Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
Page 1 of 1
Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
http://www.dnevno.hr/sport/navijaci/video-duhovi-proslosti-srpskog-predsjednika-vucic-otkrio-sto-je-radio-s-delijama-na-maksimiru-1990-1128953/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
Sto to po informeru nekidan nismo trebali mi to uciniti
2015-09-08
Re: Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
Daj vise da netko napadne srbiju i srpsku tko moze od moljakanja informera,lazanskog,vulina i dacica zivjet..da ih netko napadne vis da su nabrijani do jaja...tsss
2015-09-08
IN_FORM_ biro !
Guest- Guest
Vučić sa direktorom britanske Obaveštajne službe
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice - SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom s kojim je razgovarao o saradnji obaveštajnih službi dveju zemalja.
Enlarge this image
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice - SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom s kojim je razgovarao o saradnji obaveštajnih službi dveju zemalja.
Janger boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.
Foto Tanjug/D.Kujundžić, arhiva
znas moj stav, to je dovljno )
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice - SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom s kojim je razgovarao o saradnji obaveštajnih službi dveju zemalja.
Enlarge this image
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice - SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom s kojim je razgovarao o saradnji obaveštajnih službi dveju zemalja.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/sport/navijaci/video-duhovi-proslosti-srpskog-predsjednika-vucic-otkrio-sto-je-radio-s-delijama-na-maksimiru-1990-1128953/
Pogrešan link.
Guest- Guest
http://informer.rs/vesti/politika/368858/britanci-spremaju-napad-na-srbiju-i-srpsku-cak-600-pripadnika-elitne-formacije-sas-tek-pristigle-iz-sirije-ceka-signal-za-akciju
Guest- Guest
aaa...ti si njegov savjetnik, okpizzon wrote:Vučić sa direktorom britanske Obaveštajne službe
Enlarge this image
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
To onda znači da nas sigurno neće napasti.
Noor wrote:aaa ... Ti si njegov savjetnik, okpizzon wrote:Vučić sa direktorom britanskih Obavještajnih službi
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije Aleksandrom Jangerom s kojim je razgovarao o suradnji s državnim službama dviju zemalja.
Povećaj sliku
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s direktorom Veleposlanstva Veleposlanstva Republike Srpske (Tajna služba službe - SIS / SIS, MI6 / MI6) Aleksom Jangerom s kojim je razgovarao o suradnji u obavještajnim službama dviju država.
Foto Tanjug / D.Kujundžić, arhiva
d sam ja njegov savetnik, mnogo sta bilo drugacije
Last edited by pizzon on 8/2/2018, 22:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
a kome se onda obraćaš kad kažeš gore...znaš moj stav?pizzon wrote:Noor wrote:aaa ... Ti si njegov savjetnik, okpizzon wrote:
d sam ja njegov savetnika, mnogo sta bilo drugacije
2017-10-06
Noor wrote:kome se onda obraćaš kad kažeš gore ... znaš moj stav ?pizzon wrote:Noor wrote:aaa ... Ti si njegov savjetnik, okpizzon wrote:
d sam ja njegov savjetnik, mnogo sta bilo drugacije
Zezam se, to je valjda 100% ocigleno!?
Guest- Guest
a takopizzon wrote:Noor wrote:kome se onda obraćaš kad kažeš gore ... znaš moj stav ?pizzon wrote:Noor wrote:aaa ... Ti si njegov savjetnik, okpizzon wrote:
d sam ja njegov savjetnik, mnogo sta bilo drugacije
Zezam se, to je valjda 100% ocigleno!?
2017-10-06
slidingdoorsoperator wrote:http://informer.rs/vesti/politika/368858/britanci-spremaju-napad-na-srbiju-i-srpsku-cak-600-pripadnika-elitne-formacije-sas-tek-pristigle-iz-sirije-ceka-signal-za-akciju
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Similar topics
» Vučićev udarni propagandani medij Informer opet kombinovano u napad na Ustaše/Šiptare
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
Page 1 of 1