Tko su jugozomboidi? :D
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tko su jugozomboidi? :D
Uglavnom su svi hrvatski desničari jugonostalgičari,jer više ne mogu trkeljati o nekakvom jugoteroru nad Hrvatima,a da ne govorimo o Hrvatima iz BIH kojima je bilo bolje u Jugi,jer su bili povezani sa Hrvatskom,a ovako su zauvijek ostali van granica sa Zagrebom.Leviathan2 wrote:lobo jugonostalgicar :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sveze su danas puno snažnije i institucionalizirane su.jastreb wrote:Uglavnom su svi hrvatski desničari jugonostalgičari,jer više ne mogu trkeljati o nekakvom jugoteroru nad Hrvatima,a da ne govorimo o Hrvatima iz BIH kojima je bilo bolje u Jugi,jer su bili povezani sa Hrvatskom,a ovako su zauvijek ostali van granica sa Zagrebom.Leviathan2 wrote:lobo jugonostalgicar :)
Jesu da,zato broj Hrvata u BIH opada tutta forza. Hrvatima iz BIH ne znači ništa hrvatska samostalnost ako su oni izvan Hrvatske.Regoč wrote:Sveze su danas puno snažnije i institucionalizirane su.jastreb wrote:Uglavnom su svi hrvatski desničari jugonostalgičari,jer više ne mogu trkeljati o nekakvom jugoteroru nad Hrvatima,a da ne govorimo o Hrvatima iz BIH kojima je bilo bolje u Jugi,jer su bili povezani sa Hrvatskom,a ovako su zauvijek ostali van granica sa Zagrebom.Leviathan2 wrote:lobo jugonostalgicar :)
Ni u doba mraka Hrvati iz BIH nisu ovako iseljavali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisu ni iz Hrvatske. Eunijski smo građani pa skoro da nema preprjekah.jastreb wrote:Jesu da,zato broj Hrvata u BIH opada tutta forza. Hrvatima iz BIH ne znači ništa hrvatska samostalnost ako su oni izvan Hrvatske.Regoč wrote:Sveze su danas puno snažnije i institucionalizirane su.jastreb wrote:Uglavnom su svi hrvatski desničari jugonostalgičari,jer više ne mogu trkeljati o nekakvom jugoteroru nad Hrvatima,a da ne govorimo o Hrvatima iz BIH kojima je bilo bolje u Jugi,jer su bili povezani sa Hrvatskom,a ovako su zauvijek ostali van granica sa Zagrebom.Leviathan2 wrote:lobo jugonostalgicar :)
Ni u doba mraka Hrvati iz BIH nisu ovako iseljavali.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/glasnovic-sokirao-predizbornim-plakatom-jugozomboidi-imaju-plan-za-hrvatsku-svaki-ima-plan-dok-ne-dobije-saku-u-glavu/8909447/
Tužit ću Glasnovića zbog povrede copyrigta.Običan plagijator koji koristi termine koje sam ja osmislio za moje likovno-literarne uratke.
Tužit ću Glasnovića zbog povrede copyrigta.Običan plagijator koji koristi termine koje sam ja osmislio za moje likovno-literarne uratke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ustašozomboid Glasnović trkelja o Jugozomboidima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ima ih pedesetak sa prosjekom od 60 godina starosti i više.kaja wrote:Mitska bića koja Hrvatima piju krv na slamku , hoce Jugoslaviju i krivi su za sve.
U stvarnosti, neki obični ljudi koji su u prošloj državi živjeli i nisu mučeni ..
O kakvim stalno jugonostalgičarima seru non stop.
Prošao sam Hrvatsku uzduž i poprijeko i pričao sa mnogima i nikad nisam sreo ni jednog takvog tipa.
A druga stvar je što je nekima svako ko nije ustašoid automatski i jugonostalgičar.
Hrvati su stvarno smiješan narod.
hrvati nisu smješan nego tužan mentalno poremećen narod. a i o tome da su ili jesu li narod dalo bi se raspravljati.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4