Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
Page 1 of 20
Page 1 of 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/apel-drzavnog-sluzbenika-vise-ne-zeli-biti-uhljeb-ne-radim-nista-primam-sasvim-pristojnu-placu-ali-moj-otkaz-ne-zele-prihvatiti/7051505/?utm_source=midasjl&utm_medium=widget&utm_campaign=midasjutarnji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nevjerojatna-scena-usred-konferencije-za-novinare-drzavni-tajnik-popeo-se-za-govornicu-i-sokirao-ministricu-murganic-dajem-ostavku/7053242/
2015-09-08
Re: Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
Bravo, konačno netko s mudima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Saće marcelijus i šeki da mu nađu da mu otac skriva kokardu i medalje u podrumu
Kermit-
2014-04-17
" Vjerujem da mu je stalo do napretka države, ali mladost i temperament i određeni pritisci su doveli do ove situacije."
Pritisci npr. što država umire a baba češe picu na presici
Pritisci npr. što država umire a baba češe picu na presici
Kermit-
2014-04-17
Zamisli netko se usudio napasti formu kao jedini razlog postojanja svih ministarstava, ovaj mora odmah tražiti azil
Kermit-
2014-04-17
"Slažem se s vama, ovo je jedan veliki folklor. Ja kao demograf smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno, država izumire, imamo najgore stanje od kad postoji država. Ovako neozbiljno pričati o ovome... Ja kao mladi čovjek, građanin Hrvatske, otac dvoje djece, suprug nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom"
Kermit-
2014-04-17
Čovik lipo javno odusta na vrime, zna di to ide pa fino zaključija mene tu nečete vidit karijera je preda mnom , netriba mi mrlja u karijeri
2014-04-11
Sigurno se radi o ćuprijašu, oni non stop podrivaju hrvatski brod koji sigurno plovi europskim multilateralnim vodama vođenim vitez kapetanom dr. Plenkovićem, amin
Kermit-
2014-04-17
Nema ništa od tih demografskih mjera, to je običan folklor da se Vaso Brkić, Pupovac i Vrdoljak održe na vlasti
Zato je bitno da je ovaj to danas ovako javno to i reka da svi čuju
2014-04-11
Gluposti, recentnim i masivnim rastom suficita demografski pokazatelji će za revitalizirati a sve uz pomoć transparatnih i harmoničnim mjera ove Vlade, aminRayMabus wrote:Nema ništa od tih demografskih mjera, to je običan folklor da se Vaso Brkić, Pupovac i Vrdoljak održe na vlasti
Kermit-
2014-04-17
jbg- svi su na temu u srbima i osnivanju nove Krajine
Kermit-
2014-04-17
Ma demografska obnova je gotova priča, tu se više ništa nemože učiniti
Čekajmo kraj
Čekajmo kraj
2014-04-11
svaka čast na mudima, ali nezaposlena žena i nezaposleni roditelji i dvoje dice.. a on dao otkaz.. obisit će ga doma za muda.. treba hraniti dicu.. ako nenađe posao brzo, a zamjerio se čardaku, dakle nema mu zapošljena sada kod hrpe firmi.. negine i njemu i dici i ženi njemačka/irska i novi početakKermit wrote:"Slažem se s vama, ovo je jedan veliki folklor. Ja kao demograf smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno, država izumire, imamo najgore stanje od kad postoji država. Ovako neozbiljno pričati o ovome... Ja kao mladi čovjek, građanin Hrvatske, otac dvoje djece, suprug nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom"
A KraDeZe će ionako dovesti novoga, nekoga iz posušja, imotskog i stavit ga na njegovo mjesto
Guest- Guest
Ma mogu oni i Isusa skinit s križa i stavit ga na njegovo mjesto no đabe im
Sve je to obično sviranje kurcu
Sve je to obično sviranje kurcu
Last edited by RayMabus on 20/2/2018, 16:06; edited 1 time in total
2014-04-11
Biti će doveden provjerni stručni kadar iz Herceg Bosne, a ovaj ćuprijaš neka ide u NjemačkuPinochet wrote:svaka čast na mudima, ali nezaposlena žena i nezaposleni roditelji i dvoje dice.. a on dao otkaz.. obisit će ga doma za muda.. treba hraniti dicu.. ako nenađe posao brzo, a zamjerio se čardaku, dakle nema mu zapošljena sada kod hrpe firmi.. negine i njemu i dici i ženi njemačka/irska i novi početakKermit wrote:"Slažem se s vama, ovo je jedan veliki folklor. Ja kao demograf smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno, država izumire, imamo najgore stanje od kad postoji država. Ovako neozbiljno pričati o ovome... Ja kao mladi čovjek, građanin Hrvatske, otac dvoje djece, suprug nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom"
A KraDeZe će ionako dovesti novoga, nekoga iz posušja, imotskog i stavit ga na njegovo mjesto
Kermit-
2014-04-17
Nije cuprijas nego hdz..tek sad je najebao kao i ovaj drugi...narusili su kodeks...pali su na ispitu nemorala a to se ne oprasta..nemoraj je jedna od najvaznijih stavki za mjesto uhljeba pogotovo na visim pozicijama
2015-09-08
inače lika je pekla savjest što neradi ništa a prima 1000€ netto plaću.. trebao je na poslu učiti programiranje, učiti jezike, ulagati u kriptovalute, učiti kako se trejda burzama..
znam tako jednog diplomiranog ekonomista, isto jedan od glavnih uhljeba, lik je usput tjekom hrpe godina naučio solidno programirati, i onda na poslu neradi kurca, prima brutalnu uhljebarsku plaću, a na poslu free-lance programira .. prima dvije njemačke plaće mjesečno.. u hrvatskoj
znam tako jednog diplomiranog ekonomista, isto jedan od glavnih uhljeba, lik je usput tjekom hrpe godina naučio solidno programirati, i onda na poslu neradi kurca, prima brutalnu uhljebarsku plaću, a na poslu free-lance programira .. prima dvije njemačke plaće mjesečno.. u hrvatskoj
Guest- Guest
Čovjek je demograf i vidi da ovi lažu i muljaju a da nam se sprema rašomon i zečje jebalište, a vjerojatno je dogovorio već posao drugdjePinochet wrote:inače lika je pekla savjest što neradi ništa a prima 1000€ netto plaću.. trebao je na poslu učiti programiranje, učiti jezike, ulagati u kriptovalute, učiti kako se trejda burzama..
Kermit-
2014-04-17
2014-04-11
Page 1 of 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Similar topics
» Berlin: Zbog veza sa Stasi-jem državni sekretar podnio ostavku
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa
» Karamarko podnio ostavku
» Crnoja podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa