'' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Ne znam za tebe al ja se jakoooo razlikujem od svoje babe.red wolf wrote:Muškarci i žene...Što ti nije jasno?danni1 wrote:Kak sad jednaki?red wolf wrote:Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
Koji je tebi kurac, daj se dogovori sam sa sobom.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Koga briga, idu klimatske promjene i novi ratovi. Ova kulturno-spolna nadjebavanja su ionako besmislena i potpuno crpe energiju za nešto daleko važnije; preživljavanje.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma pali me Pipica tvoje zene zapostavljene..daj da joj pomognem i rjesim je mukah...red wolf wrote:Ne...Sad znaš da sam ti ušao u um i znam što tebe pali...Ja ne volim tvoju smrdljivu ljudsku vrstu...Gadite mi se...pismejker wrote:Ezeku,pali me Pipica tvoje zene..moram je imati... ..red wolf wrote:Ti si kreten...Još k tomu voliš muške koji liče ženama, ali je bitno da imaju pišu...To te pali...pismejker wrote:Itekako BITNO,s obzirom na temu i zensko zadovoljstvo u seksu,odnosno uskracivanje istoga..Tvoja zena pati Ezeku..psiholoski sigurno pored tebea,a fizicki se susi u nedostatku zadovoljstva pravoga..red wolf wrote:
Nebitno...Obzirom na činjenicu da si ti kreten...
Guest- Guest
Ti si glup onako prirodno...danni1 wrote:Ne znam za tebe al ja se jakoooo razlikujem od svoje babe.red wolf wrote:Muškarci i žene...Što ti nije jasno?danni1 wrote:Kak sad jednaki?red wolf wrote:Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
red wolf-
2016-02-10
Ma tebe pali onako muškić koji liči kao ženska, ali ima pišu...pismejker wrote:Ma pali me Pipica tvoje zene zapostavljene..daj da joj pomognem i rjesim je mukah...red wolf wrote:Ne...Sad znaš da sam ti ušao u um i znam što tebe pali...Ja ne volim tvoju smrdljivu ljudsku vrstu...Gadite mi se...pismejker wrote:Ezeku,pali me Pipica tvoje zene..moram je imati... ..red wolf wrote:Ti si kreten...Još k tomu voliš muške koji liče ženama, ali je bitno da imaju pišu...To te pali...pismejker wrote:
Itekako BITNO,s obzirom na temu i zensko zadovoljstvo u seksu,odnosno uskracivanje istoga..Tvoja zena pati Ezeku..psiholoski sigurno pored tebea,a fizicki se susi u nedostatku zadovoljstva pravoga..
red wolf-
2016-02-10
Ha...u svakom slučaju deri dok možeš i dok imaš želje i ja bi da mi se da i da imam takvo što. Doduše možda bi mi se i dalo da izgleda tako....pismejker wrote:Pa nisam ja bas mladost..cura je u nazescim godinama,a ne moze me pregaziti..tu smo otprilike..malo jezicak vage ide u moju korist..danni1 wrote:Jbga...mladost.pismejker wrote:danni1 wrote:Dobra...baš ...dobra. jaći bokovi i guza a sve niš ne visi...baš baš...ali jbga, prestar sam ja za to, zatrla bi me da me takva dohvati.pismejker wrote:eto ti na..pa se grozi...
Danny,do qrca-sto mislis da sa cima ja imam posla,nego sa slicnom takvom od 32 godine..Baya ne predaj se do zadnjeg daha..jos je i nadigram..
Opet se ti uhvatio Piše..Ezeku,glup si...da znas,i zene imaju Pišu,vise onako zakrzljalog,ali imaa i zena sa pisom vecim nego tvojim..nebitno..enivej..preporuci me zeni..unaprijed zahvalan..a i ona ce ti biti poslije....red wolf wrote:Ma tebe pali onako muškić koji liči kao ženska, ali ima pišu...pismejker wrote:Ma pali me Pipica tvoje zene zapostavljene..daj da joj pomognem i rjesim je mukah...red wolf wrote:Ne...Sad znaš da sam ti ušao u um i znam što tebe pali...Ja ne volim tvoju smrdljivu ljudsku vrstu...Gadite mi se...pismejker wrote:Ezeku,pali me Pipica tvoje zene..moram je imati... ..red wolf wrote:
Ti si kreten...Još k tomu voliš muške koji liče ženama, ali je bitno da imaju pišu...To te pali...
Eto,saljem joj pusu zavodničku..
Guest- Guest
Nemoj...To su ti tvoji gospodari nametnuli da ne rasteš duhovno...melkior wrote:Odem cugat.
red wolf-
2016-02-10
Neki bi rekli natprirodno čak...al nije to važno.red wolf wrote:Ti si glup onako prirodno...danni1 wrote:Ne znam za tebe al ja se jakoooo razlikujem od svoje babe.red wolf wrote:Muškarci i žene...Što ti nije jasno?danni1 wrote:Kak sad jednaki?red wolf wrote:Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
Objasni ti meni kak su to muškarci i žene jednaki?
danni1 wrote:Ha...u svakom slučaju deri dok možeš i dok imaš želje i ja bi da mi se da i da imam takvo što. Doduše možda bi mi se i dalo da izgleda tako....pismejker wrote:Pa nisam ja bas mladost..cura je u nazescim godinama,a ne moze me pregaziti..tu smo otprilike..malo jezicak vage ide u moju korist..danni1 wrote:Jbga...mladost.pismejker wrote:danni1 wrote:
Dobra...baš ...dobra. jaći bokovi i guza a sve niš ne visi...baš baš...ali jbga, prestar sam ja za to, zatrla bi me da me takva dohvati.
Danny,do qrca-sto mislis da sa cima ja imam posla,nego sa slicnom takvom od 32 godine..Baya ne predaj se do zadnjeg daha..jos je i nadigram..
Mudri kazu...Brak je smrt za seks...ima neceg u tome..i stalni boravak sa tom osobom ubija uzbudjenje..kakogod,necu ti savjetovati nepodopstine..onako malo oplest sa strane...to je od Boga,sto se tice muskih ..malo bi te refreshalo...ajd svako dobro zelim..
Guest- Guest
Ma tebe pali pišo...Da se razumijemo, mene boli briga zbog toga...pismejker wrote:Opet se ti uhvatio Piše..Ezeku,glup si...da znas,i zene imaju Pišu,vise onako zakrzljalog,ali imaa i zena sa pisom vecim nego tvojim..nebitno..enivej..preporuci me zeni..unaprijed zahvalan..a i ona ce ti biti poslije....red wolf wrote:Ma tebe pali onako muškić koji liči kao ženska, ali ima pišu...pismejker wrote:Ma pali me Pipica tvoje zene zapostavljene..daj da joj pomognem i rjesim je mukah...red wolf wrote:Ne...Sad znaš da sam ti ušao u um i znam što tebe pali...Ja ne volim tvoju smrdljivu ljudsku vrstu...Gadite mi se...pismejker wrote:
Ezeku,pali me Pipica tvoje zene..moram je imati... ..
red wolf-
2016-02-10
Pametno.melkior wrote:Odem cugat.
vecera,no prvo deci vodke na odjedared...danni1 wrote:Pametno.melkior wrote:Odem cugat.
Guest- Guest
Pali me pišo tvoje zene...da se razumijemo..mos nas spojiti ??ne biti ljubomoran..red wolf wrote:Ma tebe pali pišo...Da se razumijemo, mene boli briga zbog toga...pismejker wrote:Opet se ti uhvatio Piše..Ezeku,glup si...da znas,i zene imaju Pišu,vise onako zakrzljalog,ali imaa i zena sa pisom vecim nego tvojim..nebitno..enivej..preporuci me zeni..unaprijed zahvalan..a i ona ce ti biti poslije....red wolf wrote:Ma tebe pali onako muškić koji liči kao ženska, ali ima pišu...pismejker wrote:Ma pali me Pipica tvoje zene zapostavljene..daj da joj pomognem i rjesim je mukah...red wolf wrote:
Ne...Sad znaš da sam ti ušao u um i znam što tebe pali...Ja ne volim tvoju smrdljivu ljudsku vrstu...Gadite mi se...
Guest- Guest
Živ bio i puno ševio...ja ću se povesti melkiorovim primjerom i idem nešto popit.pismejker wrote:danni1 wrote:Ha...u svakom slučaju deri dok možeš i dok imaš želje i ja bi da mi se da i da imam takvo što. Doduše možda bi mi se i dalo da izgleda tako....pismejker wrote:Pa nisam ja bas mladost..cura je u nazescim godinama,a ne moze me pregaziti..tu smo otprilike..malo jezicak vage ide u moju korist..danni1 wrote:Jbga...mladost.pismejker wrote:
Mudri kazu...Brak je smrt za seks...ima neceg u tome..i stalni boravak sa tom osobom ubija uzbudjenje..kakogod,necu ti savjetovati nepodopstine..onako malo oplest sa strane...to je od Boga,sto se tice muskih ..malo bi te refreshalo...ajd svako dobro zelim..
danni1 wrote:Živ bio i puno ševio...ja ću se povesti melkiorovim primjerom i idem nešto popit.pismejker wrote:danni1 wrote:Ha...u svakom slučaju deri dok možeš i dok imaš želje i ja bi da mi se da i da imam takvo što. Doduše možda bi mi se i dalo da izgleda tako....pismejker wrote:Pa nisam ja bas mladost..cura je u nazescim godinama,a ne moze me pregaziti..tu smo otprilike..malo jezicak vage ide u moju korist..danni1 wrote:
Jbga...mladost.
Guest- Guest
Nemoj se ljutiti...Malo sam ti ušao u tvoj smrdljivi ljudski mozak...pismejker wrote:Pali me pišo tvoje zene...da se razumijemo..mos nas spojiti ??ne biti ljubomoran..red wolf wrote:Ma tebe pali pišo...Da se razumijemo, mene boli briga zbog toga...pismejker wrote:Opet se ti uhvatio Piše..Ezeku,glup si...da znas,i zene imaju Pišu,vise onako zakrzljalog,ali imaa i zena sa pisom vecim nego tvojim..nebitno..enivej..preporuci me zeni..unaprijed zahvalan..a i ona ce ti biti poslije....red wolf wrote:Ma tebe pali onako muškić koji liči kao ženska, ali ima pišu...pismejker wrote:
Ma pali me Pipica tvoje zene zapostavljene..daj da joj pomognem i rjesim je mukah...
red wolf-
2016-02-10
Ma nis zato..ja bi usao u Pipicu tvoje zene..ne znam jel smrdi ili ne,ali se uz tebea sigurno upljesnivila..rjesima jto steriliumom prvo..bude sva sjajna i podatna..red wolf wrote:Nemoj se ljutiti...Malo sam ti ušao u tvoj smrdljivi ljudski mozak...pismejker wrote:Pali me pišo tvoje zene...da se razumijemo..mos nas spojiti ??ne biti ljubomoran..red wolf wrote:Ma tebe pali pišo...Da se razumijemo, mene boli briga zbog toga...pismejker wrote:Opet se ti uhvatio Piše..Ezeku,glup si...da znas,i zene imaju Pišu,vise onako zakrzljalog,ali imaa i zena sa pisom vecim nego tvojim..nebitno..enivej..preporuci me zeni..unaprijed zahvalan..a i ona ce ti biti poslije....red wolf wrote:
Ma tebe pali onako muškić koji liči kao ženska, ali ima pišu...
Guest- Guest
Strah je vražja stvar...Sad znaš da sam ti u umu konju ljudski...pismejker wrote:Ma nis zato..ja bi usao u Pipicu tvoje zene..ne znam jel smrdi ili ne,ali se uz tebea sigurno upljesnivila..rjesima jto steriliumom prvo..bude sva sjajna i podatna..red wolf wrote:Nemoj se ljutiti...Malo sam ti ušao u tvoj smrdljivi ljudski mozak...pismejker wrote:Pali me pišo tvoje zene...da se razumijemo..mos nas spojiti ??ne biti ljubomoran..red wolf wrote:Ma tebe pali pišo...Da se razumijemo, mene boli briga zbog toga...pismejker wrote:
Opet se ti uhvatio Piše..Ezeku,glup si...da znas,i zene imaju Pišu,vise onako zakrzljalog,ali imaa i zena sa pisom vecim nego tvojim..nebitno..enivej..preporuci me zeni..unaprijed zahvalan..a i ona ce ti biti poslije....
red wolf-
2016-02-10
over and out..netk oje davno rekao...
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nizozemska u šoku: Iz Sirije pristižu i djevojčice za udaju
» Žene u EU sve kasnije postaju majke
» ''Zatvara se područje gdje je otkriven mutirani oblik koronavirusa: ‘Cijeli svijet gleda u nas‘''
» RS-26 ne otkriva nijedan radar i uvijek može pogoditi bilo gdje SAD
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
» Žene u EU sve kasnije postaju majke
» ''Zatvara se područje gdje je otkriven mutirani oblik koronavirusa: ‘Cijeli svijet gleda u nas‘''
» RS-26 ne otkriva nijedan radar i uvijek može pogoditi bilo gdje SAD
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
Page 4 of 5