Njemačka traži još Hrvata koje je Čardak odbacio
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Njemačka traži još Hrvata koje je Čardak odbacio
Oh_Femder wrote:Globalizaciju su izmislili kitovi. Kad jedan od njih bilo gdje da prdne, svi ostali kitovi na svijetu to čuju.RayMabus wrote:Liberalizam i globalizacija i te ideje nisu nastale u Hrvatskoj tako da mislim da je malo bezobrazno očekivati da se ovdje pojavi neki talent koji će tako šta rušit
To je zato što žive u moru. Staviš prst u more i povezan si s cijelim svijetom.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
RayMabus wrote:U biti ubijena je 1941 kad se ustaški pokret stavio pod Hitlerom i postao samo najobičnija produžena ruka njemačkog nacizmakic wrote:
i opet padamo u povijesnu dimenziju, hr. desnica je ubijena 45'
ali da ne dužim, svaka desnica je povezana s državom i nije u cijelosti slobodarska, pa čak ni američki republikanci, a libertarijanci nisu desničari samo se dijelom preklapaju s desnicom-
a i pitanje je što su oni uopće i bili?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ti si glup ko kuracKermit wrote:Baš to, desnica koja aktivno radi na iseljavanju i genocidu vlastitog naroda heheh a podržavaju ih viši referenti ili iseljenici u Australiji koji u živtu nisu bili ne samo ovdje čak niti u situaciji da osjete šta je ovo...a glavni program Markićke su neke ideološke opus dei sranja, nju niti najmanje ne zanima ekonomija, demografija, korupcija, zapravo bilo što suvislo, isto kao i Haso ili Bruna odvjeni od bilo kojeg realitetaPinochet wrote:kakva desnica u RH? bosansko vlaška nakupina uhljeba i lopina. te dio HSPovaca koji je zapeo u 1941godini. nema ovdje desnice.
inače
podrška trpačini u njemačku
a to sto se odvija u tvojoj glavi nije realitet, nego tek refleksija jednog paranoika
2014-04-19
Oh_Femder wrote:To je vječni refren hrvatskih desničara:RayMabus wrote:Mi nemamo hr desnicu zato što ovdje mnogi zamjenjuju pojam bečkih konjušara koji klimaju glavom na zapovijed svojih zapadno evropskih gospodara i njihovih interesa sa Hrvatskom desnicom
Dajte da nas netko okupira,
Drugačije ne možemo doć' do vlasti.
Eh da. U posljednje vrijeme im je Orban glavna uzdanica.
Guest- Guest
kic wrote:
nema puno izmišljanja, uzmeš Sarnavkinu repliku i pilaš..
pa to rade i svi drugi, disupare uzmu jednu foru i peglaju do iznemoglosti..
Berniju bi bilo bolje da je to pitanje postavio Marasu u vezi troškova oko kampanje Milana Bandića koji su se skupa sa kamatama prevalili na naplatu SDP-u.
Stranka je zbog toga realno bankrotirala i ne može plaćati predizbornu kampanju pa bi Bero trebao biti suzdržaniji u vezi pokušaja izazivanja prijevremenih izbora i ne samo zbog kadrovskog i organizacijskog rasula u vlastitoj stranci nego i finacijskih problema koje ista ima.
Guest- Guest
E fakat si mu argumentirano dokazao kako si u pravu.prckov wrote:ti si glup ko kuracKermit wrote:Baš to, desnica koja aktivno radi na iseljavanju i genocidu vlastitog naroda heheh a podržavaju ih viši referenti ili iseljenici u Australiji koji u živtu nisu bili ne samo ovdje čak niti u situaciji da osjete šta je ovo...a glavni program Markićke su neke ideološke opus dei sranja, nju niti najmanje ne zanima ekonomija, demografija, korupcija, zapravo bilo što suvislo, isto kao i Haso ili Bruna odvjeni od bilo kojeg realitetaPinochet wrote:kakva desnica u RH? bosansko vlaška nakupina uhljeba i lopina. te dio HSPovaca koji je zapeo u 1941godini. nema ovdje desnice.
inače
a to sto se odvija u tvojoj glavi nije realitet, nego tek refleksija jednog paranoika
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Neka te utješi da ako ćemo iskreno šejki tu živi i opet nema pojma što ga okružuje osim zidova i naizust definicijaprckov wrote:ti si glup ko kuracKermit wrote:Baš to, desnica koja aktivno radi na iseljavanju i genocidu vlastitog naroda heheh a podržavaju ih viši referenti ili iseljenici u Australiji koji u živtu nisu bili ne samo ovdje čak niti u situaciji da osjete šta je ovo...a glavni program Markićke su neke ideološke opus dei sranja, nju niti najmanje ne zanima ekonomija, demografija, korupcija, zapravo bilo što suvislo, isto kao i Haso ili Bruna odvjeni od bilo kojeg realitetaPinochet wrote:kakva desnica u RH? bosansko vlaška nakupina uhljeba i lopina. te dio HSPovaca koji je zapeo u 1941godini. nema ovdje desnice.
inače
Kermit-
2014-04-17
Uvijek me sabiju sa argumentacijom heheheOh_Femder wrote:E fakat si mu argumentirano dokazao kako si u pravu.prckov wrote:ti si glup ko kuracKermit wrote:Baš to, desnica koja aktivno radi na iseljavanju i genocidu vlastitog naroda heheh a podržavaju ih viši referenti ili iseljenici u Australiji koji u živtu nisu bili ne samo ovdje čak niti u situaciji da osjete šta je ovo...a glavni program Markićke su neke ideološke opus dei sranja, nju niti najmanje ne zanima ekonomija, demografija, korupcija, zapravo bilo što suvislo, isto kao i Haso ili Bruna odvjeni od bilo kojeg realitetaPinochet wrote:kakva desnica u RH? bosansko vlaška nakupina uhljeba i lopina. te dio HSPovaca koji je zapeo u 1941godini. nema ovdje desnice.
inače
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Uvijek me sabiju sa argumentacijom heheheOh_Femder wrote:E fakat si mu argumentirano dokazao kako si u pravu.prckov wrote:ti si glup ko kuracKermit wrote:Baš to, desnica koja aktivno radi na iseljavanju i genocidu vlastitog naroda heheh a podržavaju ih viši referenti ili iseljenici u Australiji koji u živtu nisu bili ne samo ovdje čak niti u situaciji da osjete šta je ovo...a glavni program Markićke su neke ideološke opus dei sranja, nju niti najmanje ne zanima ekonomija, demografija, korupcija, zapravo bilo što suvislo, isto kao i Haso ili Bruna odvjeni od bilo kojeg realitetaPinochet wrote:kakva desnica u RH? bosansko vlaška nakupina uhljeba i lopina. te dio HSPovaca koji je zapeo u 1941godini. nema ovdje desnice.
inače
Neš' ti problema kada je tvoja retardirana i paranoična malenkost u pitanju.
Uostalom, pravo ti je i reko', a od Fendera dobivaš podršku ne zato jer si pametan i dobro informiran nego zato jer se i on uobičajeno svađa s prckom.
Guest- Guest
Ne ne, već :"Pomahnitala štakorčino štetočinska" heheh reci tko nosi pantalone kod mene u kući?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Uvijek me sabiju sa argumentacijom heheheOh_Femder wrote:E fakat si mu argumentirano dokazao kako si u pravu.prckov wrote:ti si glup ko kuracKermit wrote:
Baš to, desnica koja aktivno radi na iseljavanju i genocidu vlastitog naroda heheh a podržavaju ih viši referenti ili iseljenici u Australiji koji u živtu nisu bili ne samo ovdje čak niti u situaciji da osjete šta je ovo...a glavni program Markićke su neke ideološke opus dei sranja, nju niti najmanje ne zanima ekonomija, demografija, korupcija, zapravo bilo što suvislo, isto kao i Haso ili Bruna odvjeni od bilo kojeg realiteta
Uostalom, pravo ti je i reko', a od Fendera dobivaš podršku ne zato jer si pametan i dobro informiran nego zato jer se i on uobičajeno svađa s prckom.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ne ne, već :"Pomahnitala štakorčino štetočinska" heheh reci tko nosi pantalone kod mene u kući?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Uvijek me sabiju sa argumentacijom heheheOh_Femder wrote:E fakat si mu argumentirano dokazao kako si u pravu.prckov wrote:
ti si glup ko kurac
Kod tebe? Pa žena ti, to je barem postalo općepoznato na forumu. To nosiš minicu jer drugačije nisi u stanju privući pažnju na sebe kad si ružan, glup, a uz to i psihički bolestan.
Guest- Guest
Minicu??? E sad vrijeđaš heheh reci jebeš ti šta ili samo mene zamišljaš u minici...dok nam (moja) žena kuva đuveč? Recimo hehehslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Ne ne, već :"Pomahnitala štakorčino štetočinska" heheh reci tko nosi pantalone kod mene u kući?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Uvijek me sabiju sa argumentacijom heheheOh_Femder wrote:
E fakat si mu argumentirano dokazao kako si u pravu.
Kod tebe? Pa žena ti, to je barem postalo općepoznato na forumu. To nosiš minicu jer drugačije nisi u stanju privući pažnju na sebe kad si ružan, glup, a uz to i psihički bolestan.
Kermit-
2014-04-17
sasvim dovoljno a da ne izgubim puno vremena uzaludOh_Femder wrote:E fakat si mu argumentirano dokazao kako si u pravu.prckov wrote:ti si glup ko kuracKermit wrote:Baš to, desnica koja aktivno radi na iseljavanju i genocidu vlastitog naroda heheh a podržavaju ih viši referenti ili iseljenici u Australiji koji u živtu nisu bili ne samo ovdje čak niti u situaciji da osjete šta je ovo...a glavni program Markićke su neke ideološke opus dei sranja, nju niti najmanje ne zanima ekonomija, demografija, korupcija, zapravo bilo što suvislo, isto kao i Haso ili Bruna odvjeni od bilo kojeg realitetaPinochet wrote:kakva desnica u RH? bosansko vlaška nakupina uhljeba i lopina. te dio HSPovaca koji je zapeo u 1941godini. nema ovdje desnice.
inače
2014-04-19
Kermit wrote:
Minicu??? E sad vrijeđaš heheh reci jebeš ti šta ili samo mene zamišljaš u minici...
Neš' ti problema zamisliti štakora u minici. Ali očito imaš problema i sa percepcijom kada postavljaš takva pitanja. Mental ti je baš na jako niskoj razini.
Guest- Guest
Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake. Reci kada si počeo zamišljati muškarce u minicama u štakorskom obliku? Prije ili poslije Nindža Kornjača?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Minicu??? E sad vrijeđaš heheh reci jebeš ti šta ili samo mene zamišljaš u minici...
Neš' ti problema zamisliti štakora u minici. Ali očito imaš problema i sa percepcijom kada postavljaš takva pitanja. Mental ti je baš na jako niskoj razini.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake. Reci kada si počeo zamišljati muškarce u minicama u štakorskom obliku? Prije ili poslije Nindža Kornjača?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake.slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Sad si i tepaš? Daleko si ti od mužjaka. I jasno je zašto nemaš sklonosti stvarati predodžbe o sebi. Previše su traumatične pa ti nanose bol.
Guest- Guest
Ne druge mužjake, naime nemam parafiljske sklonosti, čak dapače iste su mi odbojne, a ti si već druga priča ili kako bi rekli Serbi ili ti Sorbati cvećka heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake.slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Sad si i tepaš? Daleko si ti od mužjaka. I jasno je zašto nemaš sklonosti stvarati predodžbe o sebi. Previše su traumatične pa ti nanose bol.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ne druge mužjake, naime nemam parafiljske sklonosti, čak dapače iste su mi odbojne, a ti si već druga priča ili kako bi rekli Serbi ili ti Sorbati cvećka heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake.slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Samo se ti tješi negiranjem očitog.
Guest- Guest
Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentiratikic wrote:Kermit wrote:Nemam sklonosti vidjeti niti zamišljati muške u minici, a kamoli štakore mužjake. Reci kada si počeo zamišljati muškarce u minicama u štakorskom obliku? Prije ili poslije Nindža Kornjača?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:
Hehehe mali šejki je otkrio svoju sklonost perverziji svake vrste, treba to podrobno istražiti i dokumentirati
Sad se baviš i projekcima vlastitih osobina na druge? Freud bi ti samo tako zalijepio jednu krasnu dijagnozu.
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Njemačka priprema promjene koje izravno pogađaju preko 11.000 Hrvata - i neće im se svidjeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» SDPovac koji kidao partijsku iskaznicu - pravi primjer prosječnog Čardak Hrvata
» Njemačka traži 600.000 radnika
» Njemačka traži 1.000.000 radnika
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» SDPovac koji kidao partijsku iskaznicu - pravi primjer prosječnog Čardak Hrvata
» Njemačka traži 600.000 radnika
» Njemačka traži 1.000.000 radnika
Page 3 of 10