ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNL 2017/2018

Page 12 of 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Go down

HNL 2017/2018 - Page 12 Empty Re: HNL 2017/2018

Post by Zeko 21/3/2018, 16:29

isključivi krivac wrote::D
Tupko, na moju sreću, ja sam već otišao (brzo će 2 godine od toga). Ne dam ja više ni lipe državi u kojoj egzistiraju izdrkotine poput tebe. Basketball Jedino smradovi tu i tamo naplate kad šaljem novce na račun HNK Hajduk (jebiga, to se ne može izbjeći), to je moja jedina poveznica.
Tko hoće i zna raditi jako mu je dobro i u Hrvatskoj, a tko neće i ne zna takvi su k'o i ti. Kad se riješimo svih takvih k'o ti koji bi novce, a posao im smrdi, još nam bude bolje. Ja radim u Hrvatskoj, sad će 35 godina i baš ništa mi ne fali, dakle tko zna i hoće za njega nema zime.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 21/3/2018, 18:08

Kako ti jeben majku uhljebljenu...
Pa normalno da je tebi dobro, stoko neotesana...
Kad si uvlakac u guzicu, proda bi sve svoje za malo materijalne koristi...
Lipa je Hrvatska za takve ka ti: lopove i beskičmenjake koji bi se prodali za šaku kuna...
Pljuc, stoko!
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/3/2018, 18:52

fridrih_niche wrote:Dupelizac iz Tattinog rektuma borac za opatijsku inicijativu...
Koji jebeni horor...
:(
idiot kmečavac - novo ime u tovarskom životinjskom carstvu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 21/3/2018, 19:13

Sta ćeš kad ti Gazdu zatvore?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/3/2018, 20:06

fridrih_niche wrote:Sta ćeš kad ti Gazdu zatvore?
;)
idiot je uporan u uvjeravanju samog sebe i sluzavog idiota ampera kako nešto zna.

nije sezona branja pamuka pa si se malo opustio, kmete?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 21/3/2018, 21:09

fridrih_niche wrote:Kako ti jeben majku uhljebljenu...
Lipa je Hrvatska za takve ka ti: lopove i beskičmenjake koji bi se prodali za šaku kuna...
Pljuc, stoko!
;)
Mrš u pičku materinu nekrofilu smrdljivi. Vi dalmoši ste i inače u svijetu poznati kao "veliki radnici". Velika većina.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 21/3/2018, 22:00

sitting_bull wrote:
;)
idiot je uporan u uvjeravanju samog sebe i sluzavog idiota ampera kako nešto zna.

Jel tebi gotova sezona kupljena balege za bečkom gospodom?
Ili samo voliš kupit govna glavatog Hercegovca?
Idiot koji se proda za dva mrka...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/3/2018, 22:02

Zeko wrote:
fridrih_niche wrote:Kako ti jeben majku uhljebljenu...
Pljuc, stoko!
;)
Mrš u pičku materinu nekrofilu smrdljivi. Vi dalmoši ste i inače u svijetu poznati kao "veliki radnici". Velika većina.
Jebali ti svi ‘veliki radnici’ mater u usta...
Sad si dobija svoje...
Koliko ljudi u Dalmaciji rade u godinu dana ti nisi u cilom životu...
Bez Dalmacije i Istre bi bija kruva gladan, tele glupo...
Stoko odvratna i šugava...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/3/2018, 22:25

Zeko wrote:
Tko hoće i zna raditi jako mu je dobro i u Hrvatskoj, a tko neće i ne zna takvi su k'o i ti. Kad se riješimo svih takvih k'o ti koji bi novce, a posao im smrdi, još nam bude bolje. Ja radim u Hrvatskoj, sad će 35 godina i baš ništa mi ne fali, dakle tko zna i hoće za njega nema zime.
Izrkotino smrdljiva, da je to tako ne bi toliko ljudi svaki dan bježalo van granica Hrvatske, ne zato jer im posao smrdi, ne zato jer ne žele raditi već zato jer im država ne omogućava normalan rad za normalnu plaču. Osim ako nisu uhljebi koji će kleknuti na kolina i nekom moćnom iz neke stranke polizati šupak, e onda će možda bolje proći (a ti dobro znaš kako je to, ti to redovito radiš na skupštinama Dinama Basketball ):

Ljudi odlaze vani zbog izdrkotina poput tebe, naravno da je tebi dobro jer u takvoj državi s takvim vrijednostima takvim smradovima poput tebe mora biti dobro.
Ja kad sam odlazi iz zemlje nisam iskreno ni znao kako će mi biti, ali kad sam vidio kakva tu pravila vladaju, kakve su vrijednosti, što se cijeni, debelo je premašilo moja očekivanja. Nema tu sina nekog hdz-og šupka koji će napredovati prije tebe, a nije ti ni do kolina. Usporedba ovo gdje sam ja u odnosu na Hrvatsku je kao kad gledaš utakmicu Inter Zaprešić-Dinamo 2 na blatnjavom terenu gdje je na tribini 27 ljudi u odnosu na jednu utakmicu Premier lige pred punim stadionom, s tepih travom. Eto, savršena usporedba.

I za kraj, iz Hrvatske bi trebao otići do jedan pošten i kvalitetan radnik, bilo gdje drugdje, pa da ostanete vi štakori koji bi na kraju morali poisti sami sebe jer ne bi više bilo poštenog čovjeka kojeg bi derali s svim tim nametima do krajnjih granica.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/3/2018, 23:46

isključivi krivac wrote:
Zeko wrote:
Izrkotino smrdljiva, da je to tako ne bi toliko ljudi svaki dan bježalo van granica Hrvatske, ne zato jer im posao smrdi, ne zato jer ne žele raditi već zato jer im država ne omogućava normalan rad za normalnu plaču. Osim ako nisu uhljebi koji će kleknuti na kolina i nekom moćnom iz neke stranke polizati šupak, e onda će možda bolje proći (a ti dobro znaš kako je to, ti to redovito radiš na skupštinama Dinama :bball: ):

Ljudi odlaze vani zbog izdrkotina poput tebe, naravno da je tebi dobro jer u takvoj državi s takvim vrijednostima takvim smradovima poput tebe mora biti dobro.
Ja kad sam odlazi iz zemlje nisam iskreno ni znao kako će mi biti, ali kad sam vidio kakva tu pravila vladaju, kakve su vrijednosti, što se cijeni, debelo je premašilo moja očekivanja. Nema tu sina nekog hdz-og šupka koji će napredovati prije tebe, a nije ti ni do kolina. Usporedba ovo gdje sam ja u odnosu na Hrvatsku je kao kad gledaš utakmicu Inter Zaprešić-Dinamo 2 na blatnjavom terenu gdje je na tribini 27 ljudi u odnosu na jednu utakmicu Premier lige pred punim stadionom, s tepih travom. Eto, savršena usporedba.

I za kraj, iz Hrvatske bi trebao otići do jedan pošten i kvalitetan radnik, bilo gdje drugdje, pa da ostanete vi štakori koji bi na kraju morali poisti sami sebe jer ne bi više bilo poštenog čovjeka kojeg bi derali s svim tim nametima do krajnjih granica.
kao da ti je ljubo pavasović pisao kako opravdati bijeg iz hrvatske, a ljubo to poslije traktorijade iz Maksimira zna.

ljudi odlaze van jer su bili pametni pa nisu izašli na izbore i tako omogućili da imamo i precjednicu i premijera kakve imamo.

zbog tebe mi je drago što si otišao jer su u tvom kraju hametice glasovali za aktualnu vlast pa su i dobili što su tražili, uključivo i tebe.

sad lipo zapivaj: nije u šoldima sveeeeeeee...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/3/2018, 23:48

fridrih_niche wrote:
sitting_bull wrote:
;)

Jel tebi gotova sezona kupljena balege za bečkom gospodom?
Ili samo voliš kupit govna glavatog Hercegovca?
Idiot koji se proda za dva mrka...
;)
ponavljaš se kao papiga.

papi-ga.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2018, 10:11

Zato mi ti nisi repetitivan u svojoj elokventnosti...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 22/3/2018, 15:37

sitting_bull wrote:
isključivi krivac wrote:
Zeko wrote:
Izrkotino smrdljiva, da je to tako ne bi toliko ljudi svaki dan bježalo van granica Hrvatske, ne zato jer im posao smrdi, ne zato jer ne žele raditi već zato jer im država ne omogućava normalan rad za normalnu plaču. Osim ako nisu uhljebi koji će kleknuti na kolina i nekom moćnom iz neke stranke polizati šupak, e onda će možda bolje proći (a ti dobro znaš kako je to, ti to redovito radiš na skupštinama Dinama Basketball ):

kao da ti je ljubo pavasović pisao kako opravdati bijeg iz hrvatske, a ljubo to poslije traktorijade iz Maksimira zna.

ljudi odlaze van jer su bili pametni pa nisu izašli na izbore i tako omogućili da imamo i precjednicu i premijera kakve imamo.

zbog tebe mi je drago što si otišao jer su u tvom kraju hametice glasovali za aktualnu vlast pa su i dobili što su tražili, uključivo i tebe.

sad lipo zapivaj: nije u šoldima sveeeeeeee...
Uzalud ti trud. Njihov mentalni sklop ne može doprijeti tako daleko. Izabrali su američku potrkušu i briselskog činovnika i sad moraju trčati van trbuhom za kruhom.

Amper, majmune glupi.

HDZ je zadnja stranka u Hrvatskoj kojoj bi ja dao svoj glas, pa je, analogno tome, neki HDZ-ac zadnja osoba pred kojom bi ja kleknuo. Radim svoj posao pošteno, u mojoj i bratovoj firmi radi ukupno 100-tinjak ljudi, plaću uredno dobivaju i to imamo prosjek plaće koji je viši nego hrvatski i mirno spavam.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2018, 19:58

:rofl :rofl :rofl
To da mamićeva izdrkotina, koja godinama liže istom šupak i na skupštinu diže rukicu kako gazdici paše, radi pošteno, to nije u stanju povjerovati nitko s bar dva zrna soli u glavi.  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 22/3/2018, 20:31

Ovo sam napisao bez imalo namjere da tebe uvjerim u istinitost mojih riječi, jer što god da sam napisao tvoj bi odgovor bio sličan. Opet ponavljam, moji poslovi nikada nikakve veze sa Dinamom i Mamićem nisu imali, a to sam valjda već 100 puta ponovio ali si ti preglup da to SVATIŠ, pa probaj SHVATITI: U Dinamo me doveo Velimir Zajec, pa čak ni to nikakve veze nema s Mamićem, a isto tako sam 100 puta napisao da ako je Mamić nešto Dinamu ukrao i ako se to dokaže, u zatvor s njim bez ikakve milosti i vratiti Dinamu lovu. I to sam pisao u vrijeme kad još nikakve optužbe protiv njega nije bilo. No isto tako, presumpcija nevinosti mora se poštivati.
Meni je jedino bitno da ja mirno spavam, a neradnike poput tebe i ničea mogu jedino popišati. On je jebeni šugavi nekrofil, a ti ponavljaš k'o papagaj ono kaj napiše on ili bakavelikišef. To jedino znači da si najgluplji od tog veličanstvenog trojca.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2018, 21:06

Nemreš ti jadniće popišati nikog nikad kad si cili život na kolinima Basketball
I lažove, ne moraš pisati kobasice od posta gdje pišeš o sebi neke bajke koje ti ionako nitko tu ne vjeruje. Basketball

Što se odlaska tiće, ja i nisam otišao toliko zbog novaca (mnogi odlaze jer su u puno goroj situaciji, jer im jednostavno druga zemlja omogućava da žive, ne preživljavaju) već prvenstveno zbog sustava vrijednosti koje vladaju u Hrvatskoj. Uz sve to moja malenkost je uvijek bila bez dlake na jeziku, ja sam sasuo sve u lice ispred 20 ljudi lokalnom moćniku (ne rijetko ga buš videl kako na onim presicama one zločinačke organizacije stoji iza onog anemičnog smradeka) jer kod mene nema labavo. Dok drugi, poput tebe, takvim ližu šupčić isključivo radi svog privatnog interesa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 22/3/2018, 21:46

Ponovit ću još jedanput samo za tebe najglupljeg ovdje :

Ovo sam napisao bez imalo namjere da tebe uvjerim u istinitost mojih riječi, jer što god da sam napisao tvoj bi odgovor bio sličan.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull 22/3/2018, 21:55

fridrih_niche wrote:Zato mi ti nisi repetitivan u svojoj elokventnosti...
;)
ti si repetitivan i tako te i doživljavam: ti si kao govno koje dobra probava na dnevnoj razini uredno izbacuje u kanalizaciju.

kao da te mater posrala na ovaj svijet.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 22/3/2018, 22:13

sitting_bull wrote:
;)
ti si repetitivan i tako te i doživljavam: ti si kao govno koje dobra probava na dnevnoj razini uredno izbacuje u kanalizaciju.

Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2018, 22:39

Tko te ne zna skupo bi te platio, možda i povjerovao u laži koje pišeš. Ovako... 
Znaju te ljudi dobro, poznat si ko Mamićeva izdrkotina i jebiga. Nema tu pomoći...  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2018, 08:50

Zeko wrote:
sitting_bull wrote:
;)

Koji humor ‘bitangi i princeza’, strasno nesto...
:D

I opet projiciranje...
Vjerojatno vas je obojicu mater izbacila van kroz analni otvor...
Zato toliko i uživate u Tattinom rektumu, prirodno okruženje za beskičmenjake i dupelisce poput vas dvojice...
Two retatds, one cup!
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics