Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
A sto bi ti, digo noge i dremuckao?Stanojko wrote:Odgovori joj za kolege, sendvicare sto idu po kucama na dan izbora!pizzon wrote:Stanojko wrote:Smradino kvislinska, odgovori Nurki na pitanje...pizzon wrote:zasto kostinica nije organizovao referendum pre odluke, svoje,
da je razlaz neminovan.
normalno da je neminovan kad je volina, sto nije pitao narod,
sta da prihvatimo, ne, jednostavno da nemo posmatra odlazak
c. gore iz zajednice. strasno !
jel, ja sam kvisling sto predlazem referendum a ti si ok sto bi vesao o banderu one koji drugacije misle
odgvorio sam norki,
Ne moze, moraš glasat:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
marcellus wrote:Stanojko ustašo!
Kolko si se uzjebao da masis slova... mislis da moze i bez toga!? PA TO JE KRIVICNO DELO I AUTOMATSKI RAZLOG ZA PONISTAVANJE IZBORA! Koja je druga stranka radila to, molim primer?
marcellus wrote:Stanojko ustašo!
Hdz.Stanojko wrote:Kolko si se uzjebao da masis slova... mislis da moze i bez toga!? PA TO JE KRIVICNO DELO I AUTOMATSKI RAZLOG ZA PONISTAVANJE IZBORA! Koja je druga stranka radila to, molim primer?
2015-08-15
Stanojko wrote:Kolko si se uzjebao da masis slova... mislis da moze i bez toga!? PA TO JE KRIVICNO DELO I AUTOMATSKI RAZLOG ZA PONISTAVANJE IZBORA! Koja je druga stranka radila to, molim primer?
čekaj da uskladi sva tri ganglija da mu rade u taktu pa da skonta da je to moguće samo u fašističkim i antifašističkim diktaturama... nema bato ko ne glasa u gulag
samo jebiga i ja sam optimist, no evo to vam je slika prosječnog birača u Srbiji pa se pitaj zašto imate naprednjake...
Stanojko wrote:marcellus wrote:Stanojko ustašo!
Sta ima da se pitam... Kad sam im video face sve mi je bilo jasno, nisu ni morali da se predstavljaju... Ekipa za cokanjcic ispred kioska...marcellus wrote:Stanojko wrote:Kolko si se uzjebao da masis slova... mislis da moze i bez toga!? PA TO JE KRIVICNO DELO I AUTOMATSKI RAZLOG ZA PONISTAVANJE IZBORA! Koja je druga stranka radila to, molim primer?
čekaj da uskladi sva tri ganglija da mu rade u taktu pa da skonta da je to moguće samo u fašističkim i antifašističkim diktaturama... nema bato ko ne glasa u gulag
samo jebiga i ja sam optimist, no evo to vam je slika prosječnog birača u Srbiji pa se pitaj zašto imate naprednjake...
stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
kajo ti idi tamo
2014-04-19
Hmmmm...primamljiva ponuda...ja retko musko, a tamo visak zenki... Zajebani ste vi pregovaraci.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
vidis da od pizona zivit ne moresStanojko wrote:Hmmmm...primamljiva ponuda...ja retko musko, a tamo visak zenki... Zajebani ste vi pregovaraci.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
nabice ti cir na zelucu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pizzon wrote:Stanojko wrote:Odgovori joj za kolege, sendvicare sto idu po kucama na dan izbora!pizzon wrote:Stanojko wrote:Smradino kvislinska, odgovori Nurki na pitanje...pizzon wrote:zasto kostinica nije organizovao referendum pre odluke, svoje,
da je razlaz neminovan.
normalno da je neminovan kad je volina, sto nije pitao narod,
sta da prihvatimo, ne, jednostavno da nemo posmatra odlazak
c. gore iz zajednice. strasno !
jel, ja sam kvisling sto predlazem referendum a ti si ok sto bi vesao o banderu one koji drugacije misle
odgvorio sam norki,
msm,. da moze i da je bolje bez toga
ali od toga nisu imene ni ostale partoje
vrse obizak biraca na dan izbora i to nije ok, bolje bez toga
znaci...jesu li budale ili nisu?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Stanojko wrote:marcellus wrote:Stanojko ustašo!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Prodade me brale, ko cigance svoj glas Vucicu... :)dzango wrote:Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
Ponijeti cu maramicu, jednu, ako pustim suzu za zagorske bregedzango wrote:Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
A ti spremi gibanicu .. i šampanjac !
2015-08-15
Daj nemoj sad kvariti razmjenuStanojko wrote:Prodade me brale, ko cigance svoj glas Vucicu... :)dzango wrote:Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
Dobro tebi dobro meni
Suti
2015-08-15
Šta ćeš brate. Jesi li video koliko dugačke noge ima? Do grla. Tebi ako se ne svidi tamo, ajde nazad. Poslaćemo im Pižona sa nalepljenim brkovima.Stanojko wrote:Prodade me brale, ko cigance svoj glas Vucicu... :)dzango wrote:Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
e ako nam posaljete pizona onda nista of kajedzango wrote:Šta ćeš brate. Jesi li video koliko dugačke noge ima? Do grla. Tebi ako se ne svidi tamo, ajde nazad. Poslaćemo im Pižona sa nalepljenim brkovima.Stanojko wrote:Prodade me brale, ko cigance svoj glas Vucicu... :)dzango wrote:Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
mozete dobit samo njenog cuku za pizona
ako se I za to ne predomislimo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Spremiću i Canetu malo gibanice, ako ga uhvati nostalgija.kaja wrote:Ponijeti cu maramicu, jednu, ako pustim suzu za zagorske bregedzango wrote:Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
A ti spremi gibanicu .. i šampanjac !
2014-04-19
Dobijete i Vulina gratis? Možete da ga koljete, jebete, volja vam.prckov wrote:e ako nam posaljete pizona onda nista of kajedzango wrote:Šta ćeš brate. Jesi li video koliko dugačke noge ima? Do grla. Tebi ako se ne svidi tamo, ajde nazad. Poslaćemo im Pižona sa nalepljenim brkovima.Stanojko wrote:Prodade me brale, ko cigance svoj glas Vucicu... :)dzango wrote:Dogovoreno.prckov wrote:stanojko aj ti vamo
kajo ti idi tamo
mozete dobit samo njenog cuku za pizona
ako se I za to ne predomislimo
2014-04-19
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Aco: Srbija na Zapadnom Balkanu dobija dve trećine ukupnih stranih investicija
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» ''Capak tvrdi da smo 24. po novozaraženima i 13. po smrtnosti. Podaci govore drukčije''
» 100 žena 200 sisa
» Soros se debelo preračunao, plaća veliku cenu
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» ''Capak tvrdi da smo 24. po novozaraženima i 13. po smrtnosti. Podaci govore drukčije''
» 100 žena 200 sisa
» Soros se debelo preračunao, plaća veliku cenu
Page 4 of 8