'' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
hajd hajd..utanacimo seks Menea sa tvojom zenom..da zena spozna zadovoljstvo i uzitak...ti si impotentan pricalica...zene u krevetu vole brutalce i zivotinje,da ih sto bolje i prljavije izyebu....takvi kao ti tesko rade i plataju racune..tome i sluzis..red wolf wrote:Ti si kreten...To i da učinim, to nisi sposoban učiniti...pismejker wrote:ajd ti meni preporuci zenu...da ju dobro prorujem u dubinu...red wolf wrote:Ti si kreten, nisi to još shvatio?pismejker wrote:yebo ti kreten zenu,da napokon spozna sto je orgazam....ovo i nije bilo za tebea impotentnoga..nego za danniya...red wolf wrote:
Ti si kreten zapravo...Shvaćaš li to?
Guest- Guest
Re: '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Ti si kreten...pismejker wrote:hajd hajd..utanacimo seks Menea sa tvojom zenom..da zena spozna zadovoljstvo i uzitak...ti si impotentan pricalica...zene u krevetu vole brutalce i zivotinje,da ih sto bolje i prljavije izyebu....takvi kao ti tesko rade i plataju racune..tome i sluzis..red wolf wrote:Ti si kreten...To i da učinim, to nisi sposoban učiniti...pismejker wrote:ajd ti meni preporuci zenu...da ju dobro prorujem u dubinu...red wolf wrote:Ti si kreten, nisi to još shvatio?pismejker wrote:
yebo ti kreten zenu,da napokon spozna sto je orgazam....ovo i nije bilo za tebea impotentnoga..nego za danniya...
red wolf-
2016-02-10
...nebitno..no bed je sto si ti impotentan i ne zadovoljavas zenu redovno...red wolf wrote:Ti si kreten...pismejker wrote:hajd hajd..utanacimo seks Menea sa tvojom zenom..da zena spozna zadovoljstvo i uzitak...ti si impotentan pricalica...zene u krevetu vole brutalce i zivotinje,da ih sto bolje i prljavije izyebu....takvi kao ti tesko rade i plataju racune..tome i sluzis..red wolf wrote:Ti si kreten...To i da učinim, to nisi sposoban učiniti...pismejker wrote:ajd ti meni preporuci zenu...da ju dobro prorujem u dubinu...red wolf wrote:
Ti si kreten, nisi to još shvatio?
Guest- Guest
Nebitno...Obzirom na činjenicu da si ti kreten...pismejker wrote:...nebitno..no bed je sto si ti impotentan i ne zadovoljavas zenu redovno...red wolf wrote:Ti si kreten...pismejker wrote:hajd hajd..utanacimo seks Menea sa tvojom zenom..da zena spozna zadovoljstvo i uzitak...ti si impotentan pricalica...zene u krevetu vole brutalce i zivotinje,da ih sto bolje i prljavije izyebu....takvi kao ti tesko rade i plataju racune..tome i sluzis..red wolf wrote:Ti si kreten...To i da učinim, to nisi sposoban učiniti...pismejker wrote:
ajd ti meni preporuci zenu...da ju dobro prorujem u dubinu...
red wolf-
2016-02-10
@red wolf wrote:
Žalosno je da ovoj temi nije pristupila nijedna ženska osoba, a ima ih na ovom forumu...
@melkior:
Majstore, a znaš li da upravo žene obavljaju obred obrezivanja, muškarci drže stražu, a 4 ili 5 debelih žena zaskoče 11 godišnju curicu? Ima neka afrička legenda da taj gnjusan obred potječe od neke crnkinje koja je samu sebe obrezala prije parsto tisuća godina. Ok, ne branim muške, iskreno, meni se povraća od toga, ali u tom plemenskom svijetu za odgoj djevojčica i obrezivanje se brinu najviše - žene.
Žalosno je da ovoj temi nije pristupila nijedna ženska osoba, a ima ih na ovom forumu...
@melkior:
Majstore, a znaš li da upravo žene obavljaju obred obrezivanja, muškarci drže stražu, a 4 ili 5 debelih žena zaskoče 11 godišnju curicu? Ima neka afrička legenda da taj gnjusan obred potječe od neke crnkinje koja je samu sebe obrezala prije parsto tisuća godina. Ok, ne branim muške, iskreno, meni se povraća od toga, ali u tom plemenskom svijetu za odgoj djevojčica i obrezivanje se brinu najviše - žene.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
red wolf-
2016-02-10
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Bio sam jasan...Previše je ljudi na Zemlji zatupljeno religijama...Određeni postotak ljudske vrste treba spasiti i krenuti ispočetka...melkior wrote:@red wolf wrote:
@melkior:
red wolf-
2016-02-10
Dobra...baš ...dobra. jaći bokovi i guza a sve niš ne visi...baš baš...ali jbga, prestar sam ja za to, zatrla bi me da me takva dohvati.pismejker wrote:eto ti na..pa se grozi...
Itekako BITNO,s obzirom na temu i zensko zadovoljstvo u seksu,odnosno uskracivanje istoga..Tvoja zena pati Ezeku..psiholoski sigurno pored tebea,a fizicki se susi u nedostatku zadovoljstva pravoga..red wolf wrote:Nebitno...Obzirom na činjenicu da si ti kreten...pismejker wrote:...nebitno..no bed je sto si ti impotentan i ne zadovoljavas zenu redovno...red wolf wrote:Ti si kreten...pismejker wrote:hajd hajd..utanacimo seks Menea sa tvojom zenom..da zena spozna zadovoljstvo i uzitak...ti si impotentan pricalica...zene u krevetu vole brutalce i zivotinje,da ih sto bolje i prljavije izyebu....takvi kao ti tesko rade i plataju racune..tome i sluzis..red wolf wrote:
Ti si kreten...To i da učinim, to nisi sposoban učiniti...
Guest- Guest
danni1 wrote:Dobra...baš ...dobra. jaći bokovi i guza a sve niš ne visi...baš baš...ali jbga, prestar sam ja za to, zatrla bi me da me takva dohvati.pismejker wrote:eto ti na..pa se grozi...
Danny,do qrca-sto mislis da sa cima ja imam posla,nego sa slicnom takvom od 32 godine..Baya ne predaj se do zadnjeg daha..jos je i nadigram..
Guest- Guest
Kak sad jednaki?red wolf wrote:Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
Koji je tebi kurac, daj se dogovori sam sa sobom.
red wolf wrote:Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
Tvoja pati od nedostatka orgazama i seksa...
Guest- Guest
Ti si kreten...Još k tomu voliš muške koji liče ženama, ali je bitno da imaju pišu...To te pali...pismejker wrote:Itekako BITNO,s obzirom na temu i zensko zadovoljstvo u seksu,odnosno uskracivanje istoga..Tvoja zena pati Ezeku..psiholoski sigurno pored tebea,a fizicki se susi u nedostatku zadovoljstva pravoga..red wolf wrote:Nebitno...Obzirom na činjenicu da si ti kreten...pismejker wrote:...nebitno..no bed je sto si ti impotentan i ne zadovoljavas zenu redovno...red wolf wrote:Ti si kreten...pismejker wrote:
hajd hajd..utanacimo seks Menea sa tvojom zenom..da zena spozna zadovoljstvo i uzitak...ti si impotentan pricalica...zene u krevetu vole brutalce i zivotinje,da ih sto bolje i prljavije izyebu....takvi kao ti tesko rade i plataju racune..tome i sluzis..
red wolf-
2016-02-10
Muškarci i žene...Što ti nije jasno?danni1 wrote:Kak sad jednaki?red wolf wrote:Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
red wolf-
2016-02-10
Ezeku,pali me Pipica tvoje zene..moram je imati... ..red wolf wrote:Ti si kreten...Još k tomu voliš muške koji liče ženama, ali je bitno da imaju pišu...To te pali...pismejker wrote:Itekako BITNO,s obzirom na temu i zensko zadovoljstvo u seksu,odnosno uskracivanje istoga..Tvoja zena pati Ezeku..psiholoski sigurno pored tebea,a fizicki se susi u nedostatku zadovoljstva pravoga..red wolf wrote:Nebitno...Obzirom na činjenicu da si ti kreten...pismejker wrote:...nebitno..no bed je sto si ti impotentan i ne zadovoljavas zenu redovno...red wolf wrote:
Ti si kreten...
Guest- Guest
Jbga...mladost.pismejker wrote:danni1 wrote:Dobra...baš ...dobra. jaći bokovi i guza a sve niš ne visi...baš baš...ali jbga, prestar sam ja za to, zatrla bi me da me takva dohvati.pismejker wrote:eto ti na..pa se grozi...
Danny,do qrca-sto mislis da sa cima ja imam posla,nego sa slicnom takvom od 32 godine..Baya ne predaj se do zadnjeg daha..jos je i nadigram..
Pišu...E Ezeku,znamo sto ti onda imas u gaćova..Pišu..sluzi piškenju,izgleda samo...
Guest- Guest
Ne...Sad znaš da sam ti ušao u um i znam što tebe pali...Ja ne volim tvoju smrdljivu ljudsku vrstu...Gadite mi se...pismejker wrote:Ezeku,pali me Pipica tvoje zene..moram je imati... ..red wolf wrote:Ti si kreten...Još k tomu voliš muške koji liče ženama, ali je bitno da imaju pišu...To te pali...pismejker wrote:Itekako BITNO,s obzirom na temu i zensko zadovoljstvo u seksu,odnosno uskracivanje istoga..Tvoja zena pati Ezeku..psiholoski sigurno pored tebea,a fizicki se susi u nedostatku zadovoljstva pravoga..red wolf wrote:Nebitno...Obzirom na činjenicu da si ti kreten...pismejker wrote:
...nebitno..no bed je sto si ti impotentan i ne zadovoljavas zenu redovno...
red wolf-
2016-02-10
Pa nisam ja bas mladost..cura je u nazescim godinama,a ne moze me pregaziti..tu smo otprilike..malo jezicak vage ide u moju korist..danni1 wrote:Jbga...mladost.pismejker wrote:danni1 wrote:Dobra...baš ...dobra. jaći bokovi i guza a sve niš ne visi...baš baš...ali jbga, prestar sam ja za to, zatrla bi me da me takva dohvati.pismejker wrote:eto ti na..pa se grozi...
Guest- Guest
Ne znam za tebe al ja se jakoooo razlikujem od svoje babe.red wolf wrote:Muškarci i žene...Što ti nije jasno?danni1 wrote:Kak sad jednaki?red wolf wrote:Trollovi neumoljivo djeluju...Žene su ljudska bića...Svi smo jednaki...Žene ne smiju patiti nigdje...
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nizozemska u šoku: Iz Sirije pristižu i djevojčice za udaju
» Žene u EU sve kasnije postaju majke
» ''Zatvara se područje gdje je otkriven mutirani oblik koronavirusa: ‘Cijeli svijet gleda u nas‘''
» RS-26 ne otkriva nijedan radar i uvijek može pogoditi bilo gdje SAD
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
» Žene u EU sve kasnije postaju majke
» ''Zatvara se područje gdje je otkriven mutirani oblik koronavirusa: ‘Cijeli svijet gleda u nas‘''
» RS-26 ne otkriva nijedan radar i uvijek može pogoditi bilo gdje SAD
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
Page 3 of 5