Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!! Pitam se...kako ih nije sramota...koji nivo amebe, ljige i olosa moras da budes da bi kucao ljudima na vrata i svesno krsio zakon... Pa kurva sa stajge je casnije zanimanje od toga...pizzon wrote:vidim, kolika je strahovlada u srbiji
stanojko i jango kenjaju non stop, godinama,
niko ih ne yebe ni za 2%
a kenjaju ko grlice
prete, kod oni dodju na vlast, nedicevci )
msm, budala, glumi seljobera, a jeste primitivac !
Takve majune, kao sto si ti, cemo tamaniti ko vaske kad dodje vreme, ne brini...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
Ono šta se po toj Srbiji stvarno isplati radit je ono šta vrijedi općenito za taj Balkan a to su ceste, tuneli, željeznica jer to jedino tranzit ali jbga taj tranzit vruće i druge stvari
Evo sad recimo onaj autoput prema Sofiji, iz Zagreba sam jednom išao za Bugarsku tamo, pa smo stali u centralnoj Srbiji i ručali ali znači radim promet, e to ti je to to je stvarni kapital koji se vrti
Evo sad recimo onaj autoput prema Sofiji, iz Zagreba sam jednom išao za Bugarsku tamo, pa smo stali u centralnoj Srbiji i ručali ali znači radim promet, e to ti je to to je stvarni kapital koji se vrti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bili i kod mene. Ali im komšija rekao da ne kucaju kod mene i da se ne zajebavaju sa životom.Stanojko wrote:Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!! Pitam se...kako ih nije sramota...koji nivo amebe, ljige i olosa moras da budes da bi kucao ljudima na vrata i svesno krsio zakon... Pa kurva sa stajge je casnije zanimanje od toga...pizzon wrote:vidim, kolika je strahovlada u srbiji
niko ih ne yebe ni za 2%
a kenjaju ko grlice
Takve majune, kao sto si ti, cemo tamaniti ko vaske kad dodje vreme, ne brini...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Evo
http://www.vijesti.me/vijesti/put-oko-autoputa-za-deset-casova-943834
Cg gradi autocestu, nema bez toga razvoja
http://www.vijesti.me/vijesti/put-oko-autoputa-za-deset-casova-943834
Cg gradi autocestu, nema bez toga razvoja
2014-04-11
Da, ne plaćaju ništa , oslobođeni poreza a zaradu vuku vani.
Tako je bilo i kod nas prije desetak godina.
Kada prođe rok u kojem su oslobođeni svega dižu sidro.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kinezi dopremili vjetrenjače u CG
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:715162-Vetrenjace-Crnogorcima-stigle-iz-Kine
Nema razvoja bez ceste
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:715162-Vetrenjace-Crnogorcima-stigle-iz-Kine
Nema razvoja bez ceste
2014-04-11
Socijalistička ekonomija ali malo na drukčiji način a svodi se na Drži vodu dok majstori ne odukaja wrote:Da, ne plaćaju ništa , oslobođeni poreza a zaradu vuku vani.
2014-04-11
To može tako svatko radit, novcem građana plaća ove izvanka da otvore tvornicu kako bi on mogao presjeć vrpcu i reč kako se Srbija razvija
Bolje da je te pare da četnicima da očiste Srbiju od nesoja
Bolje da je te pare da četnicima da očiste Srbiju od nesoja
2014-04-11
Stanojko wrote:Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!!
šta ti nemaš neku utoku? To se ne šalje u pičku materinu, to se upuca odma ko kera kraj tarabe
nece dici sidro, jednostavno ce ostavit pogone da rade il prodatkaja wrote:Da, ne plaćaju ništa , oslobođeni poreza a zaradu vuku vani.
s druge strane i kinezi su tako radili na pocetku, mic po mic
nije vucic glup iako je debil, u situaciji u kojoj je sad to mu je jedini moguci ispravan potez
pogledaj hrvatsku, rasprodana za sicu ono sto je vrijedilo, s tim da je dokapitalizirano prije nego je prodano, friska ulaganja kurac, nula,
Stanojko wrote:Fenomenalna ekonomska politika. Platis strancu 10.000 EUR po radnom mestu, omogucis da ne placa struju, vodu i ostale komunalije, dozvolis da iznese ekstra profit iz zemlja bez oporezivanja i dozvolis da radniku plati 200 EUR a da pri tom ne sme da ide da pisa nego nosi pelene!dzango wrote:Radnici rade u pelenama za siću i nemaju pravo na bolovanje. I još Srbija plaća investitorima. To je valjda jedini takav sistem u Evropi.
Pa samo zbog ovoga bi trebalo streljati celu vladu, a "predsednika" obesiti za jaja (ako mu ih nadju uopste)!
eto vidiš ... a da sam to ja reko jebo bi mi mater ustašku.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Pa sta da kaze kad je sve tacno, jebem mu mater kvislinsku...Kavran wrote:Stanojko wrote:Fenomenalna ekonomska politika. Platis strancu 10.000 EUR po radnom mestu, omogucis da ne placa struju, vodu i ostale komunalije, dozvolis da iznese ekstra profit iz zemlja bez oporezivanja i dozvolis da radniku plati 200 EUR a da pri tom ne sme da ide da pisa nego nosi pelene!dzango wrote:Radnici rade u pelenama za siću i nemaju pravo na bolovanje. I još Srbija plaća investitorima. To je valjda jedini takav sistem u Evropi.
Pa samo zbog ovoga bi trebalo streljati celu vladu, a "predsednika" obesiti za jaja (ako mu ih nadju uopste)!
eto vidiš ... a da sam to ja reko jebo bi mi mater ustašku.
Stanojko wrote:Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!! Pitam se...kako ih nije sramota...koji nivo amebe, ljige i olosa moras da budes da bi kucao ljudima na vrata i svesno krsio zakon... Pa kurva sa stajge je casnije zanimanje od toga...pizzon wrote:vidim, kolika je strahovlada u srbiji
niko ih ne yebe ni za 2%
a kenjaju ko grlice
ti si budala, nedic i patriotizam, nenormalno
to, sto velis da ces tamaniti,
to je sve nedicevsko_ljoticevska bastina, verujem ti.
jadno sto kaljas lik tog coveka na avataru, tebi treba oduzeti drzavljanstvo
nisi dostojan
Guest- Guest
pizzon wrote:Stanojko wrote:Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!! Pitam se...kako ih nije sramota...koji nivo amebe, ljige i olosa moras da budes da bi kucao ljudima na vrata i svesno krsio zakon... Pa kurva sa stajge je casnije zanimanje od toga...pizzon wrote:vidim, kolika je strahovlada u srbiji
niko ih ne yebe ni za 2%
a kenjaju ko grlice
nisi dostojan
evo te kretenu... a taman sam pomislio ako se ne pojaviš dok izbrojim do 100 - ja peder. došo sam do dvacettri .... eh!!
Last edited by Kavran on 6/3/2018, 14:37; edited 1 time in total
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
pizzon, a ovi što mu u nedjelju popodne došli na vrata s pitanjem jel izašao na izbore...ti nisu budale?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kavran wrote:pizzon wrote:Stanojko wrote:Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!! Pitam se...kako ih nije sramota...koji nivo amebe, ljige i olosa moras da budes da bi kucao ljudima na vrata i svesno krsio zakon... Pa kurva sa stajge je casnije zanimanje od toga...pizzon wrote:vidim, kolika je strahovlada u srbiji
niko ih ne yebe ni za 2%
a kenjaju ko grlice
nisi dostojan
evo te kretenu... a taman sam pomislio ako se ne pojaviš dok izbrojim do 100 - ja peder. eh!!
hehe, znam ja da su oni ustaski srbi
samo, ono, na izbirima, prolaze sve gore i gore
postali crno smece, na rebrastom podu najstarijeg palanačkog busa !
Last edited by pizzon on 6/3/2018, 14:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:Kavran wrote:pizzon wrote:Stanojko wrote:Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!! Pitam se...kako ih nije sramota...koji nivo amebe, ljige i olosa moras da budes da bi kucao ljudima na vrata i svesno krsio zakon... Pa kurva sa stajge je casnije zanimanje od toga...pizzon wrote:vidim, kolika je strahovlada u srbiji
niko ih ne yebe ni za 2%
a kenjaju ko grlice
nisi dostojan
evo te kretenu... a taman sam pomislio ako se ne pojaviš dok izbrojim do 100 - ja peder. eh!!
postali crno smece, na rebrastom podu najstarijeg palačkog busa !
aaahahahah .... a bogtedragi .....
2017-10-12
Kavran wrote:pizzon wrote:Kavran wrote:pizzon wrote:Stanojko wrote:
Dosla mi dva sendvicara, tako k`o ti, u nedelju usred izbora (!!!) oko 17h na gajbu da pitaju da li sam izasao na izbore, i prestavili se da su ispred SNS-a. Znaju lepo i kako se zovem... Oterao sam ih u picku materinu!!! Pitam se...kako ih nije sramota...koji nivo amebe, ljige i olosa moras da budes da bi kucao ljudima na vrata i svesno krsio zakon... Pa kurva sa stajge je casnije zanimanje od toga...
nisi dostojan
sta su drugo nego U- srbi
stanojko nedicevac, olos
jango, nekako msm da je za kostunicu, nesto bolja opcija, nije U- srbin ali je pdoban hr srbin
kostinica, onaj sto su mu sove bile najbolji saradnici :);:)
kostunica, koji je direktno odgvoran za raspad zajenice sa c.g.
doduse, nije on kriv, krivi su ameri i eu, jer nisu zavoleli njegovu spoljnu politiku, strasno, budala !
Guest- Guest
zasto kostinica nije organizovao referendum pre odluke, svoje,
da je razlaz neminovan.
normalno da je neminovan kad je volina, sto nije pitao narod,
sta da prihvatimo, ne, jednostavno da nemo posmatra odlazak
c. gore iz zajednice. strasno !
da je razlaz neminovan.
normalno da je neminovan kad je volina, sto nije pitao narod,
sta da prihvatimo, ne, jednostavno da nemo posmatra odlazak
c. gore iz zajednice. strasno !
Guest- Guest
a jel ne bi bilo bolje...srpski ustaše?pizzon wrote:Kavran wrote:pizzon wrote:Kavran wrote:pizzon wrote:
nisi dostojan
sta su drugo nego U- srbi
stanojko nedicevac, olos
jango, nekako msm da je za kostunicu, nesto bolja opcija, nije U- srbin ali je pdoban hr srbin
kostinica, onaj sto su mu sove bile najbolji saradnici :);:)
kostunica, koji je direktno odgvoran za raspad zajenice sa c.g.
doduse, nije on kriv, krivi su ameri i eu, jer nisu zavoleli njegovu spoljnu politiku, strasno, budala !
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vlast, koja nije spremna na komprimise i prilagodjavanje
bolje da je nema, da ne postoji
bolje da je nema, da ne postoji
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Aco: Srbija na Zapadnom Balkanu dobija dve trećine ukupnih stranih investicija
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» ''Capak tvrdi da smo 24. po novozaraženima i 13. po smrtnosti. Podaci govore drukčije''
» 100 žena 200 sisa
» Soros se debelo preračunao, plaća veliku cenu
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» ''Capak tvrdi da smo 24. po novozaraženima i 13. po smrtnosti. Podaci govore drukčije''
» 100 žena 200 sisa
» Soros se debelo preračunao, plaća veliku cenu
Page 2 of 8