najodvratniji nogometaš
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
najodvratniji nogometaš
http://www.index.hr/sport/clanak/robinho-se-smijao-dok-je-grupno-silovao-djevojku-presuda-za-devet-godina-zatvora-/1027928.aspx
uvijek mi je bio sumnjiv, sa svojih metar i sitno i par kila se unosio svakom u facu, ma bjež..
Re: najodvratniji nogometaš
malo klimava priča u stilu tine katanić.. da ima imalo mozga ne bi se našao u ovakvim situacijama, ali šta uopće očekivati od gnjusnog lorealovca to je njihov odgoj..
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:malo klimava priča u stilu tine katanić.. da ima imalo mozga ne bi se našao u ovakvim situacijama...
Guest- Guest
Gasi internet motaj kablove peri misalicuEnd wrote:malo klimava priča u stilu tine katanić.. da ima imalo mozga ne bi se našao u ovakvim situacijama, ali šta uopće očekivati od gnjusnog lorealovca to je njihov odgoj..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bože dragi kakav ološ od igrača citya
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
malen stasom mala kita mala pamet sve minijaturno čak nije ni sam mogao silovat već je trebao pomoć kakav jadnik
Kakav gospodski postbafalo wrote:malen stasom mala kita mala pamet sve minijaturno čak nije ni sam mogao silovat već je trebao pomoć kakav jadnik
divearez
klasika simuliranje i u padu kmečanje,držanje za nogu i dizanje druge ruke u zrak...za njega je costa postao mala beba
klasika simuliranje i u padu kmečanje,držanje za nogu i dizanje druge ruke u zrak...za njega je costa postao mala beba
Odvratan igrač! Savršeno se uklopio u kolektiv čmarcelonemuckodjubre wrote:divearez
Desert_fox wrote:
Gasi internet motaj kablove peri misalicu
Ti se javi u zoru u nedjelju sa povezom i mrkvom, Fuhrer te konacno zove u Valkyru.
Guest- Guest
Demonski zasto spinujes ovaj napaceni narod ...tema je o sexualnom predatoru gaybinhnu ne o urugvajskom vampiru
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
zato jer je jos jedan od ovih smrdljivih prikrivenih lorelovaca
2015-08-25
end te fore sačuvaj za svoje kolege iz razreda...ono fora svatko tko napiše da su neymar ili suarez obični glumci (sad je neymar u psgu) odmah je lorealovac,a tko napiše da je CR glumac taj je uefalonac ili kako vi to već imate te nazive
davno si razotkriven mene ne mos prevarit, a tvoja fora spominjanja suareza na temi o robinhu gdje simulacije niti nisu u fokusu je prvoklasna
2015-08-25
kaže mi lik koji svaki drugi post spominje loreal,ronalda,modrića...hahah
pročitao naziv najodvratniji nogmetaš i naveo svoga favorita,sinonim za odvratnoga nogometaša je suarez,podao,pokvaren,prljav a simulira i kmeči
pročitao naziv najodvratniji nogmetaš i naveo svoga favorita,sinonim za odvratnoga nogometaša je suarez,podao,pokvaren,prljav a simulira i kmeči
mislim da kao deklarirani njihov mrzitelj imam pravo na to i treba svaki dan ponavljati kakva su to lopovska govna. ovaj put naslov te spasava, ali pripazi malo sve vise licis na bracalu i mostarca, za tvoje dobro..muckodjubre wrote:kaže mi lik koji svaki drugi post spominje loreal,ronalda,modrića...hahah
2015-08-25
Nije Demo daleko od teme haha...
Suarez je stvarno ljigav sa teatralnostima...
;)
Suarez je stvarno ljigav sa teatralnostima...
;)
Guest- Guest
Ali opet...sve mu oprastam od kad je zagrizao onog lopovcinu na svjetskom...FIFA mu je trebala uruciti nagradu za Fair-play umjesto kazne...veliki zubonja, borac protiv lopovluka u nogometu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najodvratniji forumas
» Najodvratniji forumas ikada
» Umro nogometaš u sred utakmice
» Modric najbolji nogometas Europe
» najveci istocnoeuropski nogometas u povijesti
» Najodvratniji forumas ikada
» Umro nogometaš u sred utakmice
» Modric najbolji nogometas Europe