'' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
over and out..netk oje davno rekao...
Guest- Guest
Re: '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
red wolf wrote:Strah je vražja stvar...Sad znaš da sam ti u umu konju ljudski...pismejker wrote:Ma nis zato..ja bi usao u Pipicu tvoje zene..ne znam jel smrdi ili ne,ali se uz tebea sigurno upljesnivila..rjesima jto steriliumom prvo..bude sva sjajna i podatna..red wolf wrote:Nemoj se ljutiti...Malo sam ti ušao u tvoj smrdljivi ljudski mozak...pismejker wrote:Pali me pišo tvoje zene...da se razumijemo..mos nas spojiti ??ne biti ljubomoran..red wolf wrote:
Ma tebe pali pišo...Da se razumijemo, mene boli briga zbog toga...
emhh..to uglavnom od cura i zena cujem....u datim situacijama..tijekom brutalnog seksa...pozdravi zenu od Menea..
Guest- Guest
Zar se sramiš što voliš piše? To ti je sada moderno.pismejker wrote:over and out..netk oje davno rekao...
red wolf-
2016-02-10
Ofcoprckov wrote:ma cudim se jer svi ljevicari kazu da jesured wolf wrote:Čemu čuđenje...Ako imaš hrabrosti spasiti ljudsku vrstu, onda ćeš djelovati...Nećeš se čuditi...prckov wrote:red wolf wrote:Ne.prckov wrote:sve su culture jednako vrijedne
I svi su ljudi isti
a ti velis nisu
ne znam sad sta da mislim
Misli ..ako imas muda
Zašto da pozdravljam ženu...Ti žene ne gledaš...Ti tražiš muškarce koji izgledaju kao žene ,ali je bitno da imaju pišu...To te uzbuđuje...pismejker wrote:red wolf wrote:Strah je vražja stvar...Sad znaš da sam ti u umu konju ljudski...pismejker wrote:Ma nis zato..ja bi usao u Pipicu tvoje zene..ne znam jel smrdi ili ne,ali se uz tebea sigurno upljesnivila..rjesima jto steriliumom prvo..bude sva sjajna i podatna..red wolf wrote:Nemoj se ljutiti...Malo sam ti ušao u tvoj smrdljivi ljudski mozak...pismejker wrote:
Pali me pišo tvoje zene...da se razumijemo..mos nas spojiti ??ne biti ljubomoran..
emhh..to uglavnom od cura i zena cujem....u datim situacijama..tijekom brutalnog seksa...pozdravi zenu od Menea..
red wolf-
2016-02-10
Taj stav o jednakim kulturama je izvukao Prcko bez veze
To je isto stavu : svi su ljudi jednaki
moras biti inteligentan ko Prcko da skuzis u cemu je catch
To je isto stavu : svi su ljudi jednaki
moras biti inteligentan ko Prcko da skuzis u cemu je catch
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nizozemska u šoku: Iz Sirije pristižu i djevojčice za udaju
» Žene u EU sve kasnije postaju majke
» ''Zatvara se područje gdje je otkriven mutirani oblik koronavirusa: ‘Cijeli svijet gleda u nas‘''
» RS-26 ne otkriva nijedan radar i uvijek može pogoditi bilo gdje SAD
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
» Žene u EU sve kasnije postaju majke
» ''Zatvara se područje gdje je otkriven mutirani oblik koronavirusa: ‘Cijeli svijet gleda u nas‘''
» RS-26 ne otkriva nijedan radar i uvijek može pogoditi bilo gdje SAD
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
Page 5 of 5