Veli Tromblon da je ustaša
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Veli Tromblon da je ustaša
dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ko vam brani da budete ustaše?marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
zabole me kurac za drugi svjetski, tamo nisam bio a nisu ni moji djedovi imali su druga posla nego vuć dupe po šumi
a zna se ko su bile ustaše a ko antiašisti u domovinskom ratu, da ne izmišljamo
Da su pobijedile sile osovine to bi pisao za partizane . Nema prave i krive strane, samo ona koja pobjedi ili izgubi. Ona koja izgubi je najgora.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
E da... I Pero je idot. Najbolje da ga tako zovemo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ne ustaše nego partizani su izdali Hrvatsku i borili se za usranu Jugoslaviju. Ustaše su se borile za Hrvatsku. Vremena jesu bila jebena i odabir saveznika nam baš nije bio najsretniji al nije i da se danas ne uvlačimo u dupe raznim nakazama.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Uostalom i Hićo i ustaše su nakaze samo zato što su rat izgubili, da su dobili drugačija bi percepcija bila.
Za Hrvatsku niti jedna žrtva nije prevelika ni hrvatska a pogotovo srpska ili bilo čija druga.
Xkaja wrote:Da su pobijedile sile osovine to bi pisao za partizane . Nema prave i krive strane, samo ona koja pobjedi ili izgubi. Ona koja izgubi je najgora.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Eto...to je to.
Da je krava jajce znesla..., zvala bi se kokoš. Kad ti netko u lice kaže da za njega spadaš u podljude, onda su oni koji se takvom klanjaju za tebe definitivno kriva strana. Period! U suprotnom je bio u pravu da te smatra ljudskim otpadom.kaja wrote:Da su pobijedile sile osovine to bi pisao za partizane . Nema prave i krive strane, samo ona koja pobjedi ili izgubi. Ona koja izgubi je najgora.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Ustaše su se borile za Hitlera. Hićo je, osim što je bio nakaza, također bio i überbudala. Koliki kreten moraš biti da objaviš rat Americi nakon što su ti Englezi odjebali luftawaffe, a Rusi ti na istočnom frontu nabili kurčinu u šupak do grkljana? Veliki.danni1 wrote:Ma ne ustaše nego partizani su izdali Hrvatsku i borili se za usranu Jugoslaviju. Ustaše su se borile za Hrvatsku. Vremena jesu bila jebena i odabir saveznika nam baš nije bio najsretniji al nije i da se danas ne uvlačimo u dupe raznim nakazama.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Uostalom i Hićo i ustaše su nakaze samo zato što su rat izgubili, da su dobili drugačija bi percepcija bila.
Za Hrvatsku niti jedna žrtva nije prevelika ni hrvatska a pogotovo srpska ili bilo čija druga.
Last edited by Oh_Femder on 3/3/2018, 10:44; edited 1 time in total
2016-11-08
Niti su u domovinskom ratu svi Hrvati sebe smatrali ustašama (a definitivno ne oni hrvatski Srbi koji su se borili na našoj strani), niti su Srbi bili antifašisti. Ti po običaju gnojiš samo zato da bi na neki način revidirao prošlost. Al' jebi ga, neće moći, osim ako si ne napraviš vremeplov, vratiš se na kraj 19-og stoljeća i prikolješ Jožeka u zibki ;Pmarcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
zabole me kurac za drugi svjetski, tamo nisam bio a nisu ni moji djedovi imali su druga posla nego vuć dupe po šumi
a zna se ko su bile ustaše a ko antiašisti u domovinskom ratu, da ne izmišljamo
2016-11-08
Svaka strana u ratu ima nekoga koga smatra za podljude. I zidovima su Palestinci podljudi valjda.Oh_Femder wrote:Da je krava jajce znesla..., zvala bi se kokoš. Kad ti netko u lice kaže da za njega spadaš u podljude, onda su oni koji se takvom klanjaju za tebe definitivno kriva strana. Period! U suprotnom je bio u pravu da te smatra ljudskim otpadom.kaja wrote:Da su pobijedile sile osovine to bi pisao za partizane . Nema prave i krive strane, samo ona koja pobjedi ili izgubi. Ona koja izgubi je najgora.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Nitko tu nije prav. Odnosno je, onaj koji pobjedi .
2015-08-15
Ono čega ti kao četnik nemaš: Ljudsko dostojanstvo.dzango wrote:Ko vam brani da budete ustaše?marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
Slazem se.Oh_Femder wrote:Ustaše su se borile za Hitlera. Hićo je, osim što je bio nakaza, također bio i überbudala. Koliki kreten moraš biti da objaviš rat Americi nakon što su ti Englezi odjebali luftawaffe, a Rusi ti na istočnom frontu nabili kurčinu u šupak do grkljana? Veliki.danni1 wrote:Ma ne ustaše nego partizani su izdali Hrvatsku i borili se za usranu Jugoslaviju. Ustaše su se borile za Hrvatsku. Vremena jesu bila jebena i odabir saveznika nam baš nije bio najsretniji al nije i da se danas ne uvlačimo u dupe raznim nakazama.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
No, osjecam li ja to blago zaljenje u peru, da ne kazem glasu.
:~
2014-04-12
Jesu, ali da li im se zato Palestinci nagužuju kao ustaše Hitleru?kaja wrote:I zidovima su Palestinci podljudi valjda.Oh_Femder wrote:Da je krava jajce znesla..., zvala bi se kokoš. Kad ti netko u lice kaže da za njega spadaš u podljude, onda su oni koji se takvom klanjaju za tebe definitivno kriva strana. Period! U suprotnom je bio u pravu da te smatra ljudskim otpadom.kaja wrote:Da su pobijedile sile osovine to bi pisao za partizane . Nema prave i krive strane, samo ona koja pobjedi ili izgubi. Ona koja izgubi je najgora.Oh_Femder wrote:Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.marcellus wrote:dobro im je reko, u jugi smo uvijek bili sumnjivci, u vojsci kad beograđaninu nisam dao cigaru jer mi je dojadilo da me stalno žica mi je opsovo mater ustašku, u ratu su nas zvali ustašama a sebe antifašistima, sad nek nas puste da budemo ustaše i nek ne seru
A gle, nemam pojma , pavelic mu se naguzio a naguzilo mu se pola europe. Jel su mislili da ce pobjediti.Oh_Femder wrote:Jesu, ali da li im se zato Palestinci nagužuju kao ustaše Hitleru?kaja wrote:I zidovima su Palestinci podljudi valjda.Oh_Femder wrote:Da je krava jajce znesla..., zvala bi se kokoš. Kad ti netko u lice kaže da za njega spadaš u podljude, onda su oni koji se takvom klanjaju za tebe definitivno kriva strana. Period! U suprotnom je bio u pravu da te smatra ljudskim otpadom.kaja wrote:Da su pobijedile sile osovine to bi pisao za partizane . Nema prave i krive strane, samo ona koja pobjedi ili izgubi. Ona koja izgubi je najgora.Oh_Femder wrote:
Ustaše iz II sv. rata su se teško kompromitirali izdajom i uvlačenjem u dupe takvoj jednoj ljudskoj nakazi kao što je bio Adolf Dado Hitler. Što je pak najgore, udarili su cijelom hrvatskom narodu pečat psihopata koljača. Dakle nema šanse da se ustaštvo ozakoni, osim ako eventualno ne dođe do revizije prošlosti na nivou EU, a što je malo vjerojatno. U domovinskom pak ratu su Srbi bili ti koji su ustali protiv države Hrvatske, dakle jedino Srbi tu i mogu biti - ustaše.
Nitko ne odabere krivu ili pravu stranu unaprijed. Odabereš jednu pa kad izgubiš znas da je kriva.
2015-08-15
Ti još uvijek nisi shvatila prvu i najosnovniju, neprikosnovenu životnu istinu: nitko ti ne može darovati tvoju slobodu. There's not such thing as free lunch. You gotta fight, for your right..., da ne duljim s primjerima iz pop kulture ;P Za svakog onog tko to ne shvaća, kao ustaše koji su stvarno debilno vjerovali da im Hićo poklanja slobodnu Hrvatsku, će se na kraju pobrinuti evolucija. Čak da je Hitler i pobijedio, Hrvatska bi mega gigantski najebala.kaja wrote:A gle, nemam pojma , pavelic mu se naguzio a naguzilo mu se pola europe. Jel su mislili da ce pobjediti.Oh_Femder wrote:Jesu, ali da li im se zato Palestinci nagužuju kao ustaše Hitleru?kaja wrote:I zidovima su Palestinci podljudi valjda.Oh_Femder wrote:Da je krava jajce znesla..., zvala bi se kokoš. Kad ti netko u lice kaže da za njega spadaš u podljude, onda su oni koji se takvom klanjaju za tebe definitivno kriva strana. Period! U suprotnom je bio u pravu da te smatra ljudskim otpadom.kaja wrote:
Da su pobijedile sile osovine to bi pisao za partizane . Nema prave i krive strane, samo ona koja pobjedi ili izgubi. Ona koja izgubi je najgora.
Nitko ne odabere krivu ili pravu stranu unaprijed. Odabereš jednu pa kad izgubiš znas da je kriva.
2016-11-08
Al ta “ kriva” nikad ne moze postati prava, posebno nakon 80 godina.
Tako da uzalud mu laprdanje. I boli me don kako su ga zvali. Nebitno.
Premijer ga sigurno ne bude zvao ustasa iz milja ..
2015-08-15
Premijer je komunističko dijete. Osim što je poslušan sluga svojih gospodara ;Pkaja wrote:Al ta “ kriva” nikad ne moze postati prava, posebno nakon 80 godina.
2016-11-08
A mozda su neki debilno vjerovali al mislim da nisu tako daleko išli.Oh_Femder wrote:Ti još uvijek nisi shvatila prvu i najosnovniju, neprikosnovenu životnu istinu: nitko ti ne može darovati tvoju slobodu. There's not such thing as free lunch. You gotta fight, for your right..., da ne duljim s primjerima iz pop kulture ;P Za svakog onog tko to ne shvaća, kao ustaše koji su stvarno debilno vjerovali da im Hićo poklanja slobodnu Hrvatsku, će se na kraju pobrinuti evolucija. Čak da je Hitler i pobijedio, Hrvatska bi mega gigantski najebala.kaja wrote:A gle, nemam pojma , pavelic mu se naguzio a naguzilo mu se pola europe. Jel su mislili da ce pobjediti.Oh_Femder wrote:Jesu, ali da li im se zato Palestinci nagužuju kao ustaše Hitleru?kaja wrote:I zidovima su Palestinci podljudi valjda.Oh_Femder wrote:
Da je krava jajce znesla..., zvala bi se kokoš. Kad ti netko u lice kaže da za njega spadaš u podljude, onda su oni koji se takvom klanjaju za tebe definitivno kriva strana. Period! U suprotnom je bio u pravu da te smatra ljudskim otpadom.
Ante je s njim sklopio pakt jer mu je pomogao na vlast a ostali su išli inercijom.
Kao sto sada idu u Afganistan ili negdje..
2015-08-15
Kako god pero nije ustasa. Oni su bili od 41-45. Ni križar .
Ta njegova patetika kak su ga zvali ustašom pa neka ga i dalje zovu je proizvod dosade jer mu je propao izlet na savudrijski valu . A dnevno objavljuje njegove proljeve.
Tak da vise ne bi o tom.
Ta njegova patetika kak su ga zvali ustašom pa neka ga i dalje zovu je proizvod dosade jer mu je propao izlet na savudrijski valu . A dnevno objavljuje njegove proljeve.
Tak da vise ne bi o tom.
2015-08-15
Pavelića nitko ništa nije pitao. On je bio samo marioneta, dakle nije bio u poziciji da išta sklapa.kaja wrote:A mozda su neki debilno vjerovali al mislim da nisu tako daleko išli.Oh_Femder wrote:Ti još uvijek nisi shvatila prvu i najosnovniju, neprikosnovenu životnu istinu: nitko ti ne može darovati tvoju slobodu. There's not such thing as free lunch. You gotta fight, for your right..., da ne duljim s primjerima iz pop kulture ;P Za svakog onog tko to ne shvaća, kao ustaše koji su stvarno debilno vjerovali da im Hićo poklanja slobodnu Hrvatsku, će se na kraju pobrinuti evolucija. Čak da je Hitler i pobijedio, Hrvatska bi mega gigantski najebala.kaja wrote:A gle, nemam pojma , pavelic mu se naguzio a naguzilo mu se pola europe. Jel su mislili da ce pobjediti.Oh_Femder wrote:Jesu, ali da li im se zato Palestinci nagužuju kao ustaše Hitleru?kaja wrote:
I zidovima su Palestinci podljudi valjda.
Ante je s njim sklopio pakt jer mu je pomogao na vlast a ostali su išli inercijom.
Kao sto sada idu u Afganistan ili negdje..
2016-11-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Tromblon odustaje od akcije u Savudrijskoj vali
» Evo što Iknar veli ;P
» Nemojte imati iluzije, veli veleposlanik Azimov
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Tromblon odustaje od akcije u Savudrijskoj vali
» Evo što Iknar veli ;P