Uhljebi u ekstazì: Hrvatski građani trebaju udvostručiti izdvajanja za mirovinu?
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Uhljebi u ekstazì: Hrvatski građani trebaju udvostručiti izdvajanja za mirovinu?
Prisilna solidarnost.aben wrote:definitinvo održavaju, ako nisi solidaran, oni dojdu po tebe:)Triny wrote:Bit će da oni održavaju mirovinsko.aben wrote:o čemu ti govoriš,Pinochet wrote:zapravo omjer je gori..neve wrote:
neće, naravno.. današnjim umirovljenicima još se ima iz čega isplaćivati, ali za one sutra i preksutra bit će teško
omjer u 2017. bio je 1,16 umirovljenika na 1 zaposlenog, broj umirovljenika raste, a broj zaposlenih pada, super perspektiva
800 000 ljudi u privatnom sektoru hrani - 500 000 uhljeba +1,2 milijuna penzića.. 0.5radnika:1 penzić/uhljeb
ča ne vidiš da se krez celu temu govori koliko su policijoti i soldati uplaćivali krez celi život
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Uhljebi u ekstazì: Hrvatski građani trebaju udvostručiti izdvajanja za mirovinu?
Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:debilko je glupav po običaju naravno da se zajebavam i naravno da nisam očekivao da mi itko išta isplati na komad, ali postavio sam to hipotetski jer ionako drugačije nije moguće... mada to ti je nešto poput otpremnina koje će sad dobijati rafinerci kod mene... ili ranijih godina kad su na željeznici ili u t-comu davali po pra stotina tisuća kuna otpremnine plus da imaju pravo na mirovinu kad steknu ili staž ili godine starosti... a ja eto bih pristao na puni iznos uplaćenog i da nemaju nikakvih obaveza prema meni... ;)
ja dobio radnu knizicu i 2 g. neplacenih doprinosa... hoces jos koju pricu od gradjana drugog reda ?
Trinity-
2014-04-17
triny ne obaziri se na kretena koji se boji reć tko je i šta je i koji mu je materinji jezik... a i razumijevanje upisa mu je poremećeno...
2015-08-08
kome... ovima iz kulture što u pošti odrađuju posel na crnjaka... slažem se...Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:debilko je glupav po običaju naravno da se zajebavam i naravno da nisam očekivao da mi itko išta isplati na komad, ali postavio sam to hipotetski jer ionako drugačije nije moguće... mada to ti je nešto poput otpremnina koje će sad dobijati rafinerci kod mene... ili ranijih godina kad su na željeznici ili u t-comu davali po pra stotina tisuća kuna otpremnine plus da imaju pravo na mirovinu kad steknu ili staž ili godine starosti... a ja eto bih pristao na puni iznos uplaćenog i da nemaju nikakvih obaveza prema meni... ;)
ja dobio radnu knizicu i 2 g. neplacenih doprinosa... hoces jos koju pricu od gradjana drugog reda ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sasvim nebitno.michaellcmacha wrote:triny ne obaziri se na kretena koji se boji reć tko je i šta je i koji mu je materinji jezik... a i razumijevanje upisa mu je poremećeno...
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:debilko je glupav po običaju naravno da se zajebavam i naravno da nisam očekivao da mi itko išta isplati na komad, ali postavio sam to hipotetski jer ionako drugačije nije moguće... mada to ti je nešto poput otpremnina koje će sad dobijati rafinerci kod mene... ili ranijih godina kad su na željeznici ili u t-comu davali po pra stotina tisuća kuna otpremnine plus da imaju pravo na mirovinu kad steknu ili staž ili godine starosti... a ja eto bih pristao na puni iznos uplaćenog i da nemaju nikakvih obaveza prema meni... ;)
ti bi samo ukidala
kojim novcem bi onda ljudi kupovali tvoj proizvod dok gori ulica ?
sustav je solidan gradjani su problem , manje vise isti na drugim podrucjima ima odlicne rezultate
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pogledaj koje si samo svoje beneficije naveo.michaellcmacha wrote:kome... ovima iz kulture što u pošti odrađuju posel na crnjaka... slažem se...Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:debilko je glupav po običaju naravno da se zajebavam i naravno da nisam očekivao da mi itko išta isplati na komad, ali postavio sam to hipotetski jer ionako drugačije nije moguće... mada to ti je nešto poput otpremnina koje će sad dobijati rafinerci kod mene... ili ranijih godina kad su na željeznici ili u t-comu davali po pra stotina tisuća kuna otpremnine plus da imaju pravo na mirovinu kad steknu ili staž ili godine starosti... a ja eto bih pristao na puni iznos uplaćenog i da nemaju nikakvih obaveza prema meni... ;)
Trinity-
2014-04-17
naravno da je nebitno, bitno je da pokusava kod tebe izazvati nelagodu ciljano potpirujući mržnju, lažno navodeći da bih ja tebe učinio mrtvom hladnom... :) a to nije istina...Triny wrote:Sasvim nebitno.michaellcmacha wrote:triny ne obaziri se na kretena koji se boji reć tko je i šta je i koji mu je materinji jezik... a i razumijevanje upisa mu je poremećeno...
2015-08-08
koje sam beneficije naveo...Triny wrote:Pogledaj koje si samo svoje beneficije naveo.michaellcmacha wrote:kome... ovima iz kulture što u pošti odrađuju posel na crnjaka... slažem se...Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:
2015-08-08
Nelagodu kod mene? Gnječ?michaellcmacha wrote:naravno da je nebitno, bitno je da pokusava kod tebe izazvati nelagodu ciljano potpirujući mržnju, lažno navodeći da bih ja tebe učinio mrtvom hladnom... :) a to nije istina...Triny wrote:Sasvim nebitno.michaellcmacha wrote:triny ne obaziri se na kretena koji se boji reć tko je i šta je i koji mu je materinji jezik... a i razumijevanje upisa mu je poremećeno...
Trinity-
2014-04-17
debotoijusto wrote:Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:debilko je glupav po običaju naravno da se zajebavam i naravno da nisam očekivao da mi itko išta isplati na komad, ali postavio sam to hipotetski jer ionako drugačije nije moguće... mada to ti je nešto poput otpremnina koje će sad dobijati rafinerci kod mene... ili ranijih godina kad su na željeznici ili u t-comu davali po pra stotina tisuća kuna otpremnine plus da imaju pravo na mirovinu kad steknu ili staž ili godine starosti... a ja eto bih pristao na puni iznos uplaćenog i da nemaju nikakvih obaveza prema meni... ;)
ti bi samo ukidala :D:
sustav je solidan gradjani su problem , manje vise isti na drugim podrucjima ima odlicne rezultate
o da. oli ov sustav, oli pakao,
nice
2014-04-16
Sustav je problem.debotoijusto wrote:Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:debilko je glupav po običaju naravno da se zajebavam i naravno da nisam očekivao da mi itko išta isplati na komad, ali postavio sam to hipotetski jer ionako drugačije nije moguće... mada to ti je nešto poput otpremnina koje će sad dobijati rafinerci kod mene... ili ranijih godina kad su na željeznici ili u t-comu davali po pra stotina tisuća kuna otpremnine plus da imaju pravo na mirovinu kad steknu ili staž ili godine starosti... a ja eto bih pristao na puni iznos uplaćenog i da nemaju nikakvih obaveza prema meni... ;)
ti bi samo ukidala
Trinity-
2014-04-17
ajde okini više, ti si ovak poprilično pametna pa de jel problem navesti beneficije koje sam naveo...michaellcmacha wrote:koje sam beneficije naveo...Triny wrote:Pogledaj koje si samo svoje beneficije naveo.michaellcmacha wrote:kome... ovima iz kulture što u pošti odrađuju posel na crnjaka... slažem se...Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:
pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))
2015-08-08
Triny wrote:
Nisu. Njihovu plaću i navodna uplaćivanja zaradio je netko drugi.
nije njihov novac zaradio nitko drugi, to što ti ne znaš računati je samo tvoj problem, ničiji drugi
npr. mirovina je dohodak, umirovljenici koji danas primaju mirovinu izdvajaju od mirovine sredstva za HZMO
tvoj mozak je premali da shvati kako novac ide u krug i kako cijeli sustav fukncionira, ti ne možeš transakciju pratiti dalje od jednog koraka
tako da poštedi nas tvojih imbecilnih zaključaka
Guest- Guest
kako nije kriv u finskoj ? isti su zakoni , krades ides u zatvor auto osiguravas radis 8h. trudnice imaju pomoc drzave ...drugo patili kao mi umirali od gladi iseljavali , sve slicno...Triny wrote:Sustav je problem.debotoijusto wrote:Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))debotoijusto wrote:
ti bi samo ukidala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zna ne zna, ali bar zna švercati grudnjake pokoji komadić donjeg rublja... kako sama veli to joj ide od ruke već pol stoljeća...ex normal wrote:Triny wrote:
nije njihov novac zaradio nitko drugi, to što ti ne znaš računati je samo tvoj problem, ničiji drugi
npr. mirovina je dohodak, umirovljenici koji danas primaju mirovinu izdvajaju od mirovine sredstva za HZMO
tvoj mozak je premali da shvati kako novac ide u krug i kako cijeli sustav fukncionira, ti ne možeš transakciju pratiti dalje od jednog koraka
2015-08-08
sve im treba oduzeti... pogotovo ako su bili vojnici ili ko ti kulturni uzdizači... :))) aj da jednom i ti vidiš kako je to kad te čereče... makar i neizravno.... ;))))debotoijusto wrote:kako nije kriv u finskoj ? isti su zakoni , krades ides u zatvor auto osiguravas radis 8h. trudnice imaju pomoc drzave ...drugo patili kao mi umirali od gladi iseljavali , sve slicno...Triny wrote:Sustav je problem.debotoijusto wrote:Triny wrote:Sve vam treba ukinuti.michaellcmacha wrote:
pa i ja sam potpisujući prvi ugovor dobio jamstvo da će mi do kraja isteka ugovora biti osigurano i sređeno stambeno pitanje, naravno poslije smo potpisali dva tri ameksa u kojima se to jamstvo izgubilo... također jednu godinu nije upisivan niti uplaćivan benificirani staž i onda kad je za to čuo vrhovni zapovjednik ubrzo se to ispravilo... nije putin bio... :)), a gle kod vas u kulturi je to zajebano... pa svako malo svjedočimo kako dio glumačkog kadra živi u neimaštini i tako to... jbg al treba uzeti u obzir i da ste vi poprilično posebna sorta ljudi... još posebniji od nas... :))))
ti bi samo ukidala
2015-08-08
zamisli....... tuka pola stoljeća radi na crno, ne plaća nikakve doprinose, vjerojatno izbjegava i kartu u tramvaju platiti... i ona bi nekom nešto oduzimala....
2015-08-08
nemoj, bogati, nasjedati na dedalosove smicalice,michaellcmacha wrote:zna ne zna, ali bar zna švercati grudnjake pokoji komadić donjeg rublja... kako sama veli to joj ide od ruke već pol stoljeća...ex normal wrote:Triny wrote:
triniti govori o zarađivanju šoldov, tj o dobrovoljnom radu i dobrovoljnoj odšteti za rad, a dedalos govori o nasilnom izdvajanu i zbrajanju.
2014-04-16
al ako ništa za nju možrmo nedvojbeno ustvrditi da je zagorske gore list ili tu negdje... jalnušica mi čak djeluje ko da je iz kumrovca... samo joj lajbek fali.... i špagin... :)))
2015-08-08
triny kurac govori o zarađivanju, ona govori o otimanju... a to što je ona zaradila to nek objesi mački o rep... ako pravila vrijede za sve, onda vrijede i za nju, ako ne vrijede za nju onda nek prestane srati o univerzalnoj pravdi u kojoj bi se prinosi od aklamacije pravdoljubivosti trebali slijevati u njen džep... imamo jednog takvog zovu ga ZAMPonja dr. Ivo.... i on isto voli srati o pravdi a po struci je pravnik.... koji vrlo dobro zna kako manipulirati sa terminima... ova štand majstorica pak dotičnom nije do gležnja... :))) a deda, jebe mi se što si vas dvojica niste ok... i meni on svako malo kaže poneku koju mi nije milo za čuti, ali to me ne priječi da se s njim složim u onom za što mislim da je u pravu....aben wrote:nemoj, bogati, nasjedati na dedalosove smicalice,michaellcmacha wrote:zna ne zna, ali bar zna švercati grudnjake pokoji komadić donjeg rublja... kako sama veli to joj ide od ruke već pol stoljeća...ex normal wrote:Triny wrote:
triniti govori o zarađivanju šoldov, tj o dobrovoljnom radu i dobrovoljnoj odšteti za rad, a dedalos govori o nasilnom izdvajanu i zbrajanju.
2015-08-08
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» Hrvatski građani masovno se ISELJAVAJU U SRBIJU!
» Hrvatski gradić uvodi ultrabrzi internet u sve kuće, a građani će plaćati sitniš
» Sudac Kolakušić:hrvatski građani gotovo sigurno snositi posljedice tog zakona kroz tužbe vjerovnika protiv Republike Hrvatske
» ''HDZ-ovka: Rijeci ne trebaju vrbe jer je malo Srba. Možda trebaju u Dalmaciji''
» Hrvatski građani masovno se ISELJAVAJU U SRBIJU!
» Hrvatski gradić uvodi ultrabrzi internet u sve kuće, a građani će plaćati sitniš
» Sudac Kolakušić:hrvatski građani gotovo sigurno snositi posljedice tog zakona kroz tužbe vjerovnika protiv Republike Hrvatske
» ''HDZ-ovka: Rijeci ne trebaju vrbe jer je malo Srba. Možda trebaju u Dalmaciji''
Page 6 of 14