Njemačka traži još Hrvata koje je Čardak odbacio
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Njemačka traži još Hrvata koje je Čardak odbacio
Kermit wrote:
Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentirati
Sad se baviš i projekcima vlastitih osobina na druge? Freud bi ti samo tako zalijepio jednu krasnu dijagnozu.
Guest- Guest
Čekaj ti zamišljaš da te hunsko kopile štakora obučenog u minicu karinđa i kažeš da sam ja pervertiti heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Ne druge mužjake, naime nemam parafiljske sklonosti, čak dapače iste su mi odbojne, a ti si već druga priča ili kako bi rekli Serbi ili ti Sorbati cvećka heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake.slidingdoorsoperator wrote:
Neš' ti problema zamisliti štakora u minici. Ali očito imaš problema i sa percepcijom kada postavljaš takva pitanja. Mental ti je baš na jako niskoj razini.
Sad si i tepaš? Daleko si ti od mužjaka. I jasno je zašto nemaš sklonosti stvarati predodžbe o sebi. Previše su traumatične pa ti nanose bol.
Samo se ti tješi negiranjem očitog.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:
Čekaj ti zamišljaš da te hunsko kopile štakora obučenog u minicu karinđa i kažeš da sam ja pervertiti hehehe
Ne, tako ti zapravo na najuvjerljiviji mogući način svjedočiš o sebi, Ja samo prenosim ono što je očito, a i pomažem ti da na forumu pokažeš svoju pravu prirodu.
Guest- Guest
Projekcijama? pa ja tebe nisam nazivao imenima ili vrijeđao na svakom postu od kopiladi, pedera, štakora, štakorskog posla, da bi me jebao u minici etc ja sam samo rekao da si bundeva znači neće proći Mile Šekularac heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentirati
Sad se baviš i projekcima vlastitih osobina na druge? Freud bi ti samo tako zalijepio jednu krasnu dijagnozu.
Kermit-
2014-04-17
Ali šeki ja te neću jebat, moraš pitati eru ili prcka kada dođe iz australije na glasanje heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Čekaj ti zamišljaš da te hunsko kopile štakora obučenog u minicu karinđa i kažeš da sam ja pervertiti hehehe
Ne, tako ti zapravo na najuvjerljiviji mogući način svjedočiš o sebi, Ja samo prenosim ono što je očito, a i pomažem ti da na forumu pokažeš svoju pravu prirodu.
Kermit-
2014-04-17
iskreno ti u svojim komentarima vise licis na neku predklimakstericnu fuficuKermit wrote:Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentiratikic wrote:Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake. Reci kada si počeo zamišljati muškarce u minicama u štakorskom obliku? Prije ili poslije Nindža Kornjača?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Minicu??? E sad vrijeđaš heheh reci jebeš ti šta ili samo mene zamišljaš u minici...
Neš' ti problema zamisliti štakora u minici. Ali očito imaš problema i sa percepcijom kada postavljaš takva pitanja. Mental ti je baš na jako niskoj razini.
I priznaj da ne smijes pisnut od zene
2014-04-19
Kermit wrote:Projekcijama? pa ja tebe nisam nazivao imenima ili vrijeđao na svakom postu od kopiladi, pedera, štakora, štakorskog posla, da bi me jebao u minici etc ja sam samo rekao da si bundeva znači neće proći Mile Šekularac heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ja samo iznosim ono što je očito, a ako je netko sklon vrijeđanju na forumu, onda si to ti. Barem je to svima dobro poznata činjenica. Druga je priča što reagiraš kao uvrijeđena frajla kada se pokaže kakav si zapravo idiot i nakaza, pa još i spamaš kako bi postovi koji svjedoče o tome pali u zaborav.
Guest- Guest
a tek kad mu dodu oni dani
2014-04-19
prckov wrote:a tek kad mu dodu oni dani
Ma njemu su svi dani oni dani. Taj je u stanju kontinuiranog PMS-a da o ostalim problemima koje ima i ne govorimo.
Guest- Guest
Prcko kada dolaziš u Domovinu?prckov wrote:iskreno ti u svojim komentarima vise licis na neku predklimakstericnu fuficuKermit wrote:Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentiratikic wrote:Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake. Reci kada si počeo zamišljati muškarce u minicama u štakorskom obliku? Prije ili poslije Nindža Kornjača?slidingdoorsoperator wrote:
Kermit-
2014-04-17
Idiot i nakaza heheh vjerojatno sam i ružan?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Projekcijama? pa ja tebe nisam nazivao imenima ili vrijeđao na svakom postu od kopiladi, pedera, štakora, štakorskog posla, da bi me jebao u minici etc ja sam samo rekao da si bundeva znači neće proći Mile Šekularac heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ja samo iznosim ono što je očito, a ako je netko sklon vrijeđanju na forumu, onda si to ti. Barem je to svima dobro poznata činjenica. Druga je priča što reagiraš kao uvrijeđena frajla kada se pokaže kakav si zapravo idiot i nakaza, pa još i spamaš kako bi postovi koji svjedoče o tome pali u zaborav.
Kermit-
2014-04-17
ma zene su opasne spraveslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:a tek kad mu dodu oni dani
Ma njemu su svi dani oni dani. Taj je u stanju kontinuiranog PMS-a da o ostalim problemima koje ima i ne govorimo.
sjebala ga skroz
2014-04-19
ne zajebavam se, stvarno takav dojam ostavljasKermit wrote:Prcko kada dolaziš u Domovinu?prckov wrote:iskreno ti u svojim komentarima vise licis na neku predklimakstericnu fuficuKermit wrote:Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentiratikic wrote:Kermit wrote:
Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake. Reci kada si počeo zamišljati muškarce u minicama u štakorskom obliku? Prije ili poslije Nindža Kornjača?
os da joj ja dodem koju rec
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ma zene su opasne spraveslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:a tek kad mu dodu oni dani
sjebala ga skroz
Sjeban je on svakako, a to mu je samo došlo kao zadnju čavao u tabutu.
Guest- Guest
Jebeš dojam reci datum, pa da dogovorimo neštoprckov wrote:ne zajebavam se, stvarno takav dojam ostavljasKermit wrote:Prcko kada dolaziš u Domovinu?prckov wrote:iskreno ti u svojim komentarima vise licis na neku predklimakstericnu fuficuKermit wrote:Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentiratikic wrote:
Kermit-
2014-04-17
ne znam, ovakve neuroze su uglavnom posljedica nejebiceslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:ma zene su opasne spraveslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:a tek kad mu dodu oni dani
sjebala ga skroz
ne da mu zena 100%
2014-04-19
sta da dogovorimo, ako ti ja mogu pomoc samo pitajKermit wrote:Jebeš dojam reci datum, pa da dogovorimo neštoprckov wrote:ne zajebavam se, stvarno takav dojam ostavljasKermit wrote:Prcko kada dolaziš u Domovinu?prckov wrote:iskreno ti u svojim komentarima vise licis na neku predklimakstericnu fuficuKermit wrote:
2014-04-19
prckov wrote:sta da dogovorimo, ako ti ja mogu pomoc samo pitajKermit wrote:Jebeš dojam reci datum, pa da dogovorimo neštoprckov wrote:ne zajebavam se, stvarno takav dojam ostavljasKermit wrote:Prcko kada dolaziš u Domovinu?prckov wrote:
iskreno ti u svojim komentarima vise licis na neku predklimakstericnu fuficu
Teško, ako ne znaš nekog stvarno dobrog psihijatra u Hrvatskoj pa da mu uvališ asilu preko reda.
Guest- Guest
prckov wrote:ne znam, ovakve neuroze su uglavnom posljedica nejebiceslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:ma zene su opasne spraveslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:a tek kad mu dodu oni dani
sjebala ga skroz
ne da mu zena 100%
Frustriran je jer je uspješnija od njega. Najozbiljnije govorim.
Guest- Guest
eno sad se naljutio I otisoslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:sta da dogovorimo, ako ti ja mogu pomoc samo pitajKermit wrote:Jebeš dojam reci datum, pa da dogovorimo neštoprckov wrote:ne zajebavam se, stvarno takav dojam ostavljasKermit wrote:
Prcko kada dolaziš u Domovinu?
Teško, ako ne znaš nekog stvarno dobrog psihijatra u Hrvatskoj pa da mu uvališ asilu preko reda.
a stvarno trebo bi on tu svoju zenu sredit ili otjerat
ali nije moje da se petljam
2014-04-19
ne kuzim tipove kojima smeta ako I'm je zena u necemu bolja (ne kazem da je to kod asile slucaj nego opcenito)slidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:ne znam, ovakve neuroze su uglavnom posljedica nejebiceslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:ma zene su opasne spraveslidingdoorsoperator wrote:
sjebala ga skroz
ne da mu zena 100%
Frustriran je jer je uspješnija od njega. Najozbiljnije govorim.
to dolazi do izrazaja samo u situaciji kad je ljubav otisla na godisnji a dosla njena sestra mrznja u posjetu
2014-04-19
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Njemačka priprema promjene koje izravno pogađaju preko 11.000 Hrvata - i neće im se svidjeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» SDPovac koji kidao partijsku iskaznicu - pravi primjer prosječnog Čardak Hrvata
» Njemačka traži 600.000 radnika
» Njemačka traži 1.000.000 radnika
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» SDPovac koji kidao partijsku iskaznicu - pravi primjer prosječnog Čardak Hrvata
» Njemačka traži 600.000 radnika
» Njemačka traži 1.000.000 radnika
Page 4 of 10