Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
Page 1 of 1
Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
https://informer.rs/vesti/politika/456072/srbi-nemaju-garanciju-hrvati-trecim-entitetom-protiv-njih-udruzili-bosnjacima-ovo-dodik-mora-obrati-paznju-ako-krene-dil- covicem
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
saradnja je pozeljna
ali iskrena, globalna
hrvatska ne moze da poveze
24h bez napada na
srbe ili srpstvo.
to ne moze da bude garancija
za stabilne odnose ni u bosni
ni regionu.
to nije cetnistvo, to je zdrav razum.
ali iskrena, globalna
hrvatska ne moze da poveze
24h bez napada na
srbe ili srpstvo.
to ne moze da bude garancija
za stabilne odnose ni u bosni
ni regionu.
to nije cetnistvo, to je zdrav razum.
Guest- Guest
Re: Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
Suradnja Hrvata i Srba u BiH je teško ostvarljiva radi odnosa BG i ZG,
U ZG i BG je previše ljudi zaslijepljenih tim animozitetima i sve će učiniti da razjebu svaku pomisao o suradnji u BiH.
Oni BiH ne poznaju i islamistički faktor je njima apstrakcija, oni o tome pojma nemaju.
A Islamisti to majstorski koriste.
U ZG i BG je previše ljudi zaslijepljenih tim animozitetima i sve će učiniti da razjebu svaku pomisao o suradnji u BiH.
Oni BiH ne poznaju i islamistički faktor je njima apstrakcija, oni o tome pojma nemaju.
A Islamisti to majstorski koriste.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» HRVATI KONTRA SRBA I DALNAS NIŽU USPJEH
» Sarajevo baca kost između Srba i Hrvata
» Pogledajte poznate 'face' na skupu kontra vatikanskih ugovora izmedju Hrvatske i Vatikana
» Haag ne vjeruje Srbiji:Srbija da garantuje da je Hadžić umro
» TONY BLAIR ZA JUTARNJI 'Nitko se nije tako kockao s vlastitom budućnošću kao moja Britanija, evo što mislim o Vučićevoj usporedbi RH s Trećim Reichom
» Sarajevo baca kost između Srba i Hrvata
» Pogledajte poznate 'face' na skupu kontra vatikanskih ugovora izmedju Hrvatske i Vatikana
» Haag ne vjeruje Srbiji:Srbija da garantuje da je Hadžić umro
» TONY BLAIR ZA JUTARNJI 'Nitko se nije tako kockao s vlastitom budućnošću kao moja Britanija, evo što mislim o Vučićevoj usporedbi RH s Trećim Reichom
Page 1 of 1