ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu - Page 2 Empty Re: Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu

Post by kaya 13/3/2018, 22:30

Ok, između iznadprosječne inteligencije i ludila je korak. On ga je čini mi se prešao.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu - Page 2 Empty Re: Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu

Post by kaya 13/3/2018, 22:34

A mozda mu je bujanec krivim umjetnim sladilom zašećerio kavu
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic 13/3/2018, 22:37

dobra roba došla..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 13/3/2018, 22:38

kaja wrote:A mozda mu je bujanec krivim umjetnim sladilom zašećerio kavu
Ma ne treba to njemu. On je još kao mali upao u ... kazanče ;P
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/3/2018, 23:53

Leteca Pegla wrote:
jastreb wrote:Odakle ti to da je mason?
pa sam je reko to u ovom videu... Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu - Page 2 1f619

https://2img.net/h/s9.postimg.cc/54qt3wj3h/mk-ultra.png
Bujica:Pavuna potpuno poludio u izravnom prenosu - Page 2 Big_Red_Pill

Pavuna je primjer osobe kojoj je uspješno opran mozak, više puta, prošao sve ideologije, što god je bilo popularno u koje doba, 60ih je bio  liberalni hipi i sljedbenik kojekakvih istočnjačkih gurua, pa je bio Mason, a sad je ultra konzervativac kršćanin koji priča s Isusom...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 13/3/2018, 23:58

Prije svega osoba s poremećajem ličnosti....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by melkior 14/3/2018, 00:03

Mene samo interesira kako je došao do podatka koliko atoma ima u svemiru. Generalno, Pavuna je u pravu, to što je ekscentrik ne mijenja puno na stvari. I izgleda da je jedini koji je u Hrvatskoj spomenuo razvoj umjetne inteligencije. Pored svih ostalih "normalnih". Toliko o tzv. normalnim znanstvenicima.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 14/3/2018, 00:06

epikur37 wrote:Prije svega osoba....
....zrela za vilu mariju!
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by melkior 14/3/2018, 00:14

melkior wrote:
Kompleksna društva su patološke nakupine zloćudnog tumora koje uništavaju svog domaćina i hrane se njegovom kreativnom energijom, usmjeravajući je protiv njega samog.
Posljedica toga je da kompleksna društva zatiru prirodnu selekciju, ili bolje rečeno, prirodni poredak, a paradoksalno, upravo žene koje su najveći seksualni predatori u svemiru i primjenjuju najrigorozniju prirodnu selekciju, najviše doprinose upravo toj kompleksnosti društva i čine sve da detroniziraju prirodni poredak. Razbijanje obitelji kao osnovne stanice društva jest na djelu, ali radi se o tome da je samo društvo evoluiralo do te mjere da obitelj više nikako ne čini temelj društva, već se težište pomaknulo drastično na tehnologiju. Drugim riječima, ako bi liberali, svjetske i političke elite i uništili obitelj, društvo bi ostalo stabilno jer se ono više ne temelji na odnosu muškarca i žene, kako to tumači klasična sociologija, već na visokoj tehnologiji i globalnoj trgovini. Obitelj danas ne znači ništa, pojedinac je sve, ali to je tek prikrivena ideologija totalnog egalitarizma i uopće negacija bilo kakve osobne slobode i odgovornosti.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 14/3/2018, 00:19

Problem je što je i sama demokracija potpuno kompromitiran sustav  upravljanja društvom, te više generator problema nego što je adekvatan okvir njihova rješavanja.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2018, 00:26

melkior wrote:Mene samo interesira kako je došao do podatka koliko atoma ima u svemiru.

Bar to nije neki poseban problem, pogotovo jer je Pavuna fizičar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2018, 00:30

melkior wrote:Problem je što je i sama demokracija potpuno kompromitiran sustav  upravljanja društvom, te više generator problema nego što je adekvatan okvir njihova rješavanja.

To sam baš spomenuo neki dan na jednoj od tema. No, nije samo to u pitanju nego i činjenica da demokracija gubi imidž jedinog sustava koji nekako nužno dovodi do ekonomskog napretka, jer Kina u nekoj vrsti autoritarne i autokratske vlasti odnosno uprave ima prosječne stope gospodarskog rasta nedostižne za zapadni svijet još od vremena šezdesetih ili najkasnije početka sedamdesetih godina. I k tome se još po najnovijim događajima utvrđuje u izboru takve politike kao optimalne za Kinu.
Singapur je inače još starija priča u tom smislu.
To bi demokraciju moglo ozbiljno ugroziti u imidžu najatraktivnijeg uređenja, pa tako već možemo početi sa maštovitim špekulacijama o prirodi novih nedemokratskih režima na zapadu, koji će najvjerojatnije imati svoja sidra duboko zakopana u povijesti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2018, 00:37

slidingdoorsoperator wrote:
melkior wrote:Mene samo interesira kako je došao do podatka koliko atoma ima u svemiru.

Bar to nije neki poseban problem, pogotovo jer je Pavuna fizičar.

I da, tu može biti riječ samo o prilično grubim procjenama, nikako o preciznim podacima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2018, 00:41

pomnožiš prosječnu gustoću materije sa volumenom svemira
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/3/2018, 06:59

Kretenčina kao i  buljanec

2018-03-06

Back to top Go down

Post by kic 14/3/2018, 08:24

melkior wrote:Problem je što je i sama demokracija potpuno kompromitiran sustav  upravljanja društvom, te više generator problema nego što je adekvatan okvir njihova rješavanja.

To sam baš spomenuo neki dan na jednoj od tema. No, nije samo to u pitanju nego i činjenica da demokracija gubi imidž jedinog sustava koji nekako nužno dovodi do ekonomskog napretka, jer Kina u nekoj vrsti autoritarne i autokratske vlasti odnosno uprave ima prosječne stope gospodarskog rasta nedostižne za zapadni svijet još od vremena šezdesetih ili najkasnije početka sedamdesetih godina. I k tome se još po najnovijim događajima utvrđuje u izboru takve politike kao optimalne za Kinu.
To bi demokraciju moglo ozbiljno ugroziti u imidžu najatraktivnijeg uređenja, pa tako već možemo početi sa maštovitim špekulacijama o prirodi novih nedemokratskih režima na zapadu, koji će najvjerojatnije imati svoja sidra duboko zakopana u povijesti.

moguće, ali problem je što je korijen takvog razvitka u tome što je Kina kopirala ekonomsko uređenje Hong Konga tj liberalnog Zapada, većina Kine je u teškoj kvasini, samo te zone slobodne trgovine vuku Kinu enormno..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by newuser 14/3/2018, 08:35

Čovjek se ne uklapa u standardne uljudbene obrasce i odmah je "lud" i slično. Ne može mu se osporiti znanje, iako i meni baš nije najbolje leglo onakvo ponašanje u studiju a opet nema u tome ništa loše možda smo svi mi ostali previše ukočeni.
Inače, sada mi je mnogo jasnije zašto se forsira rodna ideologija koja će doći do izražaja tek u narednim desetljećima. Dakle roboti će se osjećati kao niti muško niti žensko.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by kaya 14/3/2018, 08:50

newuser wrote:Čovjek se ne uklapa u standardne uljudbene obrasce i odmah je "lud" i slično. Ne može mu se osporiti znanje, iako i meni baš nije najbolje leglo onakvo ponašanje u studiju a opet nema u tome ništa loše možda smo svi mi ostali previše ukočeni.
Inače, sada mi je mnogo jasnije zašto se forsira rodna ideologija koja će doći do izražaja tek u narednim desetljećima. Dakle roboti će se osjećati kao niti muško niti žensko.
Puna ludnica takvih, oni su “ normalni” samo se ne uklapaju u obrasce ponašanja. 
Šeću goli po cesti , bježe od nekoga tko je nevidljiv i tako.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2018, 08:50

kic wrote:

moguće, ali problem je što je korijen takvog razvitka u tome što je Kina kopirala ekonomsko uređenje Hong Konga tj liberalnog Zapada, većina Kine je u teškoj kvasini, samo te zone slobodne trgovine vuku Kinu enormno..

Što samo dodatno pokazuje enormni ekonomski potencijal Kine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2018, 08:56

kaja wrote:
newuser wrote:Čovjek se ne uklapa u standardne uljudbene obrasce i odmah je "lud" i slično. Ne može mu se osporiti znanje, iako i meni baš nije najbolje leglo onakvo ponašanje u studiju a opet nema u tome ništa loše možda smo svi mi ostali previše ukočeni.
Puna ludnica takvih, oni su “ normalni” samo se ne uklapaju u obrasce ponašanja. 
Šeću goli po cesti , bježe od nekoga tko je nevidljiv i tako.

Daleko je on od takve vrste "normalnosti".
Da ne spominjem kako je kao znanstvenik vrlo društveno koristan, a inače mu u poslu koji radi takva nekoncencionalnost zapravo jako pomaže. To je onaj imidž "ludih" znanstvenika i profesora zbog čijih ispada prilikom predavanja studenti zapamet svaki detalj koji im izlaže.
Mislim da ovdje nema onih koji su poznavali metode predavanja prof Osmana Muftića na Strojarskom fakultetu u Zagrebu, naime, čovjek se već na prvom satu mehanike-statike penjao na stol i skakao po njemu dok je objašnjavao osnovne zakone Newtonove mehanike.
Studenti ih više nikada nisu zaboravili jednostavno zato jer su ih povezivali sa slikom prof Muftića koji skače po stolu pred njima tako zapanjenima i šokiranima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2018, 08:59

Ukratko, ekipa ovdje očito nema pojma kakvih sve slikovitih likova ima među sveučilišnim profesorima i znanstvenicima. Pavuna se zapravo prilično dobro uklapa među njih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics