HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: HNL 2017/2018
A kaj tebe tol'ko jebe moje sedmo desetljeće ? Pazi, mene to ne zabrinjava, a ti to već tu spominješ po n-ti put. Čovjek je star kol'ko se starim osjeća. Uzalud tebi manje godina kad pameti nemaš.
A najveći klub Hrvatske mi je najvažnija sporedna stvar u životu i to od rođenja kad me moj stari učlanio u Dinamo.
A najveći klub Hrvatske mi je najvažnija sporedna stvar u životu i to od rođenja kad me moj stari učlanio u Dinamo.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Nije valjda da ti je Mamić jedina obitelj koju imaš?
:(
I znan da si opsjednut najvećim klubom Hrvatske otkad si se uclanija u maleni klub bečkih konjušara...
Oduvik ste iskompleksirani Hajdukom, naravno da te to naučilo od malih nogu...
;)
:(
I znan da si opsjednut najvećim klubom Hrvatske otkad si se uclanija u maleni klub bečkih konjušara...
Oduvik ste iskompleksirani Hajdukom, naravno da te to naučilo od malih nogu...
;)
Guest- Guest
Je, Mamić mi je sve u životu. Uopće ne znam kako bi živio bez njega.
Zeko-
2015-08-26
a e.fridrih_niche wrote:Glavno da smo stoku dobili u Zagrebu, sve ostalo je nebitno...
<3
to je smisao života svakog pacijenta iz psihijatrijske bolnice poljud.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Glavno da smo stoku dobili u Zagrebu, sve ostalo je nebitno...
<3
Ispuvali se previše protiv Dinama, ža mi je šta Kopić nije u startu malo osvježija momčad. No lako je sad pametovati.
Jebote, postali smo klub koji puno bolje igra na gostovanjima nego doma. Srića da nam ne daju više kup na Poljudu
Guest- Guest
Btw. ova utakmica je pokazala da (svaka čast Ohandzi na njegovim golovima i utakmicama) kad su svi zdravi i spremni Marko Futac je najbolji napadač Hajduka. Ovakva utakmica, zatvoreni Belupo koji se brani, e takve utakmice su kao stvorene za njega. Daj bože da se šta prije zaigra i bez novih ozljeda, a Ohandza koji je dobar, odličan nogometaš može put Kine jer očito da ionako ne misli ostati sljedeću sezonu.
Guest- Guest
Kako je kratak put od pukovnika do pokojnika.
Zeko-
2015-08-26
Hajduk odbio ponudu (zasad),ja osobno bi ga prodao. Ako on do sad nije potpisa novi ugovor ni neće niti se vidi više u Hajduku. Kad bi ostao još kvalifikacije za EL onda ok, jebeš novce, ovako... Nema smisla.
Guest- Guest
Prodat ga, naravno...
Pa da je mislija produzit, potpisa bi odavno...
I ne zamjeran mu ništa, nek ide zaradit lovu...
Samo s ovim golom gubi iz GNK-a je zaslužija transfer...
;)
;)
Guest- Guest
Vrača se nama drugi koji je isto u stanju rušiti gubu, a taj drugi je potpisa novi ugovorfridrih_niche wrote:Prodat ga, naravno...
;)
Guest- Guest
Bog te jebo, ovaj Livaković je smeće od golmana. Zabio si je gol protiv hajdučića u Zagrebu, a sad i protiv riječice. I onda ga još onaj mutavi Dalić stavi na reprezentativni spisak a on nije ni najbolji golman u Dinamu.
Zeko-
2015-08-26
Gavranović još jednom pokaza ono šta smo ja i niche nedavno pričali, da je govno od čovika. Njegova proslava gola protiv kluba di je do jučer igrao, kluba koji itekako ima zasluge za njegov odlazak na SP . I Rijeka je uvijek bio korektna prema njemu, čak nisu radili probleme kad je na početku sezone dogovorija odlazak u Dinamo, pa ono ne igranje u Maksimiru protiv Dinama pod izlikom da je ozljeđen, za što ga je i kapetan prozvao. Mali klošar, ali zato kad stane ispred Letice napuni gaće
Guest- Guest
Kad se samo sitim kad su pametni gurali tog Livakovića ispred jednog Lovre pa čak i svjetske klase Subašića.
Ne znam kad je Dinamo zadnji put ima dobrog golmana. Hajduk ima dva bolja golmana od ovog panja, šteta jedan odlazi na lito besplatno.
Ne znam kad je Dinamo zadnji put ima dobrog golmana. Hajduk ima dva bolja golmana od ovog panja, šteta jedan odlazi na lito besplatno.
Guest- Guest
Rijeka zasluženo protiv ovih zagrebačkih panjeva. Ove iz obrane treba sve potjerati u 3 pičke materine, osim Benkoviča i malog Šoše. Pogotovo ova 2 glupana Livakovića i Leškovića. Nažalost, nikad slabiji Dinamo bude prvak Hrvatske što znači da nam je liga katastrofa. Da se Rijeka nije prvi dio prvenstva mrcvarila po Europi osvojila bi ovu ligu bez imalo muke.
Zeko-
2015-08-26
Opet se pokazalo da je Dinamo bez Soudanija i sudaca (čiju pomoć ovaj puta nisu imali niti je bilo RESPECTA za Leškovića ) ekipa za najviše 3, 4-o misto. Naravno da će uzeti naslov u ovoj ligi, u Europi do nekih novih albanaca
Guest- Guest
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19