Dok Kolinda sa Vučkom maršira, branitelji u općoj histeriji
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dok Kolinda sa Vučkom maršira, branitelji u općoj histeriji
dobro je to sve, i samo da se dobro završi... kod mene ljevičari svi do jednog zazivaju puštanje krvi vučiću... prosto da covjek ne povjeruje... domaći četnici koji operiraju i dan danas po baniji im ne smetaju, dapače s njima i prema njima gaje pozitivne namere i iskazuju ljubav na svakom koraku, dok su im se oči zakrvavile na samu pomisao da bi vučić mogao nogom kročiti na tlo banije koju su oni grčevito "branili" dok je dotični domaće čejene huškao... al u kurcu naravno...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Miha, jesi li ti u općoj historiji?
crvenkasti-
2014-04-17
I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?maggie13 wrote:on je na tv-u, pa se bolje čuje..ovima su navodno oduzimali transparente jer su na njima bili napisani puno ljepši komplimenti od zvanja Riđanom.dzango wrote:Jok. Šiptar. Rekao im da su muve. Još jeo zeca i pio vino na njihov račun a oni se smrzli kao pičke.maggie13 wrote:je li razglas?dzango wrote:maggie13 wrote:
ne znam što tko kaže, no shvaćam motivaciju za prosvjedovanjem ljudi koji su izravno podnijeli velike štete u tom ratu.
shvaćam i ako je netko oprostio, a netko ne može.
kako bilo, svatko se može osjećati kako želi i prosvjedovat protiv nečega što osuđuje jer krši/lo (je) njegova prava.
I još ih zajebava.
ne znam, moramo pitat crvenog..on prati od ranih jutarnjih sati.
Ajde, džani, kao da su tebi svi gosti omiljeni..izdržiš i ti, za više interese..dzango wrote:I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?maggie13 wrote:on je na tv-u, pa se bolje čuje..ovima su navodno oduzimali transparente jer su na njima bili napisani puno ljepši komplimenti od zvanja Riđanom.dzango wrote:Jok. Šiptar. Rekao im da su muve. Još jeo zeca i pio vino na njihov račun a oni se smrzli kao pičke.maggie13 wrote:je li razglas?dzango wrote:
I još ih zajebava.
samo ti sve prešutno, kao i većina muškaraca..što žena kaže, tako i nikako
2014-04-12
dzango wrote:I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?maggie13 wrote:on je na tv-u, pa se bolje čuje..ovima su navodno oduzimali transparente jer su na njima bili napisani puno ljepši komplimenti od zvanja Riđanom.dzango wrote:Jok. Šiptar. Rekao im da su muve. Još jeo zeca i pio vino na njihov račun a oni se smrzli kao pičke.maggie13 wrote:je li razglas?dzango wrote:
I još ih zajebava.
Lako je četnika zajebavati na daljinu. Ili na forumu.
Al ajd ga ti zajebavaj kad je pred tobom i gleda te u oči!
crvenkasti-
2014-04-17
riješio se ti staroga, briga tebe..no, nemoj tako o ocucrvenkasti wrote:dzango wrote:I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?maggie13 wrote:on je na tv-u, pa se bolje čuje..ovima su navodno oduzimali transparente jer su na njima bili napisani puno ljepši komplimenti od zvanja Riđanom.dzango wrote:Jok. Šiptar. Rekao im da su muve. Još jeo zeca i pio vino na njihov račun a oni se smrzli kao pičke.maggie13 wrote:
je li razglas?
Lako je četnika zajebavati na daljinu. Ili na forumu.
Al ajd ga ti zajebavaj kad je pred tobom i gleda te u oči!
2014-04-12
michaellcmacha wrote:dobro je to sve, i samo da se dobro završi... kod mene ljevičari svi do jednog zazivaju puštanje krvi vučiću... prosto da covjek ne povjeruje... domaći četnici koji operiraju i dan danas po baniji im ne smetaju, dapače s njima i prema njima gaje pozitivne namere i iskazuju ljubav na svakom koraku, dok su im se oči zakrvavile na samu pomisao da bi vučić mogao nogom kročiti na tlo banije koju su oni grčevito "branili" dok je dotični domaće čejene huškao... al u kurcu naravno...
lijevi zazivaju krv a ti i tvoji glas razuma , razumin ja to
jutros iscipelarija 2 pedera i dao lemozinu u crkvi , frizura postojana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
glede naslova
asila, jedini koji je ovdje generalno histeričan si ti
asilovski wrote:Nema u RH 4 mil već 3,8 tu negdje a tendencija je da bude ravno 3...održivi razvojdzango wrote:Znači svih 4 miliona na noge ili niste država i nema vam života?asilovski wrote:Pa sa Vučkom na inaguraciji, dobili naređenje da smire strasti, sada kad imamo pretjerno ogroman suficit, te ogromnu navalu švaba i norvežana na naše granice, a BDP-e nam raste ko Rajna u proljeće moramo da se pozabavimo nasušnim temema huške i muškedzango wrote:Gde su bili ovi domoljubi 2015.?asilovski wrote:
2015.g. na inaguiraciji kolindice i 1995.g. kad je radio za SDB-e i Šekija
upravo radi gnojenja kako je hdz gori od četnika.
hdz je problem za sebe, unutarnji problem, a narod koji nema dostojanstva i sere sam sebi na glavu i uživa kad im se šešeljev pivonoša posere na glavu i ne vidi u takvom posjetu problem ne treba postojati, uostalom hrvati su generalno smeće ako im ne smeta vučićev posjet i što se mene tiče nek svi isele u irsku
naime bolje nisu ni zaslužili kad ionako nemaju svoje ja
pa ja ti kažem uistinu kakvo je ozračje ovdje kod nas... likovi koji bezuvjetno podržavaše druga Zokija i danas su blisko povezani sa našom crvenom baronesicom su poblentavili od neskrivene mržnje spram poštovanog predsjednika susjedne države... a prije 3 mjeseca su otvoreno pozivali na sprovođenje bezobzirne osvete nad srbima zbog zločina počinjenih u vukovaru i okolici... najozbiljnije ne zajebavam se... ja sam čak jednog mladca pokusavao primiriti jer ga inače poznam i stvarno je djelovao kao da bi uistinu mogao napraviti neku pizdariju... a evo jucer je pozvao sve svoje istomišljenike da odvrnu kod kuće plinske boce i da se s njima zapute u Gvozd a i u Glinu ako bi Vučić slučajno povrh rasporeda zabrazdio u stranu....debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:dobro je to sve, i samo da se dobro završi... kod mene ljevičari svi do jednog zazivaju puštanje krvi vučiću... prosto da covjek ne povjeruje... domaći četnici koji operiraju i dan danas po baniji im ne smetaju, dapače s njima i prema njima gaje pozitivne namere i iskazuju ljubav na svakom koraku, dok su im se oči zakrvavile na samu pomisao da bi vučić mogao nogom kročiti na tlo banije koju su oni grčevito "branili" dok je dotični domaće čejene huškao... al u kurcu naravno...
2015-08-08
Pinochet wrote:prosvjedovalo bi protiv hrpe toga. od lex agrokora, do novih poreza, do pražnjena slavonije i baranje, do ramljaka, do ovršnog zakona, do bog-te-pitaj. ali boli koga kurac. meni je u životu puno veći neprijatelj recimo Ramljak nego Vučić.marcellus wrote:Da je ovo država 4 milijuna ljudi bi prosvjedovalo protiv vučićevog dolaska u zagreb
i ja sam to rekla (bez Ramljaka)
uhljebi se sjetili da im smeta Vučić, to što pola aboliranih radi, Hrvate bacili na socijalu , druge protjeruju ne dajući im mogućnost preživljavanja u vlastitoj državi boli koga briga
kažu .. mora od nečega početi... kud baš od Vučića jer ga je Kolinda pozvala.. ima bar 100 boljih razloga
2014-04-16
a i sere sa onom koračnicom... znano je da je to jelačićeva koračnica koja je pjevana još polovicom 19 stoljeća kad kralj petar nije bio ni u mudima svoga taje koji pak nije bio ni go krc a kamoli kralj...marcellus wrote:glede naslova
2015-08-08
gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...mortal-joint wrote:Pinochet wrote:prosvjedovalo bi protiv hrpe toga. od lex agrokora, do novih poreza, do pražnjena slavonije i baranje, do ramljaka, do ovršnog zakona, do bog-te-pitaj. ali boli koga kurac. meni je u životu puno veći neprijatelj recimo Ramljak nego Vučić.marcellus wrote:Da je ovo država 4 milijuna ljudi bi prosvjedovalo protiv vučićevog dolaska u zagreb
uhljebi se sjetili da im smeta Vučić, to što pola aboliranih radi, Hrvate bacili na socijalu , druge protjeruju ne dajući im mogućnost preživljavanja u vlastitoj državi boli koga briga
kažu .. mora od nečega početi... kud baš od Vučića jer ga je Kolinda pozvala.. ima bar 100 boljih razloga
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa ja ti kažem uistinu kakvo je ozračje ovdje kod nas... likovi koji bezuvjetno podržavaše druga Zokija i danas su blisko povezani sa našom crvenom baronesicom su poblentavili od neskrivene mržnje spram poštovanog predsjednika susjedne države... a prije 3 mjeseca su otvoreno pozivali na sprovođenje bezobzirne osvete nad srbima zbog zločina počinjenih u vukovaru i okolici... najozbiljnije ne zajebavam se... ja sam čak jednog mladca pokusavao primiriti jer ga inače poznam i stvarno je djelovao kao da bi uistinu mogao napraviti neku pizdariju... a evo jucer je pozvao sve svoje istomišljenike da odvrnu kod kuće plinske boce i da se s njima zapute u Gvozd a i u Glinu ako bi Vučić slučajno povrh rasporeda zabrazdio u stranu....debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:dobro je to sve, i samo da se dobro završi... kod mene ljevičari svi do jednog zazivaju puštanje krvi vučiću... prosto da covjek ne povjeruje... domaći četnici koji operiraju i dan danas po baniji im ne smetaju, dapače s njima i prema njima gaje pozitivne namere i iskazuju ljubav na svakom koraku, dok su im se oči zakrvavile na samu pomisao da bi vučić mogao nogom kročiti na tlo banije koju su oni grčevito "branili" dok je dotični domaće čejene huškao... al u kurcu naravno...
treba sacekati izvjesce @crvenkastog s terena , puno je dezimformacija u igri
drz se cvrsto posaljem ove moje oko podne kad se probude kao pojacanje
2014-04-12
Neki mlogo zajeban tip, bude se smirio kad mu na policiji odvrnu šamarčinu ..michaellcmacha wrote:evo jucer je pozvao sve svoje istomišljenike da odvrnu kod kuće plinske boce i da se s njima zapute u Gvozd a i u Glinu ako bi Vučić slučajno povrh rasporeda zabrazdio u stranu....debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:dobro je to sve, i samo da se dobro završi... kod mene ljevičari svi do jednog zazivaju puštanje krvi vučiću... prosto da covjek ne povjeruje... domaći četnici koji operiraju i dan danas po baniji im ne smetaju, dapače s njima i prema njima gaje pozitivne namere i iskazuju ljubav na svakom koraku, dok su im se oči zakrvavile na samu pomisao da bi vučić mogao nogom kročiti na tlo banije koju su oni grčevito "branili" dok je dotični domaće čejene huškao... al u kurcu naravno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije HDZ "problem za sebe" već za sve koju nisu u HDZ, oni su par excellance lpouže osim toga surađuju jako dobro sa četnicima tako da si kao i obično promašio...marcellus wrote:asilovski wrote:Nema u RH 4 mil već 3,8 tu negdje a tendencija je da bude ravno 3...održivi razvojdzango wrote:Znači svih 4 miliona na noge ili niste država i nema vam života?asilovski wrote:Pa sa Vučkom na inaguraciji, dobili naređenje da smire strasti, sada kad imamo pretjerno ogroman suficit, te ogromnu navalu švaba i norvežana na naše granice, a BDP-e nam raste ko Rajna u proljeće moramo da se pozabavimo nasušnim temema huške i muškedzango wrote:
Gde su bili ovi domoljubi 2015.?
upravo radi gnojenja kako je hdz gori od četnika.
hdz je problem za sebe, unutarnji problem, a narod koji nema dostojanstva i sere sam sebi na glavu i uživa kad im se šešeljev pivonoša posere na glavu i ne vidi u takvom posjetu problem ne treba postojati, uostalom hrvati su generalno smeće ako im ne smeta vučićev posjet i što se mene tiče nek svi isele u irsku
Kermit-
2014-04-17
mortal-joint wrote:Pinochet wrote:prosvjedovalo bi protiv hrpe toga. od lex agrokora, do novih poreza, do pražnjena slavonije i baranje, do ramljaka, do ovršnog zakona, do bog-te-pitaj. ali boli koga kurac. meni je u životu puno veći neprijatelj recimo Ramljak nego Vučić.marcellus wrote:Da je ovo država 4 milijuna ljudi bi prosvjedovalo protiv vučićevog dolaska u zagreb
jebote koji bizzaro svijet danas , kolegica otkrila novi svijet problema @miha spasio glinu od pobjesnjelih ljevicara s plinskim bocama a vaso poslusa sutra reprizu govora vucka iz gline veselo tapsuci rucicama
jedino@marc gusli po svome , kolega biljezim plus za dosljednost
2014-04-12
Danas te napada GRANDIOZNI SELF .marcellus wrote:Da je ovo država 4 milijuna ljudi bi prosvjedovalo protiv vučićevog dolaska u zagreb
Doduse ne samo danas
Posemerni marcelko
Glsvno da ti imas svoje timarcellus wrote:naime bolje nisu ni zaslužili kad ionako nemaju svoje ja
skupi se i više ali da je cilj prosvjeda pravimichaellcmacha wrote:gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...mortal-joint wrote:Pinochet wrote:prosvjedovalo bi protiv hrpe toga. od lex agrokora, do novih poreza, do pražnjena slavonije i baranje, do ramljaka, do ovršnog zakona, do bog-te-pitaj. ali boli koga kurac. meni je u životu puno veći neprijatelj recimo Ramljak nego Vučić.marcellus wrote:Da je ovo država 4 milijuna ljudi bi prosvjedovalo protiv vučićevog dolaska u zagreb
ovo u vezi Vučića je glupost
mislim da će uskoro zaredati
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dok radikalna desnica maršira Kolinda se češlja
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Salvini maršira u Rimu
» Hitno potrebna pomoć Općoj bolnici Jajce
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Salvini maršira u Rimu
» Hitno potrebna pomoć Općoj bolnici Jajce
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
Page 5 of 10