Mali od kuzine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mali od kuzine
Iman ga sad u frižideru...Desert_fox wrote:Jesi ikad ikad izija prsut iz vostana kod trilj
I buđolu isto...
:D
Guest- Guest
Skarpina ubrujetu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kozice lignje krumpir na salatu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Konoba u Sesvetama.muckodjubre wrote:Salata od hobotnice i hobotnica ispod peke u konobi Luka u sesvetama
Btw. nema bolje botnice na sve načine nego kad je mater spremi, naravno mora biti iz lokalnog arhipelaga To ćemo sad za koji misec kad dođem doli.
Guest- Guest
Toga mi je otac toliko nalovija da više nije bija gušt ni isti. No kako je sad nisan tribija ima skoro 2 godine, i to ćemo kad dođen dolifridrih_niche wrote:Komarca <3
Guest- Guest
I kupus sa svinjskim nogicma
Ala sta gospodja sprema manistru aglio olio sa skampima
Ala sta gospodja sprema manistru aglio olio sa skampima
2015-09-13
Lubin je brancin? A komarča orada?
Samo me zbunite
Samo me zbunite
Ove i jesu bile iz tvog dijela mora...isključivi krivac wrote:Toga mi je otac toliko nalovija da više nije bija gušt ni isti. No kako je sad nisan tribija ima skoro 2 godine, i to ćemo kad dođen dolifridrih_niche wrote:Komarca <3
Guest- Guest
Mislin da si u pravu...Noor wrote:Lubin je brancin? A komarča orada?
Samo me zbunite
Guest- Guest
Volim I leso teletinu slanI krumpir I juvu.
Tominjova zena sprema super
Tominjova zena sprema super
2015-09-13
Na gradele pa s domaćinim maslinovim ujem. Ka med...fridrih_niche wrote:Ove i jesu bile iz tvog dijela mora...isključivi krivac wrote:Toga mi je otac toliko nalovija da više nije bija gušt ni isti. No kako je sad nisan tribija ima skoro 2 godine, i to ćemo kad dođen dolifridrih_niche wrote:Komarca <3
Guest- Guest
Noor wrote:Lubin je brancin? A komarča orada?
Samo me zbunite
Pretpostavljam da je smuduta i lovratu onda bolje ne spominjati...:)
darth_vader-
2014-04-17
Živim u gradu sa najboljim kafanama na svetu, tako da postoji širok izbor hrane koju volim da konzumiram po istim...
Guest- Guest
za lovratu znam da je orada, al za tog smuduta prvi put čujemjasambrend wrote:Noor wrote:Lubin je brancin? A komarča orada?
Samo me zbunite
Pretpostavljam da je smuduta i lovratu onda bolje ne spominjati...:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vi samo ispecite i javite kud i kad treba doćfridrih_niche wrote:Nije bitno ime, bitno je samo da je lipo ispečena riba...
Mene već sutra čeka lipa riba...Noor wrote:vi samo ispecite i javite kud i kad treba doćfridrih_niche wrote:Nije bitno ime, bitno je samo da je lipo ispečena riba...
:p
Dodji, ponesi bocu vina...
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5