CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO "JA VOLIM SRBINA" Ovako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO "JA VOLIM SRBINA" Ovako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT
Stanojko wrote:
Hahaha !!! Mrtva usta bi ga jela :D
Guest- Guest
Re: CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO "JA VOLIM SRBINA" Ovako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT
Još jedan Srbin prešao na našu stranu i postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
kofein wrote:Stanojko wrote:
Hahaha !!! Mrtva usta bi ga jela :D
hahaha, pa ćapi ga, samo navali, nemoj da željuješ )
Guest- Guest
Dirljivo, evo ja predlazem da i na forumu predlozimo jedan pederski par radi pederobratstva i pederojedinstva.
Evo ja predlazem pizona i vucinu sa dinare. Da naguze jedan drugoga u cilju normalizacije odnosa.
Evo ja predlazem pizona i vucinu sa dinare. Da naguze jedan drugoga u cilju normalizacije odnosa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Samo da se dogovore ko je topdzija a ko furundzija...Ringo10 wrote:Dirljivo, evo ja predlazem da i na forumu predlozimo jedan pederski par radi pederobratstva i pederojedinstva.
Nema se tu šta dogovarati. Zna se da bi ga Vukadin rado uvalio kakvom dečecu u debelo crijevo, a Golub bi ga još radije primio u rektumStanojko wrote:Samo da se dogovore ko je topdzija a ko furundzija...Ringo10 wrote:Dirljivo, evo ja predlazem da i na forumu predlozimo jedan pederski par radi pederobratstva i pederojedinstva.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ringo10 wrote:Dirljivo, evo ja predlazem da i na forumu predlozimo jedan pederski par radi pederobratstva i pederojedinstva.
pižon i deboto, definitivno
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vucic-popravlja-sliku-hrvatske-u-svijetumarcellus wrote:Ringo10 wrote:Dirljivo, evo ja predlazem da i na forumu predlozimo jedan pederski par radi pederobratstva i pederojedinstva.
http://www.delo.si/svet/sosescina/boj-za-balkanskega-voditelja.html
Imaš temu za soliddan članak. Uporedi i utvrdi tko od koga prepisuje.
Čini mi se da znaš(razumiješ) slovenski.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vucic-popravlja-sliku-hrvatske-u-svijetumarcellus wrote:Ringo10 wrote:Dirljivo, evo ja predlazem da i na forumu predlozimo jedan pederski par radi pederobratstva i pederojedinstva.
http://www.delo.si/svet/sosescina/boj-za-balkanskega-voditelja.html
Imaš temu za soliddan članak. Uporedi i utvrdi tko od koga prepisuje.
Čini mi se da znaš(razumiješ) slovenski.
Preedlažem naslov kolumne: Vili Smajić i Zekerijah Einspiler na istom zadatku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
danni1 wrote:Pa to....jbte s HIV-om još možeš poživit...sa srpskom krvi, ubio bi se odmah.kic wrote:danni1 wrote:Nek daje...al za izvoz.kic wrote:
a zalaganjem je uspeo da izbori i da pojedinci koji nisu državljani Hrvatske mogu dobrovoljno da daju krv.
mater im...još mi samo fali ak me zadesi neko sranje da me nafilaju sa srpskom krvi pička li im materina.
lako što ima hiv, al što je srpska!!!
:^^
Pa ubij se onda odmah jer je sigurno imaš
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Serbinho-3 wrote:Kada je Ivan Zidarević (32) pre četiri godine stupio u brak potpisao je mnogo više od običnog dokumenta – upisao se u istoriju. On i njegov partner su prvi istopolni par koji je u Hrvatskoj sklopio partnersku zajednicu – i to između Hrvata i Srbina. Logično, u svetlu čestih tenzija između dve države ništa nije bilo lako.- Moj sadašnji partner i ja smo zajedno od 2012. godine.Foto: privatna arhiv / Privatna arhivaIvan Zidarević sa partnerom
Pomaže kumovima da usvoje dete
„Trenutno sam se angažovao u pravnoj borbi mojih kumova, koji su isto tako u životnom partnerstvu, koji su tužili Republiku Hrvatsku zbog nepoštovanja presuda Evropskog suda za ljudska prava i omogućavanja pristupanja postupku procene za usvajanje.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/centrom-zagreba-se-vijorilo-ja-volim-srbina-ovako-izgleda-kada-se-vencaju-srbin-i/kl6rkk8
Vuka za kuma :)
2014-04-20
Ni blizu...nešto malo slovenske i malo češke.....nitko ni izbliza nema veze sa srbima u obitelji i ovo malo uvozne valjda ide tamo od šukundjeda.Yehudi wrote:danni1 wrote:Pa to....jbte s HIV-om još možeš poživit...sa srpskom krvi, ubio bi se odmah.kic wrote:danni1 wrote:Nek daje...al za izvoz.kic wrote:
a zalaganjem je uspeo da izbori i da pojedinci koji nisu državljani Hrvatske mogu dobrovoljno da daju krv.
mater im...još mi samo fali ak me zadesi neko sranje da me nafilaju sa srpskom krvi pička li im materina.
Čistokrvni Balkanac kao i ostali znači.
No to nije ništa novo niti strano bilo kojem stanovniku Europe
Zbilja je glupo inzistirati na nekoj " čistokrvnosti " jer to ne postoji
2014-04-20
200 000 Amisha je postalo od početne populacije od kojih 200 ljudi. Ti su dakle prilično čisti. Da ni ne spominjem ortodoksne Židove ;PYehudi wrote:Čistokrvni Balkanac kao i ostali znači.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Zato i ne izgledaju bas reprezentativno.Oh_Femder wrote:200 000 Amisha je postalo od početne populacije od kojih 200 ljudi. Ti su dakle prilično čisti. Da ni ne spominjem ortodoksne Židove ;PYehudi wrote:Čistokrvni Balkanac kao i ostali znači.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Slovenske?danni1 wrote:Ni blizu...nešto malo slovenske i malo češke.....nitko ni izbliza nema veze sa srbima u obitelji i ovo malo uvozne valjda ide tamo od šukundjeda.Yehudi wrote:danni1 wrote:Pa to....jbte s HIV-om još možeš poživit...sa srpskom krvi, ubio bi se odmah.kic wrote:danni1 wrote:
Nek daje...al za izvoz.
Užas..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stenfordska nevjesta.
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Ovako izgleda klitoris
» ovako izgleda autentični fašizam
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Ovako izgleda klitoris
» ovako izgleda autentični fašizam
Page 3 of 3