ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica  - Page 9 Empty Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica

Post by Guest 2/3/2018, 23:02

epikur37 wrote:
pismejker wrote:uffff..kako bi ovoj nos zabio u gujcu...

Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica  - Page 9 10838062

Ja sam milsio kako starim da će me popuštati libido a ono sve gore.....
staris..a irudati..jos ti se slijeva zutanjak sa glave...staris...ooo kuku... lol! lol! lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica  - Page 9 Empty Re: Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica

Post by epikur37 2/3/2018, 23:06

pismejker wrote:
epikur37 wrote:

Putin: SAD planira rasporediti 5 krstarica, 30 razarača bilzu ruskih granica  - Page 9 10838062

staris..a irudati..jos ti se slijeva zutanjak sa glave...staris...ooo kuku... lol! lol! lol!

Prošlitjedan napunio 40 :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango 2/3/2018, 23:16

Bolje zabodi nešto drugo.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 2/3/2018, 23:17

epikur37 wrote:
pismejker wrote:
epikur37 wrote:

Prošlitjedan napunio 40 :)
Ne vredi. Ne prolazi ni sa 45.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/3/2018, 06:27

epikur37 wrote:
kofein wrote:
epikur37 wrote:
kofein wrote:
slidingdoorsoperator wrote:

Apsolutna vlast korumpira apsolutno.

Taj carski status
koji je izgraddio je magnet za lošu budućnost Rusije.  Njega smatram razumnim u današnjim okvirima, ali svemu dođe kraj.  Nadam se da mu nije vodilja ona "Nakon mene - potop"  .

Rusi su takva nacija, traži se jak lider, vođa. To samo po sebi nije loše.

Ako se potrefi dobar kao što je Putin onda napreduju i jačaju, ako uleti budala kao Staljin ili čak Jeljcin...ode sve u pm.

Mislim da Putko nije od iracionalnih tipova, nakon mene potop i to. 

Svoju ulogu je posvetio jačanju i vraćanju Rusije, i to odrađuje krajnje promišljeno i pametno. Iza takvog političara i takvog uspjeha ne može stajati neka operetna budala ili diktator koji će ostaviti kaos i koga boli kurac što će biti kasnije.

Nije Putin sporan. On kao "Car" na meti je opasnih interesnih lobija čije ambicije ne prepoznaju dobrobit nacije i svijeta uopće...a onda isplivavaju razne ocjedine koje čekaju svoj trenutak.   Btw...jesi li pogledao intervjue Olivera Stone-a s njim?

Nisam, u gužvi sam, jel preporučuješ? Tvoji dojmovi?

.    Itekako preporučujem.      Intrigantno, pošteno i krajnje zanimljivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics