Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu
crvenkasti i ?kaja wrote:Dobro to je istina. Ima osebujnih i ekscentričnih ljudi koje moraš zapamtiti.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Puna ludnica takvih, oni su “ normalni” samo se ne uklapaju u obrasce ponašanja.newuser wrote:Čovjek se ne uklapa u standardne uljudbene obrasce i odmah je "lud" i slično. Ne može mu se osporiti znanje, iako i meni baš nije najbolje leglo onakvo ponašanje u studiju a opet nema u tome ništa loše možda smo svi mi ostali previše ukočeni.
Inače, sada mi je mnogo jasnije zašto se forsira rodna ideologija koja će doći do izražaja tek u narednim desetljećima. Dakle roboti će se osjećati kao niti muško niti žensko.
Šeću goli po cesti , bježe od nekoga tko je nevidljiv i tako.
Daleko je on od takve vrste "normalnosti".
Da ne spominjem kako je kao znanstvenik vrlo društveno koristan, a inače mu u poslu koji radi takva nekoncencionalnost zapravo jako pomaže. To je onaj imidž "ludih" znanstvenika i profesora zbog čijih ispada prilikom predavanja studenti zapamet svaki detalj koji im izlaže.
Mislim da ovdje nema onih koji su poznavali metode predavanja prof Osmana Muftića na Strojarskom fakultetu u Zagrebu, naime, čovjek se već na prvom satu mehanike-statike penjao na stol i skakao po njemu dok je objašnjavao osnovne zakone Newtonove mehanike.
Studenti ih više nikada nisu zaboravili jednostavno zato jer su ih povezivali sa slikom prof Muftića koji skače po stolu pred njima tako zapanjenima i šokiranima.
Ali ima i onih koji zapravo imaju šizofreniju , kao Josipa Lisac.
Ima i onih koji su toliko inteligentni da upijaju takvom brzinom podatke i tako lako savladaju novo gradivo, strani jezik da te zapanji njihova inteligencija, u biti su na drugoj frekvenciji od normalnog mozga. Završe u ludnici kada mozak pregori isto sa dijagnozom šizofrenije.
Ovdje na forumu imas dva takva kandidata. Necu ih imenovati jer vjerujem da oni vec imaju dijagnozu . A od bolesti se ne ruga.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
kic wrote:
iskreno ne znam je li to sve skupa tako bitno uopće, šta bih pričao s Bogom..
O kladionicama i dojavama. Dosta bi se moglo saznati.
Guest- Guest
Ja samo izgledam lud nekome tko je neupućen, a ustvari sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Pavuna je vrhunski fizičar i u cijeloj priči mu niko pera ne može odbiti, stvar je u svjetonazoru gdje svaka šuša može ići kontra jer procjenjuju da tu mogu profitirati a u stvari su debelo ispod crte ma kako sve završiloslidingdoorsoperator wrote:Ukratko, ekipa ovdje očito nema pojma kakvih sve slikovitih likova ima među sveučilišnim profesorima i znanstvenicima. Pavuna se zapravo prilično dobro uklapa među njih.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ti si četnik ma kakvu mimikriju upotrjebiocrvenkasti wrote:Ja samo izgledam lud nekome tko je neupućen, a ustvari sam Hrvat.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
smanji paranojuGnječ wrote:kaja wrote:Ok, između iznadprosječne inteligencije i ludila je korak. On ga je čini mi se prešao.
nije Pavuna lud on je inteligentni manipulator i točno zna što i zašto radi to što radi i za koga radi. zna i točno kojoj se strukturi gledatelja obraća i na koju cilja. njemu je bitno da je poruka lansirana i prihvaćena od strane onih kojima se obraća.
dakle to je sve jedna perfidna podmukla psiho manipulacija koja ima za cilj ljude preodgojiti u nekim temeljnim postulatima. većina ljudi nisu ni svjesni prevare i manipulacije pa prihvate to njegovo trkeljanje kao pravu istinu ispravnu (i odbace prijašnje postulate ) i koja dolazi od priznatog znanstvenika autoriteta.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nemoj me nasmijavatiprckov wrote:smanji paranojuGnječ wrote:kaja wrote:Ok, između iznadprosječne inteligencije i ludila je korak. On ga je čini mi se prešao.
nije Pavuna lud on je inteligentni manipulator i točno zna što i zašto radi to što radi i za koga radi. zna i točno kojoj se strukturi gledatelja obraća i na koju cilja. njemu je bitno da je poruka lansirana i prihvaćena od strane onih kojima se obraća.
dakle to je sve jedna perfidna podmukla psiho manipulacija koja ima za cilj ljude preodgojiti u nekim temeljnim postulatima. većina ljudi nisu ni svjesni prevare i manipulacije pa prihvate to njegovo trkeljanje kao pravu istinu ispravnu (i odbace prijašnje postulate ) i koja dolazi od priznatog znanstvenika autoriteta.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kofein wrote:kic wrote:
O kladionicama i dojavama. Dosta bi se moglo saznati.
note i riffovi za najveće hitove sljedećih 50g
kic wrote:ma onaj dio o izravnijem razgovoru s Bogom nego preko telefona je ipak malo..
Malo?
kic wrote:samo je Isus razgovarao s Bogom licem u lice, prema Bibliji jel, Mojsije je gledao u Božja leđa dok su razgovarali "kao prijatelji"..
Samo da bi čovjek hodao po cesti, mozak mora izvršavati milijarde računskih operacija u sekundi. S druge strane, kad te netko upita koliko je 792 x 348, moraš se dobro zamisliti. Iz nekog, bilo kojeg razloga, svijest nema direktan pristup mašinskom, računarskom dijelu mozga. A taj dio ne samo da vrši računske operacije, nego i obrađuje podatke, razultat čega i opet najčešće ostaje skriven ispod nivoa svijesti. Intuicija je kad ta informacija ipak probije do svijesti. Nekad su ljudi bili daleko manje skeptični i rabili su razne načine da uspostave što bolju vezu između svjesnog i podsvjesnog. U tu svrhu se može koristiti bilo koja 'teorija' ili 'vjera' u Isusa, ili u Muhameda, ili u Đavola, ili u Petricu Kerempatka, uopće nije bitno koga, ako za tebe funkcionira. Ljudi su često puta taj proboj informacija iz podsvjesnog doživljavali kao 'božji glas'. U slučaju Mahune, taj ako još nije totalno prolupao, onda je na vrlo dobrom putu.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
tre wrote:ti si četnik ma kakvu mimikriju upotrjebiocrvenkasti wrote:Ja samo izgledam lud nekome tko je neupućen, a ustvari sam Hrvat.
Jel bar malo ličim na Hrvata?
crvenkasti-
2014-04-17
jesi dobio poruku sto sam ti ostavio na mobtre wrote:nemoj me nasmijavatiprckov wrote:smanji paranojuGnječ wrote:kaja wrote:Ok, između iznadprosječne inteligencije i ludila je korak. On ga je čini mi se prešao.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Oh_Femder wrote:kic wrote:ma onaj dio o izravnijem razgovoru s Bogom nego preko telefona je ipak malo..
Malo?kic wrote:samo je Isus razgovarao s Bogom licem u lice, prema Bibliji jel, Mojsije je gledao u Božja leđa dok su razgovarali "kao prijatelji"..
Samo da bi čovjek hodao po cesti, mozak mora izvršavati milijarde računskih operacija u sekundi. S druge strane, kad te netko upita koliko je 792 x 348, moraš se dobro zamisliti. Iz nekog, bilo kojeg razloga, svijest nema direktan pristup mašinskom, računarskom dijelu mozga. A taj dio ne samo da vrši računske operacije, nego i obrađuje podatke, razultat čega i opet najčešće ostaje skriven ispod nivoa svijesti. Intuicija je kad ta informacija ipak probije do svijesti. Nekad su ljudi bili daleko manje skeptični i rabili su razne načine da uspostave što bolju vezu između svjesnog i podsvjesnog. U tu svrhu se može koristiti bilo koja 'teorija' ili 'vjera' u Isusa, ili u Muhameda, ili u Đavola, ili u Petricu Kerempatka, uopće nije bitno koga, ako za tebe funkcionira. Ljudi su često puta taj proboj informacija iz podsvjesnog doživljavali kao 'božji glas'. U slučaju Mahune, taj ako još nije totalno prolupao, onda je na vrlo dobrom putu.
tako nekako, previše daje značaja tomu, "glas" iz podsvijesti treba biti pomoć i uputa, a ne predmet obožavanja..
https://en.wikipedia.org/wiki/Thinking,_Fast_and_Slow#Two_systems
moram pogledati govornu poštu, tamo sam vidio da ima nešto ali nisam otvaraoprckov wrote:jesi dobio poruku sto sam ti ostavio na mobtre wrote:nemoj me nasmijavatiprckov wrote:smanji paranojuGnječ wrote:kaja wrote:Ok, između iznadprosječne inteligencije i ludila je korak. On ga je čini mi se prešao.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Pavuna poludio pred kamerom: "Marš, gamadi jedna. Hvaljen Isus i Marija! Pobjeda! Amen"
» Ludilo zahvatilo SDP potpuno,poludio i Peđa Grbin:Ustavni sud je bezobrazan
» SKANDAL NA HRT-u: Sveštenik VELIČAO USTAŠE u direktnom prenosu
» Gaddafi je ubijen po izravnom naređenju Sarkozija a sve kako bi prikrio davanje mita
» Pavuna o 'antifama',kvaziliberalima,lustraciji:Ubijali bi nas da mogu!
» Ludilo zahvatilo SDP potpuno,poludio i Peđa Grbin:Ustavni sud je bezobrazan
» SKANDAL NA HRT-u: Sveštenik VELIČAO USTAŠE u direktnom prenosu
» Gaddafi je ubijen po izravnom naređenju Sarkozija a sve kako bi prikrio davanje mita
» Pavuna o 'antifama',kvaziliberalima,lustraciji:Ubijali bi nas da mogu!
Page 4 of 4