Mali od kuzine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mali od kuzine
Mene već sutra čeka lipa riba...Noor wrote:vi samo ispecite i javite kud i kad treba doćfridrih_niche wrote:Nije bitno ime, bitno je samo da je lipo ispečena riba...
:D
:p
Dodji, ponesi bocu vina...
Guest- Guest
dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
nek ti je u slastfridrih_niche wrote:Mene već sutra čeka lipa riba...Noor wrote:vi samo ispecite i javite kud i kad treba doćfridrih_niche wrote:Nije bitno ime, bitno je samo da je lipo ispečena riba...
:p
Dodji, ponesi bocu vina...
evo, crno ću
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma glup je ka kurac, da oprostiš...Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Ne uzimaj mu za zlo...
Guest- Guest
ma nije, on je einstein!!fridrih_niche wrote:Ma glup je ka kurac, da oprostiš...Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Ne uzimaj mu za zlo...
bar tako sam kaže
2017-10-06
Pa, sigurno je jači od starog Alberta u osvajanju trofeja ‘Glup ka kurac’...
Tu je bez premca...
Tu je bez premca...
Guest- Guest
Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Tako je, hrana za muškarčine...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma glup je ka kurac, da oprostiš...Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Ne uzimaj mu za zlo...
Kada ti nekome kažeš da je gkk, jedno dete u africi umre od gladi...
Guest- Guest
Noor wrote:ma nije, on je einstein!!fridrih_niche wrote:Ma glup je ka kurac, da oprostiš...Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Ne uzimaj mu za zlo...
bar tako sam kaže
E, a jel se ti prezivaš nurkić? Da ti nije maca diskrecija rodjaka?
Guest- Guest
To si mi i sinoć napisa hahaha...
I ti i otac Caniggia ste mali fanboyevi Pederka i ne mogu ozbiljno uzimat vaše klasifikacije...
Btw. koliko trofeja ‘GKK’-a si osvojia?
I ti i otac Caniggia ste mali fanboyevi Pederka i ne mogu ozbiljno uzimat vaše klasifikacije...
Guest- Guest
samim tim bi mi i ti bio bliski rođak, a dobro znaš da nisiБраћала wrote:Noor wrote:ma nije, on je einstein!!fridrih_niche wrote:Ma glup je ka kurac, da oprostiš...Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Ne uzimaj mu za zlo...
bar tako sam kaže
E, a jel se ti prezivaš nurkić? Da ti nije maca diskrecija rodjaka?
2017-10-06
fridrih_niche wrote:To si mi i sinoć napisa hahaha...
Barem ne koristim tudje fore. A za trofej gkk se dogovori sa svojim coganskim jebačem ko će ga preuzeti ovog puta, kada budete pušili jedan drugome ispod stola danas...
Guest- Guest
more, diskrecija ti je domet, hahahБраћала wrote:Noorka diskrecija...
2017-10-06
Noor wrote:more, diskrecija ti je domet, hahahБраћала wrote:Noorka diskrecija...
Nedaj bože, mada kresnuo bih je-što da ne...
Guest- Guest
Nemoj mu zamiriti, šta taj kontejneraš zna šta je prava spiza.Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To si mi i sinoć napisa hahaha...
Ajme kad je provalio da je sportsko društvo mali Čmartizan najuspješnije po broju titula u Europi...pa krenuo nabrajati sportove s eurotitulama istog...uglavnom, nakon one jedne košarkaške krenuo nabrajati sportove tipa "Čovječe ne ljuti se"...
darth_vader-
2014-04-17
isključivi krivac wrote:Nemoj mu zamiriti, šta taj kontejneraš zna šta je prava spiza.Noor wrote:dabome, veliki voz, mali voz, vešalica, mućkalica...to puno otmjenije zvučiБраћала wrote:Kakva pederska imena i pederska hrana...
Spiza, misliš malo ribe, 3 travke i neki žilavi morski plod? Pa pre bih kamenje jeo nego to smeće...
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5