Krule briše patos sa čardak vehabijama
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Krule briše patos sa čardak vehabijama
I to odvratna.Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Nema ništa loše u tome da se netko voli životinju i brine se o njoj.
Problem je kad životinju smatra za čovjeka i ponaša se prema njoj kao prema čovjeku.
Životinja nije čovjek.
Onaj tko spava sa životinjom ima problem sa mentalnim zdravljem.
ali je zato čovjek životinja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Al gle , sjetila sam se da je i po definiciji clan obitelji. Recimo u mojoj zgradi se voda placa po članovima a psa su ubrojili u člana :)
Bilo je malo čudno svima ali eto objasnili su da imaju takav pravilnik .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Sad su se oni našli nama objasniti da je pas zivotinja, jer valjda mi ti ne znamo. Ja sam bas mislila svome reci da pronađe posao i plati struju, jer ne znam da je zivotinja.
dabogda oslijepili i oglušili i trebao im pas da vide i čuju.
Guest- Guest
to znoči ispunjavati obveze iz ugovora.Gnječ wrote:aben wrote:uhljebi redoviti činu štetu ako savjesno obavljaju svoj poso.Gnječ wrote:aben wrote:irelevantno je u ča veruje,Kermit wrote:
Učiteljica vjeruje u čudo vidjelica iz Međugorja i kinesku kramu koju je kupila na štandu pored Čitluka
ona imo mandat za ispraviti crvenon olovkon sve ono u ča država veruje.
šta ima ispravljat kurbetina jeba joj ja rvacku mater!
šta to znači savjesno obavljati posao? i onaj njemac u konc logoru je savjesno obavljao svoj posao. da li je moralno? opet smo na moralnom hazardu gdje netko zato jer zna da neće snositi reperkusije i biti kažnjen, iživljava svoje niske strasti na nemoćnima. toj učiteljici treba oduzeti diplomu.
un ki je dobro ubiju u logoru, savjesno je obovljo svoj poso. un ki ni, ni dobar radnik.
ako ovoj učiteljici tribo oduzesti diplomu, unda velikoj većini učiteljic valjo učiniti isto, jer su to samo obižne žene ke mislu da ako se držu svog posla, da činu dobro.
2014-04-16
kaja wrote:Sad su se oni našli nama objasniti da je pas zivotinja, jer valjda mi ti ne znamo. Ja sam bas mislila svome reci da pronađe posao i plati struju, jer ne znam da je zivotinja.
Onda se ponašaj prema njemu kao prema životinji. Vidi ovo:
bljak
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:kaja wrote:Sad su se oni našli nama objasniti da je pas zivotinja, jer valjda mi ti ne znamo. Ja sam bas mislila svome reci da pronađe posao i plati struju, jer ne znam da je zivotinja.
Onda se ponašaj prema njemu kao prema životinji. Vidi ovo:
bljak
Dog saliva is antibacterial. “Dog saliva does contain chemicals that are antibacterial and it’s very unlikely that saliva by itself would be a direct cause of infection"
https://www.petmd.com/dog/general-health/dog-saliva-5-fast-facts-you-should-know
Guest- Guest
kaja wrote:Al gle , sjetila sam se da je i po definiciji clan obitelji. Recimo u mojoj zgradi se voda placa po članovima a psa su ubrojili u člana :)
a jelda mislim da su nama i mačku htjeli naplatiti kolko se sjećam samo sam ih sterao u tri pičke materine retardirane
mačke naime ne vole vodu
slidingdoorsoperator wrote:
Dog saliva is antibacterial. “Dog saliva does contain chemicals that are antibacterial and it’s very unlikely that saliva by itself would be a direct cause of infection"
https://www.petmd.com/dog/general-health/dog-saliva-5-fast-facts-you-should-know
Prvo liže sebe po jajcima, pa tebe po ustima.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
Njegov jezik je u svim okolnostima puno čistiji od tvojeg i ne samo u smislu antibakterijskog djelovanja.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:
Njegov jezik je u svim okolnostima puno čistiji od tvojeg i ne samo u smislu antibakterijskog djelovanja.
I kaka i piša su mu je čistiji od moje, može slobodno piškiti i kakiti posvuda.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:
I kaka i piša su mu je čistiji od moje, može slobodno piškiti i kakiti posvuda.
Ti se nemaš razloga buniti zbog toga, jer i sam to radiš.
Guest- Guest
Ne smiješ dijete pustiti da trči po travi, sve puno pasjih govana.
A i na trotoaru moraš non stop pazit.
crvenkasti-
2014-04-17
Što stariji pišeš sve više gluposti.marcellus wrote:
mačke naime ne vole vodu
Mačke ne smiju piti mlijeko, a svi sisavci isključivo vodu i krv. Čovjek pride ždere alkohol, a ni majmunima nijenstran. Moj mačor je cugao pivo.
Niti čovjeku ne treba mlijeko, osim kao okus. Samo fermentirano ima smisla.
Mački se ne daje mlijeko, pečeno niti riba. Isključivo pije vodu ili kada je u neobičajnoj sredini pivo.
2014-12-30
crvenkasti wrote:Ne smiješ dijete pustiti da trči po travi, sve puno pasjih govana.
Nema smisla za to kriviti pse, nego njihove gazde kojima je tlaka čistiti iza svojih ljubimaca.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:Ne smiješ dijete pustiti da trči po travi, sve puno pasjih govana.
Nema smisla za to kriviti pse, nego njihove gazde kojima je tlaka čistiti iza svojih ljubimaca.
Zašto bi čistili? Sigurno negdje piše da je pasje govno je čisto i zdravo.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:Ne smiješ dijete pustiti da trči po travi, sve puno pasjih govana.
Nigdje takav natpis nisam vidio. Bar ne u Hrvatskoj. U Srbiji nisam odavno bio pa ne znam.
Guest- Guest
u Srbiji pasji jezici ne izazivaju infekcije, možda zato jer dejstvuju preko pašteteslidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:Ne smiješ dijete pustiti da trči po travi, sve puno pasjih govana.
Nigdje takav natpis nisam vidio. Bar ne u Hrvatskoj. U Srbiji nisam odavno bio pa ne znam.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Krule ovaj put odličan...
» Krule Plenkiju:'Nisi ti anemičan ti si glup čovječe'
» Lidl briše križeve sa grčkih crkava
» Facebook briše lažne vijesti
» 'Ovo je priprema za rat.Vulin brise granice'
» Krule Plenkiju:'Nisi ti anemičan ti si glup čovječe'
» Lidl briše križeve sa grčkih crkava
» Facebook briše lažne vijesti