Krule briše patos sa čardak vehabijama
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Krule briše patos sa čardak vehabijama
zašto se govorilo za stoku da je blago?kaja wrote:Dijete je to napisalo jer voli psa koji živi s njima , zna ono da je pas pas i da nije njegov brat.
A učiteljica, valjda neka seljanka , sve one idu za učiteljice jer je to tako 100 godina, da ne čuva ovce . Samo prije sto godina je bilo nešto , meni je prabaka bila učiteljica a sada je ništa.
zato jer je to i bilo. od prehrane pa do rada.
moj stari u centru grada ima dvije mačketine i bijelu golubicu.
živine prekrasne. i tu su zbog ljepote i socijalizacije.
meni jedna mačketina se stalno uvuče u krevet.
tko ne voli živine ne voli ni ljude.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
do jučer su spavali sa živinama, a danas se srami.kaja wrote:A Štefica je spavala sa svinjama do jucer pa od kada je stigla u grad bježi od zivotinja.crvenkasti wrote:Kak je rekla moja suseda Štefica: "Onaj ko se pesima spava, i sam je pes."
sorini i cvenkovi u bazenu mog djeda držali ovce, skurili parket. ne znam kako im promakao klavir...
2014-12-30
Da, al on je iz centra grada. Učiteljica ima jos kravlju balegu na opancima otprilike..veber wrote:zašto se govorilo za stoku da je blago?kaja wrote:Dijete je to napisalo jer voli psa koji živi s njima , zna ono da je pas pas i da nije njegov brat.
A učiteljica, valjda neka seljanka , sve one idu za učiteljice jer je to tako 100 godina, da ne čuva ovce . Samo prije sto godina je bilo nešto , meni je prabaka bila učiteljica a sada je ništa.
Last edited by kaja on Wed 28 Feb - 19:07; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to povlači onaj post prije.kaja wrote:Da, al on je iz centra grada. Učiteljica ima jos kravlju balegu na opancima otprilike..veber wrote:zašto se govorilo za stoku da je blago?kaja wrote:Dijete je to napisalo jer voli psa koji živi s njima , zna ono da je pas pas i da nije njegov brat.
kada sam ulovio miša, rukom, kći mi se rasplakala i morao sam ga pustit.
kasnije je naletio na ljepilo
2014-12-30
veber wrote:ako se upoznamo in vivo pazi na cvergla.Leviathan2 wrote:dakle, jedna obitelj moza smatrat za svog clana koga zeli, evo, meni je clan obitelji limun i cvergl (somic s bodljama)nas troje smo sretni u kontejneru, limun me uveseljava svojim cvjetanjem i mirisom, ja se brinem o njemu najbolje sto mogu i nema sanse da ga zapustim, cvergl je luda riba, kad dojdem s posla zav se uzleta po akvariju a kad stavim prst u akvarij cese se od njega, iliti mazi,
a uciteljica mi moze popusit s definicijama
sve je to jestivo. malo češnjaka i to je to.
frend ima hlapa u akvariju i imam zabranu približavanja istom.
5m, ali ima ga kila i baš je lijep.
veber, ti imaš i zabranu približavanja mojoj mački...
čudno si ju par puta gledal
na kaj se ti točno referiraš iz mog upisa? kaj nisam dobro rekla?danni1 wrote:Ljubav s članovima obitelji nema nikakve veze. Obitelj ti je obitelj bez obzira što prema njima osjećaš.Noor wrote:mortal...ne radi se o ispitu na pravnom faxu, klinac je izrazio ljubav prema svom psu, koji živi s njima u njihovoj zajednici - obitelji.mortal wrote:ako su na nastavi a na nastavi jesu... jedino razuman potez bio je taj koji je napravilaNoor wrote:ma glupačetina primitivna, tjera mak na konac..i to s djetetom, o Bože dragimortal wrote:apsolutno glup stav da je djetetu srušen svijet radi izjave kako pas nije član obitelji
tko djetetu brani da voli psa i dalje, da ga drži u kući....., ali ne može se dijete ostaviti u uvjerenju da je pas član obitelji... upravo zato postoji škola.. da bi naučili bar osnovne stvari
nije vrtić u pitanju, škola, znači po zakonskim okvirima dijete sposobno suočavanju stvarnosti oko sebe bar do te mjere da zna tko joj je član obitelji tj rod, krvna veza... nije razumno trpati životinje u tu skupinu
jel je klinac izrazio ljubav prema psu? je.
jel pas živi s njima u njihovoj zajednici? živi.
jel je naziv za njihovu zajednicu obitelj? je.
onda?
a nema jedenja cvergla, bar ne ovoga, druge jedem al ovaj je posebna prica, imam ga vec 5 godina, onda zamisli koliki je :Dveber wrote:ako se upoznamo in vivo pazi na cvergla.Leviathan2 wrote:dakle, jedna obitelj moza smatrat za svog clana koga zeli, evo, meni je clan obitelji limun i cvergl (somic s bodljama)nas troje smo sretni u kontejneru, limun me uveseljava svojim cvjetanjem i mirisom, ja se brinem o njemu najbolje sto mogu i nema sanse da ga zapustim, cvergl je luda riba, kad dojdem s posla zav se uzleta po akvariju a kad stavim prst u akvarij cese se od njega, iliti mazi,
dok sam bio u Frauenfeldu imao sam pile koje je naraslo u kokos, onda je jedna od mojieh bivsih dobila ideju da je odnese onak vikendom na selo da se druzi s kokotom,
poslije je nalegla i izrodilos e 9 malih pilica, zene pojele koku jer je jadna nastradala, propuh zalupio vrata i klepnulo joj glavu, mene nije bilo doma i nikad nisam uspio provjerit njihovu pricu, ne vjerujem im bas al radi mira u kuci sam pustio,
smazale su i pilice kad su malo porasli, zato je cverg smenom u kontejneru, inace bi kod njih i njega lupila vrata usljed propuha :D ul bi jadan pao niz stepenice pa bi ga morale ispeci
da nema on talijanske krvi, ako oce nabavicu mu recepte za jela od macjeg mesa :Dmarcellus wrote:veber wrote:ako se upoznamo in vivo pazi na cvergla.Leviathan2 wrote:dakle, jedna obitelj moza smatrat za svog clana koga zeli, evo, meni je clan obitelji limun i cvergl (somic s bodljama)nas troje smo sretni u kontejneru, limun me uveseljava svojim cvjetanjem i mirisom, ja se brinem o njemu najbolje sto mogu i nema sanse da ga zapustim, cvergl je luda riba, kad dojdem s posla zav se uzleta po akvariju a kad stavim prst u akvarij cese se od njega, iliti mazi,
tvoja maca očito kuži ljudski.marcellus wrote:veber wrote:ako se upoznamo in vivo pazi na cvergla.Leviathan2 wrote:dakle, jedna obitelj moza smatrat za svog clana koga zeli, evo, meni je clan obitelji limun i cvergl (somic s bodljama)nas troje smo sretni u kontejneru, limun me uveseljava svojim cvjetanjem i mirisom, ja se brinem o njemu najbolje sto mogu i nema sanse da ga zapustim, cvergl je luda riba, kad dojdem s posla zav se uzleta po akvariju a kad stavim prst u akvarij cese se od njega, iliti mazi,
nakon kaj sam rekao da bi probao macu, ona me izbjegava.
samo bi joj butić pojeo. nikaj drugo.
2014-12-30
Onda s njima u zajednici žive i milijarde grinja, muhe, pauci...100 pički materina živi u toj zajednici al ne spadaju u obitelj.Noor wrote:na kaj se ti točno referiraš iz mog upisa? kaj nisam dobro rekla?danni1 wrote:Ljubav s članovima obitelji nema nikakve veze. Obitelj ti je obitelj bez obzira što prema njima osjećaš.Noor wrote:mortal...ne radi se o ispitu na pravnom faxu, klinac je izrazio ljubav prema svom psu, koji živi s njima u njihovoj zajednici - obitelji.mortal wrote:ako su na nastavi a na nastavi jesu... jedino razuman potez bio je taj koji je napravilaNoor wrote:
ma glupačetina primitivna, tjera mak na konac..i to s djetetom, o Bože dragi
nije vrtić u pitanju, škola, znači po zakonskim okvirima dijete sposobno suočavanju stvarnosti oko sebe bar do te mjere da zna tko joj je član obitelji tj rod, krvna veza... nije razumno trpati životinje u tu skupinu
onda?
Životinje ne spadaju u obitelj, koju pičku materinu se pravite mutavi više nego jeste!?
grinje, muhe ili pauci sigurno ne, njih nitko ni ne voli.danni1 wrote:Onda s njima u zajednici žive i milijarde grinja, muhe, pauci...100 pički materina živi u toj zajednici al ne spadaju u obitelj.Noor wrote:na kaj se ti točno referiraš iz mog upisa? kaj nisam dobro rekla?danni1 wrote:Ljubav s članovima obitelji nema nikakve veze. Obitelj ti je obitelj bez obzira što prema njima osjećaš.Noor wrote:mortal...ne radi se o ispitu na pravnom faxu, klinac je izrazio ljubav prema svom psu, koji živi s njima u njihovoj zajednici - obitelji.mortal wrote:
ako su na nastavi a na nastavi jesu... jedino razuman potez bio je taj koji je napravila
onda?
Životinje ne spadaju u obitelj, koju pičku materinu se pravite mutavi više nego jeste!?
al, nisi mi odgovorio na pitanja.
usput, kaj si tak hudi?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kaja i norka će me ubit.Leviathan2 wrote:da nema on talijanske krvi, ako oce nabavicu mu recepte za jela od macjeg mesa :Dmarcellus wrote:veber wrote:ako se upoznamo in vivo pazi na cvergla.Leviathan2 wrote:dakle, jedna obitelj moza smatrat za svog clana koga zeli, evo, meni je clan obitelji limun i cvergl (somic s bodljama)nas troje smo sretni u kontejneru, limun me uveseljava svojim cvjetanjem i mirisom, ja se brinem o njemu najbolje sto mogu i nema sanse da ga zapustim, cvergl je luda riba, kad dojdem s posla zav se uzleta po akvariju a kad stavim prst u akvarij cese se od njega, iliti mazi,
ali volim sve probat.
biftek od ždrebeta je nešto najbolje što sam jeo.
nasuprot hotela "slon" u ljubljani najbolji je restoran s konjetinom.
švicarci uredno žderu vučjake.
imam averziju prema jedenju mačaka i pasa, smatram ih članovima obitelji.
jeo sam gmazove od žaba pa do zmija.
frend s tailanda dofurao dvije vrečice snacka, nisam išao na gugl dok nisam probao. neke ribice u tijestu sam skužio....
2014-12-30
Ljubav nema veze s time tko ti je obitelj. Nema veze čak ni tko s kim živi.Noor wrote:grinje, muhe ili pauci sigurno ne, njih nitko ni ne voli.danni1 wrote:Onda s njima u zajednici žive i milijarde grinja, muhe, pauci...100 pički materina živi u toj zajednici al ne spadaju u obitelj.Noor wrote:na kaj se ti točno referiraš iz mog upisa? kaj nisam dobro rekla?danni1 wrote:Ljubav s članovima obitelji nema nikakve veze. Obitelj ti je obitelj bez obzira što prema njima osjećaš.Noor wrote:
mortal...ne radi se o ispitu na pravnom faxu, klinac je izrazio ljubav prema svom psu, koji živi s njima u njihovoj zajednici - obitelji.
onda?
usput, kaj si tak hudi?
dobro, vrtiš se u krug...danni1 wrote:Ljubav nema veze s time tko ti je obitelj. Nema veze čak ni tko s kim živi.Noor wrote:grinje, muhe ili pauci sigurno ne, njih nitko ni ne voli.danni1 wrote:Onda s njima u zajednici žive i milijarde grinja, muhe, pauci...100 pički materina živi u toj zajednici al ne spadaju u obitelj.Noor wrote:na kaj se ti točno referiraš iz mog upisa? kaj nisam dobro rekla?danni1 wrote:
Ljubav s članovima obitelji nema nikakve veze. Obitelj ti je obitelj bez obzira što prema njima osjećaš.
onda?
usput, kaj si tak hudi?
al nisi ti bedast, samo se praviš.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nečuveno,
svi znaju da i pasi imaju svoja ljudska prava
svi znaju da i pasi imaju svoja ljudska prava
2014-04-16
Pas je društveno bice , obitelj kod koje je mu je sve sto ima, pa sto on ne bi bio clan njihove obitelj.danni1 wrote:Đukela nije član obitelji. nije to ni miš na tavanu ni muha na stolu.
Pas nije Mis ni muha a danko je idiot.
2015-08-15
Pa..ako ga smatraju clanom obitelji,zasto ne?Nikom ne skodi..I ja imam mačku staru skoro 11 godina,udomila se i smatram je vise nego clanom obitelji...daje dodatnu radost svakom kome se uvali u krilo..
Guest- Guest
pa živine oduvijek žive s nama i dio su obitelji. moja mala ima uz kuću groblje hrčaka i nakon što je zadni krepao više ih nije htjela baš zbog toga kaj riknu nakon dvije godine.
stari ima mačke i golubicu, nakon kaj se preselim u novu kuću nabavit ću si mačku. sve je to empatičnost.
stari ima mačke i golubicu, nakon kaj se preselim u novu kuću nabavit ću si mačku. sve je to empatičnost.
2014-12-30
učiteljici bi bilo bolje da ispravlja pravopisne greške a ne kreativnostpismejker wrote:Pa..ako ga smatraju clanom obitelji,zasto ne?Nikom ne skodi..I ja imam mačku staru skoro 11 godina,udomila se i smatram je vise nego clanom obitelji...daje dodatnu radost svakom kome se uvali u krilo..
Al dobro, vjerojatno ima brkove i na duhovnoj je obnovi.
Sta li radi kada im djed Mraz nosi poklone u školi , objašnjava da on ne postoji ?! ..
2015-08-15
Da..jednom starijem čovjeku je nedavno umrla ptica , u vet stanici , od starosti..veber wrote:pa živine oduvijek žive s nama i dio su obitelji. moja mala ima uz kuću groblje hrčaka i nakon što je zadni krepao više ih nije htjela baš zbog toga kaj riknu nakon dvije godine.
Kako je on jadan plakao.. Uff sad sam se bas rastužila
Znas kad su se ovi u veterini skoro rasplakali
Bas je bio neutješan ..
2015-08-15
đeda božičko dolazi.kaja wrote:učiteljici bi bilo bolje da ispravlja pravopisne greške a ne kreativnostpismejker wrote:Pa..ako ga smatraju clanom obitelji,zasto ne?Nikom ne skodi..I ja imam mačku staru skoro 11 godina,udomila se i smatram je vise nego clanom obitelji...daje dodatnu radost svakom kome se uvali u krilo..
Al dobro, vjerojatno ima brkove i na duhovnoj je obnovi.
Sta li radi kada im djed Mraz nosi poklone u školi , objašnjava da on ne postoji ?! ..
(ok i ja sam djeci razbio iluziju ok sv . nikole)
2014-12-30
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Krule ovaj put odličan...
» Krule Plenkiju:'Nisi ti anemičan ti si glup čovječe'
» Lidl briše križeve sa grčkih crkava
» Facebook briše lažne vijesti
» 'Ovo je priprema za rat.Vulin brise granice'
» Krule Plenkiju:'Nisi ti anemičan ti si glup čovječe'
» Lidl briše križeve sa grčkih crkava
» Facebook briše lažne vijesti
» 'Ovo je priprema za rat.Vulin brise granice'