Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
Od hunskih kopiladi, štakora u minicama, jebačini životinja, te mojoj ženi koja nosi pantalone ja sam ispa trol heheh imaš recimo malo čudno zamišlajnje realiteta, sigurmno imaš puno prijatelja heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:"Pomahnitala štakorčino štetočinska"slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Stvarno sam jadan heheh reci što su huni?slidingdoorsoperator wrote:
Bokte, toliko si glup i intrizično nesposoban da nisi u stanju niti pravilno citirati. :D
Etnička skupina koja je genetski formirala tvoju mađarsku naciju. Otprilike na onaj način kako su to Turci napravili Srbima.
Ti si izgleda sposoban jedino za trolanje. Tako to ide kada si glupa neznalica a uz to još i paranoik.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Srbija nas debelo 'šiša' u privlačenju stranih ulaganja. Doznali smo što rade drukčije
Sada je impuls heheh e moj šejki da te nam trebalo bi te izmislitislidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Osim toga Huni po zadnjim istraživanjima i nemaju toliko veze sa Mađarima, ali no to kad dođeš sebi to jest kad budeš imao lucidu intervallu onda mi se javi, jel Si Njofra? hehehe
Pa Mađari su genetski veći Slaveni od bilo kojeg slavenskog naroda u okruženju, ali Huni su udarili onaj početni genetski i kulturološki impuls kojega se niste otresli ni do danas.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Od hunskih kopiladi, štakora u minicama, jebačini životinja, te mojoj ženi koja nosi pantalone ja sam ispa trol heheh imaš recimo malo čudno zamišlajnje realiteta, sigurmno imaš puno prijatelja heheheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:"Pomahnitala štakorčino štetočinska"slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Stvarno sam jadan heheh reci što su huni?
Etnička skupina koja je genetski formirala tvoju mađarsku naciju. Otprilike na onaj način kako su to Turci napravili Srbima.
Ti si izgleda sposoban jedino za trolanje. Tako to ide kada si glupa neznalica a uz to još i paranoik.
Sasvim dovoljno, hvala na pitanju i dobrim željama. A sad, ako ti imaš problema sa percepcijom realnosti koje nisi u stanju odvojiti od vlastitih paranoičnih vizija, to je samo tvoj problem.
Guest- Guest
Kermit wrote:Sada je impuls heheh e moj šejki da te nam trebalo bi te izmislitislidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Osim toga Huni po zadnjim istraživanjima i nemaju toliko veze sa Mađarima, ali no to kad dođeš sebi to jest kad budeš imao lucidu intervallu onda mi se javi, jel Si Njofra? hehehe
Pa Mađari su genetski veći Slaveni od bilo kojeg slavenskog naroda u okruženju, ali Huni su udarili onaj početni genetski i kulturološki impuls kojega se niste otresli ni do danas.
Sve je to dio jedne te iste priče, hunski izbljuvku.
Guest- Guest
Izbljuvku heheh a ja se ljuti jojjj šejki stavi penis u ladnu vodu mene nećeš hehehslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Sada je impuls heheh e moj šejki da te nam trebalo bi te izmislitislidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Osim toga Huni po zadnjim istraživanjima i nemaju toliko veze sa Mađarima, ali no to kad dođeš sebi to jest kad budeš imao lucidu intervallu onda mi se javi, jel Si Njofra? hehehe
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Izbljuvku heheh a ja se ljuti jojjj šejki stavi penis u ladnu vodu mene nećeš hehehslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Sada je impuls heheh e moj šejki da te nam trebalo bi te izmislitislidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Osim toga Huni po zadnjim istraživanjima i nemaju toliko veze sa Mađarima, ali no to kad dođeš sebi to jest kad budeš imao lucidu intervallu onda mi se javi, jel Si Njofra? hehehe
Stvarno ne razumijem zašto misliš da se ljutim. Samo govorim po pravu, pravdi i istini. E sad, to što ti ne znaš i ne razumiješ, a uz to imaš i drugih problema, nije do mene nego do tebe.
Guest- Guest
Potpuno netocno..Madjari su pripadnici Ugro-Finske grupe,i to je sve sto od njih ima u Europi..podrijetlom poticu od dalekih Mongola,koji su isli na zapad i usput se mjesali sa nekim drugim narodima..slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Osim toga Huni po zadnjim istraživanjima i nemaju toliko veze sa Mađarima, ali no to kad dođeš sebi to jest kad budeš imao lucidu intervallu onda mi se javi, jel Si Njofra? hehehe
Madjarski Finski nemaju nista sa slaveniskim jezicima,a vrlo su slicni(Madjaski i Finski)
Guest- Guest
pismejker wrote:
Potpuno netocno..Madjari su pripadnici Ugro-Finske grupe,i to je sve sto od njih ima u Europi..podrijetlom poticu od dalekih Mongola,koji su isli na zapad i usput se mjesali sa nekim drugim narodima..
Madjarski Finski nemaju nista sa slaveniskim jezicima,a vrlo su slicni(Madjaski i Finski)
Danas se ta skupina naroda naziva ugrofinskom, jer Huna kao zasebne etničke odnosno narodne cjeline odavno nema, ali samo ime države Hungaria odnosno na engleskom Hungary svjedoči o davnom hunskom podrijetlu što si i sam primjetio u boldanom. :)
Mađarski i finski spadaju u posebnu skupinu jezika koja se također naziva ugrofinskom, a ista je poseban jezični entitet u Europi. Nema nekih zamjetnijih sličnosti sa slavenskim jezicima, ali to nitko nije niti rekao, nego sam se ja referirao na činjenicu da genetski gledano Mađari imaju više slavenskih markera nego Srbi i Hrvati, a mislim i zapravo bilo koji slavenski narod iz njihovog okruženja.
No, nacija je ipak prije svega kulturološka tvorevina, a genetika tu zapravo i ne igra neku veću ulogu, a tu su davne temelje udarili upravo Huni, neovisno od toga kako se danas ta skupina naroda naziva.
Guest- Guest
Toliki post za kurac, to je umijeće da pišeš najvece postove a da nista ne kažešslidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:
Potpuno netocno..Madjari su pripadnici Ugro-Finske grupe,i to je sve sto od njih ima u Europi..podrijetlom poticu od dalekih Mongola,koji su isli na zapad i usput se mjesali sa nekim drugim narodima..
Danas se ta skupina naroda naziva ugrofinskom, jer Huna kao zasebne etničke odnosno narodne cjeline odavno nema, ali samo ime države Hungaria odnosno na engleskom Hungary svjedoči o davnom hunskom podrijetlu što si i sam primjetio u boldanom. :)
Mađarski i finski spadaju u posebnu skupinu jezika koja se također naziva ugrofinskom, a ista je poseban jezični entitet u Europi. Nema nekih zamjetnijih sličnosti sa slavenskim jezicima, ali to nitko nije niti rekao, nego sam se ja referirao na činjenicu da genetski gledano Mađari imaju više slavenskih markera nego Srbi i Hrvati, a mislim i zapravo bilo koji slavenski narod iz njihovog okruženja.
No, nacija je ipak prije svega kulturološka tvorevina, a genetika tu zapravo i ne igra neku veću ulogu, a tu su davne temelje udarili upravo Huni, neovisno od toga kako se danas ta skupina naroda naziva.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Toliki post za kurac, to je umijeće da pišeš najvece postove a da nista ne kažešslidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:
To je za tebe dugačak post?
E svašta...
Pa to je samo nekoliko rečenica.
Inače kao i obično kritiziraš, a da pri tome nisi naveo niti jedan kontraargument. :)
Guest- Guest
Ma no ali ništa to je bit, ne dužina čak dapačeslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Toliki post za kurac, to je umijeće da pišeš najvece postove a da nista ne kažešslidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:
To je za tebe dugačak post?
E svašta...
Pa to je samo nekoliko rečenica.
Inače kao i obično kritiziraš, a da pri tome nisi naveo niti jedan kontraargument. :)
Kermit-
2014-04-17
Simensu“ potrebni kragujevački inženjeri
Visokorangirani direktori nemačke kompanije posetili Fakultet inženjerskih nauka
Autor: Brane Kartalovićsreda, 07.03.2018. u 22:00
Kragujevac – Nemački „Simens“, koji je pre nešto više od mesec dana i zvanično preuzeo preduzeće „Milanović inženjering“, zainteresovan je da u naredne dve godine zaposli nekoliko desetina stručnjaka koji su studije završili na kragujevačkom Fakultetu inženjerskih nauka, saopštio je juče dekan ove visokoškolske ustanove Dobrica Milovanović posle sastanka sa Frankom Hofmanom i Aleksanderom Mekelnborgom, visokorangiranim direktorima jednog od najvećih proizvođača šinskih vozila u svetu.
Predstavnici „Simensa“, po ranije utvrđenom protokolu, nisu želeli da daju izjave za medije, ali su tokom sastanka izrazili spremnost da, u sklopu širenja proizvodnih kapaciteta u industrijskoj zoni u Sobovici, sarađuju sa ovdašnjim Fakultetom inženjerskih nauka. Sastanku je prisustvovao i osnivač „Milanović inženjeringa“ Bratislav Milanović.
Visokorangirani direktori nemačke kompanije posetili Fakultet inženjerskih nauka
Autor: Brane Kartalovićsreda, 07.03.2018. u 22:00
Kragujevac – Nemački „Simens“, koji je pre nešto više od mesec dana i zvanično preuzeo preduzeće „Milanović inženjering“, zainteresovan je da u naredne dve godine zaposli nekoliko desetina stručnjaka koji su studije završili na kragujevačkom Fakultetu inženjerskih nauka, saopštio je juče dekan ove visokoškolske ustanove Dobrica Milovanović posle sastanka sa Frankom Hofmanom i Aleksanderom Mekelnborgom, visokorangiranim direktorima jednog od najvećih proizvođača šinskih vozila u svetu.
Predstavnici „Simensa“, po ranije utvrđenom protokolu, nisu želeli da daju izjave za medije, ali su tokom sastanka izrazili spremnost da, u sklopu širenja proizvodnih kapaciteta u industrijskoj zoni u Sobovici, sarađuju sa ovdašnjim Fakultetom inženjerskih nauka. Sastanku je prisustvovao i osnivač „Milanović inženjeringa“ Bratislav Milanović.
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Aco: Srbija na Zapadnom Balkanu dobija dve trećine ukupnih stranih investicija
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» ''Capak tvrdi da smo 24. po novozaraženima i 13. po smrtnosti. Podaci govore drukčije''
» 100 žena 200 sisa
» Soros se debelo preračunao, plaća veliku cenu
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» ''Capak tvrdi da smo 24. po novozaraženima i 13. po smrtnosti. Podaci govore drukčije''
» 100 žena 200 sisa
» Soros se debelo preračunao, plaća veliku cenu
Page 8 of 8