Jedna tema za Vebera: Balkan, EU, Rusija, Kina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jedna tema za Vebera: Balkan, EU, Rusija, Kina
eu sprema sankcije US zbog uvođenja carina na čelik. opet će američka industrija najebat jer nema kvalitetan čelik.
ovaj trump nije nikaj naučio što se desilo kada je to napravio bush.
za balkan me boli kurac.
ovaj trump nije nikaj naučio što se desilo kada je to napravio bush.
za balkan me boli kurac.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Živi na Balkanu a boli ga kurac za Balkan i brine ga američki čelik. O jebote.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nece on mene u tu. Dobro mu dodjem samo za vjezbe mozdanih...mentalne, psiholoske, freudovske..:-Ddzango wrote:Slažem se. Mi Balknaci preferiramo misionarsku i još nekoliko i to je to. Ali Crvenkasti je sad Europejac i to novo pečeni a to znači da ruku moraju da mu budu krvave do ramena kako bi se dokazao. Ne bio ti u koži kada te ubaci u jednačinu.maggie13 wrote:To ti mislis.:~dzango wrote:Ma reši se to, nije problem. Nego čekam da vidim šta će Crvenkasti da predloži. Da li treba da te bijem ili šta. Oni iz EU imaju svakakve prohteve i malo kinki zahteve.maggie13 wrote:Ne treba, dosta ste vas dvojica.dzango wrote:
Još tebe nismo ubacili u jednačinu.
Ja sam ionako nerjesiva jednadzba.
;-)
[size=55]Dogovorite se. Samo neka sve bude na dragovoljnoj bazi. I bez pasa i sl.[/size]
[size=55]Pls.[/size]
[size=55]:-D
[/size]
Kako mislis krvave?
Pa koji od vas misli mijenjat spol i imat ciklus..
(:V)
2014-04-12
Nemam ništa protiv Kineza,ma može bilo tko,samo da nije pripadnik neke od abrahamskih sekti.Kina,Indija imaju dosta siromašnog stanovništva koje se bavi poljoprivredom.Njih bi se moglo naseliti po Lici,Slavoniji,to bi za njih bio wellness naspram onog gdje sad žive.Leviathan2 wrote:glasam za kineze :)סמאל wrote:Naravno da treba sve te zemlje što prije primiti u EU,te ne treba staviti nikakva ograničenja za radne dozvole.Vjerujem kako bi se ispraznile još prije nego Hrvatska.A onog dana kad na ovim prostorima nestane malenih iskompleksiranih plemena(Srba,Hrvata,Bosanaca,Crnograca)onda ove prostore naseliti nekim drugim narodima.
Koliko god loše bilo u Slavoniji,uvjeti u kakvim žive,odnosno preživljavaju ti ljudi,daleko su ispod naših.Onog dana kad dođe,a doći će,do potrebe za uvozom i naseljavanje hrvatske puste zemlje,bolje naseliti Kineze i Indijce,nego fundamentalistične arapske kozojebe.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Figurativno krvave. Čisto radi poređenja sa nekim drugim konvertitima.maggie13 wrote:Nece on mene u tu. Dobro mu dodjem samo za vjezbe mozdanih...mentalne, psiholoske, freudovske..:-Ddzango wrote:Slažem se. Mi Balknaci preferiramo misionarsku i još nekoliko i to je to. Ali Crvenkasti je sad Europejac i to novo pečeni a to znači da ruku moraju da mu budu krvave do ramena kako bi se dokazao. Ne bio ti u koži kada te ubaci u jednačinu.maggie13 wrote:To ti mislis.:~dzango wrote:Ma reši se to, nije problem. Nego čekam da vidim šta će Crvenkasti da predloži. Da li treba da te bijem ili šta. Oni iz EU imaju svakakve prohteve i malo kinki zahteve.maggie13 wrote:
Ne treba, dosta ste vas dvojica.
;-)
[size=55]Dogovorite se. Samo neka sve bude na dragovoljnoj bazi. I bez pasa i sl.[/size]
[size=55]Pls.[/size]
[size=55]:-D
[/size]
Kako mislis krvave?
Znači ništa konkretno, a?
ne živim na balkanu, a uskoro neću ni u hrvatskoj...dzango wrote:Živi na Balkanu a boli ga kurac za Balkan i brine ga američki čelik. O jebote.
tako da me živo zaboli kurac!
2014-12-30
Ne znam ja sto je za vas dvojicu konkretno...ipak ste moderni i osvijesteni...:-Pdzango wrote:Figurativno krvave. Čisto radi poređenja sa nekim drugim konvertitima.maggie13 wrote:Nece on mene u tu. Dobro mu dodjem samo za vjezbe mozdanih...mentalne, psiholoske, freudovske..:-Ddzango wrote:Slažem se. Mi Balknaci preferiramo misionarsku i još nekoliko i to je to. Ali Crvenkasti je sad Europejac i to novo pečeni a to znači da ruku moraju da mu budu krvave do ramena kako bi se dokazao. Ne bio ti u koži kada te ubaci u jednačinu.maggie13 wrote:To ti mislis.:~dzango wrote:
Ma reši se to, nije problem. Nego čekam da vidim šta će Crvenkasti da predloži. Da li treba da te bijem ili šta. Oni iz EU imaju svakakve prohteve i malo kinki zahteve.
[size=61]Dogovorite se. Samo neka sve bude na dragovoljnoj bazi. I bez pasa i sl.[/size]
[size=61]Pls.[/size]
[size=61]:-D
[/size]
Kako mislis krvave?
2014-04-12
Glupa prica.
Balkan je onakav, kakvim ga je Zapad napravio.
Zapad se pita da li im isti takav Balkan treba ili da li sami sebi trebaju.
Balkan je onakav, kakvim ga je Zapad napravio.
Zapad se pita da li im isti takav Balkan treba ili da li sami sebi trebaju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jok bre. Crvenkasti i Veber su moderni. Ja nisam. Balkanac, tradicionalista. Nema tu ništa od modernog.maggie13 wrote:Ne znam ja sto je za vas dvojicu konkretno...ipak ste moderni i osvijesteni...:-Pdzango wrote:Figurativno krvave. Čisto radi poređenja sa nekim drugim konvertitima.maggie13 wrote:Nece on mene u tu. Dobro mu dodjem samo za vjezbe mozdanih...mentalne, psiholoske, freudovske..:-Ddzango wrote:Slažem se. Mi Balknaci preferiramo misionarsku i još nekoliko i to je to. Ali Crvenkasti je sad Europejac i to novo pečeni a to znači da ruku moraju da mu budu krvave do ramena kako bi se dokazao. Ne bio ti u koži kada te ubaci u jednačinu.maggie13 wrote:
To ti mislis.:~
[size=61]Dogovorite se. Samo neka sve bude na dragovoljnoj bazi. I bez pasa i sl.[/size]
[size=61]Pls.[/size]
[size=61]:-D
[/size]
Kako mislis krvave?
2014-04-19
Meni puca kurac za američki čelik.veber wrote:ne živim na balkanu, a uskoro neću ni u hrvatskoj...dzango wrote:Živi na Balkanu a boli ga kurac za Balkan i brine ga američki čelik. O jebote.
tako da me živo zaboli kurac!
2014-04-19
E, sad si se posramio...pa ubacujes vebera u jednadzbu :-Ddzango wrote:Jok bre. Crvenkasti i Veber su moderni. Ja nisam. Balkanac, tradicionalista. Nema tu ništa od modernog.maggie13 wrote:Ne znam ja sto je za vas dvojicu konkretno...ipak ste moderni i osvijesteni...:-Pdzango wrote:Figurativno krvave. Čisto radi poređenja sa nekim drugim konvertitima.maggie13 wrote:Nece on mene u tu. Dobro mu dodjem samo za vjezbe mozdanih...mentalne, psiholoske, freudovske..:-Ddzango wrote:
Slažem se. Mi Balknaci preferiramo misionarsku i još nekoliko i to je to. Ali Crvenkasti je sad Europejac i to novo pečeni a to znači da ruku moraju da mu budu krvave do ramena kako bi se dokazao. Ne bio ti u koži kada te ubaci u jednačinu.
Kako mislis krvave?
2014-04-12
Vidiš da se čovek bavi svetskom berzom i brine svetske brige. Kategorički se ogradio od ove naše močvare. Pravi hipster. A i tebe da malo obradujem.maggie13 wrote:E, sad si se posramio...pa ubacujes vebera u jednadzbu :-Ddzango wrote:Jok bre. Crvenkasti i Veber su moderni. Ja nisam. Balkanac, tradicionalista. Nema tu ništa od modernog.maggie13 wrote:Ne znam ja sto je za vas dvojicu konkretno...ipak ste moderni i osvijesteni...:-Pdzango wrote:Figurativno krvave. Čisto radi poređenja sa nekim drugim konvertitima.maggie13 wrote:
Nece on mene u tu. Dobro mu dodjem samo za vjezbe mozdanih...mentalne, psiholoske, freudovske..:-D
Kako mislis krvave?
2014-04-19
s obzirom da sam strojar itekako me zanima cijena čelikadzango wrote:Vidiš da se čovek bavi svetskom berzom i brine svetske brige. Kategorički se ogradio od ove naše močvare. Pravi hipster. A i tebe da malo obradujem.
2014-12-30
Sto mene ima obradovat koliko je vas?!dzango wrote:Vidiš da se čovek bavi svetskom berzom i brine svetske brige. Kategorički se ogradio od ove naše močvare. Pravi hipster. A i tebe da malo obradujem.maggie13 wrote:E, sad si se posramio...pa ubacujes vebera u jednadzbu :-Ddzango wrote:Jok bre. Crvenkasti i Veber su moderni. Ja nisam. Balkanac, tradicionalista. Nema tu ništa od modernog.maggie13 wrote:Ne znam ja sto je za vas dvojicu konkretno...ipak ste moderni i osvijesteni...:-Pdzango wrote:
Figurativno krvave. Čisto radi poređenja sa nekim drugim konvertitima.
To vama povecava mogucnost kombinacija i zabave;-D
2014-04-12
Jok. Smanjuje. Ti jedna a nas trojica. Ja mislio zbog Vebera.maggie13 wrote:Sto mene ima obradovat koliko je vas?!dzango wrote:Vidiš da se čovek bavi svetskom berzom i brine svetske brige. Kategorički se ogradio od ove naše močvare. Pravi hipster. A i tebe da malo obradujem.maggie13 wrote:E, sad si se posramio...pa ubacujes vebera u jednadzbu :-Ddzango wrote:Jok bre. Crvenkasti i Veber su moderni. Ja nisam. Balkanac, tradicionalista. Nema tu ništa od modernog.maggie13 wrote:
Ne znam ja sto je za vas dvojicu konkretno...ipak ste moderni i osvijesteni...:-P
2014-04-19
Pa si mene nasao da vam budem pokrice dok barite vebera..necuveno;-@dzango wrote:Jok. Smanjuje. Ti jedna a nas trojica. Ja mislio zbog Vebera.maggie13 wrote:Sto mene ima obradovat koliko je vas?!dzango wrote:Vidiš da se čovek bavi svetskom berzom i brine svetske brige. Kategorički se ogradio od ove naše močvare. Pravi hipster. A i tebe da malo obradujem.maggie13 wrote:E, sad si se posramio...pa ubacujes vebera u jednadzbu :-Ddzango wrote:
Jok bre. Crvenkasti i Veber su moderni. Ja nisam. Balkanac, tradicionalista. Nema tu ništa od modernog.
2014-04-12
Majko bozja...maggie13 wrote:Ne treba, dosta ste vas dvojica.dzango wrote:Još tebe nismo ubacili u jednačinu.maggie13 wrote:Ono kad se crveni i dzango cjenkaju@~@
;-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako to biva kad upadas u tudju zezanciju :-Dvuksadinare wrote:Majko bozja...maggie13 wrote:Ne treba, dosta ste vas dvojica.dzango wrote:Još tebe nismo ubacili u jednačinu.maggie13 wrote:Ono kad se crveni i dzango cjenkaju@~@
;-)
2014-04-12
klasika,
ovo je prihvatljiva tema za marca & com.
jango, cica i sl.
ovo je prihvatljiva tema za marca & com.
jango, cica i sl.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jedna za Vebera u podne kafica
» Ameri, Švabe i ostali o Rimcu (tema za Vebera i šank-sveznalice)
» Jedna neideološka tema...
» Evo jedna tema za kaju
» Jedna mučna tema(posebno za Kaju)
» Ameri, Švabe i ostali o Rimcu (tema za Vebera i šank-sveznalice)
» Jedna neideološka tema...
» Evo jedna tema za kaju
» Jedna mučna tema(posebno za Kaju)
Page 2 of 2