Tko su jugozomboidi? :D
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tko su jugozomboidi? :D
Ovo je gore nego - UDBA
------------------------------------------------------------------
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jugozomboide lako pronađemo, sami sebe nazivaju antifašistima.
Regoč wrote:Jugozomboide lako pronađemo, sami sebe nazivaju antifašistima.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
:)
Mislim nije problem al nas tu malteritiraju s vicom vukovom i jugozombodima a onda otkinu na ravna ti je Jugoslavija
Mislim nije problem al nas tu malteritiraju s vicom vukovom i jugozombodima a onda otkinu na ravna ti je Jugoslavija
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote::)
oće li drug tre pokazat taj video u Australiji rvackoj dijaspori neka vide i čuju tko su pravi jugozomboidi. mogao bi i regoč bivši član SKJ reć ili zapjevat koju prigodnu...
Guest- Guest
Gnječu za dušu. Iako nema dušu nego prazninu, ali tako se kaže.Gnječ wrote:kaja wrote::)
oće li drug tre pokazat taj video u Australiji rvackoj dijaspori neka vide i čuju tko su pravi jugozomboidi. mogao bi i regoč bivši član SKJ reć ili zapjevat koju prigodnu...
"Drug" je bespotrebno proskribirana rieč u hrvatskom (kao i njeke druge) pa ju polako treba vraćati u uporabu.
Drug Regoč, zemljače. Znaš da sam nacionalist pa izbjegavam strane rieči. Inače, na njemačkom "drug" je "genosse", "kamarad" je bliži "pajdi", dobar znanac, gotovo prijatelj, a opet ne baš prijatelj.pismejker wrote:Kamarad Regoč...
Zbog ideologijskih zastranjenah izgubili smo tako omladinu, zdravo (osim u Zdravomariji), poglavnika, stožernika...pismejker wrote:Kamarad Regoč...
svakako nesto za pohvaliti,ne pustiti zaboravu..drug,drugovanje,drugovati..objedinjuje i nesto vise od puke osobne bliskosti...druzenja i slicno..Regoč wrote:Drug Regoč, zemljače. Znaš da sam nacionalist pa izbjegavam strane rieči. Inače, na njemačkom "drug" je "genosse", "kamarad" je bliži "pajdi", dobar znanac, gotovo prijatelj, a opet ne baš prijatelj.pismejker wrote:Kamarad Regoč...
Guest- Guest
Da, u nas je nastal problem jer nam je isto oslovljavanje iz vremena komunizma i naziv za blisku nam osobu s kojim se družimo. Treba gledati pozitivno pa zanemariti komunističko naslieđe i vratiti tu rieč jer "kolega" em nije hrvatski, em ne pokriva "druga" u potpunosti.pismejker wrote:svakako nesto za pohvaliti,ne pustiti zaboravu..drug,drugovanje,drugovati..objedinjuje i nesto vise od puke osobne bliskosti...druzenja i slicno..Regoč wrote:Drug Regoč, zemljače. Znaš da sam nacionalist pa izbjegavam strane rieči. Inače, na njemačkom "drug" je "genosse", "kamarad" je bliži "pajdi", dobar znanac, gotovo prijatelj, a opet ne baš prijatelj.pismejker wrote:Kamarad Regoč...
Dobro receno....a rijec DRUG-arica,ima posebno znacenje,jer je bastinimo od malih nogu,a tada su i odnosi izmedju ljudi bili drugaciji,topliji,pozitivniji...od godina u vrtiću-zabavištu,pa osnovne skole,srednje..svi starije generacije se jako dobro sjecamo svega..sjecam se i srednje kao vrlo tolerantne sredine,bez sukoba,tuca,droga i svega negativnog..Regoč wrote:Da, u nas je nastal problem jer nam je isto oslovljavanje iz vremena komunizma i naziv za blisku nam osobu s kojim se družimo. Treba gledati pozitivno pa zanemariti komunističko naslieđe i vratiti tu rieč jer "kolega" em nije hrvatski, em ne pokriva "druga" u potpunosti.pismejker wrote:svakako nesto za pohvaliti,ne pustiti zaboravu..drug,drugovanje,drugovati..objedinjuje i nesto vise od puke osobne bliskosti...druzenja i slicno..Regoč wrote:Drug Regoč, zemljače. Znaš da sam nacionalist pa izbjegavam strane rieči. Inače, na njemačkom "drug" je "genosse", "kamarad" je bliži "pajdi", dobar znanac, gotovo prijatelj, a opet ne baš prijatelj.pismejker wrote:Kamarad Regoč...
naravno i tada je bilo razlika izedju djece,ali se ona nije smjela viditi bar javno..
sječam se pokojnog Profesora Švabe..Pokoj mu odlicnoj duši...kod njega su svi morali imati kute-1. srednji..cure i decki..svi su morali biti uniformni...
Guest- Guest
Prtočitao sam sve postove na ovoj temi i ponajviše se slažem sa Iknarom je gayem.
On je najbolje opisao sve hrvatske zomboide i točno primijetio kako su u našoj zemlji najistaknutiji zomboidi oni kaptolski.
On je najbolje opisao sve hrvatske zomboide i točno primijetio kako su u našoj zemlji najistaknutiji zomboidi oni kaptolski.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O brudavkako si?..jel stigla prinova u famili..kazu da je baby bum u rijeci ovih dana..a sve je pocelo onim danim kad rijeka postade prvak pa se nije znala di je glava..jastreb wrote:Prtočitao sam sve postove na ovoj temi i ponajviše se slažem sa Iknarom je gayem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koju ti poremećenu percepciju stvarnosti imaš! To je za liečenje.jastreb wrote:Prtočitao sam sve postove na ovoj temi i ponajviše se slažem sa Iknarom je gayem.
lobo1-
2014-04-18
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4