Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
staris..a irudati..jos ti se slijeva zutanjak sa glave...staris...ooo kuku...epikur37 wrote:pismejker wrote:uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...
Ja sam milsio kako starim da će me popuštati libido a ono sve gore.....
Guest- Guest
Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica
pismejker wrote:staris..a irudati..jos ti se slijeva zutanjak sa glave...staris...ooo kuku...epikur37 wrote:pismejker wrote:uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...
Prošlitjedan napunio 40 :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bolje zabodi nešto drugo.pismejker wrote:uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne vredi. Ne prolazi ni sa 45.epikur37 wrote:pismejker wrote:staris..a irudati..jos ti se slijeva zutanjak sa glave...staris...ooo kuku...epikur37 wrote:pismejker wrote:uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...
Prošlitjedan napunio 40 :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
epikur37 wrote:kofein wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Apsolutna vlast korumpira apsolutno.
Taj carski status koji je izgraddio je magnet za lošu budućnost Rusije. Njega smatram razumnim u današnjim okvirima, ali svemu dođe kraj. Nadam se da mu nije vodilja ona "Nakon mene - potop" .
Rusi su takva nacija, traži se jak lider, vođa. To samo po sebi nije loše.
Ako se potrefi dobar kao što je Putin onda napreduju i jačaju, ako uleti budala kao Staljin ili čak Jeljcin...ode sve u pm.
Mislim da Putko nije od iracionalnih tipova, nakon mene potop i to.
Svoju ulogu je posvetio jačanju i vraćanju Rusije, i to odrađuje krajnje promišljeno i pametno. Iza takvog političara i takvog uspjeha ne može stajati neka operetna budala ili diktator koji će ostaviti kaos i koga boli kurac što će biti kasnije.
Nije Putin sporan. On kao "Car" na meti je opasnih interesnih lobija čije ambicije ne prepoznaju dobrobit nacije i svijeta uopće...a onda isplivavaju razne ocjedine koje čekaju svoj trenutak. Btw...jesi li pogledao intervjue Olivera Stone-a s njim?
Nisam, u gužvi sam, jel preporučuješ? Tvoji dojmovi?
. Itekako preporučujem. Intrigantno, pošteno i krajnje zanimljivo.
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vučic: Putin je iskoristio Kosovo za zaštitu ruskih interesa
» Putin planira potpuno uništiti kalifat za tri do četiri mjeseca
» Putin planira podići starosnu granicu vojnika na 70 godina
» Putin uveo kazne za prodaju uređaja bez instaliranih ruskih softvera
» Putin: Rusija ne planira lockdown unatoč velikom broju umrlih
» Putin planira potpuno uništiti kalifat za tri do četiri mjeseca
» Putin planira podići starosnu granicu vojnika na 70 godina
» Putin uveo kazne za prodaju uređaja bez instaliranih ruskih softvera
» Putin: Rusija ne planira lockdown unatoč velikom broju umrlih