Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
Page 6 of 20
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
Ne bi me iznenadilo.debotoijusto wrote:maggie13 wrote:mislim da mu je dosadilo gledat tu strasnu Murganickinu facu, pa je zrtvovao i 16 tisuca olako zaradjenih kunica...a, mozda joj samo pakuju(sto ne bi bilo tesko), a on ce napredovat na drugom mjestu.
prica se po gradu da ce potirat plenky gospodju babu i dovest nekog strucnjaka iz HNS
Mislim, ova je odbojna, ali hns ima vise ministara i clanova nadzornih odbora te predsjednika uprava nego clanova.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
U navedenu dobnu skupinu ulazim i ja, i odmah da ti kažem, moja ontološka potreba ne počinje niti završava s dječjim pelenama, a biološku potrebu ionako zadovoljavam na drugačiji, manje toksičan način u odnosu na moju osnovnu ontološku potrebu. A osnovna ontološka potreba je SLOBODA, LJUBAV ionako više ne postoji.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Debo kolko imaš godina i kolko djece?
ide prozivka
Pa ne, puno lakše od razmatranja i apstrahiranja je krenuti od osobnog primjera.
Mene zanima zašto ti, ray ili yoda većč nemate djecu.
Čini ste da ste svi u rasponu od 25-35, kad ste već trebali ispuniti svoju biološku i ontološku potrebu.
Zašto?!
To se pitamo na ovoj temi, evo megi nek postavi pitanje ženskinju, ja postavljam vama muškim?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja nisam ima sreće u tim stvarima, tija sam prije 12 godina ali sam se razočara
Jbga furaju karijeru svaka oće imat svoje ja i šta ona oće, odusta
Jbga furaju karijeru svaka oće imat svoje ja i šta ona oće, odusta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Možda ovog konobara i manekena, nesuđenog konzula u SAD-udebotoijusto wrote:maggie13 wrote:mislim da mu je dosadilo gledat tu strasnu Murganickinu facu, pa je zrtvovao i 16 tisuca olako zaradjenih kunica...a, mozda joj samo pakuju(sto ne bi bilo tesko), a on ce napredovat na drugom mjestu.
prica se po gradu da ce potirat plenky gospodju babu i dovest nekog strucnjaka iz HNS
2015-08-09
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Debo kolko imaš godina i kolko djece?
ide prozivka
Pa ne, puno lakše od razmatranja i apstrahiranja je krenuti od osobnog primjera.
Čini ste da ste svi u rasponu od 25-35, kad ste već trebali ispuniti svoju biološku i ontološku potrebu.
Zašto?!
To se pitamo na ovoj temi, evo megi nek postavi pitanje ženskinju, ja postavljam vama muškim?
dobro reci cu ti ponovo 5x
50-ak , nemam , ne kuca mi bioloski sat & samo da jos ovo...za roditelje i zainteresirane a realno sebican sam
hocu li sad ja biti kriv , uz bozu petrova , za 25 g. losih odluka katolicke djamahirije ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
melkior wrote:
A osnovna ontološka potreba je SLOBODA
Bez odgovornosti, a? Tipičan vjernik modernih zapadnjačkih društvenih vrijednosti, da baš ne kažem suicidalnog pomodarstva.
Guest- Guest
Ljubav prema osobnoj slobodi daleko nadmašuje društvenu potrebu za plaćanje kamata banci za kredit. Radije ću svojih 1000 eura mjesečne plaće potrošiti na kurve i novi mobitel nego na ratu kredita. Blaženo hedonističko doba.melkior wrote:U navedenu dobnu skupinu ulazim i ja, i odmah da ti kažem, moja ontološka potreba ne počinje niti završava s dječjim pelenama, a biološku potrebu ionako zadovoljavam na drugačiji, manje toksičan način u odnosu na moju osnovnu ontološku potrebu. A osnovna ontološka potreba je SLOBODA, LJUBAV ionako više ne postoji.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Debo kolko imaš godina i kolko djece?
ide prozivka
Zašto?!
2015-08-09
Moje pare, moja odgovornost. Moje slobodno vrijeme - moje osobno zadovoljstvo. Uostalom, imam nećaka 2 godine starog, sat - dva s njim dnevno mi je sasvim dovoljno.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
A osnovna ontološka potreba je SLOBODA
Bez odgovornosti, a? Tipičan vjernik modernih zapadnjačkih društvenih vrijednosti, da baš ne kažem suicidalnog pomodarstva.
2015-08-09
hehehe, jos malo pa ce vas pleme istisnut :D ko shiptari srbe s kosova :D
6 djece prosjek po porodici :)
Vidim da si u organizacijskoj kulturi religije kojoj pripadaš preuzeo ulogu propovjednika.
Napreduješ u hijerarhiji, mogao bi daleko dogurati ako tako nastaviš.
Guest- Guest
Moja osobna odgovornost je da plaćam svoje račune na vrijeme i da se ne uvaljujem u nove odgovornosti i probleme
2015-08-09
nemate struje , mogli bi i mi takoLeviathan2 wrote:hehehe, jos malo pa ce vas pleme istisnut :D ko shiptari srbe s kosova :D
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Leviathan2 wrote:hehehe, jos malo pa ce vas pleme istisnut :D
Pa i moglo bi.
Da postoji.
Mislim, da realno postoji, a ne samo kao nekakav imaginarni entitet.
Last edited by slidingdoorsoperator on 20/2/2018, 22:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja sam katolik koji je od kalvinista preuzeo odnos prema ekonomiji i kapitalizmu, a od evangelika odnos prema Sudnjem danu i Apokalipsi. Najbolje od svegaslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
Blaženo hedonističko doba.
Vidim da si u organizacijskoj kulturi religije kojoj pripadaš preuzeo ulogu propovjednika.
2015-08-09
melkior wrote:Ja sam katolik koji je od kalvinista preuzeo odnos prema ekonomiji i kapitalizmu, a od evangelika odnos prema Sudnjem danu i Apokalipsi. Najbolje od svegaslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
New ageovac nekog tipa sa daškom kršćanstva. Dakle, nekonzistentni bućkuriš od nauka, ukratko rečeno.
Guest- Guest
Debo zipa .. mislim da ti hoce prodat kćer..epikur37 wrote:Debo kolko imaš godina i kolko djece?
Pa to nije u skladu s našim običajima, odi u Albaniju..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne treba dalje ići, tri prozvana forumaša su najbolje pojasnila gdje je problem, na vlastitom slučaju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaja wrote:Debo zipa .. mislim da ti hoce prodat kćer..epikur37 wrote:Debo kolko imaš godina i kolko djece?
Pa to nije u skladu s našim običajima, odi u Albaniju..
Javila se usedjelica+pas :)
soba 501
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa i ne baš. Ne mogu se odreći sakramenata i katoličke teologije. Uostalom, meni je i papa Franjo preliberalan, veće su šanse da bih pokrenuo novi križarski rat nego zajedničku molitvu s ostalim vjerskim vođama za mir u svijetu. Stvar ti je vrlo jednostavna: Bliski istok treba preorati atomskim bombama, jednako Izrael kao i okolni islamski svijet. A prije toga srušiti džamiju Al Aksu i izgraditi treći Salomonov hram u Jeruzalemu. Vatikan za to naravno neće ni čuti, jer čine sve što je u njihovoj moći da spriječe dolazak Isusa Krista na Zemlju s anđelima kao Pantokratora i Svevladara. Ne možeš iskreno biti kršćanin a činiti sve da spriječiš Apokalipsu. Maran´atha je sasvim konkretan poziv kršćanima da izazovu apokalipsu. Bog će ili reagirati, ili neće. Ako pak, neće reagirati, onda nije ni bitno da li postoji, kao što onda nema potrebe niti za opstankom svih triju abrahamskih religija. Bitan je Jahve Bog, a Njega se može izazvati jedino ako Mu dirneš u Židove i Izrael.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ja sam katolik koji je od kalvinista preuzeo odnos prema ekonomiji i kapitalizmu, a od evangelika odnos prema Sudnjem danu i Apokalipsi. Najbolje od svegaslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
New ageovac nekog tipa sa daškom kršćanstva. Dakle, nekonzistentni bućkuriš od nauka, ukratko rečeno.
2015-08-09
hehehe, ulovio sam se na tri niske, s pasosima, s placom i s vozackimaslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:hehehe, jos malo pa ce vas pleme istisnut :D
Pa i moglo bi.
Da postoji.
Mislim, da realno postoji, a ne samo kao nekakav imaginarni entitet.
placu sam skenirao i stavio
pasose cu najvjerojatnije stavit sledeci tjedan, nazalost samo 4 jer dva nemam, bosanski i ceski nisam izvadio nikad, a mozda skeniram potvdru o drzavljanstvu, naravno bez podataka
vozacke ce biti za kaju, naravno ak obeca dat veberu bar jednom ;D
a dokaze o plemenu, nula bodova, s tim se ne zajebava ;D
epi bi bio sretan da mu dam filmic od oko 10 minuta na kojem je nasa biblioteka, da vidi blago :)
tak, ja cu i dalje o plemenu a vama moze bit i imaginarno :D
eo ja imam 6 kindera, za sad imam 18 unuka a uskoro ce bit i praunuce
eo imam jednog netjaka od 25, jos neozenjen, jedina mana mu sto je radoholicar :D
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa
» Karamarko podnio ostavku
» Crnoja podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa
» Karamarko podnio ostavku
» Crnoja podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
Page 6 of 20