Najodvratniji forumas ikada
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Najodvratniji forumas ikada
ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bez zezancije ti I mestar ste moji tipovifridrih_niche wrote:Ljubav je to!
Ka da gledan seks izmedju ‘Prijatelja’ i ‘Prosjaka i sinova’...
:D
Guest- Guest
A zato je opsjednut penisima.Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Nemma vise funkcije.
Guest- Guest
pitaj keeveeePhoebeBuffay wrote:A zato je opsjednut penisima.Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Nemma vise funkcije.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Guest- Guest
Scorpio nokautira nichetascorpion wrote:Ne brini pederu, nisam ja jedan od tvojihfridrih_niche wrote:Samo je Scorpija tužan sad hahahahaha...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dovedi zenu pa ces viditfridrih_niche wrote:Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
2015-09-13
Ae :)PhoebeBuffay wrote:A zato je opsjednut penisima.Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Nemma vise funkcije.
Meštar je legenda...PhoebeBuffay wrote:Bez zezancije ti I mestar ste moji tipovifridrih_niche wrote:Ljubav je to!
Ka da gledan seks izmedju ‘Prijatelja’ i ‘Prosjaka i sinova’...
Lipo da me stavljaš u njegovo društvo...
Guest- Guest
Rekla mi je da ti je mal i slabo prokrvljen...Desert_fox wrote:Dovedi zenu pa ces viditfridrih_niche wrote:Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Pa da si proba prstima, al te artritis i tu sjeba...
Al da si simpa i duhovit...
<3
Guest- Guest
Zato si i dosla na nogomet jer si opsjeduta samnonNoor wrote:Ae :)PhoebeBuffay wrote:A zato je opsjednut penisima.Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Nemma vise funkcije.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Rekla mi je da ti je mal i slabo prokrvljen...Desert_fox wrote:Dovedi zenu pa ces viditfridrih_niche wrote:Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
<3
Guest- Guest
I Ante isto...PhoebeBuffay wrote:Najbolji muskarci foruma su obecani drugim zenama
:(
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Rekla mi je da ti je mal i slabo prokrvljen...Desert_fox wrote:Dovedi zenu pa ces viditfridrih_niche wrote:Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
<3
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa daDesert_fox wrote:Zato si i dosla na nogomet jer znas da si sigurna samnon...nisan vise kurcevit ka sta san nekad bijaNoor wrote:Ae :)PhoebeBuffay wrote:A zato je opsjednut penisima.Noor wrote:ma..u godinama je vecPhoebeBuffay wrote:A dosadan je malo
to mu je taktika...
Nemma vise funkcije.
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Najodvratniji forumas
» najodvratniji nogometaš
» Najmrzi forumas
» FORUMAŠ U 'AKCIJI'
» Javio se kolage forumas
» najodvratniji nogometaš
» Najmrzi forumas
» FORUMAŠ U 'AKCIJI'