štetnost spolnih odnosa s osobama s kojima niste u bračnoj zajednici koju je blagoslovio Bog
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: štetnost spolnih odnosa s osobama s kojima niste u bračnoj zajednici koju je blagoslovio Bog
jupiiiOh_Femder wrote:nije sve tako crno. Dala bu i tebi neka jednog dana, kad se vrate svi oni Hrvati koji su pobjegli u Irske i Njemačke ;Pprckov wrote:jesi neki cudan coekOh_Femder wrote:Prcknedle, drš se ti jadan svoji' ovaca. To vi tamo u Australije volite da šišate, eufemizama li vama vaših klokanijadskih ;Pprckov wrote:femdere, imamo mi ovdje na forumu jednog debuOh_Femder wrote:
reko da vas upoznam
nemere se s tobom normalno ni pricat
kad ce se vratit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: štetnost spolnih odnosa s osobama s kojima niste u bračnoj zajednici koju je blagoslovio Bog
Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem i proceduru akademski rječnikom imenovali 'hysterical paroxysm' ;Pepikur37 wrote:Kad umreš znat ćeš odgovor na prvo kad se oženiš na drugo do tada ti ostaje samo vjera da ima il da nema :)Oh_Femder wrote:Ima li života nakon smrti? Ima li seksa nakon sklapanja braka? Vječna pitanja :Depikur37 wrote:Zanimljivo, ovi koji nisu u braku furaju se na izvanbračni sex....
:D
Last edited by Oh_Femder on Sat 24 Feb - 14:32; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
dize bolanOh_Femder wrote:Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem ;Pepikur37 wrote:Kad umreš znat ćeš odgovor na prvo kad se oženiš na drugo do tada ti ostaje samo vjera da ima il da nema :)Oh_Femder wrote:Ima li života nakon smrti? Ima li seksa nakon sklapanja braka? Vječna pitanja :Depikur37 wrote:Zanimljivo, ovi koji nisu u braku furaju se na izvanbračni sex....
to te samo pederi prepadaju
sram ih bilo
2014-04-19
Na sveto Nigdarjevoprckov wrote:jupiiiOh_Femder wrote:nije sve tako crno. Dala bu i tebi neka jednog dana, kad se vrate svi oni Hrvati koji su pobjegli u Irske i Njemačke ;Pprckov wrote:jesi neki cudan coekOh_Femder wrote:Prcknedle, drš se ti jadan svoji' ovaca. To vi tamo u Australije volite da šišate, eufemizama li vama vaših klokanijadskih ;Pprckov wrote:
femdere, imamo mi ovdje na forumu jednog debu
reko da vas upoznam
nemere se s tobom normalno ni pricat
kad ce se vratit
2016-11-08
Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:dize bolanOh_Femder wrote:Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem ;Pepikur37 wrote:Kad umreš znat ćeš odgovor na prvo kad se oženiš na drugo do tada ti ostaje samo vjera da ima il da nema :)Oh_Femder wrote:Ima li života nakon smrti? Ima li seksa nakon sklapanja braka? Vječna pitanja :Depikur37 wrote:Zanimljivo, ovi koji nisu u braku furaju se na izvanbračni sex....
sram ih bilo
2016-11-08
puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:dize bolanOh_Femder wrote:Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem ;Pepikur37 wrote:Kad umreš znat ćeš odgovor na prvo kad se oženiš na drugo do tada ti ostaje samo vjera da ima il da nema :)Oh_Femder wrote:
Ima li života nakon smrti? Ima li seksa nakon sklapanja braka? Vječna pitanja :D
sram ih bilo
da ja tebe ipak upoznam sa debom
2014-04-19
A diš' više pederčuga, nego među militantnim desničarima tvoje provenijencije. Pogledaj staru Spartu, na primjer. Ili tvog ljubimca Dadu Itlera i njegovog ljubavnika Ernsta Röhma, pogledaj 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima, a da tvog dečka Mileta ni ne spominjemo ;Pprckov wrote:puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:dize bolanOh_Femder wrote:Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem ;Pepikur37 wrote:
Kad umreš znat ćeš odgovor na prvo kad se oženiš na drugo do tada ti ostaje samo vjera da ima il da nema :)
sram ih bilo
2016-11-08
prckov wrote:puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:dize bolanOh_Femder wrote:Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem ;Pepikur37 wrote:
Kad umreš znat ćeš odgovor na prvo kad se oženiš na drugo do tada ti ostaje samo vjera da ima il da nema :)
sram ih bilo
Njih dvojica su taman za duginu obitelj....moderni liberalni :)
doduše ova alatka im je malo zastarjela ali to ćemo pripisati retro điru
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nuto ga, zna I svakog pedera poimeniceOh_Femder wrote:A diš' više pederčuga, nego među militantnim desničarima tvoje provenijencije. Pogledaj staru Spartu, na primjer. Ili tvog ljubimca Dadu Itlera i njegovog ljubavnika Ernsta Röhma, pogledaj 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima, a da tvog dečka Mileta ni ne spominjemo ;Pprckov wrote:puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:dize bolanOh_Femder wrote:
Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem ;P
sram ih bilo
izvini zurim na drugi topik
2014-04-19
progresivniepikur37 wrote:prckov wrote:puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:dize bolanOh_Femder wrote:
Ne znam ni jednog jedinog muškarca kojem se nakon 10 godina braka još uvijek diže na vlastitu ženu. U tu svrhu su još u viktorijanska vremena doktori izumili prvi vibrator, pogonjen parnim strojem ;P
sram ih bilo
2014-04-19
prckov wrote:progresivniepikur37 wrote:prckov wrote:puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:
dize bolan
sram ih bilo
Nego šta: protiv braka ali za seks izvan braka :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
haha koja kombinatorikaepikur37 wrote:prckov wrote:
progresivni
Nego šta: protiv braka ali za seks izvan braka :)
2014-04-19
A lista počinje s: Prckov zvani 'rado ga taj prima u prckavo dupe'. Nisi ti bez veze izabro si nick ;Pprckov wrote:nuto ga, zna I svakog pedera poimeniceOh_Femder wrote:A diš' više pederčuga, nego među militantnim desničarima tvoje provenijencije. Pogledaj staru Spartu, na primjer. Ili tvog ljubimca Dadu Itlera i njegovog ljubavnika Ernsta Röhma, pogledaj 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima, a da tvog dečka Mileta ni ne spominjemo ;Pprckov wrote:puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;Pprckov wrote:
dize bolan
sram ih bilo
2016-11-08
sta sam ti sad ja krivOh_Femder wrote:A lista počinje s: Prckov zvani 'rado ga taj prima u prckavo dupe'. Nisi ti bez veze izabro si nick ;Pprckov wrote:nuto ga, zna I svakog pedera poimeniceOh_Femder wrote:A diš' više pederčuga, nego među militantnim desničarima tvoje provenijencije. Pogledaj staru Spartu, na primjer. Ili tvog ljubimca Dadu Itlera i njegovog ljubavnika Ernsta Röhma, pogledaj 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima, a da tvog dečka Mileta ni ne spominjemo ;Pprckov wrote:puno se ti zanimas za te kurceve nestoOh_Femder wrote:
Pa nemoj sad ti sam o sebi u trećem licu množine ;P
2014-04-19
Pa zna se: tho se brani, taj je krivprckov wrote:sta sam ti sad ja krivOh_Femder wrote:A lista počinje s: Prckov zvani 'rado ga taj prima u prckavo dupe'. Nisi ti bez veze izabro si nick ;Pprckov wrote:izvini zurim na drugi topikOh_Femder wrote:A diš' više pederčuga, nego među militantnim desničarima tvoje provenijencije. Pogledaj staru Spartu, na primjer. Ili tvog ljubimca Dadu Itlera i njegovog ljubavnika Ernsta Röhma, pogledaj 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima, a da tvog dečka Mileta ni ne spominjemo ;Pprckov wrote:
puno se ti zanimas za te kurceve nesto
nuto ga, zna I svakog pedera poimenice
2016-11-08
a ja cudna coekaOh_Femder wrote:Pa zna se: tho se brani, taj je krivprckov wrote:sta sam ti sad ja krivOh_Femder wrote:A lista počinje s: Prckov zvani 'rado ga taj prima u prckavo dupe'. Nisi ti bez veze izabro si nick ;Pprckov wrote:izvini zurim na drugi topikOh_Femder wrote:
A diš' više pederčuga, nego među militantnim desničarima tvoje provenijencije. Pogledaj staru Spartu, na primjer. Ili tvog ljubimca Dadu Itlera i njegovog ljubavnika Ernsta Röhma, pogledaj 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima, a da tvog dečka Mileta ni ne spominjemo ;P
nuto ga, zna I svakog pedera poimenice
stavlja njake kurceve, zna sve pedere u svijetu
I sad mu ja nesto kriv
2014-04-19
Da nisi kriv, ne bi se bio branio. Qui s'excuse s'accuse...prckov wrote:a ja cudna coekaOh_Femder wrote:Pa zna se: tho se brani, taj je krivprckov wrote:sta sam ti sad ja krivOh_Femder wrote:A lista počinje s: Prckov zvani 'rado ga taj prima u prckavo dupe'. Nisi ti bez veze izabro si nick ;Pprckov wrote:
stavlja njake kurceve, zna sve pedere u svijetu
I sad mu ja nesto kriv
2016-11-08
mensečini da na ovoj temi ima pedera
odo ja do susjedne
odo ja do susjedne
Ti si sigurna! O, jebo te Veber sigurnu.kaja wrote:antun lisec, neki iz prolife..prckov wrote:kojikaja wrote:Pa znas sta, ne bi bile da nemaš soj ljudi najniže vrste , opaku ljudsku kanalizaciju i nesoj koja se sakrije iza nje pa ne moze reci ja maltretiram ljude jer sam psihopat nego Bog tako hoce jer blabla pozivanje na izvitopereni neki psalam .veber wrote:općenito, debili. vjere su najveće zlo na svijetu.kaja wrote:I oni sto glave rezu ne bi oni nego Alah hoce tako .. satro..
Takav je autor letka, pročitaj samo tu patologiju.
Ko ovaj bolesnik sto je sastavio letak.
recimo ja sam sigurna za nekoga tko sastavi letak o "opačinama i psalamu" da svoju mlati za dobro jutro ako ih ne jebe, moguće i to...
po ovome sam ja,...velka stetocina:)
dijagram-
2015-08-09
Mda, pa pokrenite sad incijativu po vodstvom Željke Markicepikur37 wrote:Zanimljivo, ovi koji nisu u braku furaju se na izvanbračni sex....
Protiv seksa ako nisi u braku !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Predugim kuhanjem vode povećava se njena štetnost i kancerogenost.
» Istraživanje otkrilo koliko Hrvati u prosjeku imaju spolnih partnera
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Predugim kuhanjem vode povećava se njena štetnost i kancerogenost.
» Istraživanje otkrilo koliko Hrvati u prosjeku imaju spolnih partnera
Page 5 of 13