Istraživanje otkrilo koliko Hrvati u prosjeku imaju spolnih partnera
Page 1 of 1
Istraživanje otkrilo koliko Hrvati u prosjeku imaju spolnih partnera
ISTRAŽIVANJE koje je provela platforma posvećena muškom zdravlju Manual otkrilo je koliko muškarci diljem svijeta u prosjeku imaju seksualnih partnera.
U istraživanju, koje koristi podatke iz 35 zemalja, sudjelovali su i Hrvati koji su se našli na donjem dijelu ljestvice sa 7.5 seksualnih partnera. Na vrhu ljestvice našli su se Turci s 14.5 seksualnih partnera kroz život, zatim Australci s 13.3 pa Novozelanđani s 13.2.
U top 5 su još Islanđani i stanovnici Južnoafričke Republike.
Na dnu ljestvice našli su se Indijci s 3 seksualna partnera. Malo bolji od njih su Kinezi s 3.1, a pri dnu su još i Slovaci s 5.4 i Nijemci s 5.8.
"Dok se pokazalo da ljudi u nekim zemljama imaju više seksualnih partnera od drugih, važno je ne uspoređivati se s ovim brojkama. Uvijek treba prakticirati siguran, sporazumni seks, a broj seksualnih partnera nije u korelaciji s razinom zadovoljstva muškarca svojim seksualnim životom", naglasio je dr. Earim Chaudry iz Manuala.
https://www.index.hr/magazin/clanak/istrazivanje-otkrilo-koliko-hrvati-u-prosjeku-imaju-spolnih-partnera/2329798.aspx?index_tid=178017&index_vid=7766
U istraživanju, koje koristi podatke iz 35 zemalja, sudjelovali su i Hrvati koji su se našli na donjem dijelu ljestvice sa 7.5 seksualnih partnera. Na vrhu ljestvice našli su se Turci s 14.5 seksualnih partnera kroz život, zatim Australci s 13.3 pa Novozelanđani s 13.2.
U top 5 su još Islanđani i stanovnici Južnoafričke Republike.
Na dnu ljestvice našli su se Indijci s 3 seksualna partnera. Malo bolji od njih su Kinezi s 3.1, a pri dnu su još i Slovaci s 5.4 i Nijemci s 5.8.
"Dok se pokazalo da ljudi u nekim zemljama imaju više seksualnih partnera od drugih, važno je ne uspoređivati se s ovim brojkama. Uvijek treba prakticirati siguran, sporazumni seks, a broj seksualnih partnera nije u korelaciji s razinom zadovoljstva muškarca svojim seksualnim životom", naglasio je dr. Earim Chaudry iz Manuala.
https://www.index.hr/magazin/clanak/istrazivanje-otkrilo-koliko-hrvati-u-prosjeku-imaju-spolnih-partnera/2329798.aspx?index_tid=178017&index_vid=7766
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Istraživanje otkrilo koliko Hrvati u prosjeku imaju spolnih partnera
istrazivanje je potvrdilo da turci besramno lazu
2014-04-12
vidim da se netko dobro najebao na moj račun
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Šandor Winnetou likes this post
dobro ajde ja sam tu na forumu skupio cca hrvatski prosjek...
Jel pitanje bilo u godinu dana ili uopce kroz cijeli zivot.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:dobro ajde ja sam tu na forumu skupio cca hrvatski prosjek...
nema toliko zena na forumu
oli si svejeb ?
2014-04-12
Kad promislim, imao sam vise tzv.spolnih bolesti nego prosjecan ispitanik partnerica:)
dijagram-
2015-08-09
debo je'l ti se sviđa goranko fizulic?..on je ovako wok,posten
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
3 je dovoljno. Poslije trećeg shvatiš da je sve to isto i posvetiš pažnju drugim stvarima.
debotoijusto wrote:marcellus wrote:dobro ajde ja sam tu na forumu skupio cca hrvatski prosjek...
nema toliko zena na forumu
oli si svejeb ?
debo, debo, 18 godina sam tu
i niti jedna od tih "mojih" više ne piše ovdje odavno
(mislim da veber zna 3 ili 4 s kojima sam bio odavde, s jednom me je uostalom on upoznao)
ako kolega @weby moze potvrdit a unda sise izvukamarcellus wrote:(mislim da veber zna 3 ili 4 s kojima sam bio odavde, s jednom me je uostalom on upoznao)
2014-04-12
da, mogu.debotoijusto wrote:ako kolega @weby moze potvrdit a unda sise izvukamarcellus wrote:(mislim da veber zna 3 ili 4 s kojima sam bio odavde, s jednom me je uostalom on upoznao)
čak sam se kasnije čudo što su našli jedno u drugom, ali ljubav je slijepa. dotična je živjela blizu mene.
jel tibteže? ili lakše?
sada odoh na plažu.
veber-
2014-12-30
Glupe studije sazdane na iskazima muslimana Krajišnika koji imaju močuge od najmanje 22 centa i izvrnu sve na što nalete.
Ovakvim se glupostima ozbiljna znanost ne bi trebala baviti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro, to sto ti je babu srpkinju maznuo mujo iz kladuse svi znamo.jastreb wrote:Glupe studije sazdane na iskazima muslimana Krajišnika koji imaju močuge od najmanje 22 centa i izvrnu sve na što nalete.
Otud takav lijep jugoslavencic.
dijagram-
2015-08-09
Ovo nekima treba podijeliti s dva, a nekima s tri.
Imati 17.5 partnerica u zemlji gdje dobiješ čakiju ako krivo pogledaš žensko...
Imati 17.5 partnerica u zemlji gdje dobiješ čakiju ako krivo pogledaš žensko...
niels-
2021-04-26
Similar topics
» Hrvati imaju najviše mirovine na svijetu u odnosu na ono koliko su stvarno radili...
» Istraživanje otkrilo najzanimljivija zanimanja za muškarce i žene
» Kapetan Dragan peder:'Hrvati nemaju heroje,to je jedino sto imaju'
» ŠOKANTNA ANALIZA FOREIGN AFFAIRSA: Hrvati za podjelu Bosne pronašli partnera u Putinu!!!!!!!!!!!!!!!
» Zašto ljevicu svrbi toliko Turudić i koliko ovi napadi imaju sličnosti sa napadima na Karamarka
» Istraživanje otkrilo najzanimljivija zanimanja za muškarce i žene
» Kapetan Dragan peder:'Hrvati nemaju heroje,to je jedino sto imaju'
» ŠOKANTNA ANALIZA FOREIGN AFFAIRSA: Hrvati za podjelu Bosne pronašli partnera u Putinu!!!!!!!!!!!!!!!
» Zašto ljevicu svrbi toliko Turudić i koliko ovi napadi imaju sličnosti sa napadima na Karamarka
Page 1 of 1