Mali Čmarloserpool
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Mali Čmarloserpool
total voetbal - art of defence and attack.. poucak za tebe u fmu
End- Posts : 21177
2015-08-25
http://www.hcl.hr/vijesti-najavljen-football-manager-2016-13925-17.html
Guest- Guest
najgluplja promjena je ono na pocetku kad odredujes tracksuit manager ili tactical, ono kad biras koju licencu imas i bivsu karijeru kao igrac i o tome ti ovisi sve, pogotovo pocetak karijere... najlakse je sve staviti na najjace, a ako stavis na najslabije onda si u kurcu opet..
2015-08-25
ne znam kakav utjecaj ima na utakmice, nisam čitao, vjerojatno da igrači slabije slijede zadane taktičke postavke, plus autoritet koji je sve važniji u novijim managerima.
za mene dobra promjena, to su leveli.
za mene dobra promjena, to su leveli.
Guest- Guest
Ja stavim licencu na none (nema) i tactical na sunday league footballer, sve na najslabije, i onda me domzale i maribor kantaju kad god stignu na koji god nacin postavis taktiku gubis 100%..to je nerealno. zato jos u 15 nisam imao neku vecu karijeru ne privlaci me to.
2015-08-25
na 15-ici rijeka ima najbolje igrace i momcad... bolje od dinama
2015-08-25
ja sam tako s Juventusom igrao sve na najslabije, i stvarno nisam primjetio promjenu u odnosu na fm2014 gdje nema levela. al s njima je lako igrat pa možda radi toga.
nisam imao baš vremena preko ljeta, tj nisam se htio kačit na igru jer brzo stvori ovinost, no vuče me cijelo vrijeme da odigram neku karijeru, sigurno kasnije.
gledao sam football manager alternative reality, koji gušt je fm svijet.
nisam imao baš vremena preko ljeta, tj nisam se htio kačit na igru jer brzo stvori ovinost, no vuče me cijelo vrijeme da odigram neku karijeru, sigurno kasnije.
gledao sam football manager alternative reality, koji gušt je fm svijet.
Guest- Guest
poceo sam bez licence i sunday league footballer, i cvitanovica sam postavio na sve treninge, tamo gdje on ima ocjene 12 ja imam 2-3... i odma bolje izgleda.. kroz karijeru se licence mogu upgrejdati.
2015-08-25
Nađi si posao.End1899 wrote:na 15-ici rijeka ima najbolje igrace i momcad... bolje od dinama
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1