Dok Kolinda sa Vučkom maršira, branitelji u općoj histeriji
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dok Kolinda sa Vučkom maršira, branitelji u općoj histeriji
Eroo wrote:Sad su barem dobili ravnopravnog sugovornika, kaj ne?epikur37 wrote:A smetao vam Boris Tadić, sad gutajte Vučića za njega ste i navijali :)
pravaši dobili što su zaslužili
Pobijedio je u drugom krugu izbora, 27. lipnja 2004. godine, s 53% glasova ispred Tomislava Nikolića. Tako je postao treći izabrani predsjednik Republike Srbije. Na dužnost je svečano stupio 11. srpnja.
U drugom krugu predsjedničkih izbora, 3. veljače 2008. godine, tijesno je pobijedio ponovo Tomislava Nikolića, te dobio još jedan mandat.
imao je vremena za ispriku povrat kulturna blaga i mjesta sahrane zrtava
ne vidim neku srecu kod naknadne pameti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
uffff...Smrt ne bira,kosi sve odreda...komunisti,fasisti,ovi i oni....svi mrijet moraju..mortal-joint wrote:DOŠAO JE RED NA IZUMIRANJE KOMUNISTASora wrote:Pa jasno da je glupostmortal-joint wrote:skupi se i više ali da je cilj prosvjeda pravimichaellcmacha wrote:gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...mortal-joint wrote:
i ja sam to rekla (bez Ramljaka)
uhljebi se sjetili da im smeta Vučić, to što pola aboliranih radi, Hrvate bacili na socijalu , druge protjeruju ne dajući im mogućnost preživljavanja u vlastitoj državi boli koga briga
kažu .. mora od nečega početi... kud baš od Vučića jer ga je Kolinda pozvala.. ima bar 100 boljih razloga
ovo u vezi Vučića je glupost
mislim da će uskoro zaredati
I daje za oravo Srbima da u Hrvatskoj vide ustase
Kad ce vise izumrijeti
nastavak slijedi !!
Guest- Guest
epikur37 wrote:A smetao vam Boris Tadić, sad gutajte Vučića za njega ste i navijali :)
udruge hdz-a , udovica i inih.... da li je to sve baš čista desnica? ne, nije, to su dobrim dijelom komunjare
masa desnih nije prismrdila protestima
komunjare i uhljebi & komunjare i uhljebi
2014-04-16
"Narod koji još vjeruje u sebe, ima još i svojega Boga. U njemu štuje uvjete zbog kojih je iznad svih drugih, svoje vrline — on projicira svoje samozadovoljstvo, svoj osjećaj moći u biće kojemu na tome može biti zahvalan. Tko je bogat, dat će; ponosan narod treba Boga kako bi žrtvovao... Religija je u takvim uvjetima oblik zahvalnosti. Čovjek je zahvalan na samom sebi: zato je potreban Bog. " a toga više nema samo vrdoljaci i ramljaci vrebaju ko kurjacikic wrote:michaellcmacha wrote:ma nema to veze kic, nekad su ljudi sjedili uz radio koji je također bio virtuala... u potpunosti je došlo do disbalansa imaš jako puno ljudi u srednje kasnoj i poodmaklo starijoj životnoj dobi a te dvije kategorije ili se trude da još malo požive u miru ili da u miru umru i njih ne jebe ni virtuala ni java ni ulica ni promjene, a mladost koja nije da je nema je između ostalog potražila i donekle pronašla utočište u virtuali ali ne zato sto nema muda izaći na ulicu nego zato jer im nije dovoljno loše niti oni ovaj i ovakav sustav smatraju lošim ili neizdrživim a i imaju izlaz... pa dajte ljudi malo se osvrnite oko sebe... pa svi smo mi prilagodljivi a klinci i mladi pogotovo.... našli su si i oni taman koliko im treba da bi mogli izdurati...kic wrote:michaellcmacha wrote:gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...mortal-joint wrote:
uhljebi se sjetili da im smeta Vučić, to što pola aboliranih radi, Hrvate bacili na socijalu , druge protjeruju ne dajući im mogućnost preživljavanja u vlastitoj državi boli koga briga
kažu .. mora od nečega početi... kud baš od Vučića jer ga je Kolinda pozvala.. ima bar 100 boljih razloga
res publica je mrtva jer je otišlo dosta toga i u virtualu..
pa velim, preudobni sigurni prostor.. nema više onog Zlatnog mladića od Cesarca..
Kermit-
2014-04-17
mortal-joint wrote:epikur37 wrote:A smetao vam Boris Tadić, sad gutajte Vučića za njega ste i navijali :)
udruge hdz-a , udovica i inih.... da li je to sve baš čista desnica? ne, nije, to su dobrim dijelom komunjare
masa desnih nije prismrdila protestima
komunjare i uhljebi & komunjare i uhljebi
nije lijepo komunjarama nazivati udruge i udovice , ispada da komunjare branile HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
michaellcmacha wrote:pa i bolje čemu krv svoju ili tuđu prolijevati... ili zdravlje ostavljati... i za koga... ja kad god i kako god napravim rekapitulaciju, da mogu vratiti vrijeme ili ne bih u nikoga ili bi fasovali sasvim drugi...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nema to veze kic, nekad su ljudi sjedili uz radio koji je također bio virtuala... u potpunosti je došlo do disbalansa imaš jako puno ljudi u srednje kasnoj i poodmaklo starijoj životnoj dobi a te dvije kategorije ili se trude da još malo požive u miru ili da u miru umru i njih ne jebe ni virtuala ni java ni ulica ni promjene, a mladost koja nije da je nema je između ostalog potražila i donekle pronašla utočište u virtuali ali ne zato sto nema muda izaći na ulicu nego zato jer im nije dovoljno loše niti oni ovaj i ovakav sustav smatraju lošim ili neizdrživim a i imaju izlaz... pa dajte ljudi malo se osvrnite oko sebe... pa svi smo mi prilagodljivi a klinci i mladi pogotovo.... našli su si i oni taman koliko im treba da bi mogli izdurati...kic wrote:michaellcmacha wrote:gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...mortal-joint wrote:
pa velim, preudobni sigurni prostor.. nema više onog Zlatnog mladića od Cesarca..
ne znam, mislim da teška vremena kao i uvijek iznjedre junake i čvrste ljude..
na kraju, i Sparta je poklekla a kamo li sve druge države poslije nje..
Puno česce propast i nestanakkic wrote:michaellcmacha wrote:pa i bolje čemu krv svoju ili tuđu prolijevati... ili zdravlje ostavljati... i za koga... ja kad god i kako god napravim rekapitulaciju, da mogu vratiti vrijeme ili ne bih u nikoga ili bi fasovali sasvim drugi...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nema to veze kic, nekad su ljudi sjedili uz radio koji je također bio virtuala... u potpunosti je došlo do disbalansa imaš jako puno ljudi u srednje kasnoj i poodmaklo starijoj životnoj dobi a te dvije kategorije ili se trude da još malo požive u miru ili da u miru umru i njih ne jebe ni virtuala ni java ni ulica ni promjene, a mladost koja nije da je nema je između ostalog potražila i donekle pronašla utočište u virtuali ali ne zato sto nema muda izaći na ulicu nego zato jer im nije dovoljno loše niti oni ovaj i ovakav sustav smatraju lošim ili neizdrživim a i imaju izlaz... pa dajte ljudi malo se osvrnite oko sebe... pa svi smo mi prilagodljivi a klinci i mladi pogotovo.... našli su si i oni taman koliko im treba da bi mogli izdurati...kic wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Puno česce propast i nestanakkic wrote:michaellcmacha wrote:pa i bolje čemu krv svoju ili tuđu prolijevati... ili zdravlje ostavljati... i za koga... ja kad god i kako god napravim rekapitulaciju, da mogu vratiti vrijeme ili ne bih u nikoga ili bi fasovali sasvim drugi...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nema to veze kic, nekad su ljudi sjedili uz radio koji je također bio virtuala... u potpunosti je došlo do disbalansa imaš jako puno ljudi u srednje kasnoj i poodmaklo starijoj životnoj dobi a te dvije kategorije ili se trude da još malo požive u miru ili da u miru umru i njih ne jebe ni virtuala ni java ni ulica ni promjene, a mladost koja nije da je nema je između ostalog potražila i donekle pronašla utočište u virtuali ali ne zato sto nema muda izaći na ulicu nego zato jer im nije dovoljno loše niti oni ovaj i ovakav sustav smatraju lošim ili neizdrživim a i imaju izlaz... pa dajte ljudi malo se osvrnite oko sebe... pa svi smo mi prilagodljivi a klinci i mladi pogotovo.... našli su si i oni taman koliko im treba da bi mogli izdurati...kic wrote:
hrvatska živi dok je hrvata, veći dio zadnjeg tisućljeća nije postojala ova država, pa smo preživjeli, i ti koristiš hrvatski jezik i hrvatskocentričan si u srži, došlo je moderno vrijeme gdje je lakše putovat i tražit radno mjesto drugdje, šta će se dogoditi u budućnosti tko zna, budućnost je nemoguće predvidjeti ne sudimo po mediokritetnim i izdajničkim kraljevima, predsjednicima i premijerima, njih je uvijek bilo..
eto da se u nečem i složim s tobom... da, mi smo već u par navrata bili na korak do potpune propasti, između ostalog tomu je za zahvaliti i tvojim precima, ali i od nekih drugih... meni je interesantno da svi oko nas čim, kad i ako su bili u prilici, pokušali su satrati hrvatski narod... jedino mi iako nije da nije bilo prilika nismo tak nešto pokušavali...recimo krajnja enigma je kako tomislav i kasnije krešimir II, pa držislav, pa krešimir III i IV nisu uokolo kad su imali priliku gonili i potamanili tu bandu uokolo... i mađare i bugare... srbe namjerno ne spominjem jer nisu ni bili u igri, tj tad su se još vodili pod naše... :)))asilovski wrote:Puno česce propast i nestanakkic wrote:michaellcmacha wrote:pa i bolje čemu krv svoju ili tuđu prolijevati... ili zdravlje ostavljati... i za koga... ja kad god i kako god napravim rekapitulaciju, da mogu vratiti vrijeme ili ne bih u nikoga ili bi fasovali sasvim drugi...kic wrote:michaellcmacha wrote:
ma nema to veze kic, nekad su ljudi sjedili uz radio koji je također bio virtuala... u potpunosti je došlo do disbalansa imaš jako puno ljudi u srednje kasnoj i poodmaklo starijoj životnoj dobi a te dvije kategorije ili se trude da još malo požive u miru ili da u miru umru i njih ne jebe ni virtuala ni java ni ulica ni promjene, a mladost koja nije da je nema je između ostalog potražila i donekle pronašla utočište u virtuali ali ne zato sto nema muda izaći na ulicu nego zato jer im nije dovoljno loše niti oni ovaj i ovakav sustav smatraju lošim ili neizdrživim a i imaju izlaz... pa dajte ljudi malo se osvrnite oko sebe... pa svi smo mi prilagodljivi a klinci i mladi pogotovo.... našli su si i oni taman koliko im treba da bi mogli izdurati...
2015-08-08
da bilo ih je ali bio je i narod nedostojan nekih svojih vladara npr Zvonimira ili Petra Snačića (v)... jbag svako vrijeme ima svoje breme...kic wrote:asilovski wrote:Puno česce propast i nestanakkic wrote:michaellcmacha wrote:pa i bolje čemu krv svoju ili tuđu prolijevati... ili zdravlje ostavljati... i za koga... ja kad god i kako god napravim rekapitulaciju, da mogu vratiti vrijeme ili ne bih u nikoga ili bi fasovali sasvim drugi...kic wrote:
hrvatska živi dok je hrvata, veći dio zadnjeg tisućljeća nije postojala ova država, pa smo preživjeli, i ti koristiš hrvatski jezik i hrvatskocentričan si u srži, došlo je moderno vrijeme gdje je lakše putovat i tražit radno mjesto drugdje, šta će se dogoditi u budućnosti tko zna, budućnost je nemoguće predvidjeti ne sudimo po mediokritetnim i izdajničkim kraljevima, predsjednicima i premijerima, njih je uvijek bilo..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:da bilo ih je ali bio je i narod nedostojan nekih svojih vladara npr Zvonimira ili Petra Snačića (v)... jbag svako vrijeme ima svoje breme...kic wrote:asilovski wrote:Puno česce propast i nestanakkic wrote:michaellcmacha wrote:pa i bolje čemu krv svoju ili tuđu prolijevati... ili zdravlje ostavljati... i za koga... ja kad god i kako god napravim rekapitulaciju, da mogu vratiti vrijeme ili ne bih u nikoga ili bi fasovali sasvim drugi...kic wrote:
treba postojati korpus elite koja se slaže oko nekih temeljnih stvari..
sve je to fluidno... musolini je bio sindikalist i borac za radnička prava a na kraju što je postao... ante pavelić se vrlo vjerojatno ni u snu nije nadao da ce za njegova života postojati nezavisna drzava hrvatska i da ce jos on sa njom i upravljati... zato je valjda i ispalo tako loše (naravno da ne), malo tko od uvjerenih jugoslavenskih komunista centralističke orijentacije je imao i u primislima da ce za njihovog života propasti drzava u koju su se kleli, a pogotovo su bili rijetki oni koji su zamišljali scenarij u kojem bi JNA sudjelovala u unutarnjim razračunavanjima bar kad se situacija sagledavala načelno i formalno.... tako da temeljne stvari postoje dok postoji temelj a kad se temelj razjebe nema ni tih temeljnih postulata, ja sam recimo optimist po pitanju odrzanja hrvatskog naroda, ali relativan ne više uvjereni... dok sam krajnje skeptičan po pitanju odrzanja hrvatske drzavnosti... ne zbog ovih tekucih internih pizdarija, nego jer je to premali entitet koji zajedno sa ostatkom tih sitnih i rascjepkanih entiteta samo velikim igracima stvara probleme i na to veliki moraju nepotrebno trošiti energiju i resurse...kic wrote:michaellcmacha wrote:da bilo ih je ali bio je i narod nedostojan nekih svojih vladara npr Zvonimira ili Petra Snačića (v)... jbag svako vrijeme ima svoje breme...kic wrote:asilovski wrote:Puno česce propast i nestanakkic wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:sve je to fluidno... musolini je bio sindikalist i borac za radnička prava a na kraju što je postao... ante pavelić se vrlo vjerojatno ni u snu nije nadao da ce za njegova života postojati nezavisna drzava hrvatska i da ce jos on sa njom i upravljati... zato je valjda i ispalo tako loše (naravno da ne), malo tko od uvjerenih jugoslavenskih komunista centralističke orijentacije je imao i u primislima da ce za njihovog života propasti drzava u koju su se kleli, a pogotovo su bili rijetki oni koji su zamišljali scenarij u kojem bi JNA sudjelovala u unutarnjim razračunavanjima bar kad se situacija sagledavala načelno i formalno.... tako da temeljne stvari postoje dok postoji temelj a kad se temelj razjebe nema ni tih temeljnih postulata, ja sam recimo optimist po pitanju odrzanja hrvatskog naroda, ali relativan ne više uvjereni... dok sam krajnje skeptičan po pitanju odrzanja hrvatske drzavnosti... ne zbog ovih tekucih internih pizdarija, nego jer je to premali entitet koji zajedno sa ostatkom tih sitnih i rascjepkanih entiteta samo velikim igracima stvara probleme i na to veliki moraju nepotrebno trošiti energiju i resurse...kic wrote:michaellcmacha wrote:da bilo ih je ali bio je i narod nedostojan nekih svojih vladara npr Zvonimira ili Petra Snačića (v)... jbag svako vrijeme ima svoje breme...kic wrote:asilovski wrote:Puno česce propast i nestanakkic wrote:
nema smisla podržavati male srbije, hrvatske i bosne kad ionak usvajaju svaki diktat i uredbu da..
michaellcmacha wrote:
nego jer je to premali entitet koji zajedno sa ostatkom tih sitnih i rascjepkanih entiteta samo velikim igracima stvara probleme i na to veliki moraju nepotrebno trošiti energiju i resurse...
Problem sa ovom tezom je u tome da se broj tih tzv. premalih entiteta ipak neprestano doslovce gomila. Sad je već riječ o globalnom pokretu i to se više ne može zaustaviti. Do jučer, to smo bili mi, Istočni Timor, danas su to Katalonci, sutra Korzikanci, već pomalo zaboravljeni Baski ili čak Laponci.
Svi oni doslovce nastupaju u različitim taktikama, ali doslovce kao žuti mravi i protiv njih nema obrane, osim one privremene i povremene.
Gdje je izvor te snage?
U potrebi potrage za vlastitim identitetom, a to je jedna od temeljnih ljudskih kako individualnih tako i kolektivnih potreba, a čovjek nije samo individua nego i biće zajednice bez koje mu nema onakvog života kakav želi živjeti i kakvog smatra primjerenim, sa kakvim će se koliko toliko zadovoljiti.
No, nije samo riječ o nalaženju istog, čovjek se nikada ne zadovoljava samo sa tim, riječ je o izgradnji, formiranju, dogradnji, promjeni, modeliranju i to usprkos svim nevoljama koje tom pothvatu stoje na putu, jer rezultate koje postignemo u iznimno teškim okolnostima najviše i cijenimo, moguće i jedino cijenimo.
Last edited by slidingdoorsoperator on 12/2/2018, 22:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
kic wrote:
nema smisla podržavati male srbije, hrvatske i bosne kad ionak usvajaju svaki diktat i uredbu da..
Ne usvajaju svaki diktat i uredbu, ne.
Neke usvajaju, neke ne usvajaju.
Guest- Guest
Ja sam gazda u kući. Lupim rukom o sto i operem sudove.maggie13 wrote:Ajde, džani, kao da su tebi svi gosti omiljeni..izdržiš i ti, za više interese..dzango wrote:I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?maggie13 wrote:on je na tv-u, pa se bolje čuje..ovima su navodno oduzimali transparente jer su na njima bili napisani puno ljepši komplimenti od zvanja Riđanom.dzango wrote:Jok. Šiptar. Rekao im da su muve. Još jeo zeca i pio vino na njihov račun a oni se smrzli kao pičke.maggie13 wrote:
je li razglas?
ne znam, moramo pitat crvenog..on prati od ranih jutarnjih sati.
samo ti sve prešutno, kao i većina muškaraca..što žena kaže, tako i nikako
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znam! Zvuci poznato :-Ddzango wrote:Ja sam gazda u kući. Lupim rukom o sto i operem sudove.maggie13 wrote:Ajde, džani, kao da su tebi svi gosti omiljeni..izdržiš i ti, za više interese..dzango wrote:I to usted HR. Pa zašta su se oni borili ako ih jedan Šešeljev posilni jebe u zdrav mozak u sred Nezavisne lijepe njihove?maggie13 wrote:on je na tv-u, pa se bolje čuje..ovima su navodno oduzimali transparente jer su na njima bili napisani puno ljepši komplimenti od zvanja Riđanom.dzango wrote:
Jok. Šiptar. Rekao im da su muve. Još jeo zeca i pio vino na njihov račun a oni se smrzli kao pičke.
samo ti sve prešutno, kao i većina muškaraca..što žena kaže, tako i nikako
Nego, je li vam se vratio presidente?
2014-04-12
čekoj, jesi ti to upravo reko da ti je žo ča si se tuko sa srbima?michaellcmacha wrote:pa i bolje čemu krv svoju ili tuđu prolijevati... ili zdravlje ostavljati... i za koga... ja kad god i kako god napravim rekapitulaciju, da mogu vratiti vrijeme ili ne bih u nikoga ili bi fasovali sasvim drugi...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nema to veze kic, nekad su ljudi sjedili uz radio koji je također bio virtuala... u potpunosti je došlo do disbalansa imaš jako puno ljudi u srednje kasnoj i poodmaklo starijoj životnoj dobi a te dvije kategorije ili se trude da još malo požive u miru ili da u miru umru i njih ne jebe ni virtuala ni java ni ulica ni promjene, a mladost koja nije da je nema je između ostalog potražila i donekle pronašla utočište u virtuali ali ne zato sto nema muda izaći na ulicu nego zato jer im nije dovoljno loše niti oni ovaj i ovakav sustav smatraju lošim ili neizdrživim a i imaju izlaz... pa dajte ljudi malo se osvrnite oko sebe... pa svi smo mi prilagodljivi a klinci i mladi pogotovo.... našli su si i oni taman koliko im treba da bi mogli izdurati...kic wrote:michaellcmacha wrote:
gotovo je s prosvjedima, nema tu više tko prosvjedovati... kad niti jedan strani a kamoli domaći glazbeni bend ili solo izvođač nije u stanju na stadionu okupiti ni 25 000 a kamoli 100 000 ili više mladih, onda zaboravite i na prosvjedovanje... od sad pa ubuduće a to je dok vas/nas je tu ne budete svjedočili nikakvom događanju naroda... to je za slijedećih 100 godina a/a...
2014-04-16
A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
2014-04-12
ovisi čigove i radi česa, ali, ajde, odgovoriti ću bjanko- meni.maggie13 wrote:A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
2014-04-16
Pa je..al stisneš zube i prežališ.maggie13 wrote:A, kome normalnome nije zao prolivanja krvi?!
Kažu da je prvi put najgore, poslije ide.
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dok radikalna desnica maršira Kolinda se češlja
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Salvini maršira u Rimu
» Hitno potrebna pomoć Općoj bolnici Jajce
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Salvini maršira u Rimu
» Hitno potrebna pomoć Općoj bolnici Jajce
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
Page 7 of 10