Dok Kolinda sa Vučkom maršira, branitelji u općoj histeriji
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dok Kolinda sa Vučkom maršira, branitelji u općoj histeriji
Pa je..al stisneš zube i prežališ.maggie13 wrote:A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
Kažu da je prvi put najgore, poslije ide.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
A ha.. stigli internet wariorsi
Naoruzaj se i bježi..
Naoruzaj se i bježi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti si hladnokrvi macho ( da ne naglasavam ocitu poruku ) :~aben wrote:ovisi čigove i radi česa, ali, ajde, odgovoriti ću bjanko- meni.maggie13 wrote:A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
2014-04-12
pismejker wrote:uffff...Smrt ne bira,kosi sve odreda...komunisti,fasisti,ovi i oni....svi mrijet moraju..mortal-joint wrote:DOŠAO JE RED NA IZUMIRANJE KOMUNISTASora wrote:Pa jasno da je glupostmortal-joint wrote:skupi se i više ali da je cilj prosvjeda pravimichaellcmacha wrote:
gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...
ovo u vezi Vučića je glupost
mislim da će uskoro zaredati
I daje za oravo Srbima da u Hrvatskoj vide ustase
Kad ce vise izumrijeti
nastavak slijedi !!
Richard Arvin Overton
112 godina. vozi, pije, puši...
He turned 111 years old in May. 112 in May 2018, he’ll get there! Take notes people. Ice cream, cigars, coffee, soup & whiskey !
https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Arvin_Overton
Richard Arvin Overton (born May 11, 1906) is an American supercentenarian who at age 111 years, 277 days is the oldest verified surviving U.S. war veteran. He is the oldest living man in the United States. He is a veteran of World War II who served with the United States Army. In 2013 he was honored by President Barack Obama. He currently resides in Austin, Texas.
Last edited by Gnječ on Mon 12 Feb - 22:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Moga đeda više nema,mortal-joint wrote:DOŠAO JE RED NA IZUMIRANJE KOMUNISTASora wrote:Pa jasno da je glupostmortal-joint wrote:skupi se i više ali da je cilj prosvjeda pravimichaellcmacha wrote:gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...mortal-joint wrote:
i ja sam to rekla (bez Ramljaka)
uhljebi se sjetili da im smeta Vučić, to što pola aboliranih radi, Hrvate bacili na socijalu , druge protjeruju ne dajući im mogućnost preživljavanja u vlastitoj državi boli koga briga
kažu .. mora od nečega početi... kud baš od Vučića jer ga je Kolinda pozvala.. ima bar 100 boljih razloga
Kad ce vise izumrijeti
nastavak slijedi !!
nestaće i komunista.
Na zidu u mojoj sobi,
stoji ona slika ista.
Hrvatskom će zavladati desnicapismejker wrote:uffff...Smrt ne bira,kosi sve odreda...komunisti,fasisti,ovi i oni....svi mrijet moraju..mortal-joint wrote:
DOŠAO JE RED NA IZUMIRANJE KOMUNISTA
nastavak slijedi !!
immortal-
2014-04-16
Neka ga vama malo. Da odmorimo.maggie13 wrote:Znam! Zvuci poznato :-Ddzango wrote:Ja sam gazda u kući. Lupim rukom o sto i operem sudove.maggie13 wrote:Ajde, džani, kao da su tebi svi gosti omiljeni..izdržiš i ti, za više interese..dzango wrote:I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?maggie13 wrote:
on je na tv-u, pa se bolje čuje..ovima su navodno oduzimali transparente jer su na njima bili napisani puno ljepši komplimenti od zvanja Riđanom.
samo ti sve prešutno, kao i većina muškaraca..što žena kaže, tako i nikako
Nego, je li vam se vratio presidente?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Takve posle tražiš po podrumima.kaja wrote:A ha.. stigli internet wariorsi
Naoruzaj se i bježi..
2014-04-19
Ni da platite :-Ddzango wrote:Neka ga vama malo. Da odmorimo.maggie13 wrote:Znam! Zvuci poznato :-Ddzango wrote:Ja sam gazda u kući. Lupim rukom o sto i operem sudove.maggie13 wrote:Ajde, džani, kao da su tebi svi gosti omiljeni..izdržiš i ti, za više interese..dzango wrote:
I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?
2014-04-12
Ja bih vam rado platio neki snajperski metak.maggie13 wrote:Ni da platite :-Ddzango wrote:Neka ga vama malo. Da odmorimo.maggie13 wrote:Znam! Zvuci poznato :-Ddzango wrote:Ja sam gazda u kući. Lupim rukom o sto i operem sudove.maggie13 wrote:
Ajde, džani, kao da su tebi svi gosti omiljeni..izdržiš i ti, za više interese..
2014-04-19
Poslče kažu da pušenje skraćuje život.Gnječ wrote:pismejker wrote:uffff...Smrt ne bira,kosi sve odreda...komunisti,fasisti,ovi i oni....svi mrijet moraju..mortal-joint wrote:DOŠAO JE RED NA IZUMIRANJE KOMUNISTASora wrote:Pa jasno da je glupostmortal-joint wrote:
skupi se i više ali da je cilj prosvjeda pravi
Kad ce vise izumrijeti
nastavak slijedi !!
Richard Arvin Overton
He turned 111 years old in May. 112 in May 2018, he’ll get there! Take notes people. Ice cream, cigars, coffee, soup & whiskey !
Richard Arvin Overton (born May 11, 1906) is an American supercentenarian who at age 111 years, 277 days is the oldest verified surviving U.S. war veteran. He is the oldest living man in the United States. He is a veteran of World War II who served with the United States Army. In 2013 he was honored by President Barack Obama. He currently resides in Austin, Texas.
2014-04-19
Al na netu su zato najjači ..dzango wrote:Takve posle tražiš po podrumima.kaja wrote:A ha.. stigli internet wariorsi
Naoruzaj se i bježi..
Puca pa pita , špageti vestern
2015-08-15
Bolje ti Hayhu glumi @~@dzango wrote:Ja bih vam rado platio neki snajperski metak.maggie13 wrote:Ni da platite :-Ddzango wrote:Neka ga vama malo. Da odmorimo.maggie13 wrote:Znam! Zvuci poznato :-Ddzango wrote:
Ja sam gazda u kući. Lupim rukom o sto i operem sudove.
2014-04-12
dzango wrote:Poslče kažu da pušenje skraćuje život.Gnječ wrote:pismejker wrote:uffff...Smrt ne bira,kosi sve odreda...komunisti,fasisti,ovi i oni....svi mrijet moraju..mortal-joint wrote:DOŠAO JE RED NA IZUMIRANJE KOMUNISTASora wrote:
Pa jasno da je glupost
Kad ce vise izumrijeti
nastavak slijedi !!
Richard Arvin Overton
je my ass nigdje nije dokazano da pušenje skraćuje život.
Guest- Guest
Jebači presretači.kaja wrote:Al na netu su zato najjači ..dzango wrote:Takve posle tražiš po podrumima.kaja wrote:A ha.. stigli internet wariorsi
Naoruzaj se i bježi..
2014-04-19
ne razuminmaggie13 wrote:Ti si hladnokrvi macho ( da ne naglasavam ocitu poruku ) :~aben wrote:ovisi čigove i radi česa, ali, ajde, odgovoriti ću bjanko- meni.maggie13 wrote:A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
2014-04-16
Aaa?maggie13 wrote:Bolje ti Hayhu glumi @~@dzango wrote:Ja bih vam rado platio neki snajperski metak.maggie13 wrote:Ni da platite :-Ddzango wrote:Neka ga vama malo. Da odmorimo.maggie13 wrote:
Znam! Zvuci poznato :-D
Ko puši, zdravlje ruši. Ko duva, zmaj ga čuva.Gnječ wrote:dzango wrote:Poslče kažu da pušenje skraćuje život.Gnječ wrote:pismejker wrote:uffff...Smrt ne bira,kosi sve odreda...komunisti,fasisti,ovi i oni....svi mrijet moraju..mortal-joint wrote:
DOŠAO JE RED NA IZUMIRANJE KOMUNISTA
nastavak slijedi !!
Richard Arvin Overton
je my ass nigdje nije dokazano da pušenje skraćuje život.
2014-04-19
:)dzango wrote:Jebači presretači.kaja wrote:Al na netu su zato najjači ..dzango wrote:Takve posle tražiš po podrumima.kaja wrote:A ha.. stigli internet wariorsi
Naoruzaj se i bježi..
2015-08-15
Ne moraš biti nikakav macho. Velika večina ljudi s tim nema nikakav problem, sve što treba je razlog i prilika, doduše razlog i nije nužan.maggie13 wrote:Ti si hladnokrvi macho ( da ne naglasavam ocitu poruku ) :~aben wrote:ovisi čigove i radi česa, ali, ajde, odgovoriti ću bjanko- meni.maggie13 wrote:A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
potpuno pogrešno je misliti da je manjina ta koja bez problema proljeva krv, istina je baš suprotna.
Kad nisi normalan :~aben wrote:ne razuminmaggie13 wrote:Ti si hladnokrvi macho ( da ne naglasavam ocitu poruku ) :~aben wrote:ovisi čigove i radi česa, ali, ajde, odgovoriti ću bjanko- meni.maggie13 wrote:A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
2014-04-12
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dok radikalna desnica maršira Kolinda se češlja
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Salvini maršira u Rimu
» Hitno potrebna pomoć Općoj bolnici Jajce
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Salvini maršira u Rimu
» Hitno potrebna pomoć Općoj bolnici Jajce
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
Page 8 of 10