Samo za jalnuse
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Samo za jalnuse
Leviathan2 wrote:prvog j eprodao u spanjolskukaja wrote:Kako se on to i tko ga financira kada ni jednog nije prodao a jednog je stavio na raketu za svemir pa bacio iz svemira?!
jednog mu je hamond sjebao a to mu je platilo osiguranje ili hamondova kuca, a vjerovatno je jos kojeg prodao
svaka roba ima kupca
rekao je napravit osam i kad to rasproda napravit novi auto, evo to je to
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Leviathan2 wrote:aaah,pismejker wrote:inace otkad sam malo probao elektricno auto,moram reci da je zanimljivo jako..prije svega zvuk,koji podsjeca na mlazni motor,a potom,ubrzanje,koje je kontinuirano i brutalno..treba UČITI voziti ta cuda,naravno ako nije u pitanju i3
jel znas koja je milina vozit strujica :D kad ga rastegnes na autobahnu 150 on samo skoro nezamjetno zuji, da nema buke zraka imao bi osjecaj da sjedis u nekom parku
jos malo pa ce i moj audi bit spreman za atestiranje pa da nadomjesti onog kojeg sam sjebo
dobiva za razliku od starog digitalni displej umjesto onijeh kazaljki, to mi poklon od frenda, takodjer dobiva modificirani mjenjac radi sto ekonomicnije voznje te neke modifikacije na motoru
prvi test ce pokazati koliki domet ima, al ja racunam izmedju 600 i 700 km, , a mozda i vise ako mjenjac bude funkcionirao kak je zamisljeno
Probao sam teslu..neloše..mogu misliti,kako je nagaziti Concept One...uffff...
Guest- Guest
ma i obicna elektricka kanta je odlicna, ono, kucni radpismejker wrote:Leviathan2 wrote:aaah,pismejker wrote:inace otkad sam malo probao elektricno auto,moram reci da je zanimljivo jako..prije svega zvuk,koji podsjeca na mlazni motor,a potom,ubrzanje,koje je kontinuirano i brutalno..treba UČITI voziti ta cuda,naravno ako nije u pitanju i3
jel znas koja je milina vozit strujica :D kad ga rastegnes na autobahnu 150 on samo skoro nezamjetno zuji, da nema buke zraka imao bi osjecaj da sjedis u nekom parku
jos malo pa ce i moj audi bit spreman za atestiranje pa da nadomjesti onog kojeg sam sjebo
dobiva za razliku od starog digitalni displej umjesto onijeh kazaljki, to mi poklon od frenda, takodjer dobiva modificirani mjenjac radi sto ekonomicnije voznje te neke modifikacije na motoru
prvi test ce pokazati koliki domet ima, al ja racunam izmedju 600 i 700 km, , a mozda i vise ako mjenjac bude funkcionirao kak je zamisljeno
Probao sam teslu..neloše..mogu misliti,kako je nagaziti Concept One...uffff...
ja sam sa bivsim audijem bio prezadovoljan, ubrzanje bolje nego kod benzinaca, smanjena buka, isto je nabolje, jeftinjara voznja
eto jedini problem mi je bilo punjenje al sam i to rjesio, sa nekoliko adaptera u bunkeru nema zime
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
Page 3 of 3