HNL 2017/2018
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: HNL 2017/2018
Potpuno očekivani post, čim do tvog bolesnog mozga dobaulja činjenica da si opet našamaran i kad ostaneš bez teksta. Neću te više udarati, obećajem.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Zeko zbog likova poput tebe me sram što navijam za dinamo
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
I ja bi se sramio na tvom mistu. Nismo svi isti i nismo svi uvik objektivni, evo ja prvi to priznajem, ali to smrldjivo lažljivo mamićevo govno je dno dna, netko koga bi se svatko trebao sramiti.Sexual Tyrannosaurus wrote:Zeko zbog likova poput tebe me sram što navijam za dinamo
I sad i dalje LAŽE da on nije pisao da po naputku Uefe nije zaleđe kad je napadač par cm ispred, da to Uefa tolerira (premda svi to tu znaju)poslin onog derbija na početku ove sezone, i kad bi sad ja iskopa post ko što jesam mali milijun puta, e onda bi se opet pravija glup kao što se pravio kad je tvrdija da 4 igrača Dinama nisu u zaleđu isto poslin derbija ovog puta na Poljudu. To su argumenti izrkotine koji je pisal da je bio u loži Poljudu pa kasnije sam sebe demantirao
Guest- Guest
VAR je glupost ako ce se pregledavati sumnjiva zaleđa ..uefin naputak je da u tim situacijama ima prednost napad
Ugl mislim da ni sami još ne znaju što bi ...smatram da bi morali neke stvari jasnije definirati
Ugl mislim da ni sami još ne znaju što bi ...smatram da bi morali neke stvari jasnije definirati
2017-07-30
Prednost ima napadač ako su u ravnini, i ako sudac nije siguran. No pravilo jasno definira što je zaleđe, tu nema prostora priči da ako je malo u zaleđu da se tolerira. Pisao sam o tome na početku sezone i stavio pravilo, taj tkz. naputak Uefe koji ja nisam nikad vidio bi bio u sukobu s sami pravilima nogometne igre propisan od iste te Uefe.Sexual Tyrannosaurus wrote:VAR je glupost ako ce se pregledavati sumnjiva zaleđa ..uefin naputak je da u tim situacijama ima prednost napad
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Prednost ima napadač ako su u ravnini, i ako sudac nije siguran. No pravilo jasno definira što je zaleđe, tu nema prostora priči da ako je malo u zaleđu da se tolerira. Pisao sam o tome na početku sezone i stavio pravilo, taj tkz. naputak Uefe koji ja nisam nikad vidio bi bio u sukobu s sami pravilima nogometne igre propisan od iste te Uefe.Sexual Tyrannosaurus wrote:VAR je glupost ako ce se pregledavati sumnjiva zaleđa ..uefin naputak je da u tim situacijama ima prednost napad
Definiraj logicki ravninu pa ce ti biti jasnije
Tako da je pravilo kontradiktorno samo sebi
Ali uefa je to ciljano napravila da opravda sudacke previde ( i pogurance)
2017-07-30
Ovo zadnje ne znam jeli istina, ali ima logike.Sexual Tyrannosaurus wrote:
Definiraj logicki ravninu pa ce ti biti jasnije
Tako da je pravilo kontradiktorno samo sebi
Ali uefa je to ciljano napravila da opravda sudacke previde ( i pogurance)
Ako tebi nekad triba SD analiza da bi bija 100 % siguran jeli zaleđe ili ne, a sudac mora odluku doniti u sekundi bez ikakve usporene snimke, onda to dosta toga govori. I što je najzanimljivije, kad se radi o zaleđu par mm, cm sucu ne može reći riječ što god dosudi, a on uvik može donijeti odluku u korist onog koji je možda u tom trenutku privilegiraniji.
Guest- Guest
Ima 58 godina, a glup je ka kurac...Sexual Tyrannosaurus wrote:Zeko zbog likova poput tebe me sram što navijam za dinamo
Last edited by fridrih_niche on 21/2/2018, 10:14; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Lažeš k'o zadnje govno. Uostalom, zalijepio bi ti već link da možeš dokazati svoju laž gdje sam ja to tvrdio, a da nisam napisao da citiram Beusanove riječi.isključivi krivac wrote:I ja bi se sramio na tvom mistu. Nismo svi isti i nismo svi uvik objektivni, evo ja prvi to priznajem, ali to smrldjivo lažljivo mamićevo govno je dno dna, netko koga bi se svatko trebao sramiti.Sexual Tyrannosaurus wrote:Zeko zbog likova poput tebe me sram što navijam za dinamo
I sad i dalje LAŽE da on nije pisao da po naputku Uefe nije zaleđe kad je napadač par cm ispred, da to Uefa tolerira (premda svi to tu znaju)poslin onog derbija na početku ove sezone, i kad bi sad ja iskopa post ko što jesam mali milijun puta, e onda bi se opet pravija glup kao što se pravio kad je tvrdija da 4 igrača Dinama nisu u zaleđu isto poslin derbija ovog puta na Poljudu. To su argumenti izrkotine koji je pisal da je bio u loži Poljudu pa kasnije sam sebe demantirao
Zeko-
2015-08-26
Onda se slobodno srami. Sram te bilo.Sexual Tyrannosaurus wrote:Zeko zbog likova poput tebe me sram što navijam za dinamo
Zeko-
2015-08-26
Kao što sam najavio, prava i sveobuhvatna analiza suđenja Dinamo-Hajduk:
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/sudacka-analiza-dinamo-hajduk-01-litra-pejina-za-pobjedu-hajduka/
Kao što smo već toliko puta naglašavali, a što naši vrli stručni TV komentatori propuste naglasiti - nisu 'kardinalne' i kardinalne greške ono što čini lošeg suca, već neujednačen kriterij i jasno iskazana namjera utjecanja na igru. Za našeg analitičara suđenja Pejin je bio na razini "najboljih izvedbi sudačkih eksperata iz doba vladavine Croatije".
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/sudacka-analiza-dinamo-hajduk-01-litra-pejina-za-pobjedu-hajduka/
Kao što smo već toliko puta naglašavali, a što naši vrli stručni TV komentatori propuste naglasiti - nisu 'kardinalne' i kardinalne greške ono što čini lošeg suca, već neujednačen kriterij i jasno iskazana namjera utjecanja na igru. Za našeg analitičara suđenja Pejin je bio na razini "najboljih izvedbi sudačkih eksperata iz doba vladavine Croatije".
Guest- Guest
Kako god..hajduk je pobjedio i to se pamti..druga pobjeda zaredom..udomacili smo se u maximiru..a i kupu cemo pobjediti..a maminjo i suci se mogu sastajati po restoranima kao za valentinovo sto puta...pobjeda se pise ostalo ne..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Hajdučić-Slaven Belupo 0-1
Tko ukrao ? Tko pokrao ?
Tko ukrao ? Tko pokrao ?
Zeko-
2015-08-26
I to još ni sami niste svijesni kako. I Istra i Cibalija dođu u Zagreb i upute pokoji udarac prema golu Dinama, a hajdučić je pobijedio sa 0 udaraca prema golu. Rekao sam već, ovo je najslabiji hajdučić u povijesti tog kluba i Kopiću treba podići spomenik za ovo što je do sada napravio sa tim antitalentima.
Najgore po vas je to kaj se opet budete tješili kak je Mamić kriv za ovaj poraz od Belupa.
Najgore po vas je to kaj se opet budete tješili kak je Mamić kriv za ovaj poraz od Belupa.
Zeko-
2015-08-26
Na kol'ko ste bili protiv Belupa ? Usprkos tome kaj Belupo ima daleko najboljeg trenera od svih koji trenutno rade u HNL-u.
Zeko-
2015-08-26
0:1 (Delić)
71 - Šok na Poljudu! Kitanovski je ubacio s desne strane, a Delić matirao Kalinića.
Ovo je iz Slobodne Dalmacije. I sad nek netko te novine uzima za ozbiljno.
71 - Šok na Poljudu! Kitanovski je ubacio s desne strane, a Delić matirao Kalinića.
Ovo je iz Slobodne Dalmacije. I sad nek netko te novine uzima za ozbiljno.
Zeko-
2015-08-26
Zekane, Slobodnu ste nam okupirali, sad je u rangu Dinamovog glasila ala Sportske...
Btw. kad ti je rođendan?
Opusti se doma sa svojima i uživaj, jos malo pa je sedmo desetljeće tu...
Ne zamaraj se s najvećim klubom Hrvatske...
;)
Btw. kad ti je rođendan?
Opusti se doma sa svojima i uživaj, jos malo pa je sedmo desetljeće tu...
Ne zamaraj se s najvećim klubom Hrvatske...
;)
Guest- Guest
A kaj tebe tol'ko jebe moje sedmo desetljeće ? Pazi, mene to ne zabrinjava, a ti to već tu spominješ po n-ti put. Čovjek je star kol'ko se starim osjeća. Uzalud tebi manje godina kad pameti nemaš.
A najveći klub Hrvatske mi je najvažnija sporedna stvar u životu i to od rođenja kad me moj stari učlanio u Dinamo.
A najveći klub Hrvatske mi je najvažnija sporedna stvar u životu i to od rođenja kad me moj stari učlanio u Dinamo.
Zeko-
2015-08-26
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» HNL 2017/2018
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19
» HNL sezona 2018/19
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» HNL - sezona 2018/19