HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: HNL 2017/2018
daliću, jebo ti strinić ženu!
indolentni mužek je opet ujebao momčad.
indolentni mužek je opet ujebao momčad.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
ivan strinić, najbolji čovjek perua: namjestio gol i blokirao rakitićev udarac.
indolentni mužek.
indolentni mužek.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne projiciraj, HDZ-GNK smrdljivi botu...
To sta se tvoja podvojena ličnost na jednom podforumu krvavo bori za SDP, a na drugom plaćenički drži crtu HDZ-u sa najgorim spinovima, je samo tvoj problem...
Sidija bi na dvi stolice, a to ne ide, kretenko...
Nastavi i dalje pisat spinove, al od mene ubuduće dobijaš Ignore...
Jer s takvim shizofrenim smecarom koji bi mater proda za deset kuna se ne isplati raspravljat...
;)
To sta se tvoja podvojena ličnost na jednom podforumu krvavo bori za SDP, a na drugom plaćenički drži crtu HDZ-u sa najgorim spinovima, je samo tvoj problem...
Jer s takvim shizofrenim smecarom koji bi mater proda za deset kuna se ne isplati raspravljat...
;)
Guest- Guest
Al' ovaj Strinić, stvarno, pa takvih igrača ima bar 20 u 1. HNL. Uvjerljivo najbolji igrač Perua, čak je upisao i asistenciju za njihov prvi gol. Tu su se neki kreteni smijali Pivariću, istina, Pivarić je kurac od igrača, ali on i dok najbolje "pliva" za Strinića je svjetska klasa.
Zeko-
2015-08-26
Tragedija u Slavonskom Brodu: Nogometaš Marsonije Bruno Boban preminuo za vrijeme utakmice
Hrvatski nogomet šokirala je vijest o iznenadnoj smrti nogometaša Marsonije.
autor: GOL.hr
objavljeno: 24.03.2018 / 17:15
Bruno Boban (Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Nogometaš Marsonije Bruno Boban preminuo je za vrijeme utakmice između Marsonije i požeške Slavonije.
Boban se srušio na travnjak u 15. minuti utakmice. Oko njega se okupili igrači i liječnik s klupe, intervenirala je i Hitna pomoć, koja je 20-ak minuta kasnije, oko 16:20, odustala od reanimiranja i ustvrdila da je nemoćna, piše portal SBplus.
Boban je preminuo u dobi od 25 godina, a prije Marsonije igrao je za Zagreb i Slavoniju Požegu. Njegov brat Gabrijel Boban igrač je Osijeka.
Uskoro opširnije…
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/tragedija-u-slavonskom-brodu-nogometas-marsonije-bruno-boban-preminuo-za-vrijeme-utakmice---511330.html
autor: GOL.hr
objavljeno: 24.03.2018 / 17:15
Bruno Boban (Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Nogometaš Marsonije Bruno Boban preminuo je za vrijeme utakmice između Marsonije i požeške Slavonije.
Boban se srušio na travnjak u 15. minuti utakmice. Oko njega se okupili igrači i liječnik s klupe, intervenirala je i Hitna pomoć, koja je 20-ak minuta kasnije, oko 16:20, odustala od reanimiranja i ustvrdila da je nemoćna, piše portal SBplus.
Boban je preminuo u dobi od 25 godina, a prije Marsonije igrao je za Zagreb i Slavoniju Požegu. Njegov brat Gabrijel Boban igrač je Osijeka.
Uskoro opširnije…
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/tragedija-u-slavonskom-brodu-nogometas-marsonije-bruno-boban-preminuo-za-vrijeme-utakmice---511330.html
Neutješni brat Gabrijel jurio u Brod, gdje su odjekivali jauci a Robert Špehar opisao dramu
Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL
Nogometni svijet još se nije oporavio od smrti Fiorentinina kapetana Astorija, već je zavijen u cvrno. Ove subote na terenu u Slavonskom Brodu preminuo je 25-godišnji Bruno Boban, igrač Marsonije, a koji je svojevremeno nosio i dres Rudeša odnosno Zagreba
Šokantna vijest zadesila je nogometaše i vodstvo Osijeka, a posebice Gabrijela Bobana, neposredno nakon svršetka prijateljske utakmice s Krupom u Velikoj. Iz Slavonskog Broda, gdje je bio u tijeku prvenstveni susret Treće HNL Istok između Marsonije i požeške Slavonije, u NK Osijek stigla je vijest, nakon što ga je lopta pogodila u pleksus, srušio Gabrijelov brat Bruno Boban.
Već tada se u glasu onih koji su nam to dojavili osjetio strah za sudbinu mladog, 25-godišnjeg igrača iz Velike koji je jedno vrijeme bio i s bratom u redovima nekadašnjeg prvoligaša Zagreba…
Reanimiranje, nažalost, nije uspjelo
Nažalost, nakon što su ljudima iz NK Osijeka, jer za njega igra Brunin brat Gabrijel, javljali kako je Hitna pomoć na terenu i da se Brunu pokušava reanimirati u tim teškim, vrlo napetim trenucima, u 16,20 sati je potvrđeno da je Boban ipak izgubio bitku za život i preminuo.
Čule su se molitve, jauci s terena i tribina, a kad bi Bruno na trenutke dao znake života, krenulo bi i glasno bodrenje. Nažalost, na kraju se dogodilo ono najgore, piše sportalo.hr.
Dakako da je u međuvremenu, u tom kritičnom razdoblju i pravoj drami koja se događala na travnjaku stadiona Marsonije, prema Slavonskom Brodu hitno krenuo i Gabrijel, šokiran onim što su mu javljali prijatelji i poznanici koji su se našli na spomenutoj utakmici. Naime, treba istaknuti da je mlađi Boban prije odlaska u Marsoniju vrlo uspješno nosio dres Slavonije koja je ove subote bila na suprotnoj strani terena u odnosu na momčad za koju je ovaj puta nastupao.
Muk i nevjerica među Bijelo-plavima
Svi igrači Nogometnog kluba Osijek, članovi stručnog stožera i Uprava našeg prvoligaša izražavaju duboku sućut Gabrijelu Bobanu i njegovoj obitelji, uslijed tragičnog gubitka brata i sina. U cijeloj Velikoj i Požeštini vijest se brzo proširila i zavladali su muk i nevjerica. Pokojni Bruno Boban skupio je 25 nastupa u HNL-u uz jedan postignuti pogodak, a u redove Marsonije došao je ove zime upravo iz Slavonije, protiv koje je, nažalost, odigrao i posljednji susret.
I dalje je svima nevjerojatno da je uslijed takvih okolnosti preminuo na nogometnom terenu...
Trener Osijeka Zoran Zekić, njegov pomoćnik Ivo Smoje i direktor općih poslova Hrvoje Barišić odmah su iz Velike otputovali u Slavonski Brod kako bi bili uz Gabrijela u obiteljskoj tragediji s kojom se morao suočiti.
'Shrvan sam, nisam izgubio samo igrača, izgubio sam sina', tužnim je glasom u suzama, za 24 sata, govorio trener Marsonije Robert Špehar, a onda je dodao i ovo.
'Nisam dobro vidio kad ga je lopta pogodila, ali sam, čim se srušio, utrčao u teren. Davao sam mu pomoć s ostalima. Masirali smo mu srce, davali umjetno disanje... U jednom trenutku smo ga uspjeli vratiti, ali nažalost na kraju ipak nije bilo spasa. Svi u klubu smo tužni, nesretni, žalosni i u suzama'.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/neutjesni-brat-gabrijel-jurio-je-u-slavonski-brod-a-tamo-odjekivali-jauci-i-molitve-foto-20180324
Stvarno tužno.
- Autor: S.Š.
- Zadnja izmjena 24.03.2018 22:51
- Objavljeno 24.03.2018 u 19:43
Nogometni svijet još se nije oporavio od smrti Fiorentinina kapetana Astorija, već je zavijen u cvrno. Ove subote na terenu u Slavonskom Brodu preminuo je 25-godišnji Bruno Boban, igrač Marsonije, a koji je svojevremeno nosio i dres Rudeša odnosno Zagreba
Šokantna vijest zadesila je nogometaše i vodstvo Osijeka, a posebice Gabrijela Bobana, neposredno nakon svršetka prijateljske utakmice s Krupom u Velikoj. Iz Slavonskog Broda, gdje je bio u tijeku prvenstveni susret Treće HNL Istok između Marsonije i požeške Slavonije, u NK Osijek stigla je vijest, nakon što ga je lopta pogodila u pleksus, srušio Gabrijelov brat Bruno Boban.
Već tada se u glasu onih koji su nam to dojavili osjetio strah za sudbinu mladog, 25-godišnjeg igrača iz Velike koji je jedno vrijeme bio i s bratom u redovima nekadašnjeg prvoligaša Zagreba…
Nažalost, nakon što su ljudima iz NK Osijeka, jer za njega igra Brunin brat Gabrijel, javljali kako je Hitna pomoć na terenu i da se Brunu pokušava reanimirati u tim teškim, vrlo napetim trenucima, u 16,20 sati je potvrđeno da je Boban ipak izgubio bitku za život i preminuo.
Čule su se molitve, jauci s terena i tribina, a kad bi Bruno na trenutke dao znake života, krenulo bi i glasno bodrenje. Nažalost, na kraju se dogodilo ono najgore, piše sportalo.hr.
Dakako da je u međuvremenu, u tom kritičnom razdoblju i pravoj drami koja se događala na travnjaku stadiona Marsonije, prema Slavonskom Brodu hitno krenuo i Gabrijel, šokiran onim što su mu javljali prijatelji i poznanici koji su se našli na spomenutoj utakmici. Naime, treba istaknuti da je mlađi Boban prije odlaska u Marsoniju vrlo uspješno nosio dres Slavonije koja je ove subote bila na suprotnoj strani terena u odnosu na momčad za koju je ovaj puta nastupao.
Svi igrači Nogometnog kluba Osijek, članovi stručnog stožera i Uprava našeg prvoligaša izražavaju duboku sućut Gabrijelu Bobanu i njegovoj obitelji, uslijed tragičnog gubitka brata i sina. U cijeloj Velikoj i Požeštini vijest se brzo proširila i zavladali su muk i nevjerica. Pokojni Bruno Boban skupio je 25 nastupa u HNL-u uz jedan postignuti pogodak, a u redove Marsonije došao je ove zime upravo iz Slavonije, protiv koje je, nažalost, odigrao i posljednji susret.
I dalje je svima nevjerojatno da je uslijed takvih okolnosti preminuo na nogometnom terenu...
Trener Osijeka Zoran Zekić, njegov pomoćnik Ivo Smoje i direktor općih poslova Hrvoje Barišić odmah su iz Velike otputovali u Slavonski Brod kako bi bili uz Gabrijela u obiteljskoj tragediji s kojom se morao suočiti.
'Shrvan sam, nisam izgubio samo igrača, izgubio sam sina', tužnim je glasom u suzama, za 24 sata, govorio trener Marsonije Robert Špehar, a onda je dodao i ovo.
'Nisam dobro vidio kad ga je lopta pogodila, ali sam, čim se srušio, utrčao u teren. Davao sam mu pomoć s ostalima. Masirali smo mu srce, davali umjetno disanje... U jednom trenutku smo ga uspjeli vratiti, ali nažalost na kraju ipak nije bilo spasa. Svi u klubu smo tužni, nesretni, žalosni i u suzama'.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/neutjesni-brat-gabrijel-jurio-je-u-slavonski-brod-a-tamo-odjekivali-jauci-i-molitve-foto-20180324
Stvarno tužno.
Guest- Guest
Strašno i tužno.Fénix wrote:Neutješni brat Gabrijel jurio u Brod, gdje su odjekivali jauci a Robert Špehar opisao dramu
- Autor: S.Š.
- Zadnja izmjena 24.03.2018 22:51
- Objavljeno 24.03.2018 u 19:43
Stvarno tužno.
Jebeš nogomet, jebeš sve...
Počivao u miru.
Sućut obitelji
Guest- Guest
To je strašno što se dešava,tako mladi ljudi iznenada umru. Sad radi li se o nekim urođenim manama ili je jednostavano nesretan sklop okolnosti.
Pisali su za onoga iz fiorentine da je nedavno imao liječnički pregled,mene zanima što obuhvaća liječnički pregled,obuhvaća li i ultrazvuk srca?
evo danas čitam i ovo:
NOVA tragedija u svijetu sporta. Košarkaš Grand Rapids Drivea Zeke Upshaw doživio je srčani udar tijekom utakmice Razvojne lige (NBDL) protiv Long Island Netsa.
Minutu do kraja utakmice američki košarkaš srušio se na parket. Utakmica je odmah prekinuta kako bi se nesretnom mladiću ukazala pomoć, a nakon liječničke intervencije na parketu 25-godišnjak je prevezen u bolnicu.
Prve informacije kažu da je u kritičnom stanju i da mu se liječnici bore za život.
Podsjetimo, jučer je zbog srca na terenu preminuo igrač Marsonije Bruno Boban, a u ožujku su zbog sličnih problema sa srcem umrli Davide Astori, Thomas Rodriguez i Adrian Lillebekk.
Svi su bili aktivni sportaši, mladići u najboljim godinama pred kojima je bio čitav život.
Pisali su za onoga iz fiorentine da je nedavno imao liječnički pregled,mene zanima što obuhvaća liječnički pregled,obuhvaća li i ultrazvuk srca?
evo danas čitam i ovo:
NOVA tragedija u svijetu sporta. Košarkaš Grand Rapids Drivea Zeke Upshaw doživio je srčani udar tijekom utakmice Razvojne lige (NBDL) protiv Long Island Netsa.
Minutu do kraja utakmice američki košarkaš srušio se na parket. Utakmica je odmah prekinuta kako bi se nesretnom mladiću ukazala pomoć, a nakon liječničke intervencije na parketu 25-godišnjak je prevezen u bolnicu.
Prve informacije kažu da je u kritičnom stanju i da mu se liječnici bore za život.
Podsjetimo, jučer je zbog srca na terenu preminuo igrač Marsonije Bruno Boban, a u ožujku su zbog sličnih problema sa srcem umrli Davide Astori, Thomas Rodriguez i Adrian Lillebekk.
Svi su bili aktivni sportaši, mladići u najboljim godinama pred kojima je bio čitav život.
Vrhunski sportaši rade najrigoroznije i najbolje moguće preglede, pa tako i preglede srca. Nije tu stvar propusta u pregledu nego to što je srce, kako bi to reka, varljivo. Možeš proći sve moguće preglede koje na svijetu ima, ne imati nikad nikakve probleme, a da ti najedanput samo stane. I svakom se to može dogoditi.muckodjubre wrote:To je strašno što se dešava,tako mladi ljudi iznenada umru. Sad radi li se o nekim urođenim manama ili je jednostavano nesretan sklop okolnosti.
Guest- Guest
evo upravo pročitah da umro i ovaj košarkaš :-(
Kažu neki da je besmislen put u Ameriku za ove utakmice, ekipa iz HNS-a (uključujići i 12 članova IO-a ne bi se složila). Još jedan mukti godišnji uz žderačinu i pijančevanje na račun saveza,što često viđamo.
Nek daju više još tih novaca poreznih obveznika.
Nek daju više još tih novaca poreznih obveznika.
Guest- Guest
Preminula kći Joe Šimunića
ožu 27, 2018
Neslužbeno doznajemo kako je jučer preminula kći bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativaca Josipa Joe Šimunića.
Naime, četverogodišnja Lucijana se nakon borbe protiv virusa gripe koji je napao mozak ipak nije mogla uspjela izboriti te je, nažalost, preminula.
Posljednjih sedam dana Lucijana je bila priključena na aparate pomoću kojih su je pokušali spasiti.
Obitelji izražavamo iskrenu sućut.
Objavilo par bosanskih portala, ali su svi maknuli vijest.Fénix wrote:Preminula kći Joe Šimunića
ožu 27, 2018
Neslužbeno doznajemo kako je jučer preminula kći bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativaca Josipa Joe Šimunića.
Naime, četverogodišnja Lucijana se nakon borbe protiv virusa gripe koji je napao mozak ipak nije mogla uspjela izboriti te je, nažalost, preminula.
Posljednjih sedam dana Lucijana je bila priključena na aparate pomoću kojih su je pokušali spasiti.
Obitelji izražavamo iskrenu sućut.
odjebi, idiote!fridrih_niche wrote:Ne projiciraj, HDZ-GNK smrdljivi botu...
:bball:
;)
godinama ste sami sebe potkradali i ništa niste napravili za svoj jadni klubić iz palanke na moru dok se niste sjetili kopirati model koji u dinamu daje rezultate.
godinama ste pljuvali po dinamu, a sad pokušavate napraviti ono što je u dinamu već davno napravljeno i to proglašavate vrhunskim planiranjem i vođenjem.
naravno da od gnoja ne možeš očekivati poštenje i priznavanje realnosti pa niti od tebe, idiote, ne očekujem ništa osim smrada koji širiš valjda još od dana kada te mater izasrala na svijet.
što se politike tiče, nakon što su tovari ustoličili precjednicu koja ih je nazivala orjunašima i što sve ne odustao sam komentirati i smeće od političara i smeće od birača, a da je HDZ sa Sanaderom poklonio gomilu love bijelim jadnicima i da to sada radi hdz vlast u splitu to je neupitno.
to što ste vi govna koja godinama nisu imala prirez, a uredno su prigovarali što grad zagreb godišnje ulaže u školu nogometa u dinamu, a sada slavite što je grad split ulupao više od 100 milijuna kuna kako bi isplatio "kosture iz ormara" i to vam je sada normalno. to nije lova građana splira, ne, idiote!
dakle, kao i obično jedeš govna i ponavljaš i podmećeš priče koje samo tvoj rođak idiot amper puši.
idiote, jasno je kako si upalio traktor i bježiš od rasprave jer argumenata nemaš, a ni pameti isto tako.
jednom pobjegulja, uvijek pobjegulja.
mentalni sklop gubitnika pokušavaš sakriti i opravdati, jado rogotinski!
sitting_bull-
2015-09-28
Ne hrani plaćeničke trolove...isključivi krivac wrote:
http://bolnica-vrapce.hr/web/
jedino rješenje
;)
Guest- Guest
kak dečki na vlastitom iskustvu znaju gdje su im pokušali pomoći.
sitting_bull-
2015-09-28
CROATIA, SUCI, ŠUPRAHA, JEDAN ČOVJEK ČUDAN... Opet je 1999., ali Rijeka sada, kao ni tada, nema pravo kmečati
Riječani, kao što smo pisali još prije tri godine, a sada podsjetili, nemaju pravo kmečati da im je 1999. u zadnjem kolu "oteto prvenstvo".
Kao što, pisali smo još prije dvije godine, a sada podsjetili, Riječani moraju prešutjeti sudačke nepravde na njihovim utakmicama protiv Dinama 2016. ili 2018.
Umjesto toga, neka se sjete s čijeg dvora je u njihov klub došao Šarinić i neka gore na slici pogledaju tko Miškoviću oblači kaputić.
http://www.index.hr/sport/clanak/croatia-suci-supraha-jedan-covjek-cudan-opet-je-1999-ali-rijeka-sada-kao-ni-tada-nema-pravo-kmecati/1036628.aspx
Kmečavci sa Kvarnera
Guest- Guest
Alač. Alač je bolesnik i to čak mnogo veći od vas dolje. On čak i u utakmici jučer u kojoj Dinamu kod vodstva 1-0 nije sviran čisti penal vidi sudačko natezanje za Dinamo. To se zove bolest.
Zeko-
2015-08-26
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19