Tko su jugozomboidi? :D
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Tko su jugozomboidi? :D
Tko su jugozomboidi?
https://100posto.hr/news/kontroverzni-zastupnik-opet-je-ludovao-u-saboru-a-mi-smo-napravili-best-of-zeljko-glasnovic?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=jutarnji.hr
https://100posto.hr/news/kontroverzni-zastupnik-opet-je-ludovao-u-saboru-a-mi-smo-napravili-best-of-zeljko-glasnovic?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=jutarnji.hr
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Tko su jugozomboidi? :D
S malo ispravki, svaka mu je ko u Njegoša.
To govno bi tribalo uhapsiti i strpati u ludnicu a ne da sidi u saboru
no - banana republjik - opet opravdava svoje ime.
- ustašoidi, mentalni bolesnici, lopine i lažovčine vode državu u ambis
a sitnozuba stoka se zabavlja
no - banana republjik - opet opravdava svoje ime.
- ustašoidi, mentalni bolesnici, lopine i lažovčine vode državu u ambis
a sitnozuba stoka se zabavlja
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
juda zvani yeho je jogozumbuloid i jogozomboid, tu nema greške
Eroo wrote:Tko su jugozomboidi?
Pretpostavljam da je mislio na ove.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jugozomboidi su fantastična bića iz ustašofilske mitologije.
A Glasnović je pravi zomboid kojim se oduševljavaju samo autistični pod-zomboidni likovi poput ovog nekadašnjeg Hercegovca sa slovenskim državljanstvom.
Ne treba Glasnovića u ludaru pa da tamo terorizira jadne i nedužne mentalne bolesnika.
NAjbolje da ostane u Saboru da svaki put javnost podsjeti na nivo ustaškog imbecilizma.
Nema boljeg lijeka protiv ustašofilije od ovakvih paramecija kao što je Glasnović i slični.
A Glasnović je pravi zomboid kojim se oduševljavaju samo autistični pod-zomboidni likovi poput ovog nekadašnjeg Hercegovca sa slovenskim državljanstvom.
Ne treba Glasnovića u ludaru pa da tamo terorizira jadne i nedužne mentalne bolesnika.
NAjbolje da ostane u Saboru da svaki put javnost podsjeti na nivo ustaškog imbecilizma.
Nema boljeg lijeka protiv ustašofilije od ovakvih paramecija kao što je Glasnović i slični.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Uh ispričavam se paramecijima. Stvarno ih vrijeđam sa ovakvim usporedbama.
2015-09-24
4. O neobrijanim skojevkama s filozofskog i pobuni protiv dekana Previšića
"Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine"
"Standardne procedure za uspješnost rada, kako se ocjenjuje rad - neki suci imaju dva riješena slučaja, ovi drugi stotinu. Meni se hvali jedan crveni Kmer iz bivšeg sustava, sudac, da nije riješio nijedan slučaj u svojem mandatu u bivšoj državi. Prijatelju, ja bih njega strijeljao, a nažalost nemamo takvu državu još".
"Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine"
"Standardne procedure za uspješnost rada, kako se ocjenjuje rad - neki suci imaju dva riješena slučaja, ovi drugi stotinu. Meni se hvali jedan crveni Kmer iz bivšeg sustava, sudac, da nije riješio nijedan slučaj u svojem mandatu u bivšoj državi. Prijatelju, ja bih njega strijeljao, a nažalost nemamo takvu državu još".
2014-04-19
סמאל wrote:Eroo wrote:Tko su jugozomboidi?
Koji je među njima Yehudi?
2016-07-22
prckov wrote:4. O neobrijanim skojevkama s filozofskog i pobuni protiv dekana Previšića
2016-07-22
Mitska bića koja Hrvatima piju krv na slamku , hoce Jugoslaviju i krivi su za sve.
U stvarnosti, neki obični ljudi koji su u prošloj državi živjeli i nisu mučeni ..
U stvarnosti, neki obični ljudi koji su u prošloj državi živjeli i nisu mučeni ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma to je dobar opis ljevicara generalno
2014-04-19
Ima ih pedesetak sa prosjekom od 60 godina starosti i više.kaja wrote:Mitska bića koja Hrvatima piju krv na slamku , hoce Jugoslaviju i krivi su za sve.
O kakvim stalno jugonostalgičarima seru non stop.
Prošao sam Hrvatsku uzduž i poprijeko i pričao sa mnogima i nikad nisam sreo ni jednog takvog tipa.
A druga stvar je što je nekima svako ko nije ustašoid automatski i jugonostalgičar.
Hrvati su stvarno smiješan narod.
2015-09-24
Oni ti se pretvaraju i mijenjaju oblike. Tako da ih nisi skužio.Ringo10 wrote:Ima ih pedesetak sa prosjekom od 60 godina starosti i više.kaja wrote:Mitska bića koja Hrvatima piju krv na slamku , hoce Jugoslaviju i krivi su za sve.
O kakvim stalno jugonostalgičarima seru non stop.
Prošao sam Hrvatsku uzduž i poprijeko i pričao sa mnogima i nikad nisam sreo ni jednog takvog tipa.
Evo tu je najveći jugozomboid Ero, a ko bi reko !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:סמאל wrote:Eroo wrote:Tko su jugozomboidi?
Koji je među njima Yehudi?
Odmah desno od tebe Ero
2014-04-20
Jugozomboidi su vjerojatno ljudi poput naše Sore,kao što su ustašozomboidi primjerci poput Glasnović.Zomboidi su svi oni koji slijepo i bespogovorno sljede i vjeruju u neku određenu ideologiju,ali i religiju.Najbrojniji primjerci zomboida u Hrvatskoj su katolički zomboidi.Oni organiziraju nekrofilske parade s mrtvacima i cirkuse ispred bolnica.
Jugozomboidi
Ustašozomboidi
Katoličkizomboidi
I Glasnović je obični plagijator,još od 2009 god. polažem copyright,na zomboide svih predznaka.
Jugozomboidi
Ustašozomboidi
Katoličkizomboidi
I Glasnović je obični plagijator,još od 2009 god. polažem copyright,na zomboide svih predznaka.
2015-07-23
kaja wrote:
Mitska bića koja Hrvatima piju krv na slamku , hoce ndehaziju i krivi su za masovna ubojstva i masakre.
U stvarnosti, neki obični ljudi koji su u nekoj prošloj, kvazi državi živili
A živili su i u Jugoslaviji a da nisu bili mučeni, klani i ubijani kao njihove žrtve u ndehaziji
Tako da
2014-04-20
Pa to nisu jugozomboidi,to su povampirisane ustaše.Znaš li koja je razlika između zomboida i povampirisanih ?Yehudi wrote:kaja wrote:
Mitska bića koja Hrvatima piju krv na slamku , hoce ndehaziju i krivi su za masovna ubojstva i masakre.
U stvarnosti, neki obični ljudi koji su u nekoj prošloj, kvazi državi živili
A živili su i u Jugoslaviji a da nisu bili mučeni, klani i ubijani kao njihove žrtve u ndehaziji
Tako da
2015-07-23
Mene su u bivsoj drzavi u stanici 29 novembar u begesu fino tri puta zasorali ondasnji murjaci..na koncu ni oni sami nisu znali zasto kad sam dosao sa odvjetnikomkaja wrote:Mitska bića koja Hrvatima piju krv na slamku , hoce Jugoslaviju i krivi su za sve.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na temelju cega uopce mene svrstavate u jugozomoboide ?
Pa moja je osnovna tema Hrvatska , opljačkana, silovana, raseljena ..
Sta ti ima veze s jugoslsvijom?
To je nasa Hrvatska stvarnost. Danas.
Nikad ovdje nisam rekonstruirala jugoslsviju, odim da bih napravila patalelu i na koncu da ne bih dozvolila da lazete o povijsrti.
Nista drugo me ne zanima.
Da je Hrvatska uspjela biti bolja od JUGOSLSVIJE, ne bo bilo potrebe za bilo kakvim vraćanjem u proslosti.
Pa moja je osnovna tema Hrvatska , opljačkana, silovana, raseljena ..
Sta ti ima veze s jugoslsvijom?
To je nasa Hrvatska stvarnost. Danas.
Nikad ovdje nisam rekonstruirala jugoslsviju, odim da bih napravila patalelu i na koncu da ne bih dozvolila da lazete o povijsrti.
Nista drugo me ne zanima.
Da je Hrvatska uspjela biti bolja od JUGOSLSVIJE, ne bo bilo potrebe za bilo kakvim vraćanjem u proslosti.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4