Veli Tromblon da je ustaša
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Veli Tromblon da je ustaša
Os ti meni fuko reci koji si ti ustasa?
Iz 41. Il 91.?
Po Ustavu ili po hosu ?
Po babu ili po,stričevima ?
( kao ja)
Iz 41. Il 91.?
Po Ustavu ili po hosu ?
( kao ja)
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
tre wrote:rano jutro a sora se već dočepala boce
boce? kravetina navalila na bačve bogtedragi! i ne pušta!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
govorila moja ćerca dok je bila mala - ''mi utate, oni pajani''!
2017-10-12
uh, najvolin kad mi drugi objasne, sto je bilo, kako je bilo, tko je bio tko i zasto i,..tako
najbolje oni koji veze s tim nisu imali:)
najbolje oni koji veze s tim nisu imali:)
dijagram-
2015-08-09
Kavran wrote:tre wrote:rano jutro a sora se već dočepala boce
boce? kravetina navalila na bačve bogtedragi! i ne pušta!
To je pristojan katolički odgojKavran wrote:marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Malih ustasica
Sora wrote:To je pristojan katolički odgojKavran wrote:marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Malih ustasica
da .... mala prepoznala o čemu se radi. kad sam joj rekao: a što ako smo pajani - ona odgovorila - phuj pajani gamat jeda!
2017-10-12
Kavran wrote:Sora wrote:To je pristojan katolički odgojKavran wrote:marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Malih ustasica
da .... mala prepoznala o čemu se radi. kad sam joj rekao: a što ako smo pajani - ona odgovorila - phuj pajani gamat jeda!
Pa sta je trazio to je dobioYehudi wrote:RSora wrote:Zadovoljan ?
Biće se uplašio
Sora wrote:Kavran wrote:Sora wrote:To je pristojan katolički odgojKavran wrote:marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Malih ustasica
lizala bi šupak? sorry .... javi se yehudiju.
2017-10-12
Kavran wrote:Sora wrote:To je pristojan katolički odgojKavran wrote:marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Malih ustasica
marcellus wrote:Kavran wrote:Sora wrote:To je pristojan katolički odgojKavran wrote:marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Malih ustasica
2017-10-12
Ja sam hajduk nit ustasa nit partizan..a nit zvezda bogamiSora wrote:Os ti meni fuko reci koji si ti ustasa?
Iz 41. Il 91.?
Po Ustavu ili po hosu ?
( kao ja)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaj si nigerka?...pizda ti je crna em pecina...Sora wrote:
2015-09-08
To mu u principu ipak ne možeš spočitavati. Što je trebao učiniti? Ostaviti zlato partizanima? Pa tolika budala ipak nije bio. Vjerovao je, koliko god to vjerovanje da je bilo debilno, kao i njegova vjera u Hitlera, da će to zlato iskoristiti za kasniju borbu za neki novi NDH.kaja wrote:Jos je i lopov bio, pokrao zlato i zbrisao.slidingdoorsoperator wrote:Problem s Pavelićem je bio u tome što je on ostao odan Hitleru i kada je nakon famoznog puča Vokić-Lorković svakom idiotu bilo jasno da Hitler gubi rat. I za ostanak vlasti do zadnjeg Hrvata se navodno odlučio nakon izjave njegove žene (da, imao je ženu, a nije bio u braku s Hitlerom makar mu je bio odan kao da je u braku sa njim) Mare Pavelić koja navodno rekla a šta će meni Hrvatska u kojoj moj Ante nije poglavnik.kaja wrote:A gle, nemam pojma , pavelic mu se naguzio a naguzilo mu se pola europe. Jel su mislili da ce pobjediti.
Mislim, što reći za nekoga koji svoje dupelistvo očitom ratnom gubitniku pravda takvom idiotarijom, a uz to je osobnu vlast stavio ispred interesa naroda kojem je po svojoj odluci (a ne onoj naroda koji ga nije niti izabrao kao svog vođu, za razliku od Njemačke sa Hitlerom) bio na čelu pa i njegovu sudbinu doveo u pitanje?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
...zdipi i brisi..to pravo iskoristio je i ante
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Tromblon odustaje od akcije u Savudrijskoj vali
» Evo što Iknar veli ;P