Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
Leviathan2 wrote:moras racunat da su mujage tamo u biti gradjani rusije, to sto se mnoze je drugi par opanaka, medjutim te mujage su veci rusi od rusa, osobno sam se uvjerio, ovo nesto ekstrema koji se pojavljuju su nista u odnosu na one koji su a rusiju,Pinochet wrote:rusiji je najveća prijetnja demografija.. nikakva amerika , njemačka, nego demografija. zbog demografije su izgubili teritorije u SSSRu, zbog demografije će sve teže održavati Rusku Federaciju.. Putin tu nije ništa spriječio, dapače trpa se mujagama i gradi im džamije i šalje socijalu u čečeniju-- u ostalome nije loš, sve skupa ocjena 3 od 5.. trump recimo ima +4, orban isto tako,
To nije od jučer tako. Kad je u I svj. ratu Turska počela ratovati s Rusijom, pokušavali su dignut na ustanak kavkaske muslimane u Rusiji. I im nikako nije nije uspijevalo jer muslimani u Rusiji ne mrze Ruse.
To je Turke iznerviralo, pa su u Armeniji počinili genocid.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
da Hasabegović koji je hrvat, bijelac, eto i sekularni musliman, je potencijalni trpač kozojeba(ako se on zalaže da ih se ne pušta) a ove mujage koje se na sri moskve klanjaju, nisu slavenske rase, i nisu ruskog porijekla i imaju povjest sukoba sa rusijom, su "najlojalniji" rusi .. kako da ne.
kao da svako malo tamo nema terorističkih napada, kao da rusi nemaju povjest ratovanja sa muslimanima unutar zemlje itd, ali dobro. ... veći rusa od rusa.. i turci u njemačkoj su veći švabe od švaba.. i arapi u švedskoj
kao da svako malo tamo nema terorističkih napada, kao da rusi nemaju povjest ratovanja sa muslimanima unutar zemlje itd, ali dobro. ... veći rusa od rusa.. i turci u njemačkoj su veći švabe od švaba.. i arapi u švedskoj
Guest- Guest
Pinochet wrote:kao da svako malo tamo nema terorističkih napada, kao da rusi nemaju povjest ratovanja sa muslimanima unutar zemlje itd, ali dobro. ... veći rusa od rusa.. i turci u njemačkoj su veći švabe od švaba.. i arapi u švedskoj
Oni su veći Arapi od Arapa samih. Kao i ove mladopoturice u BiH sa Bakirom na čelu, veći Turci od Turaka. Itd. Klasika.
Guest- Guest
epikur37 wrote:kofein wrote:slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:Sve je u redu dok Ras Putin to vodi u kontroliranim uvjetima, kad ambiciozni likovi doplaze do njegove moći, tek onda ringišpil kreće.
Apsolutna vlast korumpira apsolutno.
Taj carski status koji je izgraddio je magnet za lošu budućnost Rusije. Njega smatram razumnim u današnjim okvirima, ali svemu dođe kraj. Nadam se da mu nije vodilja ona "Nakon mene - potop" .
Rusi su takva nacija, traži se jak lider, vođa. To samo po sebi nije loše.
Ako se potrefi dobar kao što je Putin onda napreduju i jačaju, ako uleti budala kao Staljin ili čak Jeljcin...ode sve u pm.
Mislim da Putko nije od iracionalnih tipova, nakon mene potop i to.
Svoju ulogu je posvetio jačanju i vraćanju Rusije, i to odrađuje krajnje promišljeno i pametno. Iza takvog političara i takvog uspjeha ne može stajati neka operetna budala ili diktator koji će ostaviti kaos i koga boli kurac što će biti kasnije.
Nije Putin sporan. On kao "Car" na meti je opasnih interesnih lobija čije ambicije ne prepoznaju dobrobit nacije i svijeta uopće...a onda isplivavaju razne ocjedine koje čekaju svoj trenutak. Btw...jesi li pogledao intervjue Olivera Stone-a s njim?
Guest- Guest
Ringo10 wrote:MA ne sekiraj se. Uzmi u obzir da je IQ jednog ustašofila negdje u rangu paramecija ali mislim da je ipak nešto ispod.Yehudi wrote:tre wrote:kog boli kurac usraelac, da si normalan niko te ne bi vrijeđao ali si đubre jugosifiličarsko i treba ti čvrge lupati na svakom koraku dok si idiotYehudi wrote: Na ignore, do daljnjega, ide jedan lik
A D M I N I
Ban za ovoga usrašofila - jer me vridja na osobnoj razini a bez ikakva povoda
Vrijeđati se na ustašofilske maloumne drkarije, ma nije vrijedno čovječe.
Njih je povijest jednom pokopala pa ih je onaj rat povampirio ali opet će na smetljište povijesti iako smatram da je i to predobro za takve jadove.
Aj dobro...................u pravu si
Ipak sam tolerantan
Kad ih vidim kakvi su ----na 2:38 -- nekako mi žao dojde
mada, kad malo bolje razmislim..................................................................you know
Ja takve ne iebem ma koliko tražili moju pozornost
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
usraelac i govnar skupa kmečeYehudi wrote:Ringo10 wrote:MA ne sekiraj se. Uzmi u obzir da je IQ jednog ustašofila negdje u rangu paramecija ali mislim da je ipak nešto ispod.Yehudi wrote:tre wrote:kog boli kurac usraelac, da si normalan niko te ne bi vrijeđao ali si đubre jugosifiličarsko i treba ti čvrge lupati na svakom koraku dok si idiotYehudi wrote: Na ignore, do daljnjega, ide jedan lik
A D M I N I
Ban za ovoga usrašofila - jer me vridja na osobnoj razini a bez ikakva povoda
Vrijeđati se na ustašofilske maloumne drkarije, ma nije vrijedno čovječe.
Njih je povijest jednom pokopala pa ih je onaj rat povampirio ali opet će na smetljište povijesti iako smatram da je i to predobro za takve jadove.
Aj dobro...................u pravu si
Ipak sam tolerantan
Kad ih vidim kakvi su ----na 2:38 -- nekako mi žao dojde
mada, kad malo bolje razmislim..................................................................you know
Ja takve ne iebem ma koliko tražili moju pozornost
Jebote ne zna se ko je veći jado od vas dvojice, prozivate i vrijeđate a kad vam se vrati ide kme kme šmrc kuku kazne i slične pizdarije
Šandor Winnetou-
2017-12-31
epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile voljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ustaša TRE u azilum za umobolne.tre wrote:usraelac yeho na aparatimaPinochet wrote:oce li spržiti izrael rusi, izrael najviše pomaže anti ruske saveznike.. tipa ukrainu i guruziju i islamiste direktno opskrbljuju oružjem
Kolega, prelako se razbacujete takvim etiketama.
Kao što nisi ti jugonostalgičar ni tre nije ustašofil, nego oke čovo.
Jasno hrvatsko društvo je podijeljeno pa se onda ideološke nijanse vrlo lako zakopaju u svoje krajnosti.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kofein wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:Sve je u redu dok Ras Putin to vodi u kontroliranim uvjetima, kad ambiciozni likovi doplaze do njegove moći, tek onda ringišpil kreće.
Apsolutna vlast korumpira apsolutno.
Taj carski status koji je izgraddio je magnet za lošu budućnost Rusije. Njega smatram razumnim u današnjim okvirima, ali svemu dođe kraj. Nadam se da mu nije vodilja ona "Nakon mene - potop" .
Rusi su takva nacija, traži se jak lider, vođa. To samo po sebi nije loše.
Ako se potrefi dobar kao što je Putin onda napreduju i jačaju, ako uleti budala kao Staljin ili čak Jeljcin...ode sve u pm.
Mislim da Putko nije od iracionalnih tipova, nakon mene potop i to.
Svoju ulogu je posvetio jačanju i vraćanju Rusije, i to odrađuje krajnje promišljeno i pametno. Iza takvog političara i takvog uspjeha ne može stajati neka operetna budala ili diktator koji će ostaviti kaos i koga boli kurac što će biti kasnije.
Nije Putin sporan. On kao "Car" na meti je opasnih interesnih lobija čije ambicije ne prepoznaju dobrobit nacije i svijeta uopće...a onda isplivavaju razne ocjedine koje čekaju svoj trenutak. Btw...jesi li pogledao intervjue Olivera Stone-a s njim?
Nisam, u gužvi sam, jel preporučuješ? Tvoji dojmovi?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre wrote:epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile voljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ustaša TRE u azilum za umobolne.tre wrote:usraelac yeho na aparatimaPinochet wrote:oce li spržiti izrael rusi, izrael najviše pomaže anti ruske saveznike.. tipa ukrainu i guruziju i islamiste direktno opskrbljuju oružjem
Jasno hrvatsko društvo je podijeljeno pa se onda ideološke nijanse vrlo lako zakopaju u svoje krajnosti.
Guest- Guest
tre wrote:epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile voljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ustaša TRE u azilum za umobolne.tre wrote:usraelac yeho na aparatimaPinochet wrote:oce li spržiti izrael rusi, izrael najviše pomaže anti ruske saveznike.. tipa ukrainu i guruziju i islamiste direktno opskrbljuju oružjem
Što se tiče jehudija povremeno se podudaramo na vanjskoj politici i oko kritike naših hrvatskih poteza. Ali to je nijemo podudaranje. Moja kritika je da bi bili bolji njegova da nas učinio gorim.
Ima nešto maligno kod njega.
Ringo je s druge strane uglavnom ok međutim kritika naše desnice koju s njim načelno dijelim posve ga preuzela i zakopala u rov. I tu se izgubio.
2015-08-06
nema u RH desnice..sve je to izdeformirano do bola..znam na zapadu desnicare,eto upoznao i nesto svabija,istinski naklonjenih EKSTREMNO DESNOM...
i gdje je to od ovoga na Balkanu..eonima ispred u svemu..
Guest- Guest
epikur37 wrote:tre wrote:epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile voljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ustaša TRE u azilum za umobolne.tre wrote:
usraelac yeho na aparatima
Što se tiče jehudija povremeno se podudaramo na vanjskoj politici i oko kritike naših hrvatskih poteza. Ali to je nijemo podudaranje. Moja kritika je da bi bili bolji njegova da nas učinio gorim.
Ringo je s druge strane uglavnom ok međutim kritika naše desnice koju s njim načelno dijelim posve ga preuzela i zakopala u rov. I tu se izgubio
Sto ima maligno?
Guest- Guest
pismejker wrote:nema u RH desnice..sve je to izdeformirano do bola..znam na zapadu desnicare,eto upoznao i nesto svabija,istinski naklonjenih EKSTREMNO DESNOM...
Unatoč težini povijesnog iskustva, da mislim da smo preinertni. Vrlo sporo ažuriramo političke postavke, kako desno tako i lijevo.
2015-08-06
pismejker wrote:epikur37 wrote:tre wrote:epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile voljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:
Ustaša TRE u azilum za umobolne.
Ringo je s druge strane uglavnom ok međutim kritika naše desnice koju s njim načelno dijelim posve ga preuzela i zakopala u rov. I tu se izgubio
Sto ima maligno?
Ono što je kod tebe benigno.
2015-08-06
da, ringo se pogubi i vidi ustaše u svima a jeho je izuzetno maligno stvorenjeepikur37 wrote:tre wrote:epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile voljeepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ustaša TRE u azilum za umobolne.tre wrote:
usraelac yeho na aparatima
Ringo je s druge strane uglavnom ok međutim kritika naše desnice koju s njim načelno dijelim posve ga preuzela i zakopala u rov. I tu se izgubio.
epikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:tre wrote:epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile voljeepikur37 wrote:
Sto ima maligno?
po pravilu sam zajebant..no ne vjerujem da je yehud maligan..jedino,nekad nekako reagira na licemjerstvo..
Guest- Guest
uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...
Guest- Guest
pismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:tre wrote:
epi jedu govna, sve koji ne vole petokraku nazivaju ustašama a kad ih se oplete onda kmeče ko ovaj usraelac i ringo. Ja nisam taj koji će cijeli izraelski narod ili njegove djelove zvati usraelci na jehino podjebavanje ali ću zato jehu zvati usraelac pa nek samo nastavi po svom i nek onda kmeči do mile volje
Sto ima maligno?
po pravilu sam zajebant..no ne vjerujem da je yehud maligan..jedino,nekad nekako reagira na licemjerstvo..
S tobom se može i na prvu i na drugu, imaš tu amortizaciju kroz zezanje. Tu kod tebe ima malicioznosti ali je fleksibilna.
Kod njega je dosta hladna i striktna, nema prostora. To je već prešlo na drugu stranu.
2015-08-06
pismejker wrote:uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...
Ja sam milsio kako starim da će me popuštati libido a ono sve gore.....
2015-08-06
epikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:
Sto ima maligno?
S tobom se može i na prvu i na drugu, imaš tu amortizaciju kroz zezanje. Tu kod tebe ima malicioznosti ali je fleksibilna.
Kod njega je dosta hladna i striktna, nema prostora. To je već prešlo na drugu stranu.
Ako cemo iskreno,to ondaima kod svakog od nas,.jer nema ijednog da nekog drugog nije podboo vrlo podlo..i vrlo osobno..
no,nebitno..postali smo Pleme forumsko i moram insistirati na ophodjenju prije svega...dakle pristojni budimo..
Guest- Guest
staris..a irudati..jos ti se slijeva zutanjak sa glave...staris...ooo kuku...epikur37 wrote:pismejker wrote:uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...
Ja sam milsio kako starim da će me popuštati libido a ono sve gore.....
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vučic: Putin je iskoristio Kosovo za zaštitu ruskih interesa
» Putin planira potpuno uništiti kalifat za tri do četiri mjeseca
» Putin planira podići starosnu granicu vojnika na 70 godina
» Putin uveo kazne za prodaju uređaja bez instaliranih ruskih softvera
» Putin: Rusija ne planira lockdown unatoč velikom broju umrlih
» Putin planira potpuno uništiti kalifat za tri do četiri mjeseca
» Putin planira podići starosnu granicu vojnika na 70 godina
» Putin uveo kazne za prodaju uređaja bez instaliranih ruskih softvera
» Putin: Rusija ne planira lockdown unatoč velikom broju umrlih