Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
testirali kurac, gadjali su mjesec sto i nije neki poduhvat, i naravno, na mjesecu nema radara i i beskorisni bi bili u svemiru :DEroo wrote:epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ima on te igracke vec dugo, sad prica o Sarmatu a to vec odavno prozvakano i zastarjeloepikur37 wrote:Putko ima nove igračke :)
nekad davno mi je vodeci lovac u plemenu, inace jebeni zaljubljenik u ratne igracke rekao da rusi sto objave javno kao novo je bar 10 godina staro
Nema krize za Ruje.
Amerikanci ne objavljuju javno o ozbilnijim stvarima koje su u razvoju, ili su već razvijeni.
Prije 3-4 godine sam gledao izravni prijenos testiranja "nečega", ali ovaj put na Mjesecu.
Ja kao laik ti jamčim da za ono ne postoje nikakvi radari, koji bi ga odkkrili...
Čudi me da to tvoje kolege rusofili, veliki znalci, nisu ni primijetili....Imaju pozdrv od Trumpike.
okani se sf-a
Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
Testirano je nešto drugo-nizak let rakete(tik nad površinom), koji se prilagođava magnetnom polju.Leviathan2 wrote:testirali kurac, gadjali su mjesec sto i nije neki poduhvat, i naravno, na mjesecu nema radara i i beskorisni bi bili u svemiru :DEroo wrote:epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ima on te igracke vec dugo, sad prica o Sarmatu a to vec odavno prozvakano i zastarjeloepikur37 wrote:Putko ima nove igračke :)
nekad davno mi je vodeci lovac u plemenu, inace jebeni zaljubljenik u ratne igracke rekao da rusi sto objave javno kao novo je bar 10 godina staro
Nema krize za Ruje.
Amerikanci ne objavljuju javno o ozbilnijim stvarima koje su u razvoju, ili su već razvijeni.
Prije 3-4 godine sam gledao izravni prijenos testiranja "nečega", ali ovaj put na Mjesecu.
Ja kao laik ti jamčim da za ono ne postoje nikakvi radari, koji bi ga odkkrili...
Čudi me da to tvoje kolege rusofili, veliki znalci, nisu ni primijetili....Imaju pozdrv od Trumpike.
okani se sf-a
Gađana je "tabla " 0,5x0,5 m. Uspješno. O čemu se točno radilo ne znam, samo je rečeno da je vojni eksperiment.
Na to što Putin javno iznosi ne dam pet para...i uopće nije namjenjeno američkoj vojsci, kao što rusofili misle.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
niti ti niti ja ne znamo za ono sto se uistinu testira, ovo sto putin govori je kao sto sam naveo zastarjela tehnologija, jos jedared kazem da su rusi krajem 70tih odustali od onih laserskih tehnologija koje su ameri prije par godina montirali na brodove radi rusenja raketa, rusi to objasnjavaju kao neperspektivnu tehnologiju, ovo sto putin iznosi je opcepoznato vec duze vremena svakom ko prati vojne tehnologije, meni je zapelo za oko jedared izjava jednog ruskog generala il shojgua, ne sjecam se koji je bio kad su pustali u vodu neku podmornicu i on navodi da ce biti opremljene raketama bulava i nosacima za oruzja na novim fizikalnim principima,Eroo wrote:Testirano je nešto drugo-nizak let rakete(tik nad površinom), koji se prilagođava magnetnom polju.Leviathan2 wrote:testirali kurac, gadjali su mjesec sto i nije neki poduhvat, i naravno, na mjesecu nema radara i i beskorisni bi bili u svemiru :DEroo wrote:epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:
ima on te igracke vec dugo, sad prica o Sarmatu a to vec odavno prozvakano i zastarjelo
Nema krize za Ruje.
okani se sf-a
Gađana je "tabla " 0,5x0,5 m. Uspješno. O čemu se točno radilo ne znam, samo je rečeno da je vojni eksperiment.
Na to što Putin javno iznosi ne dam pet para...i uopće nije namjenjeno američkoj vojsci, kao što rusofili misle.
na to nitko nije obratio panju da pita kakav su to oruzja nego su svi okrenuli paznju na bulave
Znaju Ameri o čemu se radi, ne brini. Nemoguće je danas išta ikome sakriti..Leviathan2 wrote:niti ti niti ja ne znamo za ono sto se uistinu testira, ovo sto putin govori je kao sto sam naveo zastarjela tehnologija, jos jedared kazem da su rusi krajem 70tih odustali od onih laserskih tehnologija koje su ameri prije par godina montirali na brodove radi rusenja raketa, rusi to objasnjavaju kao neperspektivnu tehnologiju, ovo sto putin iznosi je opcepoznato vec duze vremena svakom ko prati vojne tehnologije, meni je zapelo za oko jedared izjava jednog ruskog generala il shojgua, ne sjecam se koji je bio kad su pustali u vodu neku podmornicu i on navodi da ce biti opremljene raketama bulava i nosacima za oruzja na novim fizikalnim principima,Eroo wrote:Testirano je nešto drugo-nizak let rakete(tik nad površinom), koji se prilagođava magnetnom polju.Leviathan2 wrote:testirali kurac, gadjali su mjesec sto i nije neki poduhvat, i naravno, na mjesecu nema radara i i beskorisni bi bili u svemiru :DEroo wrote:epikur37 wrote:
Nema krize za Ruje.
okani se sf-a
na to nitko nije obratio panju da pita kakav su to oruzja nego su svi okrenuli paznju na bulave
Nema nikakvih novih "fizikalnih principa", dok god budeš gledao lade koje dime na naftu.
2016-07-22
@Levi etccrvenkasti wrote:The glider warhead can reach the speed of Mach-20
S koliko Macha ulazie rakete u atmosferu kod povratka sa postaje MIR?
Ulazak Space Shuttlea u Zemljinu atmosferu : 24,5 Macha (cca 30,000 km/h).
Izgledao je kao užarena kugla, koju i Putin spominje - plazma plinova.
Sve vidno golim očima.
2016-07-22
crvenkasti wrote:Putin: US plans to deploy 5 cruisers, 30 destroyers near Russian borders
https://on.rt.com/906w
---------------
Što to znači?
Eo šta znači
Po strategiji - jedna raketa, jedan brod
Specifičnost ovih raketa sastoji se u sustavu umjetne inteligencije:
on omogućuje djelovanja protiv pojedinačnih brodova po principu "jedna raketa - jedan brod", ili "u jatu" - protiv konvoja brodova.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ameri su goli qrc po pitanju najnovijih tehnologija opcenito..
zadnje sto im je kako tako uspjelo je F-22 a i to su dizajn svega radili svapski znanstvenici na odlasku u Walhalu...
Sve iza WW2 pa do 2000 jest svapski dizajn,svapska tehnologija,SVE svapsko..
da nije bilo Openheimera,Ameri bi debelo popusili od Japana,jer ga ne bi uspjeli dobiti niti pobjediti...
inace yebem ja voyne tayne i tayna oruzya za Koje Ero zna..
Po ovome mozemo znati Da Ameri nikad nece nadjebati Ruje tehnologijom...
Boje se uci u bilo kojoj situaciji u direktni sukob sa Ruskim vojnim snagama,a to sto su opleli po plaćenicima,sve pokazuje..strah i jad kod amera..
zadnje sto im je kako tako uspjelo je F-22 a i to su dizajn svega radili svapski znanstvenici na odlasku u Walhalu...
da nije bilo Openheimera,Ameri bi debelo popusili od Japana,jer ga ne bi uspjeli dobiti niti pobjediti...
Boje se uci u bilo kojoj situaciji u direktni sukob sa Ruskim vojnim snagama,a to sto su opleli po plaćenicima,sve pokazuje..strah i jad kod amera..
Guest- Guest
rusi imaju super tajno oruzje neogranicena dometa nevidljivo svima a otkrili ga 3 dana prije izbora
a stas , priprost narod navikao na dresuru , zasluzuju putina
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vtako sam i ja razmišlja, ali uglavnom , svaki okršaj američkog i ruskog oružja se dokazao kako je američko ipak bilo dosta bolje.. izrael je sa američkim oružjem prašio po arapima sa ruskim itd.. čak i iran je sa američkim oružjem , doslovno brisao pod sa iračanima koji su bili naoružani ruskim te nešto francuskim oružjem , tamo u prvim godinama iračko iranskog rata..pismejker wrote:ameri su goli qrc po pitanju najnovijih tehnologija opcenito..
dakle povjest je potvrdila , totalno obrnuto što tvrdiš - što neznači da je rusko oružje sranje, ili obrnuto.
mislim da u konačnici i ameri i rusi su tu "li-la" u hrpi stvari.. tow raketa, javelin, je jednako dobro kao ruski fagot ili rpg 29, krizametma šta već.. F-22, F-35, sve je to u razini Su-52.. Ruski tenk T-90 ima svoje prednosti i mane nad abramsom..
što u konačnici znači, da je jača ona vojska koja ima kvalitetniji ljudski kadar. dakle vojska koja ima odličnu obuku i jako motivirane borce , može i sa slabijom tehnikom jebati vojsku koja je tehnološki opremljena do zuba, ali vojska je nemotivirana i slabo obučena.
naravno, iduća je stvar, tko može proizvesti više kvalitetnog oružja i ljudi.. recimo Rusi non stop smanjuju brojke ovih PAK -FA aviona, na kraju će ih do 2030 imati možda 100 do 150komada.. sa druge strane Ameri će imati skoro 3000 F-35ica..
čak da je PAK FA i malo bolji od F-35(a to vjerojatno nećemo nikada saznati, ) , opet omjer je 100 protiv 2000.. svačaš..
Njemački tenkovi Tigar i Pantera su bili vrh vrhova prema Američkim Šermanima i Ruskim T-34okama.. međutim zakurac kada je na jednog Tigra išlo 20 šermana ili T-34 tenkova.. kako je staljin rekao kvantiteta je i kvaliteta na svoj način..
samo se uloge promjenile, Rusi možda imaju kvalitetu ali Ruska industrija koja je u WW2 bila u "bok" Njemačkoj (Nazi) industriji - današnja Ruska industrija doslovno je ispod industrijske proizvodnje Italije ili čak Španjolske.. dok sa druge strane Njemačka ima jaču industrijsku proizvodnju nego USA i Rusija zajedno
Guest- Guest
debotoijusto wrote:rusi imaju super tajno oruzje neogranicena dometa nevidljivo svima a otkrili ga 3 dana prije izbora
Ni Vulin im nije ravan.
2016-07-22
Čovječe, prestaneš razmišljati kad vidiš stealth raketu (5 Macha), koja nosi atomsku glavu...Pinochet wrote:
dakle povjest je potvrdila , totalno obrnuto što tvrdiš - što neznači da je rusko oružje sranje, ili obrnuto.
Sve ostalo postane bez veze i više služi za fasciniranje navijača, a posebno potencijalnih kupaca.
2016-07-22
najgore je stvar podcjenjivati ikoga.. tipično za balkance, ili podcjenjuju ruse ili amere.. vidiš , ja nikada nebih podcjenio niti jedne niti druge.. ameri su sila no1 , a rusi sila no2 , i to je to.. isto tako nevalja podcjenjivati niti druge nacije.. poput Njemačke, čija industrijska proizvodnja - da krenu ulagati u oružje, prešišali bi i amere i ruse zajedno.. slično je i sa japanom.. pa čak se ekipa sprda sa ukraincima, vidiš niti ukrainci više nisu vojno jebivjetarska zemlja, osposobili 5000 tenkova, 30ak S-300 baterija, 70ak aviona 4generacije, imaju oružja masovnog uništavanja te drugu najveću stajaću vojsku u europi(nakon ruske).. čak i takva zemlja nije za podcjenjivanje, kamo li amerika ili rusija
Guest- Guest
Kladio bih se da Ukrajinci imaju i atomsko oružje; imaju gorivo, stručne i iskusne ljude, dakle sve što im je za to potrebno.Pinochet wrote:najgore je stvar podcjenjivati ikoga.. tipično za balkance, ili podcjenjuju ruse ili amere.. vidiš , ja nikada nebih podcjenio niti jedne niti druge.. ameri su sila no1 , a rusi sila no2 , i to je to.. isto tako nevalja podcjenjivati niti druge nacije.. poput Njemačke, čija industrijska proizvodnja - da krenu ulagati u oružje, prešišali bi i amere i ruse zajedno.. slično je i sa japanom.. pa čak se ekipa sprda sa ukraincima, vidiš niti ukrainci više nisu vojno jebivjetarska zemlja, osposobili 5000 tenkova, 30ak S-300 baterija, 70ak aviona 4generacije, imaju oružja masovnog uništavanja te drugu najveću stajaću vojsku u europi(nakon ruske).. čak i takva zemlja nije za podcjenjivanje, kamo li amerika ili rusija
Zna dobro Putin zašto je odustao od invazije na Ukrajinu...Što bude duže čekao s rješavanjem slučaja u Donbasu, to više riskira
da izgubi (za sada) sigurnu okupaciju Krima. Ako ikad bude većeg rata u ovom dijelu Zemlje bit će ga između Rusa i Ukrajinaca.
PS: Zaboravio si gore spomeniti Kinu, na primjer...Po mom mišljenju su oni drugi, a Rusi treći...
2016-07-22
neće biti, Krim će biti kao Kosovo Srbima.. Ukrainci će službeno protestirati i to je to.. u realnosti život ide dalje.. Donbas(točnije Rusi drže samo 1/3 regije donbas, Ukrainci 2/3) će se sa vremenom "reintegirati u Ukrainu"). Niti jednima niti drugima ne odgovara totalni rat,
Guest- Guest
Pinochet wrote:vtako sam i ja razmišlja, ali uglavnom , svaki okršaj američkog i ruskog oružja se dokazao kako je američko ipak bilo dosta bolje.. izrael je sa američkim oružjem prašio po arapima sa ruskim itd.. čak i iran je sa američkim oružjem , doslovno brisao pod sa iračanima koji su bili naoružani ruskim te nešto francuskim oružjem , tamo u prvim godinama iračko iranskog rata..pismejker wrote:ameri su goli qrc po pitanju najnovijih tehnologija opcenito..
mislim da u konačnici i ameri i rusi su tu "li-la" u hrpi stvari.. tow raketa, javelin, je jednako dobro kao ruski fagot ili rpg 29, krizametma šta već.. F-22, F-35, sve je to u razini Su-52.. Ruski tenk T-90 ima svoje prednosti i mane nad abramsom..
što u konačnici znači, da je jača ona vojska koja ima kvalitetniji ljudski kadar. dakle vojska koja ima odličnu obuku i jako motivirane borce , može i sa slabijom tehnikom jebati vojsku koja je tehnološki opremljena do zuba, ali vojska je nemotivirana i slabo obučena.
naravno, iduća je stvar, tko može proizvesti više kvalitetnog oružja i ljudi.. recimo Rusi non stop smanjuju brojke ovih PAK -FA aviona, na kraju će ih do 2030 imati možda 100 do 150komada.. sa druge strane Ameri će imati skoro 3000 F-35ica..
čak da je PAK FA i malo bolji od F-35(a to vjerojatno nećemo nikada saznati, ) , opet omjer je 100 protiv 2000.. svačaš..
Njemački tenkovi Tigar i Pantera su bili vrh vrhova prema Američkim Šermanima i Ruskim T-34okama.. međutim zakurac kada je na jednog Tigra išlo 20 šermana ili T-34 tenkova.. kako je staljin rekao kvantiteta je i kvaliteta na svoj način..
samo se uloge promjenile, Rusi možda imaju kvalitetu ali Ruska industrija koja je u WW2 bila u "bok" Njemačkoj (Nazi) industriji - današnja Ruska industrija doslovno je ispod industrijske proizvodnje Italije ili čak Španjolske.. dok sa druge strane Njemačka ima jaču industrijsku proizvodnju nego USA i Rusija zajedno
Zaboravljas da povijest u ovom slucaju nije primjenjiva,posto Rusija nije vise siromasna komjunisticka zemlja,koja ne moze proizvesti zita za svoje stanovnistvo..
malo da se nasmijemo...
Donat Sorokin / TASS
Russia’s multi-billion-dollar spaceport in the Far East has successfully launched 11 satellites into orbit, including 4 commercial U.S. satellites, in the third-ever launch from the Vostochny Cosmodrome.
The last launch was delayed in November after a satellite crashed into the sea due to wrongly programmed coordinates, Russian officials said at the time. The $5-billion cosmodrome launched its first satellites into space in April 2016.
Guest- Guest
amerima se raketline,mejd in Jusa,nes ruse,pa nije isplativo sklapati komercijalne letove...
Guest- Guest
[url=blob:https://www.wsj.com/dc6be0ff-09af-4aa0-b745-8f42584913a5]blob:https://www.wsj.com/dc6be0ff-09af-4aa0-b745-8f42584913a5[/url]
Guest- Guest
pismejker wrote:
Donat Sorokin / TASS
Russia’s multi-billion-dollar spaceport in the Far East has successfully launched 11 satellites into orbit, including 4 commercial U.S. satellites, in the third-ever launch from the Vostochny Cosmodrome.
The last launch was delayed in November after a satellite crashed into the sea due to wrongly programmed coordinates, Russian officials said at the time. The $5-billion cosmodrome launched its first satellites into space in April 2016.
Da nije bilo Američke pomoći od ruske(sovjetske) svemirske industrije ne bi ostalo ništa.
Odi igrat igrice...
2016-07-22
Eroo wrote:pismejker wrote:
Donat Sorokin / TASS
Da nije bilo Američke pomoći od ruske(sovjetske) svemirske industrije ne bi ostalo ništa.
Odi igrat igrice...
Ma koja vrazja pomoc Ero..??'
Znate vi uostalom dobro,kako ameri naplatjuju svoju "pomoc"...Da vam se mozak raskoli...
Rusi uglavnom za SVE,sTO JE KRITICNO I BITNO,odradjuju sigurne svemirske letove...cija je uostalom svemirska stanica,nego ruska..drugi su samo gosti..jel..
Igrice..cekam subotu,svoj šoping dej,pa odemu Medija Markt ili saturn pa si kupim XBOX X ..uklapa se u tjedni plan trosenja na ljubljene gudize..
Guest- Guest
ovo ti j etotalka promasaj, recimo mig 21 je radio raspasoj u vietnamuPinochet wrote:vtako sam i ja razmišlja, ali uglavnom , svaki okršaj američkog i ruskog oružja se dokazao kako je američko ipak bilo dosta bolje.. izrael je sa američkim oružjem prašio po arapima sa ruskim itd.. čak i iran je sa američkim oružjem , doslovno brisao pod sa iračanima koji su bili naoružani ruskim te nešto francuskim oružjem , tamo u prvim godinama iračko iranskog rata..pismejker wrote:ameri su goli qrc po pitanju najnovijih tehnologija opcenito..
sirijci su jebali izrael ko kauboj konja dok nisu dobili od amera najnoviju tehnologiju pa sjebali sirijcima radare, sirijci nisu imali s cim parirati toj tehnologiji jer su bili kilometrima iza
dakle da sumiramo, ameri su razbucali irak jer u iraku je bio kurac od vojske, zemlja iscrpljena sankcijama i s oruzjem u zaostatku 20 godina tehnoloski, plus sto je ucestvovao komplet nato u napadu na iste, o libiji necemo, srbija isto necemo,
naravno da ni ameri ni rusi nece dat najnovije tehnologije van nego ce ih drzat za sebe dok ne sklope nes novije, eto primjer, puno se prica o prodaji s400 turcima kinezima saudiji itd, zas recimo su rusi prodali kinezima s400 kad znaju da ce to kinezici odmah iskopirat a da su braca rodjena rusi si ne mogu dozvolit da im kinezici kopiraju najnovije
danasnja ruska industrija jest mozda ispod razine spanjolske ili italije, medjutim u pravu su , zas im treba 10 000 tenkova, dovoljno im je imat one tenkove koji sluze za obuku, i naravno nove tehnologije, u slucaju frke lako se nastancaju
isto pak fa, nema potrebe, dio se proizvodi za ruske oruzane snage da imaju s cim zapoceti bitku a onda ide stancanje, cemu imat 2000 pak fa, ogroman trosak za budzet, ameri si mogu dozvolit al rusi ne mogu u mirnodopsko vrijeme, znaci proizvedu oruzja koliko im treba za prvi mjesec dana borbe i proizvedu ono sto im je naruceno za izvoz, ionako imaju jos puna skladista iz ere sovjetskog saveza, svi oni tenkovi voze, a i svi oni migovi i suhoji koji su po skladistima se zacas sastave i na njih dodaju apgrejdim na kraju krajeva, dovoljno je rusima da odrzavaju visok nivo nuklearnih snaga, konvencionalno orusje im je tek pomocna stvar
Odi igrat igrice...
» Putin planira potpuno uništiti kalifat za tri do četiri mjeseca
» Putin planira podići starosnu granicu vojnika na 70 godina
» Putin uveo kazne za prodaju uređaja bez instaliranih ruskih softvera
» Putin: Rusija ne planira lockdown unatoč velikom broju umrlih
» Putin planira potpuno uništiti kalifat za tri do četiri mjeseca
» Putin planira podići starosnu granicu vojnika na 70 godina
» Putin uveo kazne za prodaju uređaja bez instaliranih ruskih softvera
» Putin: Rusija ne planira lockdown unatoč velikom broju umrlih
Page 4 of 9