Bivša splitska O´Hara uvodi cajke?: "Tako traže studenti"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bivša splitska O´Hara uvodi cajke?: "Tako traže studenti"
ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penismaggie13 wrote:dobro nije kitaru..
samo zvona I blejanje ovaca
ding dong .. beeeee
a onda pisne frula ko soko
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a rukavom obrisem nos sto curi dok se jutarnja magla polako dizeepikur37 wrote:prckov wrote:ma pustiepikur37 wrote:prckov wrote:ej, ostavi ti nas izbosne supcinocatabbath wrote:A kad su srudenti s brida ili Izbosne.
student izbosne rijetko slusaju te cajkare
mi slusamo kako ovce pasu I zvona od krava
On to nikad neće razumjet i da ga čakijom bocneš.
Nula.
;)
kad cujem frulu prevrnem se sa stolice
I onda rukom zagrabiš masnih čvaraka i vruće rakije :D
2014-04-19
glazbeni instrument starih grkaprckov wrote:ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penismaggie13 wrote:dobro nije kitaru..
ding dong .. beeeee
2014-04-12
aha, tamburamaggie13 wrote:glazbeni instrument starih grkaprckov wrote:ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penismaggie13 wrote:dobro nije kitaru..
ding dong .. beeeee
ma znam bona zajebavam malo
pusti
2014-04-19
što si u tu kavu stavio?prckov wrote:aha, tamburamaggie13 wrote:glazbeni instrument starih grkaprckov wrote:ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penismaggie13 wrote:dobro nije kitaru..
ding dong .. beeeee
pusti
2014-04-12
malo cimetamaggie13 wrote:što si u tu kavu stavio?prckov wrote:aha, tamburamaggie13 wrote:glazbeni instrument starih grkaprckov wrote:ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penismaggie13 wrote:dobro nije kitaru..
ding dong .. beeeee
pusti
jesi kad probala
2014-04-19
čudni napitakmaggie13 wrote:što si u tu kavu stavio?prckov wrote:aha, tamburamaggie13 wrote:glazbeni instrument starih grkaprckov wrote:ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penismaggie13 wrote:dobro nije kitaru..
ding dong .. beeeee
pusti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jesam...kad sam bila mala stavila bih cimet u vodu, malo šećera i leda, pa na slamku pilaprckov wrote:malo cimetamaggie13 wrote:što si u tu kavu stavio?prckov wrote:aha, tamburamaggie13 wrote:glazbeni instrument starih grkaprckov wrote:
ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penis
ding dong .. beeeee
pusti
jesi kad probala
2014-04-12
ljubavniNoor wrote:čudni napitakmaggie13 wrote:što si u tu kavu stavio?prckov wrote:aha, tamburamaggie13 wrote:glazbeni instrument starih grkaprckov wrote:
ne znam ti ja sta ti je to osim ako ne mislis na penis
ding dong .. beeeee
pusti
2014-04-19
pa ti si gora od menemaggie13 wrote:jesam...kad sam bila mala stavila bih cimet u vodu, malo šećera i leda, pa na slamku pilaprckov wrote:malo cimetamaggie13 wrote:što si u tu kavu stavio?prckov wrote:aha, tamburamaggie13 wrote:
glazbeni instrument starih grka
pusti
jesi kad probala
2014-04-19
ups, s tim pažljivoprckov wrote:ljubavniNoor wrote:čudni napitakmaggie13 wrote:što si u tu kavu stavio?prckov wrote:aha, tamburamaggie13 wrote:
glazbeni instrument starih grka
pusti
upsNoor wrote:ups, s tim pažljivoprckov wrote:ljubavniNoor wrote:čudni napitakmaggie13 wrote:što si u tu kavu stavio?prckov wrote:
aha, tambura
pusti
kasno
2014-04-19
jebote koja sparina kod mene a tek jutro
moracu odselit
moracu odselit
2014-04-19
Normalno rasulo društvo prati rasulo kulture, normi i morala...a tu su još i bosanci
Kermit-
2014-04-17
Bosanci nisu nista nametnuli..oni slusaju svoj djir niti su trazili drugi da im dodju ovi dosli sami...sto onda govori sve o ovim drugim i njihovom 'karaktetu'...kako ja ne slusam folkere..dakle nitko mi ne moze nista nametnuti ako ja necu..sve drugo je laz
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prckov wrote:jebote koja sparina kod mene a tek jutro
moracu odselit
u hrvatskoj ladno
al nije standard
Kod nas premijer ne donosi abruptne odluke nego smirene i transceditalnemarcellus wrote:prckov wrote:jebote koja sparina kod mene a tek jutro
moracu odselit
u hrvatskoj ladno
al nije standard
Kermit-
2014-04-17
I još navrati Vučić na kafu.marcellus wrote:prckov wrote:jebote koja sparina kod mene a tek jutro
moracu odselit
u hrvatskoj ladno
al nije standard
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:I još navrati Vučić na kafu.marcellus wrote:prckov wrote:jebote koja sparina kod mene a tek jutro
moracu odselit
u hrvatskoj ladno
al nije standard
vas je kolinda s tim posjetom najviše sjebala, sad je narodni heroj koji je išo u ustaško leglo i još se tamo kurčio, nema boga da ga se riješite dok je živ.
Dok je živ.marcellus wrote:dzango wrote:I još navrati Vučić na kafu.marcellus wrote:prckov wrote:jebote koja sparina kod mene a tek jutro
moracu odselit
u hrvatskoj ladno
al nije standard
vas je kolinda s tim posjetom najviše sjebala, sad je narodni heroj koji je išo u ustaško leglo i još se tamo kurčio, nema boga da ga se riješite dok je živ.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kermit wrote:Kod nas premijer ne donosi abruptne odluke nego smirene i transceditalnemarcellus wrote:prckov wrote:jebote koja sparina kod mene a tek jutro
moracu odselit
u hrvatskoj ladno
al nije standard
kod nas premijer ne donosi odluke nego ga razvoj događaja uvijek zatekne
i jedan šeks djeluje dobro spram njega, šeki je bar znao anticipirat razvoj događaja i reagirat, doduše u vlastitom interesu ali bar to
Similar topics
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
Page 2 of 4