Najodvratniji forumas ikada
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najodvratniji forumas ikada
Moxy wrote:fridrih_niche wrote:Reka bi stari Smoje:
“Kurac i picka nisu sporke riči... Sporke riči su rat, nezaposlenost i politika...”
;)
Guest- Guest
auuu kakav hard...vojvoda otvori temu i onda ga dame našamaraju...
scorpion wrote:Ipak se najviše spominje kurac, jer je 90% pdf-a homoseksualne orijentacije. Npr. ničeovih 99% postova sadrže riječi: kurac, gay, peder, pederčina... Pičku i ne spominje jer ga to ne zanimaMoxy wrote:Ovdi vise smezuranih nego u starackom domu....takvi su najglasniji.....
Mislim da je ovdi ipak dosadno.....
Kurva,kurac,picka.....probudite me postane li bolje....
Mozda jer ju ima za razliku od vecine ovdje?
Guest- Guest
Kažem ti, 90% forumaša ovdje spominje kurac. Sad tebi na volju koji je razlog za toMoxy wrote:Mozda jer ju ima za razliku od vecine ovdje?scorpion wrote:Ipak se najviše spominje kurac, jer je 90% pdf-a homoseksualne orijentacije. Npr. ničeovih 99% postova sadrže riječi: kurac, gay, peder, pederčina... Pičku i ne spominje jer ga to ne zanimaMoxy wrote:Ovdi vise smezuranih nego u starackom domu....takvi su najglasniji.....
bafalo wrote:jel ovo došle sve ženskinje kojima je kic najbolji gay prijatelj i rame za plakanje
darth_vader-
2014-04-17
muckodjubre wrote:auuu kakav hard...vojvoda otvori temu i onda ga dame našamaraju...
Odličan volej!Moxy wrote:scorpion wrote:Ipak se najviše spominje kurac, jer je 90% pdf-a homoseksualne orijentacije. Npr. ničeovih 99% postova sadrže riječi: kurac, gay, peder, pederčina... Pičku i ne spominje jer ga to ne zanimaMoxy wrote:Ovdi vise smezuranih nego u starackom domu....takvi su najglasniji.....
Mozda jer ju ima za razliku od vecine ovdje?
Guest- Guest
kic wrote:muckodjubre wrote:auuu kakav hard...vojvoda otvori temu i onda ga dame našamaraju...
Guest- Guest
Matilda radi u javnoj kuci navodno pusi za 10 euraNoor wrote:snasla bi se :)))PhoebeBuffay wrote:Sta bi nasa metilda rekla da ovo vidiNoor wrote:odi sutra dolazi i treca..pas ti viditDesert_fox wrote:Otkinija sam od smija .
Zovi casperlu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da je meni tvoj mozak sa se odmorim.fridrih_niche wrote:Vojvoda je mentor Scorpiji, koji je latentan homo...
Zato ga Vojvoda gura njemu u rektum...
Navodno im je ista ideologija ta koja ih spaja (ona koja bi ih ubila iste sekunde da je u pogonu)...
Al svi znamo da su to prst i prostata...
<3
Vidi u skorpiju mi nediraj. Najlipsi dio zivota sa m ostavio u tom meni posebno dragom gradu mostaru.
Dok si se sa 19 godina svojih u splitu provodio pusio maricu ja sam sa avojih 19 u tom mostaru sazrijevao brze nego sam zamislhao.
I uradio nesto sa cime trebam ziviti.. nekoliko puta.
Niche ostavi scorpija. Ostavi nsdap.
Ostavi jer i na tebi je da naucis nesto sto sam ja odavno jos kao dite u munchenu naucio a scorpio u mostaru. Dolazi vrijeme pa ces nadam se na jedan miran nacin nauciti ono sto smo ja operw scorpio i bafalo davno naucili.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jebat ga, meni je ža sta ste ti, moj brat i vaša generacija morali brzo odrast...
Al to je bilo upravo zbog glupih ideologija poput te koju zastupaš...
;)
;)
Guest- Guest
Da je moja ideologija pobjedila sinko danas bi bio raj na zemlji.fridrih_niche wrote:Jebat ga, meni je ža sta ste ti, moj brat i vaša generacija morali brzo odrast...
;)
Zamisli svijet bez hdza sdpa korupcije silovanja pederluka pedofilije...
2015-09-13
Pozdrav bratu tvomefridrih_niche wrote:Jebat ga, meni je ža sta ste ti, moj brat i vaša generacija morali brzo odrast...
;)
2015-09-13
Moga je 95.-e uzet vojnu penziju...Desert_fox wrote:Pozdrav bratu tvomefridrih_niche wrote:Jebat ga, meni je ža sta ste ti, moj brat i vaša generacija morali brzo odrast...
;)
Reka je, “u naponu sam snage, kakva vojna penzija, pa iman 22 godine...”
<3
Guest- Guest
73 godiste???fridrih_niche wrote:Moga je 95.-e uzet vojnu penziju...Desert_fox wrote:Pozdrav bratu tvomefridrih_niche wrote:Jebat ga, meni je ža sta ste ti, moj brat i vaša generacija morali brzo odrast...
;)
Reka je, “u naponu sam snage, kakva vojna penzija, pa iman 22 godine...”
<3
Stariji godinu od mene
Nisan ni ja htio
Otisa navigat na teretnepa na kruzere.
Ja I gazda Nevere smo zajedno veslali
2015-09-13
Desert_fox wrote:Matilda radi u javnoj kuci navodno pusi za 10 euraNoor wrote:snasla bi se :)))PhoebeBuffay wrote:Sta bi nasa metilda rekla da ovo vidiNoor wrote:odi sutra dolazi i treca..pas ti viditDesert_fox wrote:Otkinija sam od smija .
Zovi casperlu
ja sam do 25. puno beštimala.. onda mi je frajer u kog sam bila zaljubljena do ušiju rekao da Bog nije stvorio moja usta za prostačenje.. otad sam fina i pristojna... :\
Guest- Guest
Meni zabrani bestime i mos me komotno ubit...
Iako, draga se trudi da bar malo ublaži moj vokabular...
:D
Iako, draga se trudi da bar malo ublaži moj vokabular...
Guest- Guest
Jebate led jel tebi ista covik po Im. Tj inicijalimafridrih_niche wrote:Jedan 73.-e, a drugi 75.-o...
;)
M.L
2015-09-13
Ako mislimo na istog - brat...Desert_fox wrote:Jebate led jel tebi ista covik po Im. Tj inicijalimafridrih_niche wrote:Jedan 73.-e, a drugi 75.-o...
;)
M.L
Al na Kacunaru ima isti, a nije mi rod...
I inicijali i godine...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Jebate led jel tebi ista covik po Im. Tj inicijalimafridrih_niche wrote:Jedan 73.-e, a drugi 75.-o...
;)
M.L
Kakva klosarska obitelj
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Najodvratniji forumas
» najodvratniji nogometaš
» Najmrzi forumas
» FORUMAŠ U 'AKCIJI'
» Javio se kolage forumas