njima.
Mislim, zna on, ali nema ni moći ni ovlasti da im to učini.
avioni su upravo poskupili za nekih 100 milijuna $...još jedno kokodakanje Kokoustašinde i avioni će vas koštat ko svetog petra kajgana. a vi ustašujte i dalje...
a čuj možda prvo slete a pulski aerodrom. aerodrom a ne zračna luka. aerodrom. zračne luke su u čardak Ustašiji.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
ja možda ne doživim, ali ti ćeš sigurno imati prilike vidjeti prave ustaše... makar i jednom u životu, moguće pred kraj života...koliko će tebe i debile poput tebe koštati svetog Petra kajgana je tringelt u bakalnici...Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
pa tako po Zuroffu ovi u u Argentini nikako ne mogu biti hrvatski domoljubi nego samo ustaški zločinci, čudi me kako nije zatražio od Argentine da mu ih sve momentalno izruči
avioni su upravo poskupili za nekih 100 milijuna $...još jedno kokodakanje Kokoustašinde i avioni će vas koštat ko svetog petra kajgana. a vi ustašujte i dalje...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja možda ne doživim, ali ti ćeš sigurno imati prilike vidjeti prave ustaše... makar i jednom u životu, moguće pred kraj života...koliko će tebe i debile poput tebe koštati svetog Petra kajgana je tringelt u bakalnici...Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
ma goni se u pičku materinu ti sa svim ustašama. da pravi ustaše pa evo ti si pravi ustaša. glup si ko ustaša, kockastoglav si ko ustaša, pričaš ko ustaša, indoktriniran si ko ustaša, agresivan si ko ustaša, psihopata si ko svi ustaše...nastavi niz... ti i takvi poput tebe nisu dobrodošli u Istru zapamti da ćemo vam krvavu majku jebat ako išta ovdje pokušate. zapamti moje riječi smradu ustaški. opsss jugo milicijoneru.
Guest- Guest
Smanjite malo spominjanje uže i šire familije
Kolinda je u pravu a ako ništa drugo jer ovaj plaćenik Srbije koristi svaku priliku da Hrvatima nametne kolektivnu krivnju
Kolinda je u pravu a ako ništa drugo jer ovaj plaćenik Srbije koristi svaku priliku da Hrvatima nametne kolektivnu krivnju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jugo milicijoner ti je bio Cvećko pokojni... a što se tiče etiketeiranja, ok slobodno me zovi ustašom, sad kad se ratificira konvencija prvo što idem to je promijeniti narodnost iz hrvat u ustaša... a da vidim tko će pobiti tu deklaraciju....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ja možda ne doživim, ali ti ćeš sigurno imati prilike vidjeti prave ustaše... makar i jednom u životu, moguće pred kraj života...koliko će tebe i debile poput tebe koštati svetog Petra kajgana je tringelt u bakalnici...Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:
ma goni se u pičku materinu ti sa svim ustašama. da pravi ustaše pa evo ti si pravi ustaša. glup si ko ustaša, kockastoglav si ko ustaša, pričaš ko ustaša, indoktriniran si ko ustaša, agresivan si ko ustaša, psihopata si ko svi ustaše...nastavi niz... ti i takvi poput tebe nisu dobrodošli u Istru zapamti da ćemo vam krvavu majku jebat ako išta ovdje pokušate. zapamti moje riječi smradu ustaški. opsss jugo milicijoneru.
2015-08-08
i u čem je problem... jel stipetić rekao da nisu branitelji stvorili hrvatsku nego hrvatski narod... ako sam ja ustaša onda ste i svi vi ustaše... a isto vrijedi i za vrijeme kad je moj crnac bio ustaša...RayMabus wrote:Smanjite malo spominjanje uže i šire familije
2015-08-08
nekad mi je smetalo da me se tako naziva iz poštovanja prema mom ustaši, ali u stvari to je sasvim ok... ako gnojni čir imenom gnječ kaže da sam ja ustaša zašto bi ja to nijekao... nek samo moli Boga da ne upozna ustašu... mada nekako sam siguran da će ako ne ovog ali neke ustaše zasigurno upoznati...
2015-08-08
Nema problemamichaellcmacha wrote:i u čem je problem... jel stipetić rekao da nisu branitelji stvorili hrvatsku nego hrvatski narod... ako sam ja ustaša onda ste i svi vi ustaše... a isto vrijedi i za vrijeme kad je moj crnac bio ustaša...RayMabus wrote:Smanjite malo spominjanje uže i šire familije
Vidim da je Regoč dobio ban za hlađenje
Pa nemorate svaki put doći na spominjanje uže i šire familije jedni drugima
2014-04-11
Onda su i Crvenkasti i Gnječ stvorili Hrvatsku i nisu ništa manje zaslužni nego vi ustaše.michaellcmacha wrote:i u čem je problem... jel stipetić rekao da nisu branitelji stvorili hrvatsku nego hrvatski narod... ako sam ja ustaša onda ste i svi vi ustaše... a isto vrijedi i za vrijeme kad je moj crnac bio ustaša...RayMabus wrote:Smanjite malo spominjanje uže i šire familije
pa ja to rijetko. i samo kad me skroz izbiju iz mozga ti gamadljivci... ali ok ako je za ban baniraj tko je već zadužen za to...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jugo milicijoner ti je bio Cvećko pokojni... a što se tiče etiketeiranja, ok slobodno me zovi ustašom, sad kad se ratificira konvencija prvo što idem to je promijeniti narodnost iz hrvat u ustaša... a da vidim tko će pobiti tu deklaraciju....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ja možda ne doživim, ali ti ćeš sigurno imati prilike vidjeti prave ustaše... makar i jednom u životu, moguće pred kraj života...koliko će tebe i debile poput tebe koštati svetog Petra kajgana je tringelt u bakalnici...Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
ajd nađi si drugog nekog meni si naporan i nezanimljiv za ikakvu normalnu raspravu.
Guest- Guest
pa jesu i oni su ustaše... u stvari oni su veće ustaše od nas deklariranih ustaša...dzango wrote:Onda su i Crvenkasti i Gnječ stvorili Hrvatsku i nisu ništa manje zaslužni nego vi ustaše.michaellcmacha wrote:i u čem je problem... jel stipetić rekao da nisu branitelji stvorili hrvatsku nego hrvatski narod... ako sam ja ustaša onda ste i svi vi ustaše... a isto vrijedi i za vrijeme kad je moj crnac bio ustaša...RayMabus wrote:Smanjite malo spominjanje uže i šire familije
2015-08-08
Ustaše su bile prije sedamdeset godina nije baš da toliki emocionalni negativni naboj tu potreban
Meni su oba dida bila u partizanima pa kad mi židovski plaćenik kaže svi Hrvati su ustaše ja ću ga metkom u čelo urezati mu petokraku na čelo a leš poslat u Tel Aviv
Meni su oba dida bila u partizanima pa kad mi židovski plaćenik kaže svi Hrvati su ustaše ja ću ga metkom u čelo urezati mu petokraku na čelo a leš poslat u Tel Aviv
2014-04-11
meni su oba bili u ustašama s tim da su obojica bili protiv pavelićeve politike, ali to nije bitno s obzirom da su bili ustaše...RayMabus wrote:Ustaše su bile prije sedamdeset godina nije baš da toliki emocionalni negativni naboj tu potreban
2015-08-08
RayMabus wrote:Nema problemamichaellcmacha wrote:i u čem je problem... jel stipetić rekao da nisu branitelji stvorili hrvatsku nego hrvatski narod... ako sam ja ustaša onda ste i svi vi ustaše... a isto vrijedi i za vrijeme kad je moj crnac bio ustaša...RayMabus wrote:Smanjite malo spominjanje uže i šire familije
Vidim da je Regoč dobio ban za hlađenje
Pa nemorate svaki put doći na spominjanje uže i šire familije jedni drugima
ma ne bi ja ali eto lik svjesno i namjerno provocira a ja ne volim ostati dužan nikome....to je ono akcija-reakcija ili kako vi to u scijentologiji kažete ciklus akcije.
a lika pere kognitivna disonanca:
Cognitive dissonance, a psych (disparaging Scientology slang for psychiatrists) term! Horrors! It simply means the inability to fit two disparate concepts into one's mind. For example, a dichotomy like "I spent $360,000 dollars for all this" and "It is all a bunch of garbage." The flip side of cognitive dissonance is that if you get someone to do something, it is easier to make them believe something, and vice versa. Actions influence thoughts, and thoughts influence actions. One person adds: "I thought this was more akin to warping reality to maintain a belief system. For instance you buy a car that has all the features you consider to be good in a car, but your friend buys a superior car which costs the same amount. You have cognitive dissonance and berate the other car by warping factual information to make your purchase more appealing than perhaps it factually is." In this sense, it is a component of the psychological influence that keeps people in Scientology; they warp the reality of the utter worthlessness of the auditing "technology" after paying so much for it. It becomes very hard to let go of something after making such a huge to commitment to it, whether that commitment is psychological, spiritual, monetary, the investment of time, or something similar. Webster's 9th New Collegiate says: "cognitive dissonance n (1963) psychological conflict resulting from incongruous ideas and attitudes held simultaneously." The conflict is resolved via the distortion of the perception of reality. Eric Bohlman: "...it is almost a textbook example of attempts to resolve cognitive dissonance. A classic social psychology experiment is to take a bunch of people who have just bought new cars and present them with product brochures from various car companies. Inevitably they'll spend most of their time reading the brochures for the cars that they bought, and will give only cursory glances to the brochures for the competing models. Somebody who has just made a major commitment (such as spending a lot of money) is likely to seek out information that would portray the commitment as a good decision and avoid information that would call the decision into question, because the alternative is to believe that they've been duped, which would be damaging to their self-images."
Guest- Guest
NDH je bila prepolovljena na talijansku i njemačku zonumichaellcmacha wrote:meni su oba bili u ustašama s tim da su obojica bili protiv pavelićeve politike, ali to nije bitno s obzirom da su bili ustaše...RayMabus wrote:Ustaše su bile prije sedamdeset godina nije baš da toliki emocionalni negativni naboj tu potreban
Tako da taj gornji dio donekle razumljivo barem zbog čega je odnos prema domobranima drukčiji i ok a sad ustaše baš ako gledamo to kao neku grupu od ww dva ipak režim zločinački tako da ti tvoji nemoraju nužno biti zločinci ali je režim zločinački sa svim svojim rasnim zakonima i ostalo
2014-04-11
RayMabus wrote:
ali je režim zločinački
I to je dvojbeno. Preciznije rečeno, režim je vodio zločinačku politiku.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
ali je režim zločinački
i nitko to s hrvatske strane nije nikad nijekao..
dok nama nijekaju državu uopće, kao što sad nijekaju treći entitet, ali šta ćeš..
Za mene je Pavelić budala tako da to već odgovor šta ja mislim o njemu osobno
Loš lik u loše vrijeme na čelu
Loš lik u loše vrijeme na čelu
2014-04-11
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
ali je režim zločinački
i nitko to s hrvatske strane nije nikad nijekao..
dok nama nijekaju državu uopće, kao što sad nijekaju treći entitet, ali šta ćeš..
Najgori su oni koji čitav narod proglašavaju zločinačkim, pa i genocidnim.
Premda je to naravno nemoguće. Nemoguće je da i cijela država bude zločinačka pa i genocidna. Dvojbeno je, a možda i nemoguće da takav bude i režim.
Nedvojbeno je jedino da neka politika može biti zločinačka pa i genocidna.
No, jasno je zašto se ide sa takvim apsurdnim optužbama. Namjera je opravdavanje i podržavanje neke zločinačke pa i genocidne politike spram Hrvata i njihove države.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» socijalisti vs metoo & kmečanje: Slučaj Depp
» Zagreb dobiva spomenik holokaustu
» Američko kmečanje
» Kmečanje počinje...
» kmečanje zbog napada na idlib
» Zagreb dobiva spomenik holokaustu
» Američko kmečanje
» Kmečanje počinje...
» kmečanje zbog napada na idlib