Hrvatski građani masovno se ISELJAVAJU U SRBIJU!
Page 1 of 1
Hrvatski građani masovno se ISELJAVAJU U SRBIJU!
https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3512679/iz-hrvatske-se-sele-u-srbiju-nasa-zemlja-medju-prvih-5-u-koje-se-hrvati-iseljavaju-evo-gde-najvise-hrle
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Hrvatski građani masovno se ISELJAVAJU U SRBIJU!
Okupacija u 26 slika...gotovi ste.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bilo je i vrijeme da se vrate u matičnu zemlju. jebga još uvijek ih puno više dolazi iz Srbije nego se vrača u Srbiju.
danni1 wrote:Bilo je i vrijeme da se vrate u matičnu zemlju. jebga još uvijek ih puno više dolazi iz Srbije nego se vrača u Srbiju.
Je, samo što iseljavaju Srbi, a useljavaju muslimani i Šiptari. Koji će nam oni kurac? Još gore.
crvenkasti-
2014-04-17
O tvom užem zavičaju da se i ne govori.crvenkasti wrote:danni1 wrote:Bilo je i vrijeme da se vrate u matičnu zemlju. jebga još uvijek ih puno više dolazi iz Srbije nego se vrača u Srbiju.
Je, samo što iseljavaju Srbi, a useljavaju muslimani i Šiptari. Koji će nam oni kurac? Još gore.
Undje mjesto Srba obitavaju Amići,Udorovići,Šajnovići i ostali mučitelji konja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ne znam da je baš to gore.crvenkasti wrote:danni1 wrote:Bilo je i vrijeme da se vrate u matičnu zemlju. jebga još uvijek ih puno više dolazi iz Srbije nego se vrača u Srbiju.
Ovi nešto i rade srbi samo gledaju da odvale komad zemlje i pripoje srbiji. I hoće jebenu ćirilicu.
Šiptari i mujage su mi nekako draži od srba.
ma sve to u pizdu materinu.danni1 wrote:Pa ne znam da je baš to gore.crvenkasti wrote:danni1 wrote:Bilo je i vrijeme da se vrate u matičnu zemlju. jebga još uvijek ih puno više dolazi iz Srbije nego se vrača u Srbiju.
Ovi nešto i rade srbi samo gledaju da odvale komad zemlje i pripoje srbiji. I hoće jebenu ćirilicu.
2014-12-30
Apsolutno se slažem.veber wrote:ma sve to u pizdu materinu.danni1 wrote:Pa ne znam da je baš to gore.crvenkasti wrote:danni1 wrote:Bilo je i vrijeme da se vrate u matičnu zemlju. jebga još uvijek ih puno više dolazi iz Srbije nego se vrača u Srbiju.
Iseljava jadna nejač,koja radi diskriminacije u Hrvatskoj ne može dobiti posla,
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Realno beda...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Similar topics
» Realni problemi u BiH: Institucije ne rade, građani se iseljavaju, a političare hapse
» Uhljebi u ekstazì: Hrvatski građani trebaju udvostručiti izdvajanja za mirovinu?
» Hrvatski gradić uvodi ultrabrzi internet u sve kuće, a građani će plaćati sitniš
» Sudac Kolakušić:hrvatski građani gotovo sigurno snositi posljedice tog zakona kroz tužbe vjerovnika protiv Republike Hrvatske
» 13 Svi su mislili da Rimac izmišlja, hrvatski mediji sada najavljuju otvaranje - nemački gigant stiže u Srbiju
» Uhljebi u ekstazì: Hrvatski građani trebaju udvostručiti izdvajanja za mirovinu?
» Hrvatski gradić uvodi ultrabrzi internet u sve kuće, a građani će plaćati sitniš
» Sudac Kolakušić:hrvatski građani gotovo sigurno snositi posljedice tog zakona kroz tužbe vjerovnika protiv Republike Hrvatske
» 13 Svi su mislili da Rimac izmišlja, hrvatski mediji sada najavljuju otvaranje - nemački gigant stiže u Srbiju
Page 1 of 1