Informer 136 put! E sad sto odsto,nakoh ujka,brita i ameri ce napast Srpsku i Dodika
Page 1 of 1
Informer 136 put! E sad sto odsto,nakoh ujka,brita i ameri ce napast Srpsku i Dodika
http://informer.rs/vesti/politika/372035/sprema-se-krvavi-scenario-za-srpsku-ameri-i-britanci-u-pet-faza-zele-da-sruse-dodika-i-preuzmu- kontrolu nad--rs
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Informer 136 put! E sad sto odsto,nakoh ujka,brita i ameri ce napast Srpsku i Dodika
Sve se to lako rieši.
Re: Informer 136 put! E sad sto odsto,nakoh ujka,brita i ameri ce napast Srpsku i Dodika
Regoč wrote:Sve se to lako rieši.
Djetinjasto...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A informer je ozbiljan?epikur37 wrote:Regoč wrote:Sve se to lako rieši.
Djetinjasto...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» HaHaHa Ujka Stipe opet...
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» HaHaHa Ujka Stipe opet...
Page 1 of 1