HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: HNL 2017/2018
Alač. Alač je bolesnik i to čak mnogo veći od vas dolje. On čak i u utakmici jučer u kojoj Dinamu kod vodstva 1-0 nije sviran čisti penal vidi sudačko natezanje za Dinamo. To se zove bolest.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
RIJEČANI NAPALI SUCA "Smeće jedno, jebat ćemo ti mater"
Jadnici bijedni, jedino Hajduk i hajdukovci imaju pravo prigovarati na suđenje, sudačku organizaciju, NITKO drugi od svih klubova prve lige.
Jedino se Hajduk zalagao i zalaže se za istinske promjene u našem nogometu, pa tim ujedno i promjene u sudačkoj organizaciji, a SVI ostali su klekli na kolina i podržali ovu garnituru pa time i ovakvu sudačku organizaciju. A svi bi po potrebi kmečali. Ko vas jebe...
Guest- Guest
Bogami, hajdučić je i nakmečao tak' da ove sezone ima do sada neviđen sudački poguranac. Izmišljaju im se penali, protivnički igrači se isključuju samo ako krivo pogledaju igrača hajdučića, golmani im smiju rukama igrati sve do centra. Sad ih drugi kopiraju, pa kmeče. Vidli su da je kmečanje hajdučiću uvelike pomoglo pa se nadaju da bude i njima.
Zeko-
2015-08-26
[size=14]U HAJDUKU ŽELE PREMJESTITI FINALE KUPA PROTIV DINAMA Na Poljudu imaju idealnu lokaciju za odigravanje derbija, iako se o tome ne očituju javno
[/size]
Zeko-
2015-08-26
Reić ponovo blebeće. Hajduk nema nikakav utjecaj na odigravanje finala Kupa Hrvatske. Odluku donosi HNS kao organizator uz konzultacije s MUP-om...
Tipičan primjer koprcanja olupine koju je vrijeme pojelo i nikako da ode u rezalište, već i dalje misli da zna plovit. U ovom slučaju da je novinar...
Netko nam je opet zadija nosom ravno u govno
Guest- Guest
SD, N+, Telegram, 24 sata, Večernji list... Malo po malo pa će gotovo svim medijima doći iz guzice u glavu da bolje ne prenositi presice ovog nervoznog optuženika za teški kriminal. Ionako uvijek isto trabunja, on pravednik, napadaju ga orjunaši, jugonostalgičari, itd. itd. Uz uvrede kao dokaz da je izgubio živce. S njim nek se u buduće bave državne samo institucije.
Guest- Guest
Lol!Dybala wrote:Štimac : u hajduk ću doći kad poželim i nitko me neće zaustaviti .
Niche: jebat cu Monicu Bellucci i ona ce mi dat analno, oralno i vaginalno...
Last edited by fridrih_niche on 7/4/2018, 17:04; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
i to baš tim redosljedomfridrih_niche wrote:Lol!Dybala wrote:Štimac : u hajduk ću doći kad poželim i nitko me neće zaustaviti .
Prvo normalno, naravno...muckodjubre wrote:i to baš tim redosljedomfridrih_niche wrote:Lol!Dybala wrote:Štimac : u hajduk ću doći kad poželim i nitko me neće zaustaviti .
<3
Guest- Guest
Može on doći kad god hoće, na tribinu, ložu, trofejnu salu. Ostavio je on trag kao igrač, bio kapetan. Kao bivši igrač je dobrodošao, a ako misli na nešto drugo da on može doći i donositi odluke, biti na nekakvoj funkciji valjda je i ptici na grani jasno da su veće šanse da niche riješi spomenutu monicu belluciDybala wrote:Štimac : u hajduk ću doći kad poželim i nitko me neće zaustaviti .
Guest- Guest
Koliko sam ubra Šticu, njegov plan je trijumfalni povratak na neko rukovodeće mjestu u Hajduku .Navodno mu je dosta Rilova i njegovih dotepenaca koji se samozadovoljavaju 3 mjestom pod krinkom financijske stabilnosti .
Što god to značilo .
Što god to značilo .
Guest- Guest
Posto ce Monica kad tad bit moja, onda i Štimac može imat nadu hahaha...isključivi krivac wrote:Može on doći kad god hoće, na tribinu, ložu, trofejnu salu. Ostavio je on trag kao igrač, bio kapetan. Kao bivši igrač je dobrodošao, a ako misli na nešto drugo da on može doći i donositi odluke, biti na nekakvoj funkciji valjda je i ptici na grani jasno da su veće šanse da niche riješi spomenutu monicu belluciDybala wrote:Štimac : u hajduk ću doći kad poželim i nitko me neće zaustaviti .
:D
Guest- Guest
Ne virujem da je to njegov plan jer kakav god Štimac bio ne smatram da je toliko glup. Malo serucka po medijima (ne samo po Hajduku) jer mu ništa drugo ne preostaje. Bio je odličan igrač, i karakteran. Nakon karijere je sve suprotno od toga, a svega čega se uhvatio je propalo ili bilo neuspješno, a hvatao se svega. Sportska kladionica, direktor, trener u klubu, menađer igračima, predsjednik udruge prvoligaša, kandidat za predsjednika HNS-a, izbornik. Sve je htio biti,a a nigdje ništa značajno nije napravio, a sjebao dosta toga. Jedino je kao igrač vrijedio,a pošto danas više ne igra jedino mu preostaje seruckati po medijima. Nećemo mu sad i to oduzetiDybala wrote:Koliko sam ubra Šticu, njegov plan je trijumfalni povratak na neko rukovodeće mjestu u Hajduku .Navodno mu je dosta Rilova i njegovih dotepenaca koji se samozadovoljavaju 3 mjestom pod krinkom financijske stabilnosti .
Što god to značilo .
Guest- Guest
niče papučar uzeo bi moniku i odgajao tuđu djecu da ne spominjem da je te glumice obradilo pola los angelesa bez toga nema ničeg
štico je klasičan slučaj nekog tko u teoriji sve zna i može a onda ga praksa redovito našamara
štico je klasičan slučaj nekog tko u teoriji sve zna i može a onda ga praksa redovito našamara
Za Šticu sve si reka, a šta se niche-a tiče uzimajući u obzir sve činjenice ne bi ga osuđivabafalo wrote:niče papučar uzeo bi moniku i odgajao tuđu djecu da ne spominjem da je te glumice obradilo pola los angelesa bez toga nema ničeg
Guest- Guest
R
Škafetin Lana ti je nevina ljepotica, a najlipsa žena ikad kurva koja se jebe po La-u...
Lol...
Susramlje...
:(
Boze dragi, kako si glup...bafalo wrote:niče papučar uzeo bi moniku i odgajao tuđu djecu da ne spominjem da je te glumice obradilo pola los angelesa bez toga nema ničeg
Škafetin Lana ti je nevina ljepotica, a najlipsa žena ikad kurva koja se jebe po La-u...
Lol...
Susramlje...
:(
Last edited by fridrih_niche on 11/4/2018, 15:14; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19