Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
Page 20 of 20
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
aben?Noor wrote:ko kazeprckov wrote:sta?Noor wrote:jel po drzavnim cestama ili imos svoje vlostite? ;)aben wrote:a, vozin.Gnječ wrote:
dobro je ipak nisam pogriješio. ti ipak voziš auto.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Svjetla u tunelu HR?Ne zeli biti uhljeb i drzavni tajnik podnio ostavku usred press konferencije ministrice
jesam, al sad si me pitao je glupost da doktori ne liču relatives...velim, da...glupost. svi to rade. neki ne zele operirati..istina, al mnogi i to.aben wrote:jesi prečitala link?Noor wrote:je, svi oni liču svog, a mnogi i operiraju.aben wrote:pa ne vozin.Noor wrote:da ne vozis brodaben wrote:
ne razumin, ča to oće reći?
unda, je još glupost da doktori le liču relatives?
glupost je, dakle...ako generaliziras.
a, izvlačenje, ok.Noor wrote:jesam, al sad si me pitao je glupost da doktori ne liču relatives...velim, da...glupost. svi to rade. neki ne zele operirati..istina, al mnogi i to.aben wrote:jesi prečitala link?Noor wrote:je, svi oni liču svog, a mnogi i operiraju.aben wrote:pa ne vozin.Noor wrote:
da ne vozis brod
2014-04-16
ne možeš uspoređivati svoje, pretpostavimo "časno" vođenje privatne firme, sa Ramljakom, koji nije došao u Agrokor da "uvede reda, pa makar 10000 ljudi dobije otkaz a 60 000 bude spašeno", nego je došao krasti i krasti za američki lešinarski fond, za HDZ, za domljublje, i (naravno posli donirati nešto katoličkoj crkvi za oprost grijeha) a cijenu će platiti 4milijuna hrvata, te par desetaka tisuća radnih mjesta, i 2-3puta toliko iseljenih u IrskuEroo wrote:Nije ovo ništa neobično, dešava se moralnim ljudima sa stavom.
Osobno sam u jednoj fazi moga profesionalnog života (nakon 6 kordinacija u jednoj velikoj firmi)
trebao zauzeti mjesto drugog (ustvari prvog) čovjeka. Sve je bilo u redu
dok mi nije bilo rečeno da moram odpustit 120 ljudi (višak). Ustao sam se pružio ruku članovima
kolegija, zahvalio se...Jebeš sve ugodnosti (5x veću plaću, mercedesa sa šoferom itd),
ako se ne mogu pogledat u ogledalo i mirno spavati.
PS: Netko je napravio ono što ja nisam mogao. Znao sam da će tako bit.
Moja gospođa se nakon svega rasplakala. Objasnio sam joj da ne mogu biti dopodne
jedan čovjek, a popodne drugi.
on je došao krasti za Domovinu, Partiju, Boga i Američki Lešinarski Fond
Guest- Guest
nije..samo seciranje. ti to volisaben wrote:a, izvlačenje, ok.Noor wrote:jesam, al sad si me pitao je glupost da doktori ne liču relatives...velim, da...glupost. svi to rade. neki ne zele operirati..istina, al mnogi i to.aben wrote:jesi prečitala link?Noor wrote:je, svi oni liču svog, a mnogi i operiraju.aben wrote:
pa ne vozin.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ero na takav način ne bi mogao voditi nikakvu firmu, propala bi u roku keks.Pinochet wrote:ne možeš uspoređivati svoje, pretpostavimo "časno" vođenje privatne firme, sa Ramljakom, koji nije došao u Agrokor da "uvede reda, pa makar 10000 ljudi dobije otkaz a 60 000 bude spašeno", nego je došao krasti i krasti za američki lešinarski fond, za HDZ, za domljublje, i (naravno posli donirati nešto katoličkoj crkvi za oprost grijeha) a cijenu će platiti 4milijuna hrvata, te par desetaka tisuća radnih mjesta, i 2-3puta toliko iseljenih u IrskuEroo wrote:Nije ovo ništa neobično, dešava se moralnim ljudima sa stavom.
Osobno sam u jednoj fazi moga profesionalnog života (nakon 6 kordinacija u jednoj velikoj firmi)
trebao zauzeti mjesto drugog (ustvari prvog) čovjeka. Sve je bilo u redu
dok mi nije bilo rečeno da moram odpustit 120 ljudi (višak). Ustao sam se pružio ruku članovima
kolegija, zahvalio se...Jebeš sve ugodnosti (5x veću plaću, mercedesa sa šoferom itd),
ako se ne mogu pogledat u ogledalo i mirno spavati.
PS: Netko je napravio ono što ja nisam mogao. Znao sam da će tako bit.
Moja gospođa se nakon svega rasplakala. Objasnio sam joj da ne mogu biti dopodne
jedan čovjek, a popodne drugi.
on je došao krasti za Domovinu, Partiju, Boga i Američki Lešinarski Fond
Zato socijalizam ne funkcionira.
Trinity-
2014-04-17
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Berlin: Zbog veza sa Stasi-jem državni sekretar podnio ostavku
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa
» Karamarko podnio ostavku
» Crnoja podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku