PA IPAK SU BESPLATNE!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PA IPAK SU BESPLATNE!
a, lijepo od tebeKavran wrote:Noor wrote:samo pazi kosuKavran wrote:Noor wrote:hehe, a moj mali je u vrtiću poriluk repetirao i po 3x, a doma nit probatBB-8 wrote:
kod mojih je bilo obrnuto pa kad su krenuli u vrtić su probali doma prodati priču da oni to ne bi
o mamicu mu .... podragam.
uvijek ''pazim na kosu'' ... hairpulling i tak to.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kavran wrote:BB-8 wrote:Noor wrote:ima još jedna zanimljivost u svemu tome...u vrtićkoj dobi djeca često oponašaju druge ili većinu...zato tamo u društvu rado jedu ona jela kojima se doma opiruBB-8 wrote:Noor wrote:
da to i imaju u školama, na žalost, više od 50% djece ti ovo neće jest. daj pizzu i hotdog - e, to može.
a zašto? jer ih se i doma time hrani, pa djeca nit poznaju okuse, nit imaju naviku...a još manje saznanje o zdravoj ishrani.
istina...moji su bili jedni od rijetkih u vrtiću koji su pojeli sve što bi dobili na tanjur (potvrdile tete)...iznimka je bila mala koja je svaki put kad bi petkom bila panirana riba za ručak povraćala pa smo se dogovorili da petkom jede samo blitvu...a kad bi ih pitao jesu li svi pojeli uvijek je bilo klinaca koji 'to ne vole'...
kod mojih je bilo obrnuto pa kad su krenuli u vrtić su probali doma prodati priču da oni to ne bi
ključna riječ.
ma to je app spika...naravno, istaknuo si ključnu riječ...milina ih je gledati kako papaju na obiteljskim druženjima...dok drugi klinci izvoljevaju, ovi moji jedu...
Noor wrote:a, lijepo od tebeKavran wrote:Noor wrote:samo pazi kosuKavran wrote:Noor wrote:
hehe, a moj mali je u vrtiću poriluk repetirao i po 3x, a doma nit probat
o mamicu mu .... podragam.
uvijek ''pazim na kosu'' ... hairpulling i tak to.
e.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
sigurno su na mamu kad vole jestBB-8 wrote:Kavran wrote:BB-8 wrote:Noor wrote:ima još jedna zanimljivost u svemu tome...u vrtićkoj dobi djeca često oponašaju druge ili većinu...zato tamo u društvu rado jedu ona jela kojima se doma opiruBB-8 wrote:
istina...moji su bili jedni od rijetkih u vrtiću koji su pojeli sve što bi dobili na tanjur (potvrdile tete)...iznimka je bila mala koja je svaki put kad bi petkom bila panirana riba za ručak povraćala pa smo se dogovorili da petkom jede samo blitvu...a kad bi ih pitao jesu li svi pojeli uvijek je bilo klinaca koji 'to ne vole'...
ključna riječ.
ma to je app spika...naravno, istaknuo si ključnu riječ...milina ih je gledati kako papaju na obiteljskim druženjima...dok drugi klinci izvoljevaju, ovi moji jedu...
jelde
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
znao sam
2014-04-19
nekad je bilo,...cim se rodis bace te na led,.... pa u oganj,..
i evo,...evo recimo prcko,..sto mu fali
dijagram-
2015-08-09
prckov wrote:znao sam
vole i puno pričat'...kao i mama im
hahaha ovdje sam upozno jednog cigu, stari ga uzeo I odnio I bacio negdje u snijeg kraj putadijagram wrote:nekad je bilo,...cim se rodis bace te na led,.... pa u oganj,..
srecom naso ga neko
2014-04-19
eto, kazi za javnost, nek se znaprckov wrote:hahaha ovdje sam upozno jednog cigu, stari ga uzeo I odnio I bacio negdje u snijeg kraj putadijagram wrote:nekad je bilo,...cim se rodis bace te na led,.... pa u oganj,..
srecom naso ga neko
ziv je i zdrav, i nista manje cigo nego ostali:)
dijagram-
2015-08-09
srecom kad jedu ne pricajuBB-8 wrote:prckov wrote:znao sam
bar moja nikad nije, suti I maze
2014-04-19
malo sepa al ostalo sve stimadijagram wrote:eto, kazi za javnost, nek se znaprckov wrote:hahaha ovdje sam upozno jednog cigu, stari ga uzeo I odnio I bacio negdje u snijeg kraj putadijagram wrote:nekad je bilo,...cim se rodis bace te na led,.... pa u oganj,..
srecom naso ga neko
ziv je i zdrav, i nista manje cigo nego ostali:)
2014-04-19
a onda primaknes i svoj pijat, ja ne mogu, samo ti i ovo sredi:)prckov wrote:srecom kad jedu ne pricajuBB-8 wrote:prckov wrote:znao sam
dijagram-
2015-08-09
ma ne trebam primicatdijagram wrote:a onda primaknes i svoj pijat, ja ne mogu, samo ti i ovo sredi:)prckov wrote:srecom kad jedu ne pricajuBB-8 wrote:prckov wrote:znao sam
brsti ona I iz mog I njenog pijata
multi tasking
2014-04-19
To je zdravorazumsko razmišljanje a ne izjadnačavanje svih zbog jebivjetara. Tko ima nek ima i nek pokaže da ima.crvenkasti wrote:Siromašna djeca se i trebaju sramiti.
To je poticaj njihovim roditeljima da bolje i više rade i zarađuju.
Onda se i Hrvatska razvija.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Uzele ipak 6+6
» Senf ukida besplatne udzbenike
» Više od 10.000 ljudi se prijavilo za besplatne online kurseve sa ITAcademy.
» Švedska: država emigrantima nudi besplatne tečajeve iz snajperske treninge
» Uzele ipak 6+6
» Senf ukida besplatne udzbenike
» Više od 10.000 ljudi se prijavilo za besplatne online kurseve sa ITAcademy.
» Švedska: država emigrantima nudi besplatne tečajeve iz snajperske treninge
Page 4 of 4