ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za jalnuse

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Samo za jalnuse - Page 3 Empty Re: Samo za jalnuse

Post by marcellus 7/3/2018, 18:02

Leviathan2 wrote:
kaja wrote:Kako se on to i tko ga financira kada ni jednog nije prodao a jednog je stavio na raketu za svemir pa bacio iz svemira?!
prvog j eprodao u spanjolsku
jednog mu je hamond sjebao a to mu je platilo osiguranje ili hamondova kuca, a vjerovatno je jos kojeg prodao
svaka roba ima kupca

rekao je napravit osam i kad to rasproda napravit novi auto, evo to je to

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2018, 18:06

Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:inace otkad sam malo probao elektricno auto,moram reci da je zanimljivo jako..prije svega zvuk,koji podsjeca na mlazni motor,a potom,ubrzanje,koje je kontinuirano i brutalno..treba UČITI voziti ta cuda,naravno ako nije u pitanju i3  lol!
aaah,
jel znas koja je milina vozit strujica :D kad ga rastegnes na autobahnu 150 on samo skoro nezamjetno zuji, da nema buke zraka imao bi osjecaj da sjedis u nekom parku
jos malo pa ce i moj audi bit spreman za atestiranje pa da nadomjesti onog kojeg sam sjebo
dobiva za razliku od starog digitalni displej umjesto onijeh kazaljki, to mi poklon od frenda,  takodjer dobiva modificirani mjenjac radi sto ekonomicnije voznje te neke modifikacije na motoru
prvi test ce pokazati koliki domet ima, al ja racunam izmedju 600 i 700 km, , a mozda i vise ako mjenjac bude funkcionirao kak je zamisljeno

Probao sam teslu..neloše..mogu misliti,kako je nagaziti Concept One...uffff... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/3/2018, 21:04

pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:inace otkad sam malo probao elektricno auto,moram reci da je zanimljivo jako..prije svega zvuk,koji podsjeca na mlazni motor,a potom,ubrzanje,koje je kontinuirano i brutalno..treba UČITI voziti ta cuda,naravno ako nije u pitanju i3  lol!
aaah,
jel znas koja je milina vozit strujica :D kad ga rastegnes na autobahnu 150 on samo skoro nezamjetno zuji, da nema buke zraka imao bi osjecaj da sjedis u nekom parku
jos malo pa ce i moj audi bit spreman za atestiranje pa da nadomjesti onog kojeg sam sjebo
dobiva za razliku od starog digitalni displej umjesto onijeh kazaljki, to mi poklon od frenda,  takodjer dobiva modificirani mjenjac radi sto ekonomicnije voznje te neke modifikacije na motoru
prvi test ce pokazati koliki domet ima, al ja racunam izmedju 600 i 700 km, , a mozda i vise ako mjenjac bude funkcionirao kak je zamisljeno

Probao sam teslu..neloše..mogu misliti,kako je nagaziti Concept One...uffff... :cleanteeth
ma i obicna elektricka kanta je odlicna, ono, kucni rad
ja sam sa bivsim audijem bio prezadovoljan, ubrzanje bolje nego kod benzinaca, smanjena buka, isto je nabolje, jeftinjara voznja
eto jedini problem mi je bilo punjenje al sam i to rjesio, sa nekoliko  adaptera u bunkeru nema zime

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics